Serie A (15): Lecce 1-2 JUVENTUS
- jacojaco
- Juventino
Obawiam się że to będzie STRASZNIE nudny mecz który do tego juve może przegrać bo z takimi słabiakami to sie takim milano/juventusom kiepsko gra.... choć może się mylę i wygrają 5:0 (na co liczę). Lecce pewnie ustawi się megadefensywnie i będzie czekało na jakiś głupi błąd Molinaro lub mellberga :-)
- białas
- Juventino
nie widzę żadnego innego rozwiązania, niż wygrana Juve. jeśli mamy walczyć o mistrzostwo Italii, trzeba gonić Inter, a co z tym wiąże się, strata punktów nie wchodzi w rachubę. mam gdzieś, że ktoś tam z wielkich pugubił punkty, my nie możemy sobie na to pozwolić. wpadka z Interem nie może spowodować, że będziemy bać się każdego kolejnego rywala. trzeba wygrywać z każdym, nawet jeśli drużyna będzie bronić się 11 czy tam 16289 zawodnikami. liczę na zwycięstwo, nawet 1:0 po męczarniach przez cały mecz.
- Locke
- Juventino
Mecz trzeba wygrać, na razie myślę głównie o utrzymaniu się na 2 pozycji i odskoczeniu Milanowi, który gra z nieprzewidywalną Catanią.
Pokuszę się o skład:
__________Manninger_____________
Grygera____Chiellini__Legro__Molinaro
Marco_____Sissoko__Marchisio___Giovinco
____________Amauri_DP__________________
Jednak uważam, że Ranieri postawi na lewej pomocy De Ceglie co zwykł już robić dość często.
Pokuszę się o skład:
__________Manninger_____________
Grygera____Chiellini__Legro__Molinaro
Marco_____Sissoko__Marchisio___Giovinco
____________Amauri_DP__________________
Jednak uważam, że Ranieri postawi na lewej pomocy De Ceglie co zwykł już robić dość często.

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
I na tym się pewnie skończy, choć czuję, że na drugą połowę wejdzie Seba.Tavarisz_Saszka pisze: Jednak uważam, że Ranieri postawi na lewej pomocy De Ceglie co zwykł już robić dość często.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Popieram białasa. Mecz, ktory poprostu musimy wygrać. Po wpadce z interem straty pkt. w takich właśnie meczach, nie wchodzą w grę. Ponadt nie od dziś wiadomo, że Scudetto wygrywa się.... na natłuczonych pkt. z gorszymi rywalami.
Lecce jest przeslabe ale grają u siebie. Mimo to, jestem przekonany, że przywieziemy do Turynu komplet pkt. inter gra na wyjeździe z lazio, wiem, że nie powinnismy się oglądać na innych, ale wcześniej czy później straca pkt. dlatego my musimy być w każdej chwili na to gotowi.
Chętnie zobczyłbym w akcji Giovino, ale jak zagra 30 min., to będzie już coś..
Tylko zwycięstwo :!: FORZA JUVENTUS :!:
Lecce jest przeslabe ale grają u siebie. Mimo to, jestem przekonany, że przywieziemy do Turynu komplet pkt. inter gra na wyjeździe z lazio, wiem, że nie powinnismy się oglądać na innych, ale wcześniej czy później straca pkt. dlatego my musimy być w każdej chwili na to gotowi.
Chętnie zobczyłbym w akcji Giovino, ale jak zagra 30 min., to będzie już coś..
Tylko zwycięstwo :!: FORZA JUVENTUS :!:

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zła informacja Panowie...
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... i-Iaquinta
W spotkaniu nie wystąpi Alex...Ma problemy z mięśniami...
Wśród powołanych zabrakło też Camora,czego spodziewaliśmy się już wcześniej...Na całe szczęście do składu powraca Zanetti...
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... i-Iaquinta
W spotkaniu nie wystąpi Alex...Ma problemy z mięśniami...

- Arcadio
- Juventino
GK: Chimenti, Manninger, Pinsoglio
OBRONA: Chiellini, Mellberg, Grygera, Molinaro, De Ceglie, Legrottaglie
POMOC" Zanetti, Nedved, Marchisio, Giovinco, Sissoko, Ekdal, Marchionni, Yago, Rossi
ATAK: Amauri, Iaquinta
Chciałbym żeby od początku zagrał Seba, ale wiemy jak to wygląda... Dziwie się, że Rainieri nie daje mu się ogrywać ze słabszymi przeciwnikami... Jeśli nie z nimi to z kim??? Wydaj mi sie że łatwo wygramy. Zanetti wkońcu zagra, wchodząc w drugiej połowie... Dałbym szanse też któremuś młodemu jeśli wynik będzie korzystny, o talencie Rossiego mogliśmy przekonać się w meczach pre-seson, a Iago dobrze radzi sobie w Primaverze :-D
Ale to takie małe marzenie, najważneijsze by wygrać :-D
OBRONA: Chiellini, Mellberg, Grygera, Molinaro, De Ceglie, Legrottaglie
POMOC" Zanetti, Nedved, Marchisio, Giovinco, Sissoko, Ekdal, Marchionni, Yago, Rossi
ATAK: Amauri, Iaquinta
Chciałbym żeby od początku zagrał Seba, ale wiemy jak to wygląda... Dziwie się, że Rainieri nie daje mu się ogrywać ze słabszymi przeciwnikami... Jeśli nie z nimi to z kim??? Wydaj mi sie że łatwo wygramy. Zanetti wkońcu zagra, wchodząc w drugiej połowie... Dałbym szanse też któremuś młodemu jeśli wynik będzie korzystny, o talencie Rossiego mogliśmy przekonać się w meczach pre-seson, a Iago dobrze radzi sobie w Primaverze :-D
Ale to takie małe marzenie, najważneijsze by wygrać :-D
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- Giacobbneri
- Juventino
Giovinco wejdzie pewnie w 86' :evil: Będzie ciężko, Lecce nie jest chłopcem do bicia ale trzeba wygrać. Nawet 1-0 po golu z rzutu rożnego. Inter nie może nam odskoczyć na więcej niż 6 punktów.
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- Gotti
- Juventino
Jak nie Lecce to kto w tej lidze jest chłopcem do bicia? :lol:Lecce nie jest chłopcem do bicia
Takich meczów się nie przegrywa i nie ma co tu się rozpisywać, bo jeśli chcemy walczyć o tytuł to komplet punktów jest konieczny w meczach z outsiderami.