Serie A (13): Inter 1-0 JUVENTUS
- _Jah
- Juventino
A powracając do mojej myśli o tym, że Ibrahimović jest najlepszym piłkarzem Serie A, to po meczu z Palermo, kto jeszcze ma wątpliwości?
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Gotti
- Juventino
Ja mam i to duże._Jah pisze:A powracając do mojej myśli o tym, że Ibrahimović jest najlepszym piłkarzem Serie A, to po meczu z Palermo, kto jeszcze ma wątpliwości?
Wychodzi mu 1 mecz na 5, a to trochę za słabo żeby nazywać go najlepszym piłkarzem Serie A. Co nie zmienia faktu, że jak mecz mu wyjdzie to potrafi sam go wygrać.
- Niasty
- Juventino
_Jah pisze:A powracając do mojej myśli o tym, że Ibrahimović jest najlepszym piłkarzem Serie A, to po meczu z Palermo, kto jeszcze ma wątpliwości?
Jak twoim argumentem jest bardzo dobry mecz Ibry z Palermo, tak moim argumentem przeciw jest bardzo słaby mecz w jego wykonaniu z Reggina.
Dlaczego Quaresma nie jest w "przewidywanych składach"? Jest po jakiejś kontuzji? czy po prostu zawodzi?
Gra po prostu bardzo słabo, może to problem z aklimatyzacją, może co innego.
Na pewno w tym wszystkim nie pomagają mu kibice, którzy podobno gwiżdzą na San Siro na Quaresme, ale w końcu to nie nasz problem

Ostatnio zmieniony 17 listopada 2008, 19:18 przez Niasty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tharp
Jak co roku, przychodzi taki dzien, ze nasi dzielni rolnicy biora swoje zabawki (sponsored by New Holland) i jada zaorac mediolan.
Ja chce widziec to samo co rok temu, czyli Del Piero wkrecajacego Materazziego w ziemie, Burdisso potykajacego sie o wlasne nogi przed Trezeguetem (No dobra, Amaurim, jako ze Trezeguet isn't available) i Chielliniego wdeptujacego cygana w murawe.
Mozna powiedziec ze mecz tylko o trzy punkty, ale kto by nie chcial znowu zobaczyc zasmuconych pilkarzy interu schodzacych do szatni?
Ja chce widziec to samo co rok temu, czyli Del Piero wkrecajacego Materazziego w ziemie, Burdisso potykajacego sie o wlasne nogi przed Trezeguetem (No dobra, Amaurim, jako ze Trezeguet isn't available) i Chielliniego wdeptujacego cygana w murawe.
Mozna powiedziec ze mecz tylko o trzy punkty, ale kto by nie chcial znowu zobaczyc zasmuconych pilkarzy interu schodzacych do szatni?
- KeRmit19
- Juventino
Mediolan bedzie nasz 8) ! Pojedynki Chielliniego z Cyganem, Del Piero z Materazzim, Vieiry z Sissoko to bedzie cos pieknego
Przychodzi czas zeby zrownac sie pktami z Interem i czas ten trzeba koniecznie wykorzystac. Mimo, ze remis tez nie bylby najgorszym rezultatem jakos ciezko mi go dopuscic do swiadomosci;] Jestem jakos dziwnie przekonany, ze wygramy ten mecz
:twisted: Bedzie to kolejny krok do tego, zeby przywrocic w Serie A porzadek(czytaj: zeby wygrac po raz 30 Lige Włoską;]). Jedyne o co sie boje to boki naszej obrony ale staram sie byc dobrej mysli
Inter - Juve 1-3 :C Przypuszczam, ze Alex zdobecie swojego 250 gola, co bedzie magicznym momentem tego spotkania;]... Oby

EDIT:

EDIT:
Zbyt duze emocjeWidzę, ze większość już przewiduje nasze zwycięstwo i widzi symbolicznego gola Alexa. Radziłbym jednak w spokoju poczekać na mecz. Lepiej się miło zaskoczyć, niż gorzko rozczarować.

Ostatnio zmieniony 17 listopada 2008, 20:34 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.
- Corcky
- Juventino
Co do Camora. Ostatnia jego wypowiedź jest bardzo ostrożna, obawiam się, że może jeszcze nie wybiec od pierwszej minuty. Kurde, szkoda by było :?Gotti pisze: Najbardziej liczę na Camora i jego dogrania do Amauriego; jeśli Mauro wyjdzie mecz to rozjedziemy ich.
.
Widzę, ze większość już przewiduje nasze zwycięstwo i widzi symbolicznego gola Alexa. Radziłbym jednak w spokoju poczekać na mecz. Lepiej się miło zaskoczyć, niż gorzko rozczarować.
- _Jah
- Juventino
Tak się składa, że mecz Interu z Regginą widziałem. Nie wiem co ci się w jego grze nie podobało? Kosmiczna asysta, w drugiej połowie wyprowadzał niemal każdą akcję ofensywną. Nie gadajcie bzdur, jest najlepszy. Jak nie on, to kto? Del Piero?Niasty pisze: Jak twoim argumentem jest bardzo dobry mecz Ibry z Palermo, tak moim argumentem przeciw jest bardzo słaby mecz w jego wykonaniu z Reggina.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Niasty
- Juventino
Kosmiczna? :shock: Bez przesady, dobre podanie do wybiegającego na wolne pole Maicona.
Faktycznie wyprowadzał, ale psuł też bardzo dużo akcji, poza tym nie ma co chwytać się pojedyńczych zagrań.
Ty mówisz "kosmiczna asysta", a ja mówie kosmiczny gol Del Piero z Chievo.
I co? Alex jest najlepszy?
Nie przeczę że Ibrahimovic jest świetnym grajkiem, ale bardzo chimerycznym, przeplata dobre mecze/zagrania ze słabymi, dlatego uważam że najlepszy to on na pewno nie jest.
Faktycznie wyprowadzał, ale psuł też bardzo dużo akcji, poza tym nie ma co chwytać się pojedyńczych zagrań.
Ty mówisz "kosmiczna asysta", a ja mówie kosmiczny gol Del Piero z Chievo.
I co? Alex jest najlepszy?
Nie przeczę że Ibrahimovic jest świetnym grajkiem, ale bardzo chimerycznym, przeplata dobre mecze/zagrania ze słabymi, dlatego uważam że najlepszy to on na pewno nie jest.
- _Jah
- Juventino
Ty mówisz chimeryczność, a ja mówię dynamika. W tej kwestii Ibra przewyższa każdego zawodnika Serie A.
- forzaragazzi
- Interista
Jeden mecz na 5 gra znakomicie co nie oznacza ze w pozostałych nic nie robi. Nie ma drugiego w seriea napastnika tak dominujacego jak Ibra. Jedynym od ktorego rownie wiele zalezy jest Totti - rzecz w tym ze ostatnio chronicznie kontuzjowany.
edit Jezeli uwazacie ze Ibra nie jest najlepszym napastnikiem (bo trudno porownywac pozycje) to podajcie mi 3 najlpeszych napastnikow.
edit Jezeli uwazacie ze Ibra nie jest najlepszym napastnikiem (bo trudno porownywac pozycje) to podajcie mi 3 najlpeszych napastnikow.

- D-Rose
- Juventino
w jakiejby cygan nie byl formie, jedno jest pewne Kielon zrowna go z murawa San Siro i tyle Inter bedzie mial z niego pozytku
<napinka on> Takich ogórków z jakimi zmierzymy sie w sobote <napinka off> to Juventus powienien gonic 3,4:0
ale mi wystarczy 1:0. Bedzie ciezko ale Inter tez sie da pokonac(nie sa w jakies oszalamiajacej formie), a gdzie najlepiej ich ograc? na San Siro i mam nadzieje ze tak sie wlasnie stanie 
Inter - Juventus 1:2
@up
1. Amauri
2. Del Piero
3. Iaquinta
:C

<napinka on> Takich ogórków z jakimi zmierzymy sie w sobote <napinka off> to Juventus powienien gonic 3,4:0

Inter - Juventus 1:2

@up
1. Amauri
2. Del Piero
3. Iaquinta
:C
- Niasty
- Juventino
_Jah pisze:Ty mówisz chimeryczność, a ja mówię dynamika. W tej kwestii Ibra przewyższa każdego zawodnika Serie A.
I nadal uważam że przesadzasz. Jeśli chodzi o napastników to może się zgodze, ale np. Maicon z Interu dużo przewyższa go pod tym względem.
Ale nadal to nie jest żaden argument że jest on najlepszy w całej lidze.
Jeden mecz na 5 gra znakomicie co nie oznacza ze w pozostałych nic nie robi.
Zdarzało się że przeszedł obok meczu np. Udinese, Genoa.
Co do samego meczu to ja troche stonuje nastroje, nie wierze by udało nam się strzelić trzy gole na San Siro, ja osobiście skłaniam się bardziej ku remisowi, może jakiemuś minimalnemu zwycięstwu Juve.
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2008, 21:59 przez Niasty, łącznie zmieniany 4 razy.
- Gotti
- Juventino
_Jah takie mecze jak z Chievo czy innymi drużynami broniącymi się przed spadkiem Ibrahimovicowi wychodzą(chociaż nie zawsze), ale przypomnij mi mecz w którym szwed dominował na boisku grając z klubami najwyższej półki, czyli Milan, Juventus i szlagierowe mecze w LM. Ja nie pamiętam.
Jak on trafi na dobrego obrońce to jest na straconej pozycji bo jego sztuczki i dynamika na takich wrażenia nie robią, co pokazał ostatni mecz Interu z Juve, gdzie Chiellini nie dał mu przeprowadzić żadnej akcji.
Sztuką jest robić to co Alex, niezależnie od przeciwnika jest liderem i potrafi w pojedynkę wygrać mecz.
A co do lepszych napastników w Serie A to dla mnie lepsi są: Amauri(w obecnej dyspozycji), Mutu, Trezeguet i Del Piero.
Jak on trafi na dobrego obrońce to jest na straconej pozycji bo jego sztuczki i dynamika na takich wrażenia nie robią, co pokazał ostatni mecz Interu z Juve, gdzie Chiellini nie dał mu przeprowadzić żadnej akcji.
Sztuką jest robić to co Alex, niezależnie od przeciwnika jest liderem i potrafi w pojedynkę wygrać mecz.
A co do lepszych napastników w Serie A to dla mnie lepsi są: Amauri(w obecnej dyspozycji), Mutu, Trezeguet i Del Piero.
- The_Stig
- Juventino
Jeszcze nie dawno, wszyscy mówili, że nie ma już szans na Scudetto itp, a teraz wszyscy nagle stali się optymistami, i mówią, że napewno wygramy z interem... Patrząc realistycznie, inter wcale nie jest taką słabą drużyną, nie jest to klub pokroju Chievo. Oczywiście jako kibic, szczerze wierzę w zwycięstwo Juve, ale na chwile obecną jesteśmy na równi, lub nawet odrobinkę gorsi interu, więc jako realistyczny wynik przyjmuje remis.
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!