Serie A (11): Chievo 0-2 JUVENTUS
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Osobiście nie wyobrażam sobie,aby Il Capitano miał nie wystąpić w dniu swoich urodzin...Z drugiej zaś strony zasługuje na odpoczynek,choć pewnie nie będzie chciał z niego skorzystać :lol: Co do samego spotkania-po ostatnich sukcesach morale całej drużyny są oj....wysoko 8) Nie ma innej opcji,jak 3 punkty zdobyte w tym meczu
Forza nostra squadra!

- Bianconeri23
- Juventino
Po takiej serii zwycięstw nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwa Juve. Morale muszą być wysokie w zespole. Chłopaki są nakręceni Chievo napewno nas nie powstrzyma

- deszczowy
- Juventino
Hm. Chievo nie jest i nie powinno być wymagającym przeciwnikiem, po wygranej 2- 0 z Realem na SB. Aczkolwiek nie można tam stracić punktów. Ja też uważam, że Amauri powinien odpocząć, tak, jak Nedved. I mam nadzieję, że Alex zrobi sobie i nam piękny prezent urodzinowy. Forza Juve!! 

- Tharp
Chievo wypada wdeptac w ziemie, za te fuksiarskie remisy, ktore cudem wywalczyli z nami w sezonie 05/06. Minely lata, ale 'zemsty' za to jeszcze nie mielismy.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja tam nie widzę potrzeby mszczenia się na Chievo...Zwyczajnie trzeba pokazać im miejsce w szeregu,aby za bardzo się nie rozochocili...Oni mają zupełnie inne cele na ten sezon niż my...My walczymy o scudetto-dla nich sukcesem będzie pozostanie w gronie pierwszoligowców.
- Pinio21pi
- Juventino
Rywal pozornie łatwy, nie idzie im w tym sezonie, ale nie można nikogo lekceważyc. Głupio by było stracić punkty z teoretycznie słabszym rywalem. Licze, ze Alex sam sobie sprawi najlepszy prezent strzelając bramke, a moze i więcej ,a Juve odniesie spokojne, zasluzone zwyciestwo.
- Arbuzini
- Juventino
Oficjalna (trzeba przyznać, że ciekawa) lista powołanych na jutrzejszy mecz:
Bramkarze: Nocchi, Manninger, Chimenti
Obrońcy: Chiellini, Mellberg, Grygera, Molinaro, De Ceglie, Legrottaglie
Pomocnicy: Camoranesi, S. Giovinco, Sissoko, Ekdal, Tiago, Marchionni, Rossi, G. Giovinco
Napastnicy: Amauri, Iaquinta, Del Piero
Dawać obu Giovinców na skrzydła
Bramkarze: Nocchi, Manninger, Chimenti
Obrońcy: Chiellini, Mellberg, Grygera, Molinaro, De Ceglie, Legrottaglie
Pomocnicy: Camoranesi, S. Giovinco, Sissoko, Ekdal, Tiago, Marchionni, Rossi, G. Giovinco
Napastnicy: Amauri, Iaquinta, Del Piero

- Venomik
- Juventino
Trzech do wyrzucenia ze składu. Na 90% będzie to Nocchi, Rossi i właśnie młody Giovinco.
kamilu_87
Mój błąd. Źle policzyłem - wobec tego odpadnie Nocchi i Giovinco.
kamilu_87
Mój błąd. Źle policzyłem - wobec tego odpadnie Nocchi i Giovinco.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2008, 19:30 przez Venomik, łącznie zmieniany 1 raz.
Dirty mind
- kamilu_87
- Juventino
Z tego co wiem to 7 rezerwowych jest na mecz, a więc 2 do zostanie z listy skreślonych,bo naliczyłem tutaj 20 grajkówVenomik pisze:Trzech do wyrzucenia ze składu. Na 90% będzie to Nocchi, Rossi i właśnie młody Giovinco.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co tu dużo mówić. Jesteśmy na fali i przeżywamy świetny okres. Zdaję się, że tak rozpędzonej maszyny nie da sie tak szybko zatrzymać, a Chievo będzie tylko kolejnym przystankiem, który bez problemu przejedziemy. Mecz ten mysle, że bardziej rozgera się w głowach naszych zawodników, aniżeli na boisku. Jesli juz w szatni pomyslą, że wygrali mecz, będzie to bardzo zgubne. trzeba całkowicie zapomnieć o tym, że pykneliśmy rome i real, koncentrując się tylko na tym spotkaniu. Musimy to spotkanie wygrać, w naszym zespole panuje naprawdę świetna atmosfera, znamomita wieź zawodnikow z kibicami, harmonia. Oby to trwalo i trwało.
Urodziny Del Piero, wyobrażaniacie sobie aby nie strzelił gola? Pytanie tylko czy z akcji czy z wolnego? 8) Cóż, nie ma co się rozpisywać, tylko 3 pkt. :twisted:
Urodziny Del Piero, wyobrażaniacie sobie aby nie strzelił gola? Pytanie tylko czy z akcji czy z wolnego? 8) Cóż, nie ma co się rozpisywać, tylko 3 pkt. :twisted:

- ewerthon
- Juventino
Szkoda, że Nedved nie ma brata, ale takiego młodszego o 15 latArbuzini pisze:

Mam nadzieje, że wreszcie potrzymamy dobrą passe i teraz będziemy już wygrywac seriami. Wiadomo przecież, że rozpędzonego Juventusu nie da sie zatrzymac. Oby na San Siro było takie same widowisko jak na Santiago Bernabeu.
EDIT: Faktycznie, mój błąd
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2008, 20:57 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motor
- Juventino
Szkoda, że Nedved nie ma brata bliźniaka, ale takiego młodszego o 15 lat
Wtedy szczególnie był by bliźniak, a co do meczu jak wspominałem interesują nas tylko 3 punkciki. Ale ja zamiast o meczu Juve myślę o meczach naszych rywali w szczególności Chievo

- Kori_15
- Juventino
Jak nie teraz, to kiedy.....? Chodź i tak, znając życie, Tinkerman tak upchnie skład, że Giovinco znowu posiedzi....ak inni spodziewam sie "atamowej mrówki" w i-szej jedenastce.

Ma za to syna...Szkoda, że Nedved nie ma brata, ale takiego młodszego o 15 lat .

Co do meczu, to licze na występ Seby i na to że Alex zrobi sobie prezent na urodziny 8) Może jakiś hat-triczek?
Licze tez na to ze Amauri zagra dobre zawody, bo po ostatnim meczu na SB tak mnie wku... swoją postawą ze mógł by sie odwdzieczyc, za swoj brak pokory.

- stahoo
- Juventino
Co zrobił? Chyba przegapiłem coś ważnego przez %... :roll:Kori_15 pisze: Licze tez na to ze Amauri zagra dobre zawody, bo po ostatnim meczu na SB tak mnie wku... swoją postawą ze mógł by sie odwdzieczyc, za swoj brak pokory.
- Drugo ufficialmente
- Juventino
Koledze chodzi chyba o to, że się troche mazał jak ktos mu źle podał i ogólnie jak na niego to za mało walczył.Kori_15 napisał:
Licze tez na to ze Amauri zagra dobre zawody, bo po ostatnim meczu na SB tak mnie wku... swoją postawą ze mógł by sie odwdzieczyc, za swoj brak pokory.
Co zrobił? Chyba przegapiłem coś ważnego przez %...
Co do meczu to tylko zwyciestwo!!