Serie A (06): JUVENTUS 1-2 Palermo
- AdekJordan
- Juventino
Juve to klasowa drużyna!!! Pokażemy że chociaż nie wiedzie się ostatnio Nam dobrze to wygramy z Palermo :-D Typuje 2:1 Mam nadzieje że prym będzie
wiódł Giovinco i zagra taki mecz jak z BATE
wiódł Giovinco i zagra taki mecz jak z BATE
- goly
- Juventino
Rok temu z Palermo wygraliśmy 5:1 i szerze mówiąc ponownie licze że posypie się grat bramek. Amauri niech strzeli z 2 bramki aby korona króla strzelców nie odskoczyła mu od tak! Palermo- ciężka drużyna ale licze że nasi zawodnicy od początku meczu pokażą nam co to znaczy efektowny i efektywny football. Kryzys czas pożegnać!
- Corcky
- Juventino
Choć uważam, że ocenianie gry Alexa mianem tragicznej jest mocno przesadzone, to w tym meczu powinien sie zresetować i usiąść na ławce. Paradoksalnie w drugiej połowie meczu z BATE Del Piero był jedynym piłkarzem, który stwarzał zagrożenie. No i krytykowany Nedved też oddał kilka groźnych strzałów.
Pewnie zagra Giovinco w miejsce Czecha i dobrze. Liczę, że wreszcie częściej na połowie rywala gościł będzie Grygera, a jeśli jest zmęczony, to chętnie zobaczę na jego pozycji Hasana.
Sissoko post nie służy, przynajmniej piłkarsko:) Według mnie lepszym wyborem jest w tej chwili Marchisio.
Ciekawe jaka para stoperów wyjdzie w tym meczu ? :shock:
Pewnie zagra Giovinco w miejsce Czecha i dobrze. Liczę, że wreszcie częściej na połowie rywala gościł będzie Grygera, a jeśli jest zmęczony, to chętnie zobaczę na jego pozycji Hasana.
Sissoko post nie służy, przynajmniej piłkarsko:) Według mnie lepszym wyborem jest w tej chwili Marchisio.
Ciekawe jaka para stoperów wyjdzie w tym meczu ? :shock:
- Gość
powiedzmy sobie szczerze , że Juventus nie gra ostatnio rewelacyjnie ... nie można oczywiście zwalać całej winy za słabą grę na Nedveda i Del Piero , ale fakt faktem nie grają oni na swoim najwyższym poziomie i chyba dobrze by było jakby usiedli w na ławce w najbliższym meczu a biorąc pod uwagę że Giovinco i Iaquinta świetnie sobie radzą może to wyjść na dobre. Sissoko niech raczej też nabierze sił po tym swoim ramadanie też musi chyba nabrać sił. Przydało by się wygrać i to wyżej niż 1-0 , to na pewno by podbudowało i uspokoiło zarówno piłkarzy jak i kibiców ... nie chcę nawet myśleć co się stanie po porażce ... w takim razie wiara , mocno ściśnięte kciuki i może będzie jak rok temu średnia postawa na kilka meczy przed tym z Palermo (2 remisy , porażka z Napoli) a potem Sycylijczycy polegli 5-0 w Turynie 

- Niasty
- Juventino
Dobry mecz na przełamanie Palermo gra ofensywny futbol ,a ich obrona przypomina szwajcarski ser na pewno kilku graczom należy się odpoczynek ,ewidentnie powinien zagrać Giovinco za słabego ostatnio Nedveda ,Alex też powinien wylądować na ławce bo gra straszna padake ,nie wiem czy powinien wystąpić Chiellini ,który jest strasznie niepewny po tej kontuzji.
Myśle jednak że mimo wszystko wygramy 3:1.
A może frytki do tego :lol:
Myśle jednak że mimo wszystko wygramy 3:1.
ale trzeba kogos kupic na rozgywanie piłki chciałbym lamparda
Ostatnio zmieniony 04 października 2008, 08:23 przez Niasty, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrowka423
- Juventino
I gratis Diego z Van der Vaartem :lol:Niasty pisze:ale trzeba kogos kupic na rozgywanie piłki chciałbym lamparda
Mecz będzie trudny ale oby zwycięski. Liczę na Amauriego. Mam nadzieje, że wygramy i strzelimy więcej niż jedną bramke bo ostatnio te dwie rzeczy nie szły w parze. :doh: Ciekawi mnie postawa Nocerino. Obyśmy nie żałowali, że go sprzedaliśmy.
- pan Zambrotta
- Juventino
Ja się zastanawiam, kto założy opaskę kapitana, zważywszy na kontuzje Buffona, Chielliniego i Legro i wierząc pogłoskom o absencji Alexa i Nedveda.
Camoranesi ? ...
bo chyba nie nikt nowy.
Camoranesi ? ...
bo chyba nie nikt nowy.
- Nedved11rulez
- Juventino
Chyba Bardziej chodzi o Utrzymanie Pracy Niz O Dumę
A Nedved-a Z Alexem Wpuści po 60 min i Beda super rezerwowymi :p Przynajmniej na ten Mecz 

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Peja
- Juventino
To czy da w końcu szanse grać lepszym i zmieni coś w obliczu gry zespołu czy będzie wolał dalej stawiać na graczy typu Nedved czy Del Piero i być w porządku w stosunku do nich, rzeszy kibiców "Del Piero to mój idol, jest najlepszy na świecie, musi grać" no i dalej oglądać padake w wykonaniu w/w PanówVenomik pisze:A co ma duma do tego? :doh:

@Venomik
Myślałem, że użytkownik Twojego formatu jest w stanie domyślić się pewnych rzeczy i nie trzeba wykładać mu wszystkiego w poście, co tyczy się również tego posta

- RavaneVialli
- Juventino
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/
Iaquinta jest kontuzjowany, także od początku meczu na boisku zobaczymy Del Piero. Ciekawe, czy na ławce zasiądzie jakiś napastnik Primavery.
Iaquinta jest kontuzjowany, także od początku meczu na boisku zobaczymy Del Piero. Ciekawe, czy na ławce zasiądzie jakiś napastnik Primavery.
- Tharp
Co za powalona sytuacja... a jeszcze niedawno bylem pewny ze co jak co, ale z napastnikami to problemu nie mamy. Pewnie Del Piero mu podlozyl noge na treningu, po tej klotni z Ranierim. :-PRavaneVialli pisze:http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/
Tak pozatym to 'Gazzetta' sugeruje tez, ze z Chiellinim wszystko gra, i wyjdzie w podstawowej 11stce.