Serie A (06): JUVENTUS 1-2 Palermo

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
AdekJordan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2008, 18:22

Juve to klasowa drużyna!!! Pokażemy że chociaż nie wiedzie się ostatnio Nam dobrze to wygramy z Palermo :-D Typuje 2:1 Mam nadzieje że prym będzie
wiódł Giovinco i zagra taki mecz jak z BATE

Melex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2008, 19:47

Ja mam tylko nadzieje. ze Cassani nie odda znowu strzalu swojego zycia :pray:

goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2008, 20:22

Rok temu z Palermo wygraliśmy 5:1 i szerze mówiąc ponownie licze że posypie się grat bramek. Amauri niech strzeli z 2 bramki aby korona króla strzelców nie odskoczyła mu od tak! Palermo- ciężka drużyna ale licze że nasi zawodnicy od początku meczu pokażą nam co to znaczy efektowny i efektywny football. Kryzys czas pożegnać!

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2008, 22:15

Choć uważam, że ocenianie gry Alexa mianem tragicznej jest mocno przesadzone, to w tym meczu powinien sie zresetować i usiąść na ławce. Paradoksalnie w drugiej połowie meczu z BATE Del Piero był jedynym piłkarzem, który stwarzał zagrożenie. No i krytykowany Nedved też oddał kilka groźnych strzałów.

Pewnie zagra Giovinco w miejsce Czecha i dobrze. Liczę, że wreszcie częściej na połowie rywala gościł będzie Grygera, a jeśli jest zmęczony, to chętnie zobaczę na jego pozycji Hasana.
Sissoko post nie służy, przynajmniej piłkarsko:) Według mnie lepszym wyborem jest w tej chwili Marchisio.

Ciekawe jaka para stoperów wyjdzie w tym meczu ? :shock:

Gość

Nieprzeczytany post 03 października 2008, 23:05

powiedzmy sobie szczerze , że Juventus nie gra ostatnio rewelacyjnie ... nie można oczywiście zwalać całej winy za słabą grę na Nedveda i Del Piero , ale fakt faktem nie grają oni na swoim najwyższym poziomie i chyba dobrze by było jakby usiedli w na ławce w najbliższym meczu a biorąc pod uwagę że Giovinco i Iaquinta świetnie sobie radzą może to wyjść na dobre. Sissoko niech raczej też nabierze sił po tym swoim ramadanie też musi chyba nabrać sił. Przydało by się wygrać i to wyżej niż 1-0 , to na pewno by podbudowało i uspokoiło zarówno piłkarzy jak i kibiców ... nie chcę nawet myśleć co się stanie po porażce ... w takim razie wiara , mocno ściśnięte kciuki i może będzie jak rok temu średnia postawa na kilka meczy przed tym z Palermo (2 remisy , porażka z Napoli) a potem Sycylijczycy polegli 5-0 w Turynie :D

kwiekster

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2008, 23:20

wydaje mi sie ze bardzo ciezki mecz bedzie ale miejemy nadzieje ze JUVE WYGRA.....ale trzeba kogos kupic na rozgywanie piłki chciałbym lamparda

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2008, 23:30

Dobry mecz na przełamanie Palermo gra ofensywny futbol ,a ich obrona przypomina szwajcarski ser na pewno kilku graczom należy się odpoczynek ,ewidentnie powinien zagrać Giovinco za słabego ostatnio Nedveda ,Alex też powinien wylądować na ławce bo gra straszna padake ,nie wiem czy powinien wystąpić Chiellini ,który jest strasznie niepewny po tej kontuzji.
Myśle jednak że mimo wszystko wygramy 3:1.
ale trzeba kogos kupic na rozgywanie piłki chciałbym lamparda

A może frytki do tego :lol:
Ostatnio zmieniony 04 października 2008, 08:23 przez Niasty, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
mrowka423

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2008, 08:23

Niasty pisze:
ale trzeba kogos kupic na rozgywanie piłki chciałbym lamparda

A może frytki do tego :lol:
I gratis Diego z Van der Vaartem :lol:

Mecz będzie trudny ale oby zwycięski. Liczę na Amauriego. Mam nadzieje, że wygramy i strzelimy więcej niż jedną bramke bo ostatnio te dwie rzeczy nie szły w parze. :doh: Ciekawi mnie postawa Nocerino. Obyśmy nie żałowali, że go sprzedaliśmy.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2008, 10:58

Ja się zastanawiam, kto założy opaskę kapitana, zważywszy na kontuzje Buffona, Chielliniego i Legro i wierząc pogłoskom o absencji Alexa i Nedveda.

Camoranesi ? ...
bo chyba nie nikt nowy.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2008, 11:09

Zobaczymy czy Ranieri zachowa resztki dumy i posadzi na ławie znajdujących się w przeciętnej formie od początku sezonu Nedveda i Del Piero, a w ich miejsce wstawi Giovinco i Iaquintę.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2008, 11:24

A co ma duma do tego? :doh:

Dirty mind
Nedved11rulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2008, 11:36

Chyba Bardziej chodzi o Utrzymanie Pracy Niz O Dumę :D A Nedved-a Z Alexem Wpuści po 60 min i Beda super rezerwowymi :p Przynajmniej na ten Mecz :D

Obrazek
I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2008, 11:41

Venomik pisze:A co ma duma do tego? :doh:
To czy da w końcu szanse grać lepszym i zmieni coś w obliczu gry zespołu czy będzie wolał dalej stawiać na graczy typu Nedved czy Del Piero i być w porządku w stosunku do nich, rzeszy kibiców "Del Piero to mój idol, jest najlepszy na świecie, musi grać" no i dalej oglądać padake w wykonaniu w/w Panów :)
@Venomik
Myślałem, że użytkownik Twojego formatu jest w stanie domyślić się pewnych rzeczy i nie trzeba wykładać mu wszystkiego w poście, co tyczy się również tego posta :)

RavaneVialli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2008, 13:12

http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/

Iaquinta jest kontuzjowany, także od początku meczu na boisku zobaczymy Del Piero. Ciekawe, czy na ławce zasiądzie jakiś napastnik Primavery.

Tharp

Nieprzeczytany post 04 października 2008, 13:38

RavaneVialli pisze:http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/

Iaquinta jest kontuzjowany, także od początku meczu na boisku zobaczymy Del Piero. Ciekawe, czy na ławce zasiądzie jakiś napastnik Primavery.
Co za powalona sytuacja... a jeszcze niedawno bylem pewny ze co jak co, ale z napastnikami to problemu nie mamy. Pewnie Del Piero mu podlozyl noge na treningu, po tej klotni z Ranierim. :-P
Tak pozatym to 'Gazzetta' sugeruje tez, ze z Chiellinim wszystko gra, i wyjdzie w podstawowej 11stce.

Zablokowany