LM na żywo w Onecie
- white_wolv
- Juventino
ano ;/ ..ale przynajmniej smiga i jakos bardzo dobra.
Boniek juz zdazyl uswiadomic redaktorowi ze nie gramy na Alpejskim..ehh jak tak maja komentowac to lipa.
Boniek juz zdazyl uswiadomic redaktorowi ze nie gramy na Alpejskim..ehh jak tak maja komentowac to lipa.
- Giacobbneri
- Juventino
6 zł nie majątek i ja też się skusiłem, a że wróciłem do chaty po 21:40 to obejrzałem tylko drugą połówkę. Jakość bardzo dobra i nic się nie cieło a nie mam jakieś super szybkiego netu. Szkoda tylko, że był komentarz bo kolesie naprawdę potrafią wkurzyć swoją niekompetencją ...
Z Bate pewnie też sobie obejrzę, natomiast chciałbym obejrzeć mecz z komentarzem tych panów jak będziemy grali z Realem. W końcu oni są tacy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> xD
Z Bate pewnie też sobie obejrzę, natomiast chciałbym obejrzeć mecz z komentarzem tych panów jak będziemy grali z Realem. W końcu oni są tacy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> xD
- Gooray
- Juventino
I ja również poświęciłem moje 6 zł na ten mecz. Skuszony głównie tym, żę brak komentarza no i jakość b. dobra. Z tym drugim rzeczywiście było tk jak zapowiadali, jednak komentarz nie dość, że był, to jeszcze był fatalny. Panowie komentatorzy nie dość, że cholernie stronniczy to jeszcze bez jakiegokolwiek profesjonalizmu, przykład: "Camonaresi", "De Selie", "Cziellini"... :roll: Ale i tak nie żałuje, polecam wszystkim!

- drozdi
- Juventino
6zł? to nie majątek. Przyszedłem do domu i nie mogąc znaleźć transimsji w necie postanowiłem zapłacić smsem... efekt? bardzo dobry! transimsja świetna choć komentarz powiedzmy kiepski... momentami nie kompetencja tych panów mogła razić każdego kibica Juventusu, zdecydowanie faworyzowali zenit co w tym fachu najbardziej świadczy o tej nie kompetencji... któtko mówiąc gorąco polecam 

- Kamil_on
- Juventino
Czy przy szybkości internetu równej: 512 będę mógł liczyć na to, że obraz nie będzie się zacinał 

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- alex_pl
- Juventino
Ja również wyłożyłem te 6 zł, ale absolutnie było warto, jakość bardzo dobra, ale wolałbym by mecz był transmitowany bez TYCH "komentatorów".
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- Bartas_01
- Juventino
No i jednak się skusiłem wydać to 6zł i nie żałuję ani trochę;) jakość jak na mecz w internecie to wręcz świetna. Ścieżka dźwiękowa także przez cały mecz było słychac głośno śpiewających Juventinich. Na jedyny minus zasługują panowie komentujący ten mecz na nsport.. TRAGEDIA!! bardzo niekompetentni ludzie no ale cóż.
Oglądałem mecz na łączu 1MB z chello i ani na sekundę mi nie zacięło:P Więc na pewno skorzystam z tej oferty w przyszłości nie jeden raz zwłaszcza że SMS 6zł a obejrzeć Juve w LM po dwóch latach i taka bramkę Del Piero.. BEZCENNE
Oglądałem mecz na łączu 1MB z chello i ani na sekundę mi nie zacięło:P Więc na pewno skorzystam z tej oferty w przyszłości nie jeden raz zwłaszcza że SMS 6zł a obejrzeć Juve w LM po dwóch latach i taka bramkę Del Piero.. BEZCENNE

- alexgol
- Juventino
Świetny obraz (jak na warunki internetowej relacji) ale komentarz... ech... ale pomyślcie ze moglo byc gorzej bo mogł komentować pan Serbiusz....
No ale tej "gry na Delle Alpi" (chyba między koparkami?) i "ZENKA Grygery" to nSport długo nie zapomnę
Tak czy siak warto było wydać 6 zeta i nastepnym razem pewnie znowu wydam te groszę na Juve 
No ale tej "gry na Delle Alpi" (chyba między koparkami?) i "ZENKA Grygery" to nSport długo nie zapomnę

- Belialek
- Juventino
no ja w zeszlym roku ogladalem na 512kbps i raz mi tylko scielo pod koniec meczu (pewnie avast czy cos) - jak juz ruszy to z plynnoscia nie ma problemow, natomiast te ich licencje sa (byly rok temu) strasznie delikatne, raz po pobraniu licencji i przerwaniu ogladania licencja wygasla (co z technicznego punktu widzenia powinno byc niemozliwe, poniewaz DRM sa przypisywane czasowo) no i mecz przepadl - jedyny plus byl taki, ze w ramach uznanej reklamacji dostalem darmowy kod na nastepny mecz LM.blazejrondel pisze:Internet min. 2mbit to wtedy oglada sie przyjemnie. ja mam neta 1mbit i nie da rady żeby plynnie dzialalo.
osobiscie jezeli w chwili obecnej nie mialbym mozliwosci ogladania LM poprzez satelite, wybralbym ponownie onet.
- stahoo
- Juventino
Mam neta: Download: 466 kbps & Upload: 942 kbps (wg http://www.speedtest.pl/).
Ogarne oglądac mecz na onecie? Wydaje mi sie że to jednak zbyt mało, ale niech sie ktoś mądrzejszy w tych sprawach odemnie wypowie
Ogarne oglądac mecz na onecie? Wydaje mi sie że to jednak zbyt mało, ale niech sie ktoś mądrzejszy w tych sprawach odemnie wypowie

- darek
- Juventino
Download: 451 kbpsstahoo pisze:Mam neta: Download: 466 kbps & Upload: 942 kbps (wg http://www.speedtest.pl/).
Upload: 135 kbps
Ja mam tyle wg. innego testu. Bo ten Twój mi nie działał.
Ostatni mecz z Zenitem oglądałem bezproblemowo. Chodziło mi bardzo ładnie, ale tylko na całym ekranie. Na miniaturce cięło. Choć może to tylko takie zwidy bo tylko przez chwilę na początku oglądałem na miniaturce.
Polecam!
- mati.serek
- Juventino
Ja mam 1 Mb/s i mi chodzi normalnie może dlatego że masz radiówkę albo Neo? Ja mam Netię i śmiga aż miło każdy meczyk.blazejrondel pisze:Internet min. 2mbit to wtedy oglada sie przyjemnie. ja mam neta 1mbit i nie da rady żeby plynnie dzialalo.
Co do meczów na Onecie to ostatnio zainwestowałem te 6 zł aby tylko oglądnąć występ chłopaków

Komentarz z telewizjii N denny w tym oczywiście zero wiedzy o Juve mówią tylko to co się działo 3-2 lata temu.
Pan Boniek proponuje wszystkim aby iść na obiad z Ranierim

Jakość obrazu BdB warto było zapłacić choć nie wiem co bym mówił gdyby (pfuu...) Juve przegrało