Dodatek Skarb Kibica do Serie A w Przeglądzie Sportowym!!!
- De Rossi
- Juventino
Kupiłem, mimo iż wiem że dzisiejszy Przegląd Sportowy to nie to samo. Najbardziej zbulwersował mnie fakt, że inauguracji ligi hiszpańskiej została poświęcona cała strona, natomiast włoskiej malutki skrawek, z którego możemy dowiedzieć się, że nie ma sensu oglądać 1 kolejki Serie A ["Kibicom, którzy spodziewają się w pierwszej kolejce efektownych rajdów, pięknych asyst i atrakcyjnych goli, radzimy jednak... nie oglądać włoskiej ekstraklasy"], bowiem nie będzie grać Ronaldinho, Kaka, Mutu i Totti. Z tego bełkotu, dowiedziałem się również, że Claudio Ranieri jest Argentyńczykiem
Skarb Kibica przeleciałem powierzchownie. Jeszcze go dokładnie nie przejrzałem, ale rzuciło mi się w oczy kilka dziwnych rzeczy: np. złe taktyki (Inter będzie grał 4-3-3, wg SK 4-2-3-1), postać zespołu Fiorentiny - Giladino
, czy Chievo - Obinna, którzy kilka dni temu odszedł do Evertonu,przypadkowo zauważyłem, że Szewa urodził się w 1986 roku, a Lazio mimo sporych wzmocnień (Matuzalem, Zarate, Foggia, Carrizo itd.) stać będzie tylko na to by się spokojnie utrzymać w lidze ["...a pozyskał absolutne minimum. Minimum, czyli to co jest niezbędne do spokojnego utrzymania się."], a wg mnie o LM walczyć nie będzie, ale sporo namiesza...

Skarb Kibica przeleciałem powierzchownie. Jeszcze go dokładnie nie przejrzałem, ale rzuciło mi się w oczy kilka dziwnych rzeczy: np. złe taktyki (Inter będzie grał 4-3-3, wg SK 4-2-3-1), postać zespołu Fiorentiny - Giladino

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2008, 17:51 przez De Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Nie rozumiem co w tym dziwnego. Hiszpania zdobyla Mistrzostwo Europy? Ano zdobyla. Wiec hiszpanska La Liga jest liga mistrzow Europy.De Rossi pisze:Najbardziej zbulwersował mnie fakt, że inauguracji ligi hiszpańskiej (nazwanej w PS "ligą mistrzów Europy :lol: ") została poświęcona cała strona, natomiast włoskiej malutki skrawek [...]
- przemo134
- Juventino
coz, kupilem skarb kibica i nie jestem zachwycony zbytnio (ale czego sie spodziewac po PS i cenie 2,50). brak trcoeh obiektywizmu (inter juz zostal okrzykniety mistrzem, a Juve nie ma szans na tytul) oraz kompetencji (trobne, ale zawsze, bledy znalezli przedmowcy:)). najbardziej zastanawiaja mnie cytaty zamieszczane przy klubach. nic nie wnosza, watpliwa jest ich autentycznosc a do tego czasami wrecz smiesza. np: "Bedziemy lepsi bez Amauriego niz z Amaurim. Niech tylko ci oszusci z Mediolanu i Turynu przestana nas rolowac"- Maurizio Zamparini - tu akurat zastrzezenia mozna miec bardziej do pana prezesa palermo. ogolnie strone z reklama bwin.com mozna bylo przeznaczyc na jakies statystyki czy cos takiego ale wiadomo marketing i komercja.
ogolnie nie jestem zadowolony ale cudow sie nie spodziewalem.
ogolnie nie jestem zadowolony ale cudow sie nie spodziewalem.
brak zainteresowania liga wloska ze strony mediow zaczyna mnie powaznie irytowac. w lidze wloskiej graja mistrzowie swiata, 4 kluby ktore gdy tylko sa w lidze mistrzow zawsze sie w niej licza, swietne kluby ze srodka stwaki, zdarzaja sie czeste niespodzianki jesli chodzi o wyniki, no ale jesli dla dziennikarzy Kaka, R80 i pan Jose Mourinho to wszystko co ma do zaoferowania Serie A to o nic nie pytam.Kupiłem, mimo iż wiem że dzisiejszy Przegląd Sportowy to nie to samo. Najbardziej zbulwersował mnie fakt, że inauguracji ligi hiszpańskiej (nazwanej w PS "ligą mistrzów Europy Laughing ") została poświęcona cała strona, natomiast włoskiej malutki skrawek, z którego możemy dowiedzieć się, że nie ma sensu oglądać 1 kolejki Serie A ["Kibicom, którzy spodziewają się w pierwszej kolejce efektownych rajdów, pięknych asyst i atrakcyjnych goli, radzimy jednak... nie oglądać włoskiej ekstraklasy"], bowiem nie będzie grać Ronaldinho, Kaka, Mutu i Totti. Z tego bełkotu, dowiedziałem się również, że Claudio Ranieri jest Argentyńczykiem Think
- Bobeknaklo
- Juventino
Zapomniałem kupic ;/
Zeskanuje ktoś? Ale chyba nie ma co liczyć że komuś się będzie chciało :?
Zeskanuje ktoś? Ale chyba nie ma co liczyć że komuś się będzie chciało :?
- Okoni
- Juventino
Nie masz czego żałować...Bobek1991 pisze:Zapomniałem kupic ;/
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 1bd60dc49aBobek1991 pisze:Zeskanuje ktoś? Ale chyba nie ma co liczyć że komuś się będzie chciało :?
Skan wykonał Niasty w temacie "Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)" wystarczyło troszkę poszukać
- Bobeknaklo
- Juventino
Dzieki
A skąd mam pewność, że każda gazeta każda wzmianka o piłce będzie tam dodawana?
PS: Chodziło mi o cały, na co mi Juve jak to wszystko co tam jest znam na pamięć a ich obiektywna ocena mnie guzik obchodzi. Ale to mało realne aby ktoś się tego podjął

PS: Chodziło mi o cały, na co mi Juve jak to wszystko co tam jest znam na pamięć a ich obiektywna ocena mnie guzik obchodzi. Ale to mało realne aby ktoś się tego podjął
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2008, 17:25 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 1 raz.
- cysiekchmiel
- Juventino
jak dobrze że przed chwilą się o tej gazetce dowiedziałem... beznadziejna jest z tego co tu czytam. w Anglii widziałem taką gazetę o całej Serie A, miała z 70 stron a nie 30... mogłem sobie kupić... 

- De Rossi
- Juventino
Tak Tak. Mój błąd. Wraz z odpadnięciem Italii z Euro, przestałem oglądać ten turniej i słysząc, że w finale znaleźli się Niemcy z Hiszpanami, do dzisiaj byłem przekonany, że to nasi sąsiedzi zostali Mistrzami Europy.Radek_88 pisze:Nie rozumiem co w tym dziwnego. Hiszpania zdobyla Mistrzostwo Europy? Ano zdobyla. Wiec hiszpanska La Liga jest liga mistrzow Europy.De Rossi pisze:Najbardziej zbulwersował mnie fakt, że inauguracji ligi hiszpańskiej (nazwanej w PS "ligą mistrzów Europy :lol: ") została poświęcona cała strona, natomiast włoskiej malutki skrawek [...]
- Niasty
- Juventino
ArtHur pisze:tu raczej chodzi o redaktorow Faktu bedacych obecnie(niestety) w najlepszej polskiej gazecie sportowej.Pluto pisze:kiedy doczekamy sie powaznego traktowania najlepszej ligi na swiecie...
No i oprawa graficzna samej gazety bardzo przypomina strony sportowe faktu...
W tym dodatku wiele rzeczy denerwuje...
Szczególnie brak obiektywizmu eksperta o wiele bardziej mi się podobał dodatek z tametego sezonu czy nawet z przed dwóch lat(ekspertem wtedy był Boniek...

Przegląd schodzi na psy

I jak tu za nimi nie tęskinć. :płaczę:
- Conrad JUVE
- Juventino
No ja tez musze przyznac ze dopiero przed chwila mi sie przypomnialo ze mialem kupic ten Skarb Kibica ale niestety zapomnialem. No coz pozostaje screen ale to juz nie bedzie to samo 
EDIT : Hmm no screen nie zaciekawy tak jak napisal Bobek wszystko juz dawno wiem co jest an tym screenie nie ma screenow z innych stron ??

EDIT : Hmm no screen nie zaciekawy tak jak napisal Bobek wszystko juz dawno wiem co jest an tym screenie nie ma screenow z innych stron ??
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Tak jak jest napisane w PS - odszedl do Pisy.JuveR pisze:Moglby ktos mi wytlumaczyc dlaczego pisze ze Birindelli odszedl do Pisy? Ja myslalem że on zakonczył karieręNIech ktoś napisze w końcu jak to jest :-D