Dodatek Skarb Kibica do Serie A w Przeglądzie Sportowym!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 15:52

Kupiłem, mimo iż wiem że dzisiejszy Przegląd Sportowy to nie to samo. Najbardziej zbulwersował mnie fakt, że inauguracji ligi hiszpańskiej została poświęcona cała strona, natomiast włoskiej malutki skrawek, z którego możemy dowiedzieć się, że nie ma sensu oglądać 1 kolejki Serie A ["Kibicom, którzy spodziewają się w pierwszej kolejce efektownych rajdów, pięknych asyst i atrakcyjnych goli, radzimy jednak... nie oglądać włoskiej ekstraklasy"], bowiem nie będzie grać Ronaldinho, Kaka, Mutu i Totti. Z tego bełkotu, dowiedziałem się również, że Claudio Ranieri jest Argentyńczykiem :think:

Skarb Kibica przeleciałem powierzchownie. Jeszcze go dokładnie nie przejrzałem, ale rzuciło mi się w oczy kilka dziwnych rzeczy: np. złe taktyki (Inter będzie grał 4-3-3, wg SK 4-2-3-1), postać zespołu Fiorentiny - Giladino :), czy Chievo - Obinna, którzy kilka dni temu odszedł do Evertonu,przypadkowo zauważyłem, że Szewa urodził się w 1986 roku, a Lazio mimo sporych wzmocnień (Matuzalem, Zarate, Foggia, Carrizo itd.) stać będzie tylko na to by się spokojnie utrzymać w lidze ["...a pozyskał absolutne minimum. Minimum, czyli to co jest niezbędne do spokojnego utrzymania się."], a wg mnie o LM walczyć nie będzie, ale sporo namiesza...
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2008, 17:51 przez De Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 16:06

De Rossi pisze:Najbardziej zbulwersował mnie fakt, że inauguracji ligi hiszpańskiej (nazwanej w PS "ligą mistrzów Europy :lol: ") została poświęcona cała strona, natomiast włoskiej malutki skrawek [...]
Nie rozumiem co w tym dziwnego. Hiszpania zdobyla Mistrzostwo Europy? Ano zdobyla. Wiec hiszpanska La Liga jest liga mistrzow Europy.

przemo134

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 16:24

coz, kupilem skarb kibica i nie jestem zachwycony zbytnio (ale czego sie spodziewac po PS i cenie 2,50). brak trcoeh obiektywizmu (inter juz zostal okrzykniety mistrzem, a Juve nie ma szans na tytul) oraz kompetencji (trobne, ale zawsze, bledy znalezli przedmowcy:)). najbardziej zastanawiaja mnie cytaty zamieszczane przy klubach. nic nie wnosza, watpliwa jest ich autentycznosc a do tego czasami wrecz smiesza. np: "Bedziemy lepsi bez Amauriego niz z Amaurim. Niech tylko ci oszusci z Mediolanu i Turynu przestana nas rolowac"- Maurizio Zamparini - tu akurat zastrzezenia mozna miec bardziej do pana prezesa palermo. ogolnie strone z reklama bwin.com mozna bylo przeznaczyc na jakies statystyki czy cos takiego ale wiadomo marketing i komercja.

ogolnie nie jestem zadowolony ale cudow sie nie spodziewalem.
Kupiłem, mimo iż wiem że dzisiejszy Przegląd Sportowy to nie to samo. Najbardziej zbulwersował mnie fakt, że inauguracji ligi hiszpańskiej (nazwanej w PS "ligą mistrzów Europy Laughing ") została poświęcona cała strona, natomiast włoskiej malutki skrawek, z którego możemy dowiedzieć się, że nie ma sensu oglądać 1 kolejki Serie A ["Kibicom, którzy spodziewają się w pierwszej kolejce efektownych rajdów, pięknych asyst i atrakcyjnych goli, radzimy jednak... nie oglądać włoskiej ekstraklasy"], bowiem nie będzie grać Ronaldinho, Kaka, Mutu i Totti. Z tego bełkotu, dowiedziałem się również, że Claudio Ranieri jest Argentyńczykiem Think
brak zainteresowania liga wloska ze strony mediow zaczyna mnie powaznie irytowac. w lidze wloskiej graja mistrzowie swiata, 4 kluby ktore gdy tylko sa w lidze mistrzow zawsze sie w niej licza, swietne kluby ze srodka stwaki, zdarzaja sie czeste niespodzianki jesli chodzi o wyniki, no ale jesli dla dziennikarzy Kaka, R80 i pan Jose Mourinho to wszystko co ma do zaoferowania Serie A to o nic nie pytam.

18kokol97

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 16:47

ja tam nie mam zastrzeżeń prócz tabeli wszechczasów i budżetu klubów których niue ma

''Od kołyski aż po grób wiara tylko w jeden klub Juventus Turyn."
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 16:48

Zapomniałem kupic ;/
Zeskanuje ktoś? Ale chyba nie ma co liczyć że komuś się będzie chciało :?

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 16:52

Bobek1991 pisze:Zapomniałem kupic ;/
Nie masz czego żałować...
Bobek1991 pisze:Zeskanuje ktoś? Ale chyba nie ma co liczyć że komuś się będzie chciało :?
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 1bd60dc49a

Skan wykonał Niasty w temacie "Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)" wystarczyło troszkę poszukać

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 17:13

ach Sissoko na lawce posadzili ci specjalisci... :]
kiedy doczekamy sie powaznego traktowania najlepszej ligi na swiecie...

calma calma
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 17:15

Dzieki ;) A skąd mam pewność, że każda gazeta każda wzmianka o piłce będzie tam dodawana?

PS: Chodziło mi o cały, na co mi Juve jak to wszystko co tam jest znam na pamięć a ich obiektywna ocena mnie guzik obchodzi. Ale to mało realne aby ktoś się tego podjął
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2008, 17:25 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 1 raz.

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 17:17

Pluto pisze:kiedy doczekamy sie powaznego traktowania najlepszej ligi na swiecie...
tu raczej chodzi o redaktorow Faktu bedacych obecnie(niestety) w najlepszej polskiej gazecie sportowej.

cysiekchmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 17:47

jak dobrze że przed chwilą się o tej gazetce dowiedziałem... beznadziejna jest z tego co tu czytam. w Anglii widziałem taką gazetę o całej Serie A, miała z 70 stron a nie 30... mogłem sobie kupić... :(

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 17:55

Radek_88 pisze:
De Rossi pisze:Najbardziej zbulwersował mnie fakt, że inauguracji ligi hiszpańskiej (nazwanej w PS "ligą mistrzów Europy :lol: ") została poświęcona cała strona, natomiast włoskiej malutki skrawek [...]
Nie rozumiem co w tym dziwnego. Hiszpania zdobyla Mistrzostwo Europy? Ano zdobyla. Wiec hiszpanska La Liga jest liga mistrzow Europy.
Tak Tak. Mój błąd. Wraz z odpadnięciem Italii z Euro, przestałem oglądać ten turniej i słysząc, że w finale znaleźli się Niemcy z Hiszpanami, do dzisiaj byłem przekonany, że to nasi sąsiedzi zostali Mistrzami Europy.

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 18:14

ArtHur pisze:
Pluto pisze:kiedy doczekamy sie powaznego traktowania najlepszej ligi na swiecie...
tu raczej chodzi o redaktorow Faktu bedacych obecnie(niestety) w najlepszej polskiej gazecie sportowej.

No i oprawa graficzna samej gazety bardzo przypomina strony sportowe faktu...
W tym dodatku wiele rzeczy denerwuje...
Szczególnie brak obiektywizmu eksperta o wiele bardziej mi się podobał dodatek z tametego sezonu czy nawet z przed dwóch lat(ekspertem wtedy był Boniek... :D ).

Przegląd schodzi na psy :( sama gazeta to już nie to samo co za Kołtonia czy Tuzimka.
I jak tu za nimi nie tęskinć. :płaczę:

Obrazek
Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 19:41

No ja tez musze przyznac ze dopiero przed chwila mi sie przypomnialo ze mialem kupic ten Skarb Kibica ale niestety zapomnialem. No coz pozostaje screen ale to juz nie bedzie to samo :/

EDIT : Hmm no screen nie zaciekawy tak jak napisal Bobek wszystko juz dawno wiem co jest an tym screenie nie ma screenow z innych stron ??

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 20:54

Moglby ktos mi wytlumaczyc dlaczego pisze ze Birindelli odszedl do Pisy? Ja myslalem że on zakonczył karierę :think: NIech ktoś napisze w końcu jak to jest :-D

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 21:28

JuveR pisze:Moglby ktos mi wytlumaczyc dlaczego pisze ze Birindelli odszedl do Pisy? Ja myslalem że on zakonczył karierę :think: NIech ktoś napisze w końcu jak to jest :-D
Tak jak jest napisane w PS - odszedl do Pisy.

ODPOWIEDZ