BYDGOSZCZ - WSPÓLNE OGLĄDANIE MECZÓW

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
montero19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2008, 14:55

to co zbieramy Ekipe? idziemy gdzies ?

Józek11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2008, 14:52

Ja poszedłem do multikina na mecz inter-juve a tu zonk, bo żadnego meczu nie puszczali, przechodziłem koło roostera gdy mecz juz trwał to widziałem ze w tv leciały jakieś reklamy, ostatecznie wyladowałem na barce i ogladałem meczyk ale bez głosu :/
Oglądałem, go razem z kolegą z roku, który jest kibicem interu. Wypiliśmy piwko, obejrzeliśmy mecz i pośmialiśmy się z ludzi (kibiców juve i interu) którzy się przemądrzają w komentarzach na różnych serwisach pod tematami dotyczacymi juve i interu która drużyna i który zawodnik jest lepszy etc.

Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2008, 15:32

Józek11 pisze: wyladowałem na barce i ogladałem meczyk ale bez głosu :/
Oglądałem, go razem z kolegą z roku, który jest kibicem interu. Wypiliśmy piwko, obejrzeliśmy mecz i pośmialiśmy się z ludzi (kibiców juve i interu) którzy się przemądrzają w komentarzach na różnych serwisach pod tematami dotyczacymi juve i interu która drużyna i który zawodnik jest lepszy etc.
Sounds like fun! :D

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2008, 14:26

Józek11 pisze:Oglądałem, go razem z kolegą z roku, który jest kibicem interu. Wypiliśmy piwko, obejrzeliśmy mecz i pośmialiśmy się z ludzi (kibiców juve i interu) którzy się przemądrzają w komentarzach na różnych serwisach pod tematami dotyczacymi juve i interu która drużyna i który zawodnik jest lepszy etc.
Abi Ty nie ironizuj xD ... bo to nawet nie jest smieszne co sie w tym miescie dzieje :angry:

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2009, 11:05

No dalej dalej, organizujemy się na Chelsea!

Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2009, 01:48

Bobek u nas max. 3 osoby się mogą spotkać a i to jest co raz mniej prawdopodobne. Swoją drogą gdzie chciałbyś u nas obejrzeć ten mecz ? Nie wiem w jakim pubie mają enkę, wszędzie pokażą Real - LFC xD

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !

Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?

Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 08:45

widzę, że nie ma w tym temacie zbyt dużego ruchu i nie wiem czy chodzicie w Bydgoszczy razem na mecze Juve..

dlatego warto spróbować napisać :wink:

właśnie we wtorek 15.09, czyli wtedy kiedy gramy z LM w godzinach wieczornych będę najprawdopodobniej, powiedzmy służbowo, w Bydgoszczy i stąd pytanie czy organizujecie jakiś wypad na Bordo :?:

jakby mi się udało to skoczyłbym z Wami :wink:

Obrazek
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 09:33

Jeżeli byłyby jakieś konkrety to ja jak najbardziej, chociaż mieszkam 30 km od Bdg. Ale organizacji musi się podjąć ktoś miejscowy

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 19:13

widzę, że chyba będzie ciężko coś zorganizować

nie znam zbyt dobrze miasta, ba wcale go nie znam :D ale myślę, że gdzieś się na mecz wybiorę

jedyna miejscówka, którą znalazłem w necie to Piwiarnia, tylko nie wiadomo czy puszczą Juve

http://www.piwiarnia-bydgoszcz.pl/#tresc-sport

Obrazek
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 19:55

To jest dobre miejsce sam nie raz ogladalem tam mecz jak jeszcze mieszkalem w Bydgoszczy. Jedyne co musisz ogarnac to to czy w tym samym czasie nie bedzie transmitowany mecz jakiegos lecha czy innej wisly bo nawet w Bydgoszcz mozna spotkac zagorzalych fanow tych druzyn.. z drugiej strony w warce maja chyba dwa dekodery wiec chyba dasz rade cos obejrzec.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 20:47

No to najlepiej by było jakby ktoś się przeszedł, ja bym to zrobił ale weekend mam zajęty od poniedziałku szkoła treningi więc nie bardzo mam czas dojechać do Bydgoszczy z Nakła tylko po to żeby zadać barmanowi jedno pytanie. Ale na mecz się piszę raczej jak wszystko będzie w miarę pewne.

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 21:26

W takim razie to ja podbije do "barmana" i dam Wam znać co i jak. Jeśli opcja z żabojadami będzie możliwa do zrealizowania to już teraz mogę podpisać listę obecności. Może w końcu coś się ruszy tutaj, bo aż wstyd :x

Obrazek
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2009, 17:27

Sprawa wygląda następująco. W Piwiarni posiadają wszystko (C+, N, Cyfrowy), a tym samym każdy puszczany w naszym pięknym kraju mecz można spokojnie obejrzeć. Kiedy dotarłem na miejsce ludziska oglądali siatkówkę i dzięki temu mogłem się przekonać, że w trakcie rozgrywek nie jest puszczana żadna radiowa papka.

Co się tyczy rezerwacji - 50zł za stolik (w cenie jest 1m piwska). To jak? Ile osób jest chętnych do rozruszania grodu nad Brdą? Mając do wyboru mecz w samotności przez neta na monitorku, a w towarzystwie "swoich" przed +''27 LCD w porządnym pubie... Jest ktoś chętny? Jeśli będzie zainteresowanie (no żeby było nas chociaż 3-4) to podbije jeszcze raz zarezerwować miejscówkę. Toruń potrafi ( :wink: ) więc nie możemy być gorsi!

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2009, 17:37

meda11 pisze: Toruń potrafi ( :wink: ) więc nie możemy być gorsi!
Widzę że łapiecie się już ostatecznych sposobów motywacji bydgoskich Juventino :prochno: Ale płacić za rezerwację ? U nas takich motywów nie ma... Dzwonię, rezerwuję, przychodzimy 8) Choć z drugiej strony metr Warki wychodzi w pubie koło 50 złotych... Raczej o utarg się boją :lol:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2009, 20:51

tak jak pisałem ja chętnie bym szedł ale to nic pewnego, gdyż nie znam jeszcze żadnych szczegółów podróży do Bydgoszczy,

jedyne co wiem to że mamy być wieczorem na nocleg (z tym że nie wiem co organizatorzy rozumieją przez godziny wieczorne) i rano ruszać w drogę powrotną jak już odbierzemy auta..

nie mam pojęcia jak to wszystko wyjdzie, cały czas czekam na maila od naszego szefa, jak będę coś wiedział to napisżę :wink:

Obrazek
ODPOWIEDZ