BYDGOSZCZ - WSPÓLNE OGLĄDANIE MECZÓW
- Józek11
- Juventino
Ja poszedłem do multikina na mecz inter-juve a tu zonk, bo żadnego meczu nie puszczali, przechodziłem koło roostera gdy mecz juz trwał to widziałem ze w tv leciały jakieś reklamy, ostatecznie wyladowałem na barce i ogladałem meczyk ale bez głosu 
Oglądałem, go razem z kolegą z roku, który jest kibicem interu. Wypiliśmy piwko, obejrzeliśmy mecz i pośmialiśmy się z ludzi (kibiców juve i interu) którzy się przemądrzają w komentarzach na różnych serwisach pod tematami dotyczacymi juve i interu która drużyna i który zawodnik jest lepszy etc.

Oglądałem, go razem z kolegą z roku, który jest kibicem interu. Wypiliśmy piwko, obejrzeliśmy mecz i pośmialiśmy się z ludzi (kibiców juve i interu) którzy się przemądrzają w komentarzach na różnych serwisach pod tematami dotyczacymi juve i interu która drużyna i który zawodnik jest lepszy etc.
- Abi
- Juventino
Sounds like fun!Józek11 pisze: wyladowałem na barce i ogladałem meczyk ale bez głosu

- Kryształ
- Juventino
Abi Ty nie ironizuj xD ... bo to nawet nie jest smieszne co sie w tym miescie dziejeJózek11 pisze:Oglądałem, go razem z kolegą z roku, który jest kibicem interu. Wypiliśmy piwko, obejrzeliśmy mecz i pośmialiśmy się z ludzi (kibiców juve i interu) którzy się przemądrzają w komentarzach na różnych serwisach pod tematami dotyczacymi juve i interu która drużyna i który zawodnik jest lepszy etc.

- Bobeknaklo
- Juventino
No dalej dalej, organizujemy się na Chelsea!
- Giacobbneri
- Juventino
Bobek u nas max. 3 osoby się mogą spotkać a i to jest co raz mniej prawdopodobne. Swoją drogą gdzie chciałbyś u nas obejrzeć ten mecz ? Nie wiem w jakim pubie mają enkę, wszędzie pokażą Real - LFC xD
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- tabo89
- Juventino
widzę, że nie ma w tym temacie zbyt dużego ruchu i nie wiem czy chodzicie w Bydgoszczy razem na mecze Juve..
dlatego warto spróbować napisać
właśnie we wtorek 15.09, czyli wtedy kiedy gramy z LM w godzinach wieczornych będę najprawdopodobniej, powiedzmy służbowo, w Bydgoszczy i stąd pytanie czy organizujecie jakiś wypad na Bordo
jakby mi się udało to skoczyłbym z Wami
dlatego warto spróbować napisać
właśnie we wtorek 15.09, czyli wtedy kiedy gramy z LM w godzinach wieczornych będę najprawdopodobniej, powiedzmy służbowo, w Bydgoszczy i stąd pytanie czy organizujecie jakiś wypad na Bordo

jakby mi się udało to skoczyłbym z Wami
- Bobeknaklo
- Juventino
Jeżeli byłyby jakieś konkrety to ja jak najbardziej, chociaż mieszkam 30 km od Bdg. Ale organizacji musi się podjąć ktoś miejscowy
- tabo89
- Juventino
widzę, że chyba będzie ciężko coś zorganizować
nie znam zbyt dobrze miasta, ba wcale go nie znam
ale myślę, że gdzieś się na mecz wybiorę
jedyna miejscówka, którą znalazłem w necie to Piwiarnia, tylko nie wiadomo czy puszczą Juve
http://www.piwiarnia-bydgoszcz.pl/#tresc-sport
nie znam zbyt dobrze miasta, ba wcale go nie znam

jedyna miejscówka, którą znalazłem w necie to Piwiarnia, tylko nie wiadomo czy puszczą Juve
http://www.piwiarnia-bydgoszcz.pl/#tresc-sport
- Kryształ
- Juventino
To jest dobre miejsce sam nie raz ogladalem tam mecz jak jeszcze mieszkalem w Bydgoszczy. Jedyne co musisz ogarnac to to czy w tym samym czasie nie bedzie transmitowany mecz jakiegos lecha czy innej wisly bo nawet w Bydgoszcz mozna spotkac zagorzalych fanow tych druzyn.. z drugiej strony w warce maja chyba dwa dekodery wiec chyba dasz rade cos obejrzec.
- Bobeknaklo
- Juventino
No to najlepiej by było jakby ktoś się przeszedł, ja bym to zrobił ale weekend mam zajęty od poniedziałku szkoła treningi więc nie bardzo mam czas dojechać do Bydgoszczy z Nakła tylko po to żeby zadać barmanowi jedno pytanie. Ale na mecz się piszę raczej jak wszystko będzie w miarę pewne.
- meda11
- Juventino
- meda11
- Juventino
Sprawa wygląda następująco. W Piwiarni posiadają wszystko (C+, N, Cyfrowy), a tym samym każdy puszczany w naszym pięknym kraju mecz można spokojnie obejrzeć. Kiedy dotarłem na miejsce ludziska oglądali siatkówkę i dzięki temu mogłem się przekonać, że w trakcie rozgrywek nie jest puszczana żadna radiowa papka.
Co się tyczy rezerwacji - 50zł za stolik (w cenie jest 1m piwska). To jak? Ile osób jest chętnych do rozruszania grodu nad Brdą? Mając do wyboru mecz w samotności przez neta na monitorku, a w towarzystwie "swoich" przed +''27 LCD w porządnym pubie... Jest ktoś chętny? Jeśli będzie zainteresowanie (no żeby było nas chociaż 3-4) to podbije jeszcze raz zarezerwować miejscówkę. Toruń potrafi (
) więc nie możemy być gorsi!
Co się tyczy rezerwacji - 50zł za stolik (w cenie jest 1m piwska). To jak? Ile osób jest chętnych do rozruszania grodu nad Brdą? Mając do wyboru mecz w samotności przez neta na monitorku, a w towarzystwie "swoich" przed +''27 LCD w porządnym pubie... Jest ktoś chętny? Jeśli będzie zainteresowanie (no żeby było nas chociaż 3-4) to podbije jeszcze raz zarezerwować miejscówkę. Toruń potrafi (
- Brutalo
- Juventino
Widzę że łapiecie się już ostatecznych sposobów motywacji bydgoskich Juventinomeda11 pisze: Toruń potrafi () więc nie możemy być gorsi!

- tabo89
- Juventino
tak jak pisałem ja chętnie bym szedł ale to nic pewnego, gdyż nie znam jeszcze żadnych szczegółów podróży do Bydgoszczy,
jedyne co wiem to że mamy być wieczorem na nocleg (z tym że nie wiem co organizatorzy rozumieją przez godziny wieczorne) i rano ruszać w drogę powrotną jak już odbierzemy auta..
nie mam pojęcia jak to wszystko wyjdzie, cały czas czekam na maila od naszego szefa, jak będę coś wiedział to napisżę
jedyne co wiem to że mamy być wieczorem na nocleg (z tym że nie wiem co organizatorzy rozumieją przez godziny wieczorne) i rano ruszać w drogę powrotną jak już odbierzemy auta..
nie mam pojęcia jak to wszystko wyjdzie, cały czas czekam na maila od naszego szefa, jak będę coś wiedział to napisżę