Trofeo Birra Moretti:JUVE0-0k.5-4 Napoli,JUVE 0-0k.5-4 Milan
- Niasty
- Juventino
Nie wiem ,ale może wpływ na to miało to że Inter już w ten weekend gra mecz z Romą w Superpucharze Włoch.Miś Coccolino pisze:Mourinho nie lubi grać z 70letnimi staruchami co nie odczuwają potrzeby zwycięstw. Dlatego Jose olał turniej z takimi drużynami.darasjuve pisze:Wie ktoś z Was z jakiego powodu Inter zrezygnował?

- Sapo
- Juventino
Z SoloJuve.com:
Oby nie zakodowali
Osobiście chciałbym zobaczyć w bramce Manningera, w drugim tego Pinsoglio - Chimentiego nie trawię. Obronę jakby nie patrzeć mamy kapitalną, jestem ciekaw jak ich poustawia Ranieri - może zagramy 3-4-3 ?:D Pomoc spokojnie się da ustawić, atak również. Chcę zobaczyć De Ceglie i Giovinco :!:Skład na Trofeo Birra Moretti:
bramkarze: Chimenti, Manninger, Pinsoglio
obrońcy: Grygera, De Paola, Molinaro, De Ceglie, Legrottaglie, Duravia, Ariaudo
pomocnicy: Salihamadzic, Nedved, Sissoko, Ekdal, Tiago, Esposito, Castiglia, Rossi
napastnicy: Amauri, Giovinco, Pasquato,
Oby nie zakodowali

- Desant.
- Juventino
Tutaj bym raczej już sobie odpuścił z tą nadzieją, bo rok temu ja sam miałem i się rozczarowałem...Sapo_JuveFan pisze:Oby nie zakodowali
Co do samego Trofeo, to dla mnie nie jest ważny wynik...ważne jest to, że nasi piłkarze będą mieli kolejną szansę do przygotowania się na następny sezon.Natomiast jedyne co mnie martwi to to, że jakiś kolejny kluczowy zawodnik złapie jakąś kontuzję, ale miejmy nadzieję, że tak się nie stanie, bo już mamy tego bardzo dużo

Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2008, 00:03 przez Desant., łącznie zmieniany 1 raz.
- bolec_juve
- Juventino
No to musze cie kolego zmartwicSapo_JuveFan pisze:Z SoloJuve.com:Osobiście chciałbym zobaczyć w bramce Manningera, w drugim tego Pinsoglio - Chimentiego nie trawię. Obronę jakby nie patrzeć mamy kapitalną, jestem ciekaw jak ich poustawia Ranieri - może zagramy 3-4-3 ?:D Pomoc spokojnie się da ustawić, atak również. Chcę zobaczyć De Ceglie i Giovinco :!:Skład na Trofeo Birra Moretti:
bramkarze: Chimenti, Manninger, Pinsoglio
obrońcy: Grygera, De Paola, Molinaro, De Ceglie, Legrottaglie, Duravia, Ariaudo
pomocnicy: Salihamadzic, Nedved, Sissoko, Ekdal, Tiago, Esposito, Castiglia, Rossi
napastnicy: Amauri, Giovinco, Pasquato,![]()
Oby nie zakodowali

Ja myśle nad takim składem,chciałbym taki widziec:
----------------Chimenti-------------------
Zdenek-----Duravia---Ariaudo--Molinaro
Hasan----Sissoko-----Tiago----Nedved
-------------------------Giovinco---------
--------Amauri---------------------------
Tak mniej więcej, ale wątpie w coś takiego, myśle że od pierwszych minut można spodziewac sie Ekdala i raczej pomoc Momo,Ekdal,Tiago,Pavel no ale zobaczymy jak Ranieri zdecyduje,fajnie że sie młodzi mogą pokazac, licze na dobry występ Giovinco.Ciekawi mnie co z Marchisio bo ani na Olimpiadzie (w pierwszym meczu 20 minut chyba zagrał) ani tutaj go nie widze...czyżby kontuzja jakaś?I co z Zebiną?

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- Okoni
- Juventino
Marchiso na pewno ma kontuzjebolec_juve pisze:Ciekawi mnie co z Marchisio bo ani na Olimpiadzie (w pierwszym meczu 20 minut chyba zagrał) ani tutaj go nie widze...czyżby kontuzja jakaś?I co z Zebiną?

- Venomik
- Juventino
Marchisio w tym tygodniu ma/miał wrócić do treningów.
Z Zebiną nie wiadomo do końca co jest.
Składu najsilniejszego nie ma co wybierać, bo i tak zagramy dwiema niemal różnymi jedenastkami i na pewno nie będzie tak, że w jednym meczu będzie najsilniejsza a w drugim najsłabsza.
Z Zebiną nie wiadomo do końca co jest.
Składu najsilniejszego nie ma co wybierać, bo i tak zagramy dwiema niemal różnymi jedenastkami i na pewno nie będzie tak, że w jednym meczu będzie najsilniejsza a w drugim najsłabsza.
Dirty mind
- pan Zambrotta
- Juventino
Kanał 137 na głównej liścietabo89 pisze:ja mam CP i mam tam Canale5 - poszukaj sobie tego programu na pewno jestalex1897 pisze:Czy na Cyfrowym polsacie bedzie można obejrzeć ten mecz?? jesli tak to na jakim kanale ??
z góry dzieki za info.
na oficjalnej stronie :
http://www.mediaset.it/palinsesto/guidatv.jsp
nie ma napisane, że zakodują.
Albo inaczej: piszą, że nie zakodują.

a raczej: nie dali znaczka, który ostrzega przed zakodowaniem

- NoWaCzEk
- Juventino
Liczę na dobry występ naszej młodzieży:D Szczególnie bedę obserwował Giovinco i Tiago(chce zobaczyć na ile mu zależy, a na ile jest chciwy);] Forza Grande Juventus!:D Niech wygra najlepszy;]
NOI VOGLIAMO QUESTA VITTORIA!
- bolec_juve
- Juventino
Na "n" Canale 5 jest na 398 i mam nadzieje a raczej proszeeeee żeby nie zakodowali bo zaprosiłem kolegów i na meczyki pizza zamówiona i musi poprostu byc :roll: Co do składu to juz sie wcześniej wypowiadałem, Milan też osłabiony jednak zobaczymy jak to wyjdzie w sumie Napoli niby najsłabsze z tych drużyn ale najmniej osłabień mają więc walka wyrównana.Nie wiem kto tu gadał o tym że normalnie karne są ale ja takiego info nigdzie nie mam.
Tu sei la squadra del cuore
- Bobeknaklo
- Juventino
a w necie cos? Na Soccer-Live jest tylko jakieś BEN Sports angielskie i polskie Public Sport
Ale to zawsze jest niepewne, liczyłem np na Justin.tv jak w poprzednich meczach, dobrze się oglądało