LM (III runda) 1 mecz: JUVENTUS 4-0 Artmedia

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Pawcio Nedved

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2008, 17:12

matekkuba pisze: ??????????????????????????????????

Nie mam pojęcia kto zagra z przodu. Niestety nie dlatego, że nie wiem kogo Ranieri posadzi na ławce, a dlatego że nie wiem kogo nie posadzi. Może trochę panikuje, ale w ostatnich meczach atak mnie nie zachwycał. .
W obecnej formie gigantycznym pewniakiem jest Iaquinta, tylko kto z nim jako ten drugi? Mysle ze Treze.

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2008, 17:19

Pojedynek Dawida z Goliatem. Powinno być łatwo, ale ja już teraz widzę ten mały stadionik wypełniony fanatykami Artmedii, którzy zdzierają gardła dla swoich piłkarzy co wytworzy niesamowity klimat, dzięki któremu piłkarze Artmedii zagrają świetny mecz. Tak jest właśnie grać z takimi klubami pierdołami. Będą chłopaki gryźsc trawę żeby udowodnić że wcale nie są gorsi.
Mimo moich obaw licze na rozstrzygnięcie tego dwumeczu już w pierwszym spotkaniu, oczywiście na korzyśc Juve :happy:

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
adrians10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2008, 10:58

napewno my jestesmy faworytami ale Artmedia już kiedys zrobil;a niespodziankę i wyeliminował jakiegoś faworyta(nie pamietam kogo), w napadzie wystawiłbym Vicenzo i Trezegola

krzy_siu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2008, 12:13

adrians10 pisze:napewno my jestesmy faworytami ale Artmedia już kiedys zrobil;a niespodziankę i wyeliminował jakiegoś faworyta(nie pamietam kogo), w napadzie wystawiłbym Vicenzo i Trezegola
Wtedy wyeliminowała Celtic, jednak kilka gwiazd z tamtego zespołu już dawno nie gra u nich tylko w poważniejszych klubach 8)

Artmedia nie grała teraz w sobotę bo ich mecz odwołano jestem ciekaw jak to wpłynie na ich postawę, a także w jakim składzie wyjdą..

Przypomnę w meczu rewanżowym z Tempere zagrali w składzie
Artmedia: Kamenár - Čišovský (46. Obžera), Saláta, Pavol Farkaš, Urbánek - Velický (67. Cléber Nascimento) - Piroska, J. Kozák ml., Pedro Anderson, Halenár - Zb. Pospěch (60. T. Oravec)
Czyli ustawienie 4-1-4-1 myślę że w Turynie również tak zagrają a Ranieri może się pokusić o ustawienie 4-3-3 z Alexem po lewej i Camorem po prawej :angry:

Ja stawiam na skład:
----------------------- Buffon---------------------
Grygera -- Legrottaglie -- Chiellini -- Molinaro
------ Sissoko ----- Poulsen ----- Nedved ------
--------- Camoransi --------- Del Piero --------
-------------------- Trezeguet -------------------

Nazwiska pisałem z głowy mogą wystąpić błędy :prochno: :smile:

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2008, 22:10

Panowie!! Tutaj nie ma co gdybac. Nie ma opcji zebysmy odpadli z LM po "boju" a Artmedia. Ta druzyna to 3 klasa, nawet jak kiedys wyeliminowali Celtic, to nie znaczy ze Juve tez uda im sie pogromic.
Ja mowie, ze nie stracimy nawet gola :D No chyba ze Molinaro zagra, to kto wie:P

Mam nadzieje, ze zagramy trojka z przodu. W koncu moglby Ranieri tak wystawic nasza ekipe w powaznym meczu.
Jaka ironia losu.. taka druzynka ze Slowacji. Mniej znana chyba nawet od polowy polskich druzyn, a ma szanse i zaszczyt grac z Juve w LM. A nasi to tylko z jakimis Barcelonami braja :/

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2008, 22:14

krzy_siu pisze: Artmedia: ... J. Kozák
Kozak, może być ciężko :D

krzy_siu pisze: --------- Camoransi --------- Del Piero --------
Nazwiska pisałem z głowy mogą wystąpić błędy :prochno: :smile:
Wystąpiły :smile:

Co do meczu, to na prawdę nie ma co się podniecać, że Artmedia pokonała 1000 lat temu przeciętną drużynę europejską czyli Celtic i odpadła w fazie grupowej LM... To jest słaba drużyna, wystarczy tylko jej nie zlekceważyć, a tego nasi mistrzowie głodni gry w LM na pewno nie zrobią.

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 12:24

Artmedia: Kamenár - Čišovský (46. Obžera), Saláta, Pavol Farkaš, Urbánek - Velický (67. Cléber Nascimento) - Piroska, J. Kozák ml., Pedro Anderson, Halenár - Zb. Pospěch (60. T. Oravec)
Nie ma się co przejmować tym że Artmedia wyliminowała Celtic.Z tego składu było wtedy czterech piłkarzy o ile się nie myle.
A poza tym kim jest Celtic w porównaniu z Juventusem. :whistle:

Obrazek
Żuk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 12:58

Wygramy bo innej możliwości nie mamy. Co z tego że kiedyś wyeliminowali Celtic, teraz są inne czasy, ropa droższa, ludzie się zmieniają, więc zwycięstwo Słowaków byłoby cudem, pewnie sporo ludzi by się na Słowacji nawróciło.
A poza tym kim jest Celtic w porównaniu z Juventusem.
Przypomnijmy sobie nasze mecze na Celtic Park :whistle:

Jakoś nam Celtowie nigdy nie podpasywali :-D

Obrazek

Senza di te non andremo lontano, Antonio Conte il nostro Capitano
SoundBeatz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 13:56

Powinnismy to wygrac,chociaz bedzie ciezko.Nie wolno lekcewazyc tego klubu.

Obrazek
Fan Juve od 7 lat..Forza Juve!!Mój idol:Alex Del Piero.
Tharp

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 15:09

Pawcio Nedved pisze: W obecnej formie gigantycznym pewniakiem jest Iaquinta(...)
bzdurna bzdura. Jak zreszta wiekszosc twoich wypowiedzi :p
ktostam pisze: ----------------------- Buffon---------------------
Grygera -- Legrottaglie -- Chiellini -- Molinaro
------ Sissoko ----- Poulsen ----- Nedved ------
--------- Camoransi --------- Del Piero --------
-------------------- Trezeguet -------------------

Co to ma byc?! Bezpłodnego ofensywnie Sissoko na tej samej pozycji co Nedved? Nie wiem co to za chory pomysl (Nedved jako def. pom, czy jakas egzotyczna rola dla Sissoko) ale wnioskuje ze zbyt duzo czasu spedziles przed komputerem grajac w fife/pese, czy co tam jest modne :p

Co do meczu: Nie zabardzo mnie obchodzi sklad jaki wystawi Ranieri. Powiem krotko: wynik inny niz 3+ do jaja dla nas bedzie porazka.
EDIT:
soundbeatz pisze: Powinnismy to wygrac,chociaz bedzie ciezko.Nie wolno lekcewazyc tego klubu.
maslo maslane
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2008, 15:26 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 15:12

Nedved na pewno nie będzie grał na tej samej pozycji co Sissoko.
Powiem więcej: Nedved w ogóle nie zostanie wystawiony w tym meczu. Zamiast niego zagra Hasan. Bądź trójka z przodu.

Dirty mind
Melex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 18:32

tabo89 pisze:
mecz na żywo w TV:

RaiUno (nie wiadomo czy nie zakodują)

Na 100% mecz bedzie zakodowany. Jednakze odkodowanie RaiUno to kpina, kto nie wie jak pisac do mnie na PM [ oczywiscie tylko w celach edukacyjnych :-D ]

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 19:23

Żuk pisze:
A poza tym kim jest Celtic w porównaniu z Juventusem.
Przypomnijmy sobie nasze mecze na Celtic Park :whistle:

Jakoś nam Celtowie nigdy nie podpasywali :-D

Ostatni mecz rozegraliśmy z nimi w 2001 roku o ile się nie myle.To już historia.Zresztą chyba nie chcesz mi powiedzieć że te mecze sprawiają że Celtic to zespoł porównywalny z nami?

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 19:37

Chodzi o to, że ze wszystkimi drużynami z Wysp, Juve ma, a raczej miało, problemy. W dwumeczu wcale nie byłbym taki pewien zwycięstwa, a zwłaszcza w pojedynku na Celtic Park. Trzy razy gralismy dwumecze z Celtami i trzy razy mimo wygranych u siebie, przegrywaliśmy w Szkocji.

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 20:09

stahoo pisze:Chodzi o to, że ze wszystkimi drużynami z Wysp, Juve ma, a raczej miało, problemy. W dwumeczu wcale nie byłbym taki pewien zwycięstwa, a zwłaszcza w pojedynku na Celtic Park. Trzy razy gralismy dwumecze z Celtami i trzy razy mimo wygranych u siebie, przegrywaliśmy w Szkocji.

Mi raczej chodziło o to że wygrać z Celticem a wygrać z Juventusem to dwie zupełnie inne rzeczy.
:wink:

Obrazek
Zablokowany