Jak sobie wyobrażasz swój pierwszy stosunek seksualny
- Łucja
- Juventino
jestem w wieku kolegi Ti_Amo_Juventus_Dragon i też jeszcze mam to przed sobą ale poczujcie to : Turyn ; Euforia po zdobyciu CL; spotykacie Piękną Włoszkę w szaliku Juve ; Rozmawiacie ze sobą; nagle dziewczyna zaprasza cie do siebie... Wchodzisz a tam jej pokój - po prostu Wyje(ekchem) w kosmos Świątynia JUVE, Na ziemi lezy ogroooomna flaga JUVE; no i sobie na tej fladze szukacie wspólnego języka i może coś wiecej.
AAAAAAAAAAA już to poczułem
JUVE MA WYGRAC W TYM ROKU CL TO SIE PRZEJADE DO TURYNU

- cybul
- Tifoso ManU
te lucid....niezly z ciebie dreamerLucid_Dreamer pisze:jestem w wieku kolegi Ti_Amo_Juventus_Dragon i też jeszcze mam to przed sobą ale poczujcie to : Turyn ; Euforia po zdobyciu CL; spotykacie Piękną Włoszkę w szaliku Juve ; Rozmawiacie ze sobą; nagle dziewczyna zaprasza cie do siebie... Wchodzisz a tam jej pokój - po prostu Wyje(ekchem) w kosmos Świątynia JUVE, Na ziemi lezy ogroooomna flaga JUVE; no i sobie na tej fladze szukacie wspólnego języka i może coś wiecej.AAAAAAAAAAA już to poczułem

- Ravanelli
- Juventino
Moze w pewnym sensie lepszy, bo np. w meczu Juve - Milan mógł nam stanąć z emocji, a przy seksie ze szczęścia
Ja jestem jeszcze za młody, ale niedługo zamierzam chodzić na laski (do jakiegoś burdelku ...
) .... oczywiście pierwszy raz musi być wyjątkowy, więc trzeba uprawiać kilka seksów na raz z ukochaną kobietą począwszy od oralnego, by najpierw wiedziała jak smakuje :lol: 

Fabrizio Ravanelli is the king of Juve
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
Juve, Juve cara gloriosa societa ...
FORZA JUVE!
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
Juve, Juve cara gloriosa societa ...
FORZA JUVE!
- Shadow_Alex
- Juventino
BIGGI pisze:No nie....ROZWALIŁEŚ MNIE TYM POSTEMRavanelli pisze: ale niedługo zamierzam chodzić na laski (do jakiegoś burdelku ...) .... oczywiście pierwszy raz musi być wyjątkowy, więc trzeba uprawiać kilka seksów na raz z ukochaną kobietą począwszy od oralnego, by najpierw wiedziała jak smakuje :lol:
![]()
![]()
![]()
MNIE TEZ... powiem krotko... za duzo filmow... "akcji" lol
Po co ktos rozgrzebuje takie starocia...
- Noodels
- Juventino
jak bym miał sie przespac z jakąś fajną laską a zeby juve zdobyło te sukcesy to wolałbym juve zeby zdobyło wyzej wymienioneMartin pisze:Sex (a w tym pierwszy raz 8) ) moze byc lepszy niz pokonanie Realu, Milanu, Barcy, zdobycie Scudetto i CL w jednym sezonie. I na dodatek wszystko tu zalezy od ciebie a nie od pilkarzy Juve....lysy33 pisze:Chciałbym żeby mój pierwszy raz był tak samo wspaniały jak rewanżowy mecz Juve z Realem![]()

- jasiu21
- Juventino
Myslalem ze wszysy podajda do tematu w sposob "dorosly" a tu w pewnym momenie autor zabiera sie za tlumaczenie sie z czegos co wogole nie jest tematem :[ Zaloz sobie szanowny autotrze nowy temat i tam sie tlumacz.
Jeszcze nie mialem swojego pierwszego razu ale jest taka kobieta z ktora juz o tym mysle. Nie planujemy tego za mocno w szczegolach bo nie milo nikt z nas nie hce sie rozczarowac.
JUVENTUS to jest POTĘGA.
JUVE najlepszy jest ...
POZDRAWIAM
Jeszcze nie mialem swojego pierwszego razu ale jest taka kobieta z ktora juz o tym mysle. Nie planujemy tego za mocno w szczegolach bo nie milo nikt z nas nie hce sie rozczarowac.
JUVENTUS to jest POTĘGA.
JUVE najlepszy jest ...
POZDRAWIAM
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
ja tam mam 18 lat i jakoś żyję jeszcze bez swego "pierwszego razu" nie mam ochoty przyspieszać tego zdażenia żeby potem nie żałować po pierwsze z pewnością będzie to mój mąż bo nie ma co eksperymentować z kim popadnie............
Pozatym z moimi wymaganiami będzie to chyba za 300 lat

Pozatym z moimi wymaganiami będzie to chyba za 300 lat

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....