Toldo pogadał... i został ukarany zobaczcie za co :D
- Medi
- Qualità Juventino
eheheh...czegoś takiego to bym sie spodziewała raczej po Romaniście, Laziali na ogół nie płaczą3d_man pisze:hehhh widze ze nie zrozumieliscie o co mu chodzilo. Kiedy Toldo mowi o rownosci ma na mysli to ze Inter powinien placic wynagrodzenie nie tylko zawodnikom, ale takze sedziom, tak jak to czyni rubentus.PABLO pisze:"Uważam, że Inter powinien wziąć przykład z Juventusu i wprowadzić do drużyny ideę równości, która tam jest rygorystycznie przestrzegana" - powiedział w niedzielę Francesco Toldo. Za ową wypowiedź, klub postanowił ukarać swojego bramkarza.
"Trochę samokrytyki nie zaszkodzi, musimy się uczyć od Juve, które ostatnimi czasy osiągnęło dużo więcej niż my" - dodał były golkiper Fiorentiny.
e daje che sto a scherza![]()
e poi pure qui in Polonia fa caldo 8)
Ale masz plusa za odwagę, i jeszcze wyjaśniasz, że to żart po włosku :-D
Gratuluje odwagi
Johnny777 :arrow: rubentus nazywają Juve włoskie "panienki" jak muszą się pożalić, że ich drużyny odwalają chałę podczas gdy Juve wygrywa.
rubare - po włosku znaczy -kraść.
- paweł (neo)
- Juventino
co tu napisac..Pablo czy jak ci tam... przesadziłes i to bardzo...niechcie niewidze.... gon sie.....medi ma racjie to tylko j4543 milanista romanista lub jakis poj$%b z torrro. Forza JUVE-- nowi wkurzacie JUVE-- jezeli na godnym poziomie niepotraficie pogadac. to co tu wogule robicie.....Johnny777 pisze:Po pierwsze:3d_man pisze:hehhh widze ze nie zrozumieliscie o co mu chodzilo. Kiedy Toldo mowi o rownosci ma na mysli to ze Inter powinien placic wynagrodzenie nie tylko zawodnikom, ale takze sedziom, tak jak to czyni rubentus.PABLO pisze:"Uważam, że Inter powinien wziąć przykład z Juventusu i wprowadzić do drużyny ideę równości, która tam jest rygorystycznie przestrzegana" - powiedział w niedzielę Francesco Toldo. Za ową wypowiedź, klub postanowił ukarać swojego bramkarza.
"Trochę samokrytyki nie zaszkodzi, musimy się uczyć od Juve, które ostatnimi czasy osiągnęło dużo więcej niż my" - dodał były golkiper Fiorentiny.
e daje che sto a scherza![]()
e poi pure qui in Polonia fa caldo 8)
- nalać Toldo kielicha bo dobrze gada!![]()
![]()
![]()
Po drugie:
- 3d_man....., chyba zapomniałeś gdzie się znajdujesz bo z takim podpisem "kariery" tutaj nie zrobisz....Pamiętaj że ostrzegałem :evil: :evil: :evil:
Po trzecie:
-jak już coś piszesz to staraj się to robić bez byków - to nie strona Toro..bo co to jest "rubentus"??? :twisted: :twisted: :twisted:
Toldo swietny bramkarz...madry człowiek....posował by na ławke juve:)
ciekawy jestem jak to wpłynie na cała druzyne Interu....
Forza JUVE
- paweł (neo)
- Juventino
sorry 3d man przesadziłes... na zlego posta spojzałem..sorry..!!!
- Andy
- Juventino
Toldo powiedział o nierówności .
Na dowód tego , że mówi prawdę szefowie klubu postanowili go ukarać .
W ten sposób potwierdzili słuszność jego uwag.
BRAWO Boss - owie . pokrętność waszego myślenia jest zadziwiająca .
Wyrażacie poparcie poprzez karę .
Na dowód tego , że mówi prawdę szefowie klubu postanowili go ukarać .
W ten sposób potwierdzili słuszność jego uwag.
BRAWO Boss - owie . pokrętność waszego myślenia jest zadziwiająca .
Wyrażacie poparcie poprzez karę .
- Slim
- Juventino
Toldo powiedzial prawde
ja bym go nie karal dobrze powiedzial ;D
Ale z punktu widzenia Interu to oczernil klub... coz bywa i tak... po prostu Toldo jest kibicem Juve
tylko nie moze tego otwarcie powiedziec ;-) ;-) Ale chyba raczej w Juve nie byloby dla niego miejsca 
Ale chlopak dobrze powiedzial i powiedzial prawde za co chwala mu ;D zainponowal mi
PS. Ciekawe jak go ukaraja? Nie bedzie stal na bramce? :lol: :lol: To inter jeszcze bardziej w 4 litery dostanie :lol: :lol:

Ale z punktu widzenia Interu to oczernil klub... coz bywa i tak... po prostu Toldo jest kibicem Juve

Ale chlopak dobrze powiedzial i powiedzial prawde za co chwala mu ;D zainponowal mi

PS. Ciekawe jak go ukaraja? Nie bedzie stal na bramce? :lol: :lol: To inter jeszcze bardziej w 4 litery dostanie :lol: :lol:
- 3d_man
- Juventino
podobno Moratti sie niezle wkurzyl i juz obmysla kare

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- BIGGI
- Qualità Juventino
łatwo sie domyślić, spójrz na jego opis pod kreską....RadeKas pisze:Ale masz fajne emotsy chłopie. I powiedz mi tak wogóle to komu ty kibicujesz, bo chyba nie Juve3d_man pisze:podobno Moratti sie niezle wkurzyl i juz obmysla kare![]()
a avatary są takie na forum.kadra.pl
- BIANCONERI
- Juventino
Zawsze lubiłem Toldo
Z tego co tu czytam wynika,że Toldo ma głowe na karku 8)

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"