Sparing (27.07): Borussia 1-3 JUVENTUS
- shnatyk
- Juventino
mecz na bet365.com
Prawie całe Serie A Juve tam obejrzałem
Mam nadzieje, że to będzie to dobry mecz pod względem widowiskowym i udany dla Juve i Kuby, który pokazałby że mógłby kiedyś grać u nas.W dodatku liczę też, że Poulsen zamknie usta niektórym kibicom swoją grą...
Pozdro for all

Mam nadzieje, że to będzie to dobry mecz pod względem widowiskowym i udany dla Juve i Kuby, który pokazałby że mógłby kiedyś grać u nas.W dodatku liczę też, że Poulsen zamknie usta niektórym kibicom swoją grą...
Pozdro for all
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2008, 12:18 przez shnatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ciro85
- Juventino
Zgadzam sięForzaDelPiero pisze:Życzę dobrego meczu Kubie, tak by wielu przekonało się, że spokojnie mógłby grac w Juve.

Polak w Juve - marzenie chyba każdego kibica Juve....ale pochodzącego z Polski. Jakby np. Kuba miał przejść do Turynu to fani włoscy by chyba spalili siedzibę zarządu - bo to by nie był kolejny zapowiadany wielki transfer

Ale dla nas (chyba większości) byłaby to wspaniała sprawa

Prawa strona - Camoranesi "nietykalny", Hasan grać lepiej już nie będzie, a Marco M. (podobnie jak Kuba) ma często problemy zdrowotne i nie wiadomo jaka będzie jego przyszłość w klubie. Sądzę, że gra Kuby w Juve to nie jest do końca totalna abstrakcja (czy jest lepszy od Marcchioniego

- Bobeknaklo
- Juventino
To zagraj w Juvedrozdi pisze:no to czeka mnie jutro dylemat... w sumie to dzisiaj
1.Gramy w 2 lidze GKS Tychy - Victoria Koronowo (17:00)
2.Gramy sparing Juve-BVB (18:30)
no ale cóż poradzić... są rzeczy ważne i ważniejsze 8)

Będziesz miał obie rzeczy i klub i Juve

----
Macie na Cyfrowym Polsacie DSF? Ja zawsze miałem, pamiętam dokładnie teraz patrze nie ma, biorę "wszystkie programy" szukam i normalnie nie ma, nie że jest i kodowane czy cos, normlanie nie ma! Nic nie rozumiem. Wyswietla mi sie wszystko, nawet Canal + a tego nawet nie ma, chociaż zawsze było
- Juventino8
- Juventino
Ja mam to szczęście, że posiadam DSF, zatem moge obejrzeć dzisiejszy mecz na dużym ekranie 

"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- Okoni
- Juventino
Ze względu na to, że na tym forum mogą być dzieci postanowiłem ocenzurować Twojego posta. Pozwoliłem sobie również na dodanie znaków interpunkcyjnych jak i wielkich liter, który bardzo poprawiają estetykę, a ponadto nie cierpię jak ktoś kala nasz ojczysty język.bvb borussia pisze:Jesteście cenzura. Stary was rżnie w pupę, przegracie Juventusie cenzura Stara. Jak chcecie się bić zapraszam.
Hahaha cenzura
Po wykonaniu wyżej wymienionych czynności mogę już odpowiedzieć na Twojego posta.
Więc po pierwsze: Uspokój się, wiem, że jesteś pełen negatywnych emocji, ale to da się leczyć.
Po drugie: Wulgarne słowa (potocznie przekleństwa, bluzgi) obniżają poziom tego forum i upodobnia nas do forum www.fcinter.pl , a my bardzo tego nie lubimy.
Po trzecie: Swoje stwierdzenie mówiące o tym, że Borussia wygra z Juventusem uzasadnij i podaj swoje argumenty.
Jak będziesz miał jakieś problemy z interpretacją mojego postu to pisz na GG.
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
------------------------------------------------------
A wracając de meczu to myślę, ze BVB zmęczona meczem z Bayernem wystawi głównie rezerwowych. Dlatego uważam, ze wygramy minimum dwoma bramkami.
PS nie będę się gniewał jak gola dla BVB strzeli Błaszczykowski.
- bolec_juve
- Juventino
A jeśli można wiedzieć to co masz, satelite (jaką?) czy kabłówke, nie wiem bo myśle że sie możesz rozczarować bo na poslkich satelitach ten mecz jest kodowany.Juventino8 pisze:Ja mam to szczęście, że posiadam DSF, zatem moge obejrzeć dzisiejszy mecz na dużym ekranie
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- Kogut W.
- Juventino

Z tego wynika, że DSF na Astrze 1E i 1H jest niekodowany. Ja przymierzałem się, aby obejrzeć mecz właśnie z tej satelity, więc chyba będzie taka możliwość?

EDIT: Właśnie ustawiłem sobie antenę na Astre 1 i oglądam niekodowany DSF. Mam nadzieję, że do meczu nic się nie zmieni :roll:
@Juventino8
Polecam www.bet365.com
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2008, 14:19 przez Kogut W., łącznie zmieniany 2 razy.
- Juventino8
- Juventino
wydaje mi się, że chyba kablówke :? zatem chyba wychodzi na to, że nie uda mi sie obejrzeć tego meczu przez tvbolec_juve pisze:A jeśli można wiedzieć to co masz, satelite (jaką?) czy kabłówke, nie wiem bo myśle że sie możesz rozczarować bo na poslkich satelitach ten mecz jest kodowany.Juventino8 pisze:Ja mam to szczęście, że posiadam DSF, zatem moge obejrzeć dzisiejszy mecz na dużym ekranie

"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- Sapo
- Juventino
Prosze Panstwa mamy link do sopcasta 
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota !!
BTW. Jak powiekszyc okienko na bet365 ?

http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota !!
BTW. Jak powiekszyc okienko na bet365 ?
- Railis
- Qualità Juventino
Skoro pisze FTA, to nie mają prawa zakodować... Dla tych, którzy mają antenę i dekoder, DSF jest bardzo dobrym rozwiązaniem.Kogut Del Piero pisze:
Z tego wynika, że DSF na Astrze 1E i 1H jest niekodowany. Ja przymierzałem się, aby obejrzeć mecz właśnie z tej satelity, więc chyba będzie taka możliwość?Chyba, że zakodują tylko na czas meczu? :doh:
EDIT: Właśnie ustawiłem sobie antenę na Astre 1 i oglądam niekodowany DSF. Mam nadzieję, że do meczu nic się nie zmieni :roll:
@Juventino8
Polecam www.bet365.com
- Pilekww
- Juventino
Skoro Borussia jest juz gotowa do sezonu to szcze powiem ze remis bedzie sukcesem.
My dopiero się rozkręcamy, niektórzy zawodnicy dopiero rozpoczeli cykl treningowy.
Najważniejsze zeby przeczwiczyć założenia taktyczne.
Niemcy ponoc dużo biegają więc będzie okazja do pokazania jak gramy piłką.
FORZA JUVENTUS :!:
My dopiero się rozkręcamy, niektórzy zawodnicy dopiero rozpoczeli cykl treningowy.
Najważniejsze zeby przeczwiczyć założenia taktyczne.
Niemcy ponoc dużo biegają więc będzie okazja do pokazania jak gramy piłką.
FORZA JUVENTUS :!:
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- shnatyk
- Juventino
Oto co napisali na borussia.com.pl
Tak więc prawdopodobnie Borussia wyjdzie mocną 11, tak jak my :-D
mecz zapowiada się ciekawie ale chyba troszkę przesadzili że będzie to nasz odwet za "tamten" finał, no i z tym typem też troszeczkę zawyżyli chyba dalej są w euforii po meczu z Bayernem.Trzeba dzisiaj pokazać, że do tej "wyższej półki" trochę im brakuje :C
"W sobotę, a więc 26 lipca Borussia Dortmund rozegra kolejny sparing z rywalem górnej półki. Tym razem na Signal Iduna Park do Dortmundu przyjedzie załoga Juventusu Turyn, a więc drużyna z którą BVB spotkała się już w zwycięskim wtedy finale ligi mistrzów. Mecz zapowiada się niezwykle ciekawie, iż zawodnicy i media argumentują sobotnie spotkanie jako rewanż za zdobycie przez Borussię najważniejszego trofeum w Europie.
Powrót do przeszłości. Tak można nazwać sobotnią potyczkę która dla podopiecznych Jürgena Kloppa będzie już którymś z kolei przetarciem przed nowym sezonem. Dla Juventusu zaś to dopiero początek przygotowań bo jak wiemy włoska Serie A znacznie później zaczyna rozgrywki ligowe niż ma to miejsce w niemieckiej Bundeslidze.
Według wstępnych informacji opartych na prasie i mediach oba zespoły zagrają w najsilniejszych jedenastkach. Mimo tego, iż będzie to mecz przyjaźni na pewno emocji i dobrego futbolu w nim nie zabraknie. Borussia rozpędzona po zwycięstwie w Superpucharze Niemiec może sprawić sporo kłopotów na własnym terenie wchodzącym dopiero w rytm meczowy piłkarzy z Turynu.
Spotkanie cieszy się sporym zainteresowaniem. Sprzedano już około 50 tysięcy wejściówek i możemy być pewni, że na stadionie panować będzie bardzo dobra i przyjazna atmosfera. Transmisja meczu na żywo od godziny 18:30 odbywać się będzie na niemieckim kanale DSF.
Typ Borussia.com.pl: 3:1 Heja BVB!!
źródło: własne, niemieckie media"
Tak więc prawdopodobnie Borussia wyjdzie mocną 11, tak jak my :-D
mecz zapowiada się ciekawie ale chyba troszkę przesadzili że będzie to nasz odwet za "tamten" finał, no i z tym typem też troszeczkę zawyżyli chyba dalej są w euforii po meczu z Bayernem.Trzeba dzisiaj pokazać, że do tej "wyższej półki" trochę im brakuje :C