Mezzocorona 1-7 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Losiu_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 18:36

Ja bym dał szanse Giovinco :)

Samsung~~

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 18:37

/////////////////Novembre////////////////
/Zebina////Andrade////Bamba /////Molinaro
/Salihamidzic//Ekdal////Marchisio////Nedved
//////////////Amauri/////////Trezeguet/////////
Ty tam Bambe wsadziłeś ? Wątpię by trenował z pierwszym zespołem a co dopiero wyszedł w podstawie.
Ja bym dał szanse Giovinco
Dawanie szans zostawmy Ranieriemu. On się zna na tym najlepiej.

P.S. Ma ktoś może zdjęcia z pierwszych treningów Juve ?

gość_wdom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 18:42

Ty tam Bambe wsadziłeś ? Wątpię by trenował z pierwszym zespołem a co dopiero wyszedł w podstawie.
Mylisz się, ja widziałem filmik z treningu i Bamba trenował razem z Andrade, Molinaro i resztą.
P.S. Ma ktoś może zdjęcia z pierwszych treningów Juve ?
http://www.juventustube.com/play.php?vid=1299

Są dwa typy kibiców Interu, którzy rejestrują się na forum Juve: Pierwszy to idioci, ich celem jest napinka. Drudzy to kibice inteligentni, którzy nie mogą już wytrzymać w towarzystwie idiotów na forum Interu.
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 21:17

Solojuve podaje że oficjalnie ten mecz odbędzie sie o godzinie 17 na boisku Pineta w Pinzolo. Pozostaje nam już tylko niecierpliwie czekać na mecz :twisted:

Obrazek
JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 21:48

Co za ludzie... -_-' Masakra... Jak tak macie gadac to nie mowcie nic bo klawiatury szkoda...

Pisalem szybko i moglem walnac literowki w nazwiskach, po drugie... Camoranesi z Marchionnim moga sie zmieniac na skrzydlach wiec nie widze problemu.

Co do Knazevica, Kielona i Gigiego - ok, moj blad...

Ale ludzie, ktorzy komentowali mojego poprzedniego posta, wykorzystali moje pomylki tylko po to zeby nabic sobie jedna cyferke wiecej w il. postow.

A doslownie 1 lub 2 osoby skomentowaly moje ustawienie... :| :| :|

oraz wnosze o ostrzezenie uzytkownikow: tabo89 - offtop Enzo_Maresca - offtop Davids8 - offtop (wlasnie ten post)

Obrazek
gość_wdom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 22:11

Tak, czyli mecz w piątek o 17. Sam jestem ciekaw ustawienia zespołu przez Tinkermana. W tym meczu nie ważny jest wynik, to tylko sprawdzian. W dodatku pierwszy. Myślę, ze zagra Amauri bo przecież trenował, i będzie chciał pokazać przedsmak swoich umiejętności i może trochę popisać się przed kibicami brazylijskimi trickami! Nie wiem jak to jest z naszymi wspaniałymi bambino tj. z Sebą, Claudio i Paolo. Będą dostępni? Czy może lecą na IO? Bardzo nurtuje mnie ta sprawa, byłbym wdzięczny gdyby ktoś raczył mi odpowiedzieć.

Są dwa typy kibiców Interu, którzy rejestrują się na forum Juve: Pierwszy to idioci, ich celem jest napinka. Drudzy to kibice inteligentni, którzy nie mogą już wytrzymać w towarzystwie idiotów na forum Interu.
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 22:18

Davids8 pisze:Camoranesi z Marchionnim moga sie zmieniac na skrzydlach wiec nie widze problemu.
Wydaje mi się, że jak coś się robi to się powinno to robić porządnie. Wg. Twojego myślenia mogłeś dać na atak Buffona, a na bramkę Amauriego. No co? W końcu mogą się zamienić, no nie?

A co do meczu. Wynik nie ważny, choć i tak wygramy. Fajnie byłoby zobaczyć w akcji Amauriego...Pewnie tak będzie. Szkoda, że nie ma wszystkich piłkarzy...

Pozdro

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 22:23

gość_wdom pisze:Tak, czyli mecz w piątek o 17. Sam jestem ciekaw ustawienia zespołu przez Tinkermana. W tym meczu nie ważny jest wynik, to tylko sprawdzian. W dodatku pierwszy. Myślę, ze zagra Amauri bo przecież trenował, i będzie chciał pokazać przedsmak swoich umiejętności i może trochę popisać się przed kibicami brazylijskimi trickami! Nie wiem jak to jest z naszymi wspaniałymi bambino tj. z Sebą, Claudio i Paolo. Będą dostępni? Czy może lecą na IO? Bardzo nurtuje mnie ta sprawa, byłbym wdzięczny gdyby ktoś raczył mi odpowiedzieć.
Nie jestem pewien ale chyba dzisiaj sie rozpoczelo zgrupowanie przed IO. Pisalo gdzies na stronie Juventusu ze chyba siodmego, ale nie pamietam i teraz nie moge znalesc. Ale z tego co pisze na Juvepoland to wynika ze nie bedzie ich az do konca Igrzysk...

EDIT: a tak wogole nie rozumiem dlaczego wszyscy daja na bramke Buffona? On nie musi sie jakos zgrywac z druzyna, a lepiej chyba zeby wypoczywal plecy i nie narazal sie na odnowienie kontuzji, i w tym samym czasie przetestowac Novembre?

EDIT2: I tak Gigi nie bedzie bronil bo jeszcze nie wrocil z wakacji. xD
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2008, 22:30 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 2 razy.

gość_wdom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 22:28

Nie jestem pewien ale chyba dzisiaj sie rozpoczelo zgrupowanie przed IO. Pisalo gdzies na stronie Juventusu ze chyba siodmego, ale nie pamietam i teraz nie moge znalesc. Ale z tego co pisze na Juvepoland to wynika ze nie bedzie ich az do konca Igrzysk...
Dziękuję, za informację. Wynika z niej, że nie zobaczymy nikogo z naszego trio na meczu z Mezzocoroną. Podsumujmy absencje:

-Knezević
-Buffon
-Chiellini
-Giovinco
-Marchisio
-De Ceglie
-Del piero
-Camoranesi
-Mellberg
-Sissoko

I niech ktoś mi się nie waży uwzględniać kogoś z nich w swoim składzie bo psami poszczuję! :smile:
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2008, 22:33 przez gość_wdom, łącznie zmieniany 1 raz.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 22:32

gość_wdom pisze:
Dziękuję, za informację. Wynika z niej, że nie zobaczymy nikogo z naszego trio na meczu z Mezzocoroną. Podsumujmy absencje:

-Knezević
-Buffon
-Chiellini
-Giovinco
-Marchisio
-De Ceglie
-Del piero
-Camoranesi
-Mellberg

I niech ktoś mi się nie waży uwzględniać kogoś z nich w swoim składzie bo psami poszczuję! :smile:
Sissoko chyba tez bedzie wypoczywal z powodu lekkiego urazu. ^^

Samsung~~

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2008, 12:48

Ja to najbardziej na tym meczu chciałbym zobaczyć naszą młodzież, która rok temu grała na wypożyczeniach. Niestety wyjeżdżają na Igrzyska Olimpijskie i na razie mogę o tym zapomnieć. Liczę na podobny wynik jak rok temu kiedy pokonaliśmy ten zespół 5-0.
Mylisz się, ja widziałem filmik z treningu i Bamba trenował razem z Andrade, Molinaro i resztą.
Faktycznie trenuje z seniorami. Sorry za błąd.

Miczał

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2008, 20:27

Powiem tak - skoro nie ma Del Piero, to w ataku Treze-Amauri a w drugiej Iaquinta i chociażby dlatego warto obejrzeć mecz, bo napad mamy wręcz piorunujący nawet bez Alexa :P. Jeśli nasz Brazylian :D będzie pokazywać co najmniej to co w Palermo to będzie się działo.

Szkoda tylko że reszta składu bardzo uboga, ale będą inne mecze na pokazanie całej siły Juve.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2008, 02:40

będzie gdzieś można obejrzeć ten meczyk? (oczywiście chodzi mi o coś typu SopCast..)

Gigi Buffon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2008, 08:20

Mniejsze o opcast ,ale ja się pytam czy będzie relacja live:roolling eyes:??

Bo na stronie juz jest po meczu - ktory ma się dopiero dzisiaj odbyć o 17
poprawcie to i przeprowadżcie relacje :pray:

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2008, 09:42

ma ktos jakieś info co do pokazania meczu live w TV

bo moje zwykle sprawdzone i pewne źródła niestety o tym milczą

Obrazek
Zablokowany