Mezzocorona 1-7 JUVENTUS
- Losiu_10
- Juventino
- Samsung~~
- Juventino
Ty tam Bambe wsadziłeś ? Wątpię by trenował z pierwszym zespołem a co dopiero wyszedł w podstawie./////////////////Novembre////////////////
/Zebina////Andrade////Bamba /////Molinaro
/Salihamidzic//Ekdal////Marchisio////Nedved
//////////////Amauri/////////Trezeguet/////////
Dawanie szans zostawmy Ranieriemu. On się zna na tym najlepiej.Ja bym dał szanse Giovinco
P.S. Ma ktoś może zdjęcia z pierwszych treningów Juve ?
- gość_wdom
- Juventino
Mylisz się, ja widziałem filmik z treningu i Bamba trenował razem z Andrade, Molinaro i resztą.Ty tam Bambe wsadziłeś ? Wątpię by trenował z pierwszym zespołem a co dopiero wyszedł w podstawie.
http://www.juventustube.com/play.php?vid=1299P.S. Ma ktoś może zdjęcia z pierwszych treningów Juve ?
Są dwa typy kibiców Interu, którzy rejestrują się na forum Juve: Pierwszy to idioci, ich celem jest napinka. Drudzy to kibice inteligentni, którzy nie mogą już wytrzymać w towarzystwie idiotów na forum Interu.
- JuveFilip_8_
- Juventino
Co za ludzie... -_-' Masakra... Jak tak macie gadac to nie mowcie nic bo klawiatury szkoda...
Pisalem szybko i moglem walnac literowki w nazwiskach, po drugie... Camoranesi z Marchionnim moga sie zmieniac na skrzydlach wiec nie widze problemu.
Co do Knazevica, Kielona i Gigiego - ok, moj blad...
Ale ludzie, ktorzy komentowali mojego poprzedniego posta, wykorzystali moje pomylki tylko po to zeby nabic sobie jedna cyferke wiecej w il. postow.
A doslownie 1 lub 2 osoby skomentowaly moje ustawienie...
oraz wnosze o ostrzezenie uzytkownikow: tabo89 - offtop Enzo_Maresca - offtop Davids8 - offtop (wlasnie ten post)
Pisalem szybko i moglem walnac literowki w nazwiskach, po drugie... Camoranesi z Marchionnim moga sie zmieniac na skrzydlach wiec nie widze problemu.
Co do Knazevica, Kielona i Gigiego - ok, moj blad...
Ale ludzie, ktorzy komentowali mojego poprzedniego posta, wykorzystali moje pomylki tylko po to zeby nabic sobie jedna cyferke wiecej w il. postow.
A doslownie 1 lub 2 osoby skomentowaly moje ustawienie...

oraz wnosze o ostrzezenie uzytkownikow: tabo89 - offtop Enzo_Maresca - offtop Davids8 - offtop (wlasnie ten post)

- gość_wdom
- Juventino
Tak, czyli mecz w piątek o 17. Sam jestem ciekaw ustawienia zespołu przez Tinkermana. W tym meczu nie ważny jest wynik, to tylko sprawdzian. W dodatku pierwszy. Myślę, ze zagra Amauri bo przecież trenował, i będzie chciał pokazać przedsmak swoich umiejętności i może trochę popisać się przed kibicami brazylijskimi trickami! Nie wiem jak to jest z naszymi wspaniałymi bambino tj. z Sebą, Claudio i Paolo. Będą dostępni? Czy może lecą na IO? Bardzo nurtuje mnie ta sprawa, byłbym wdzięczny gdyby ktoś raczył mi odpowiedzieć.
Są dwa typy kibiców Interu, którzy rejestrują się na forum Juve: Pierwszy to idioci, ich celem jest napinka. Drudzy to kibice inteligentni, którzy nie mogą już wytrzymać w towarzystwie idiotów na forum Interu.
- darek
- Juventino
Wydaje mi się, że jak coś się robi to się powinno to robić porządnie. Wg. Twojego myślenia mogłeś dać na atak Buffona, a na bramkę Amauriego. No co? W końcu mogą się zamienić, no nie?Davids8 pisze:Camoranesi z Marchionnim moga sie zmieniac na skrzydlach wiec nie widze problemu.
A co do meczu. Wynik nie ważny, choć i tak wygramy. Fajnie byłoby zobaczyć w akcji Amauriego...Pewnie tak będzie. Szkoda, że nie ma wszystkich piłkarzy...
Pozdro
- Monte Cristo
- Juventino
Nie jestem pewien ale chyba dzisiaj sie rozpoczelo zgrupowanie przed IO. Pisalo gdzies na stronie Juventusu ze chyba siodmego, ale nie pamietam i teraz nie moge znalesc. Ale z tego co pisze na Juvepoland to wynika ze nie bedzie ich az do konca Igrzysk...gość_wdom pisze:Tak, czyli mecz w piątek o 17. Sam jestem ciekaw ustawienia zespołu przez Tinkermana. W tym meczu nie ważny jest wynik, to tylko sprawdzian. W dodatku pierwszy. Myślę, ze zagra Amauri bo przecież trenował, i będzie chciał pokazać przedsmak swoich umiejętności i może trochę popisać się przed kibicami brazylijskimi trickami! Nie wiem jak to jest z naszymi wspaniałymi bambino tj. z Sebą, Claudio i Paolo. Będą dostępni? Czy może lecą na IO? Bardzo nurtuje mnie ta sprawa, byłbym wdzięczny gdyby ktoś raczył mi odpowiedzieć.
EDIT: a tak wogole nie rozumiem dlaczego wszyscy daja na bramke Buffona? On nie musi sie jakos zgrywac z druzyna, a lepiej chyba zeby wypoczywal plecy i nie narazal sie na odnowienie kontuzji, i w tym samym czasie przetestowac Novembre?
EDIT2: I tak Gigi nie bedzie bronil bo jeszcze nie wrocil z wakacji. xD
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2008, 22:30 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 2 razy.
- gość_wdom
- Juventino
Dziękuję, za informację. Wynika z niej, że nie zobaczymy nikogo z naszego trio na meczu z Mezzocoroną. Podsumujmy absencje:Nie jestem pewien ale chyba dzisiaj sie rozpoczelo zgrupowanie przed IO. Pisalo gdzies na stronie Juventusu ze chyba siodmego, ale nie pamietam i teraz nie moge znalesc. Ale z tego co pisze na Juvepoland to wynika ze nie bedzie ich az do konca Igrzysk...
-Knezević
-Buffon
-Chiellini
-Giovinco
-Marchisio
-De Ceglie
-Del piero
-Camoranesi
-Mellberg
-Sissoko
I niech ktoś mi się nie waży uwzględniać kogoś z nich w swoim składzie bo psami poszczuję!
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2008, 22:33 przez gość_wdom, łącznie zmieniany 1 raz.
- Monte Cristo
- Juventino
Sissoko chyba tez bedzie wypoczywal z powodu lekkiego urazu. ^^gość_wdom pisze:Dziękuję, za informację. Wynika z niej, że nie zobaczymy nikogo z naszego trio na meczu z Mezzocoroną. Podsumujmy absencje:Nie jestem pewien ale chyba dzisiaj sie rozpoczelo zgrupowanie przed IO. Pisalo gdzies na stronie Juventusu ze chyba siodmego, ale nie pamietam i teraz nie moge znalesc. Ale z tego co pisze na Juvepoland to wynika ze nie bedzie ich az do konca Igrzysk...
-Knezević
-Buffon
-Chiellini
-Giovinco
-Marchisio
-De Ceglie
-Del piero
-Camoranesi
-Mellberg
I niech ktoś mi się nie waży uwzględniać kogoś z nich w swoim składzie bo psami poszczuję!
- Samsung~~
- Juventino
Ja to najbardziej na tym meczu chciałbym zobaczyć naszą młodzież, która rok temu grała na wypożyczeniach. Niestety wyjeżdżają na Igrzyska Olimpijskie i na razie mogę o tym zapomnieć. Liczę na podobny wynik jak rok temu kiedy pokonaliśmy ten zespół 5-0.
Faktycznie trenuje z seniorami. Sorry za błąd.Mylisz się, ja widziałem filmik z treningu i Bamba trenował razem z Andrade, Molinaro i resztą.
- Miczał
- Juventino
Powiem tak - skoro nie ma Del Piero, to w ataku Treze-Amauri a w drugiej Iaquinta i chociażby dlatego warto obejrzeć mecz, bo napad mamy wręcz piorunujący nawet bez Alexa
. Jeśli nasz Brazylian
będzie pokazywać co najmniej to co w Palermo to będzie się działo.
Szkoda tylko że reszta składu bardzo uboga, ale będą inne mecze na pokazanie całej siły Juve.

Szkoda tylko że reszta składu bardzo uboga, ale będą inne mecze na pokazanie całej siły Juve.
- Gigi Buffon
- Juventino
Mniejsze o opcast ,ale ja się pytam czy będzie relacja live:roolling eyes:??
Bo na stronie juz jest po meczu - ktory ma się dopiero dzisiaj odbyć o 17
poprawcie to i przeprowadżcie relacje
Bo na stronie juz jest po meczu - ktory ma się dopiero dzisiaj odbyć o 17
poprawcie to i przeprowadżcie relacje

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę