Asia-Pacific Tour 2008: South China 2-1 JUVENTUS
- Karol_Juve
- Juventino
Jestem ciekaw jak sie z nimi dogadywałeś : :lol: A co do turnieju to licze że piłkarze którzy nic szczególnego nie pokazali w tym sezonie pokażo cos na tym turnieju:)A i jeszcze to Juve ma chyba dużo kibiców w Chinach?Coś,kiedyś,gdzieś słyszałem...steru pisze:Pracowało się z chińczykami to się wie

- dominik10dziki
- Juventino
Slyszalem ze w czwartek w Juve ma zagrac Rossi i De Ceglie ze Sieny
Jestem ciekaw jak sie pokaza, ciekawe czy bedzie mozna gdzies ten mecz zobaczyc... Watpliwe :? Forza Juve!
Stawiam na 2-0 do nas:
Tiago
Marchionni

Stawiam na 2-0 do nas:

- Witcher
- Juventino
Juventus wyruszył dzisiaj z rana z lotniska Malpensa do Hong Kongu, gdzie rozpocznie się zaplanowane miesiąc temu tournee po Azji i Australii, w którym Bianconeri rozegrają trzy towarzyskie spotkania. Na najbliższe mecze z reprezentacją Południowych Chin i Victorią trener Ranieri zabrał 19-osobową kadrę, która najpewniej nie ulegnie zmianie w późniejszym Pucharze Fiata. W składzie Juve zabrakło zawodników powołanych na zgrupowanie reprezentacji Włoch (Buffon, Chiellini, Camoranesi i Del Piero) oraz wciąż kontuzjowanych Andrade i Iaquinty, a także chorego na różyczkę Belardiego i borykającego się z zapaleniem stawu skokowego Nedveda. Dlatego powołania otrzymało czterech zawodników z Primavery i są to: Fiory, Castiglia, Vecchione oraz Pasquato, na turniej pojadą również wypożyczeni do tej pory Rossi (Siena) i Paolucci (Atalanta). Bianconeri mają dotrzeć do Hong Kongu w środę rano, o 7.10 czasu lokalnego, jeszcze tego samego dnia odbędzie się pierwszy azjatycki trening, a już w czwartek pierwszy mecz - z Południowymi Chinami, początek o 20.45 (14.45 czasu włoskiego).
Pełna kadra:
Bramkarze: Fiory, Novembre, Vanstrattan
Obrońcy: Birindelli, Legrottaglie, Molinaro, Rossi, Salihamidzic, Stendardo, Zebina
Pomocnicy: Castiglia, Marchionni, Tiago, Vecchione, Zanetti
Napastnicy: Palladino, Paolucci, Pasquato, Trezeguet
źródło: solojuve.com
Pełna kadra:
Bramkarze: Fiory, Novembre, Vanstrattan
Obrońcy: Birindelli, Legrottaglie, Molinaro, Rossi, Salihamidzic, Stendardo, Zebina
Pomocnicy: Castiglia, Marchionni, Tiago, Vecchione, Zanetti
Napastnicy: Palladino, Paolucci, Pasquato, Trezeguet
źródło: solojuve.com
- Bobeknaklo
- Juventino
No, ciekawe składy. Dużo młodych. No i wcale się nie dziwie dlaczego nie ma Alexa a jest Treze. Reszta musi się przygotować do Euro albo po prostu dostaje należący się urlop :p
Zobaczymy jak sie spiszą młodzi, może ktoś się wyróżni i będziemy mieli z niego pocieche
Marzy mi się, żeby teraz znaleźć młodzieńca typu Giovinco, może to teraz 
Zobaczymy jak sie spiszą młodzi, może ktoś się wyróżni i będziemy mieli z niego pocieche

- JuveFilip_8_
- Juventino
No to treze sobie postrzela... Po 7 bramek w kazdym z meczow wam wystarczy ;] 3 dolozy Sissoko i mamy 10 

- Venomik
- Juventino
Jak Sissoko strzeli choć jedną to będę w szoku - skoro nie pojechał.
Kontuzja Nedveda jest pewnie tylko zabiegie mającym na celu nie przemęczanie naszego walczaka. I dobrze.
Jest Birindelli, który więc prawdopodobnie swoje pożegnanie zaliczy w czymś takim na terenie Azji... Przykro trochę...
Powinien zagrać w ostatnim meczu w Turynie przez dłuższy czas.
Niby zagwarantowaliśmy, że weźmiemy ze sobą bardzo silny skład - jednak. jak widać, niewiele z tego wyszło. Zawadziły ME.
Nie, żeby mnie to jakoś szczególnie martwiło. Żałuję, że Giovinco nie mógł się tam znaleźć. Brakło trochę czasu.
Kontuzja Nedveda jest pewnie tylko zabiegie mającym na celu nie przemęczanie naszego walczaka. I dobrze.
Jest Birindelli, który więc prawdopodobnie swoje pożegnanie zaliczy w czymś takim na terenie Azji... Przykro trochę...
Powinien zagrać w ostatnim meczu w Turynie przez dłuższy czas.
Niby zagwarantowaliśmy, że weźmiemy ze sobą bardzo silny skład - jednak. jak widać, niewiele z tego wyszło. Zawadziły ME.
Nie, żeby mnie to jakoś szczególnie martwiło. Żałuję, że Giovinco nie mógł się tam znaleźć. Brakło trochę czasu.
Dirty mind
- cysiekchmiel
- Juventino
a będzie jakaś transmisja albo chociaż retransmisja w necie? 

- matuszmiras
- Juventino
Mam ważne pytanie sprawa życia i śmierci!! Jeśli możecie podajcie link gdzie ten mecz bedzie rozgrywany na jakiej stronie czy gdzieś na Sopcascie czy gdzie indziej? Bede wdzięczny za pomoc 

Milan i Inter niech szambo zbierają...
bo Bianconerim nigdy nie dorównają!!!!
FORZA JUVE!!!!
bo Bianconerim nigdy nie dorównają!!!!
FORZA JUVE!!!!
- Adi10
- Juventino
fajnie ze jest takie tournee, w ktorym bedziemy mogli zobaczyc gre naszych - w wiekszosci sladu - rezerw.
Ciekaw jestem jak zagra Vanstrattan, jeszcze chyba nie mial okazji pokazania sie w bramce Juve, a moze ja cos przegapilem?
Mecze w Azji moga byc tez ostatnimi meczami Palladino w Juve, ze skladu wynika ze zagra na swojej ulubionej pozycji, zobaczymy jak sie spisze
edit:
@juveluck: literowka
Ciekaw jestem jak zagra Vanstrattan, jeszcze chyba nie mial okazji pokazania sie w bramce Juve, a moze ja cos przegapilem?
Mecze w Azji moga byc tez ostatnimi meczami Palladino w Juve, ze skladu wynika ze zagra na swojej ulubionej pozycji, zobaczymy jak sie spisze

edit:
@juveluck: literowka

Ostatnio zmieniony 22 maja 2008, 11:12 przez Adi10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sapo
- Juventino
CHYBA zagral jeden mecz w Serie B, bodajze ze Spezia, przegrany przez naszychAdi10 pisze:Ciekaw jestem jak zagra Vanstarttan, jeszcze chyba nie mial okazji pokazania sie w bramce Juve, a moze ja cos przegapilem?

EDIT. Tak jak myslalem pomylilem sie

dzieki MISIEKJT prawdopodobnie obejrzymy mecz;) wystarczy wejsc:
http://myp2p.eu/ -> Live Sports -> Football i tam jest mecz Juve

Ostatnio zmieniony 22 maja 2008, 11:09 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.
- juveluck
- Juventino
O czym ty piszesz? A poza tym to Vanstrattan.Sapo_JuveFan pisze:CHYBA zagral jeden mecz w Serie B, bodajze ze Spezia, przegrany przez naszychAdi10 pisze:Ciekaw jestem jak zagra Vanstarttan, jeszcze chyba nie mial okazji pokazania sie w bramce Juve, a moze ja cos przegapilem?pisze z pamieci wiec jak cos prosze mnie poprawic

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- CzarnyZkultury
- Juventino
ze Spezią to Mirante bronil.. wystawili sklad na 'odwal sie', ale nie ma sie co dziwic.