Asia-Pacific Tour 2008: South China 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Karol_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2008, 16:04

steru pisze:Pracowało się z chińczykami to się wie :prochno:
Jestem ciekaw jak sie z nimi dogadywałeś : :lol: A co do turnieju to licze że piłkarze którzy nic szczególnego nie pokazali w tym sezonie pokażo cos na tym turnieju:)A i jeszcze to Juve ma chyba dużo kibiców w Chinach?Coś,kiedyś,gdzieś słyszałem... :)

Obrazek
.::::::FORZA JUVE::::::.
dominik10dziki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 20:27

Slyszalem ze w czwartek w Juve ma zagrac Rossi i De Ceglie ze Sieny :prochno: Jestem ciekaw jak sie pokaza, ciekawe czy bedzie mozna gdzies ten mecz zobaczyc... Watpliwe :? Forza Juve!
Stawiam na 2-0 do nas:
:ball: Tiago
:ball: Marchionni

Witcher

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2008, 22:52

Juventus wyruszył dzisiaj z rana z lotniska Malpensa do Hong Kongu, gdzie rozpocznie się zaplanowane miesiąc temu tournee po Azji i Australii, w którym Bianconeri rozegrają trzy towarzyskie spotkania. Na najbliższe mecze z reprezentacją Południowych Chin i Victorią trener Ranieri zabrał 19-osobową kadrę, która najpewniej nie ulegnie zmianie w późniejszym Pucharze Fiata. W składzie Juve zabrakło zawodników powołanych na zgrupowanie reprezentacji Włoch (Buffon, Chiellini, Camoranesi i Del Piero) oraz wciąż kontuzjowanych Andrade i Iaquinty, a także chorego na różyczkę Belardiego i borykającego się z zapaleniem stawu skokowego Nedveda. Dlatego powołania otrzymało czterech zawodników z Primavery i są to: Fiory, Castiglia, Vecchione oraz Pasquato, na turniej pojadą również wypożyczeni do tej pory Rossi (Siena) i Paolucci (Atalanta). Bianconeri mają dotrzeć do Hong Kongu w środę rano, o 7.10 czasu lokalnego, jeszcze tego samego dnia odbędzie się pierwszy azjatycki trening, a już w czwartek pierwszy mecz - z Południowymi Chinami, początek o 20.45 (14.45 czasu włoskiego).

Pełna kadra:
Bramkarze: Fiory, Novembre, Vanstrattan
Obrońcy: Birindelli, Legrottaglie, Molinaro, Rossi, Salihamidzic, Stendardo, Zebina
Pomocnicy: Castiglia, Marchionni, Tiago, Vecchione, Zanetti
Napastnicy: Palladino, Paolucci, Pasquato, Trezeguet

źródło: solojuve.com

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2008, 23:11

No, ciekawe składy. Dużo młodych. No i wcale się nie dziwie dlaczego nie ma Alexa a jest Treze. Reszta musi się przygotować do Euro albo po prostu dostaje należący się urlop :p
Zobaczymy jak sie spiszą młodzi, może ktoś się wyróżni i będziemy mieli z niego pocieche :) Marzy mi się, żeby teraz znaleźć młodzieńca typu Giovinco, może to teraz :)

JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2008, 23:20

No to treze sobie postrzela... Po 7 bramek w kazdym z meczow wam wystarczy ;] 3 dolozy Sissoko i mamy 10 :)

Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2008, 23:40

Jak Sissoko strzeli choć jedną to będę w szoku - skoro nie pojechał.
Kontuzja Nedveda jest pewnie tylko zabiegie mającym na celu nie przemęczanie naszego walczaka. I dobrze.

Jest Birindelli, który więc prawdopodobnie swoje pożegnanie zaliczy w czymś takim na terenie Azji... Przykro trochę...
Powinien zagrać w ostatnim meczu w Turynie przez dłuższy czas.
Niby zagwarantowaliśmy, że weźmiemy ze sobą bardzo silny skład - jednak. jak widać, niewiele z tego wyszło. Zawadziły ME.
Nie, żeby mnie to jakoś szczególnie martwiło. Żałuję, że Giovinco nie mógł się tam znaleźć. Brakło trochę czasu.

Dirty mind
cysiekchmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2008, 20:07

a będzie jakaś transmisja albo chociaż retransmisja w necie? :whistle:

olecki1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2008, 20:14

Cysiekchmiel pisze:a będzie jakaś transmisja albo chociaż retransmisja w necie? :whistle:
Z tego co wiem to nie będzie. Patrzyłem już w necie, i żadnej transmisji nie ma zaplanowanej.

Obrazek
matuszmiras

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2008, 21:24

Mam ważne pytanie sprawa życia i śmierci!! Jeśli możecie podajcie link gdzie ten mecz bedzie rozgrywany na jakiej stronie czy gdzieś na Sopcascie czy gdzie indziej? Bede wdzięczny za pomoc :happy:

Milan i Inter niech szambo zbierają...
bo Bianconerim nigdy nie dorównają!!!!
FORZA JUVE!!!!
olecki1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 01:22

Słuchajcie mam pytanko, bo już się nie łapie w tym. Rozumiem, że to ma być turnee głównie mające na celu promować nasz klub, tak?

Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 02:02

I przynosić zyski.

Dirty mind
Adi10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 10:46

fajnie ze jest takie tournee, w ktorym bedziemy mogli zobaczyc gre naszych - w wiekszosci sladu - rezerw.
Ciekaw jestem jak zagra Vanstrattan, jeszcze chyba nie mial okazji pokazania sie w bramce Juve, a moze ja cos przegapilem?
Mecze w Azji moga byc tez ostatnimi meczami Palladino w Juve, ze skladu wynika ze zagra na swojej ulubionej pozycji, zobaczymy jak sie spisze ;)

edit:
@juveluck: literowka ;)
Ostatnio zmieniony 22 maja 2008, 11:12 przez Adi10, łącznie zmieniany 1 raz.

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 10:55

Adi10 pisze:Ciekaw jestem jak zagra Vanstarttan, jeszcze chyba nie mial okazji pokazania sie w bramce Juve, a moze ja cos przegapilem?
CHYBA zagral jeden mecz w Serie B, bodajze ze Spezia, przegrany przez naszych :P pisze z pamieci wiec jak cos prosze mnie poprawic :D

EDIT. Tak jak myslalem pomylilem sie :P przeciez on przyszedl w tym sezonie :doh:

dzieki MISIEKJT prawdopodobnie obejrzymy mecz;) wystarczy wejsc:
http://myp2p.eu/ -> Live Sports -> Football i tam jest mecz Juve ;)
Ostatnio zmieniony 22 maja 2008, 11:09 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 11:06

Sapo_JuveFan pisze:
Adi10 pisze:Ciekaw jestem jak zagra Vanstarttan, jeszcze chyba nie mial okazji pokazania sie w bramce Juve, a moze ja cos przegapilem?
CHYBA zagral jeden mecz w Serie B, bodajze ze Spezia, przegrany przez naszych :P pisze z pamieci wiec jak cos prosze mnie poprawic :D
O czym ty piszesz? A poza tym to Vanstrattan.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 13:28

ze Spezią to Mirante bronil.. wystawili sklad na 'odwal sie', ale nie ma sie co dziwic.

Zablokowany