Serie A (35): JUVENTUS 5-2 Lazio
- Drugo ufficialmente
- Juventino
Mecze z Lazio nigdy nie sa latwe, maja dobry atak i sa zawsze grozni z przodu. Jak chcemy walczyc o 2 miejsce w tabeli, to trzeba zagrac jak dwa mecze wczesniej z Parma i Atalanta.
FOrza JUve
FOrza JUve

- Tomash_WMG
- Juventino
Zgadzam się z Tobą tylko nie zapominaj ,że gramy u siebie .Zespół jest na takim "speedzie" ,że Lazio nie powinno nam zagrozić ,jednak trzeba trzymać rękę na pulsie.JUVE1803 pisze:Mecze z Lazio nigdy nie sa latwe, maja dobry atak i sa zawsze grozni z przodu. Jak chcemy walczyc o 2 miejsce w tabeli, to trzeba zagrac jak dwa mecze wczesniej z Parma i Atalanta.
FOrza JUve
- gawron
- Juventino
Lazio to na pewno silniejsza i bardziej wymagająca drużyna od Atalanty. Nie dajmy się zwieść pozorom ,że jest słabsze od drużyny z Bergamo ,bo jest jedno miejsce za nią. Nie zapominajmy ,że poprzedni sezon Lazio ukończyło na wysokim trzecim miejscu (wiem ,że sezon 06/07 to inna sprawa ,ale 3. miejsce to i tak wysoko).
Mają mocny atak ,więc na pewno będziemy musieli zagrać trzeźwo w obronie. Myślę ,że Juve nie zlekceważy przeciwnika i liczę na kolejne wysokie zwycięstwo.
Na pewno Del Piero poleci z kolejnymi bramkami i Treze też przyłoży trochę starań pod bramką ,żeby przejąć fotel króla strzelców. Ale osobiście wolałbym tam widzieć Del Piero
.
Torino wyrwie punkty Romie i tylko 2-3 punkty do drugiego miejsca.
FORZA JUVE!
Mają mocny atak ,więc na pewno będziemy musieli zagrać trzeźwo w obronie. Myślę ,że Juve nie zlekceważy przeciwnika i liczę na kolejne wysokie zwycięstwo.

FORZA JUVE!
- losbond
- Juventino
Obygawron pisze:Myślę ,że Juve nie zlekceważy przeciwnika i liczę na kolejne wysokie zwycięstwo.Na pewno Del Piero poleci z kolejnymi bramkami i Treze też przyłoży trochę starań pod bramką ,żeby przejąć fotel króla strzelców. Ale osobiście wolałbym tam widzieć Del Piero
.
FORZA JUVE!

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- Niasty
- Juventino
- Del
- Juventino
Moze i Lazio gra beznadziejnie, ale na mecz z Juve moga sie zmobilizowac szczegolnie.
Obysmy tylko nie stracili pierwsi glupio gola i wszystko bedzie fajnie.
W takiej formie jak jest Alex to gola na pewno strzelimy
Mysle, ze bedzie 2:0 dla nas.
Obysmy tylko nie stracili pierwsi glupio gola i wszystko bedzie fajnie.
W takiej formie jak jest Alex to gola na pewno strzelimy

Mysle, ze bedzie 2:0 dla nas.
- Palladino
- Juventino
Jeseśmy faworytem. Juve jak to Juve gra świetnie 8) a Lazio ma słabiutki sezon, liczę na 3 punkty ale Juve traci punkty ze słabeuszami w tym sezonie... Jako, że mecz jest u nas stawiam na 3-1. Lazio się nie podda ale mają słabiutką formę więc nikt się nie zdziwi jak przegrają ale trzeba się liczyć z wielką determinacją Lazio i nie można ich lekceważyć.
- Desant.
- Juventino
Dla mnie tak jak i dla kolegi Juventinka123 mecz z Lazio jest bardzo ważny.Mecz ten nie jest dla mnie wcale mniej ważny od meczu z Romą, Milanem czy też z Fiorentiną.Mam nadzieję, ze chłopaki utrzymają formę z 3 ostatnich kolejek i sprostają 2 ekipie z Rzymu.Pomimo tego, że eliminacje mamy już zapewnione to nadal możemy myśleć(chociaż raczej marzyć) o 2 pozycję w tabeli.Do Romy mamy stratę 5 pkt., a zostały tylko 4 mecze, więc raczej nie mamy na co liczyć
.Trudno myśleć o tym, że Roma aż tak na końcu się rozluzuje, że straci 2 pozycję.

- Dominik10
- Juventino
- Mr Cezary
- Juventino
Choć ostatnio wygrywamy z Lazio, ale pamiętam czasy, w których za nic w świecie nie potrafiliśmy. Więc będę ostrożny z hurraoptymizmem przed tym meczem, jednak nasz potencjał jest na tyle ogromny, że jeśli chłopcy podejdą do meczu maksymalnie zmobilizowani, to powinno być dobrze.
- Swider10
- Juventino
Niestety meczu raczej nie zobaczymy w telewizji....
http://www.canalplus.pl/program/find Canal+ Sport 2 pokazuje
Piłka nożna Liga włoska Mecz ACF Fiorentina - Sampdoria Genua
Wedłóg mnie głupota... mecz Juventusu z Lazio napewno zapowiada sie bardziej interesujaco
Wedłóg mnie głupota... mecz Juventusu z Lazio napewno zapowiada sie bardziej interesujaco
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Mr Cezary
- Juventino
No tak... wybrali spotkanie drużyn walczących o miejsce premiowane startem w Lidze Mistrzów.. A szkoda, bo wystarczyło tylko popatrzeć, że te 2 drużyny razem wzięte mają w Polsce mniej kibiców niż nasz Juventus... :roll:Swider10 pisze:Niestety meczu raczej nie zobaczymy w telewizji....
- Okoni
- Juventino
Nie no ten Canal+sport mnie rozwala nie dość, że w magazynach typu "gol+gol" czy "serie A" pomijają mecze Juve to jeszcze nie puszczają go w TV co jest na mnie nie pojęte bo na pewno jak ktoś wyżej napisał Juve ma więcej kibiców niż Fiorentina i Sampdoria razem wzięci.przemek pisze:jednak nie bedzie meczu Juve z Lazio tylko
ACF Fiorentina - Sampdoria Genua
Czasem wydaje mi się, że więcej meczy obejrzałbym jakbym miał PS, a nie Canal+...