Serie A (34): Atalanta 0-4 JUVENTUS (JPC na meczu!!)
- holydevil
- Juventino
nie zgodze sie z poprzednikiem ktory napisal ,,czy przegramy czy wygrwamy i tak bedziemy gra w e.LM ''
nie umiejetnosci tylko graja na boisku ale i motywacja i morale , gdzie moglismy sie przekonac w meczach z milanem interem roma a paradoksalnei takze z empoli reginna czy np z palermo. 3 miejsce na koniec sezonu a 4 to jednak roznica.
nie umiejetnosci tylko graja na boisku ale i motywacja i morale , gdzie moglismy sie przekonac w meczach z milanem interem roma a paradoksalnei takze z empoli reginna czy np z palermo. 3 miejsce na koniec sezonu a 4 to jednak roznica.
- gawron
- Juventino
Atalanta w sumie o nic już nie walczy - nie ma już praktycznie szans na udział w pucharach ,ani nie jest też zagrożona spadkiem do Serie B - dlatego też będzie zapewne grać na luzie ,co może albo ich zniszczyć ,albo takie wyluzowanie może być dla nich korzystne. Zobaczymy co się wydarzy.
Osobiście liczę na zrehabilitowanie się Alexa po meczu z Parmą oraz na korzystny wynik (3 pkt.). Pragnę patrzeć już do końca sezonu na dobrą grę Juve ,a w nagrodę może
będzie jakieś skromne drugie miejsce
FORZA JUVE

Osobiście liczę na zrehabilitowanie się Alexa po meczu z Parmą oraz na korzystny wynik (3 pkt.). Pragnę patrzeć już do końca sezonu na dobrą grę Juve ,a w nagrodę może

- 64Sid
- Juventino
Mecz będzie ciężki ale serce podpowiada wygraną naszego klubu.
Wiecie, że na Juve był kurs 2.0 ? Oj kusiło, kusiło by postawić..
To, że Atalanta nie gra już praktycznie o nic nie znaczy, że spuszczą głowy i dadzą sobie wbić cztery gole. Liczę na twardą, zaciętą walkę i wykorzystanie każdego metra kwadratowego boiska. Atalanta to jednak Atalanta zespół z dużym potencjałem i należy z nimi grać od pierwszych minut jakby to był inny przeciwnik w niebiesko-czarne pasy :twisted:
Wynik ? liczę na 2:0 dla nas.
Wiecie, że na Juve był kurs 2.0 ? Oj kusiło, kusiło by postawić..
To, że Atalanta nie gra już praktycznie o nic nie znaczy, że spuszczą głowy i dadzą sobie wbić cztery gole. Liczę na twardą, zaciętą walkę i wykorzystanie każdego metra kwadratowego boiska. Atalanta to jednak Atalanta zespół z dużym potencjałem i należy z nimi grać od pierwszych minut jakby to był inny przeciwnik w niebiesko-czarne pasy :twisted:
Wynik ? liczę na 2:0 dla nas.
"Polując na potwory uważaj, by nie stać się jednym z nich. Gdy patrzysz w otchłań, ona również patrzy na ciebie." F.Nietzsche

- Gość
Atalanta ostatnie 2 mecze przegrała i to bez strzelenia bramki , za to Juve jest na fali zwycięstwa z milanem , co pokazali , wygrywając wręcz na "chodzonego" z parmą . wydaje mi sie ze nie zlekceważą przeciwnika i postarają się szybko strzelić bramkę , żeby potem na spokojnie kontrolować mecz
- tabo89
- Juventino
no chyba mnie coś zaraz strzeli bo jak robiłem temat to wyraźnie w programie PSExtra był mecz Juve na żywo (zreszta podałem tam link) a teraz nagle jest Vitese - PSV
juz mialem tak ostatnio że mial byc mecz Romy właczylem a tu Celtic...
jaja sobie robia z ludzi.. i mam nadzieje ze to tylko blad w programie (chociaz moga chciec pokazywac PSV bo walczy o mistrzostwo) ale dlaczego naszym kosztem??
juz mialem tak ostatnio że mial byc mecz Romy właczylem a tu Celtic...
jaja sobie robia z ludzi.. i mam nadzieje ze to tylko blad w programie (chociaz moga chciec pokazywac PSV bo walczy o mistrzostwo) ale dlaczego naszym kosztem??
- Desant.
- Juventino
http://www.polsatsport.tv/news/1203_5154.htm
Włochy. "Beniaminek" z Turynu spokojnie zmierza do końca sezonu na trzeciej pozycji, dającej "należne" mu miejsce w LM po roku banicji w Serie B. Obaj uczestnicy meczu, który pokażemy w niedzielę w PSE o godz. 23.30: Atalanta Bergamo - Juventus Turyn zagrają prawie towarzyski mecz, a w takich okolicznościach można liczyć na ładną gę i sporo bramek...
Czyli ci którzy liczyli na to, że ten mecz obejrzą na PSE się rozczarowali(w tym ja
).No, ale pocieszam się tym, że na BET365.com mecz będzie więc i tak go obejrzę.Fakt lepiej ogląda się na większym ekranie i w ojczystym języku.
Włochy. "Beniaminek" z Turynu spokojnie zmierza do końca sezonu na trzeciej pozycji, dającej "należne" mu miejsce w LM po roku banicji w Serie B. Obaj uczestnicy meczu, który pokażemy w niedzielę w PSE o godz. 23.30: Atalanta Bergamo - Juventus Turyn zagrają prawie towarzyski mecz, a w takich okolicznościach można liczyć na ładną gę i sporo bramek...
Czyli ci którzy liczyli na to, że ten mecz obejrzą na PSE się rozczarowali(w tym ja

- Dominik10
- Juventino
- bolec_juve
- Juventino
To bedzie ciężki mecz.Za sobą mamy Fiorentine 8pkt. a przed nami Roma 7pkt. można powiedzieć że mamy bezpieczne 3 miejsce ale nigdy nic nie wiadomo i trzeba wygrywać.Może jeszcze Inter albo Roma się potkną :-D gdzieś i bedzie szansa.
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- Cocostar
- Juventino
Atalanta będzie jak zwykle groźna chociaż w ostatnich meczach nie zachwycała.Ciekawi mnie i czy na środku obrony zagrają Legro , Stenadrdo czy Chiellini oraz jak będzie wyglądał środek pomocy.
Juve jak już wyżej napisano jest na fali zwycięstw. Oby tylko nasi ulubieńcy nie zlekceważyli przeciwnika i zagrali z głową , a nie będziemy musieli martwić się o wynik.
Juve jak już wyżej napisano jest na fali zwycięstw. Oby tylko nasi ulubieńcy nie zlekceważyli przeciwnika i zagrali z głową , a nie będziemy musieli martwić się o wynik.
- losbond
- Juventino
Ale w kulki polecieli, uuuuuuuu, nieladnie :naughty: , niegrzeczny Polsat :naughty: .qUIET pisze:http://www.polsatsport.tv/news/1203_5154.htm
Czyli ci którzy liczyli na to, że ten mecz obejrzą na PSE się rozczarowali(w tym ja).No, ale pocieszam się tym, że na BET365.com mecz będzie więc i tak go obejrzę.Fakt lepiej ogląda się na większym ekranie i w ojczystym języku.
Co do samego meczu, to obawiam sie, ze moze byc ciezko ze wzgledu na problemy z motywacja u naszych graczy - juz w meczu z Parma zagralli, jak to ktos slusznie napisal, chodzonego. Jesli to powtorzy sie w jutrzejszym spotkaniu to moze byc napawde krucho

Niewatpliwie dobrze by bylo wygrac ten mecz - gracze reprezentacyjni mogli by zaczac odpoczywac przed Euro, a rezerwowi pokazac na co ich stac. Zobaczylo by sie tez co zrobic z takimi zawodnikami jak Tiago, Palla - czy zostawic ich czy sprzedac po sezonie.
Forza JUVE :!:
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- Del
- Juventino
Ale bezsens. Zmieniaja te ramowki jak glupi! Tak sie cieszylem ze zobacze w TV ten mecz a tu jak zwykle lipa. Pewnie beda pokazywac jakis durny zuzel albo inna lige Albańską. Szkoda gadac, zwlaszcza ze po tym meczu mozemy byc juz w LM!
Edit: soryyy, sporawdzilem. Vittese - PSV puszczaja zamiast Juve. Porazka.
Moze Kolton byl zajety i nie mial kto komentowac? :roll:
Edit: soryyy, sporawdzilem. Vittese - PSV puszczaja zamiast Juve. Porazka.
Moze Kolton byl zajety i nie mial kto komentowac? :roll:
- paul636
- Juventino
PS w dalszym ciągu traktuje ligę włoską jako produkt drugorzędny, ale cóż można na to poradzić. Akurat w tym przypadku dziwić się nie można, że przegrywa ze spotkaniem praktycznie o mistrzostwo Eredivisie, sztandarowej pozycji PS od wielu już lat.
A co do samego meczu. Szansa na zapewnienie sobie tym meczem kwalifikacji CL jest raczej tylko sztucznym nadmuchiwaniem atmosfery przed tym spotkaniem. Tylko kataklizm może spowodować brak miejsca w czwórce ligi dla Juve. Jeśli chodzi o Atalantę, to cóż, bardzo solidny zespół, potrafiący kąsać. Na stojąco z nimi wygrać jest bardzo ciężko. Ciekawe natomiast w jakim zestawieniu Juve wyjdzie w środku pola. Chętnie bym zobaczył zarówno Tiago, jak i Palladino (na prawej flance), którzy mają przecież jeszcze coś do udowodnienia.
A co do samego meczu. Szansa na zapewnienie sobie tym meczem kwalifikacji CL jest raczej tylko sztucznym nadmuchiwaniem atmosfery przed tym spotkaniem. Tylko kataklizm może spowodować brak miejsca w czwórce ligi dla Juve. Jeśli chodzi o Atalantę, to cóż, bardzo solidny zespół, potrafiący kąsać. Na stojąco z nimi wygrać jest bardzo ciężko. Ciekawe natomiast w jakim zestawieniu Juve wyjdzie w środku pola. Chętnie bym zobaczył zarówno Tiago, jak i Palladino (na prawej flance), którzy mają przecież jeszcze coś do udowodnienia.
LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !