Juventus zagra w Emirates Cup
- Chiellini3
- Juventino
Też to czytałem, ale nie jest to chyba odpowiedź tak do końca pozostaje uwierzyć, że Kanonierzy dobierają rywali najlepszych mozliwych dla widowiska w danej chwili. Z drugiej jednak strony troche to dziwne bo Hamburg chociaz w Bundeslidze walczy o najwyzsze cele jednak nie jest na najwyzszej światowej półce. A Real to Real juz nie grają w LM a lidze grają piach. Wiem, że są zdecydowanym liderem ale grają w kratkę. Ale nieistotneBonJovi pisze:Chiellini3 pisze:A wie ktoś na jakiej podstawie Arsenal( bo zakładam, że robił to gospodarz) dobiera sobie tych rywali na ten pucharBo interesuje mnie dlaczego akurat te a nie inne druzyny
... as well as reigning Serie A champions Inter Milan, French side Paris Saint-Germain and Spanish outfit Valencia (having replaced Hamburg SV, who had to pull out of the tournament because of Intertoto Cup commitments)...
(tekst z wikipedi: http://en.wikipedia.org/wiki/Emirates_Cup )
z Tego co tu pisze, wnioskuje (moj angielski nie jest zbyt dobry), ze zawsze biora najlepsza wloska druzyne (ktora sie zglosila/zgodzila na wystep, bo tak to zdanie rozumiem, czyli ze Inter i Roma sie nie zgodzily), Francuski PSG (a to dlatego, ze Hamburg grał w pucharze intertoto) i Hiszpanska druzyne, wtedy akurat Valencia...
czyli tak...
- 1 wloska druzyna, mozliwie najlepsza
- 1 Hiszpanska druzyna, wedle gustu
- 1x Hamburg
- Arsenal
powtarzam jeszcze raz, ze nie wiem, czy dobrze przetlumaczylem,
szczegolnie nie jestem pewny tego z wloskimi druzynami...
- Zabek
- Juventino
Swietny ruch zarzadu ,dobry turniej gracze starsi przypomna sobie jak sie walczy z najlepszymi w europie a mlodsi poznaja ten smak.Ja mam tylko nadzieje ze obecny kapitan HSV VdV
bedzie gral przeciwko bylym kolegom w barwach naszego klubu. :evil:

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Jest to napewno bardzo dobra wiadomosc... Mam nadzieje ze uda sie nam wygrac te puchar:) Mysle ze Andrade wroci do zdrowia na ten puchar i bedzie mozna go sprawdzic..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Meraviglioso
- Juventino
Ciekawe czy fanklub juvepoland zorganizuje wyjazd do Londynu. Z chęcią bym się wybrał na ten mecz. 

- CzarnyZkultury
- Juventino
nawet jakby zorganizowali wyjazd to musisz nalezec do fanklubu.Meraviglioso pisze:Ciekawe czy fanklub juvepoland zorganizuje wyjazd do Londynu. Z chęcią bym się wybrał na ten mecz.
samolot w dwie strony 350zl, wejsciowki napewno powyzej dwoch stow na dwa mecze. jedz na wlasna reke ;p
- -Lucas-
- Juventino
- cinek_uk
- Juventino
sluchajcie...bylo nas bardzo duzo (osob z Anglii) na meczu z Newcastle. Jesli jest ktos z Londynu badz okolic moge pomoc w zorganizowaniu biletow. No ominac takiej okazji nie sposob.
Wszyscy chetni niech pisza. Bilety sa do nabycia od 16 kwietnia (najpierw dla czlonkow Arsenalu) a od 9 maja od 9:30 na pozostalych kibicow.
Wszyscy chetni niech pisza. Bilety sa do nabycia od 16 kwietnia (najpierw dla czlonkow Arsenalu) a od 9 maja od 9:30 na pozostalych kibicow.
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- Radek_88
- Qualità Juventino
Prawdopodobnie tak jak w zeszlym roku, czyli 3pkty za zwyciestwo, 1pkt za remis, plus dodatkowo 1pkt za kazda strzelona bramke. Oczywiscie zadecyduje suma pktow.
Jako, ze posiadam tylko informacje na temat zeszlego turnieju, a sytuacja taka nie miala wtedy miejsca, wiec nie odpowiem Ci na to pytanie. Na stronach, na ktorych szukalem rowniez nie znalazlem pelnego regulaminu.Kimi pisze:A jak dwie drużyny będą miały tytle samo pkt. a nie grały ze sobą to co wtedy ??
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2008, 20:18 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
- alex_KiNiO
- Juventino
To bardzo dobrze, że Juve będzie mogło zagrać w tym pucharze. To będzie doskonała okazja, żeby zrobić taki mały test przed ligą mistrzów. A dodatkowo cieszy mnie fakt meczu z HSV bo bardzo lubię ten klub.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
To naprawdę bardzo dobry ruch Zarządu. Rywale z najwyższej półki oraz możliwość ogrania nowych graczy. Można powiedzieć, że po Calciopoli będzie to nasz powrót do wielkiej, elitarnej piłki. Już nie mogę się doczekać!! Mam nadzieje, że jakaś stacja kupi prawa do transmisji meczów z tego turnieju.
Brawo Zarząd!!
Brawo Zarząd!!
- cinek_uk
- Juventino
Jesli ktos z Was ma ochote kupic bilet na Emirates Cup na mecz z Arsenalem, jestem w stanie pomoc w kupnie takowych biletow...Moge je kupic juz 25.IV. Czekam na chetnych...
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus