Serie A (28): JUVENTUS 1-0 Napoli
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
bez Zanettiego, Zebiny, Legro i Camora... czarno to widze... albo bedziemy gryzc trawe i ktos zablysnie jak Grygera albo kolejna wpadka.. tymbardziej, ze Napoli z pewnoscia bedzie szczegolnie zmotywowane i to nie sa jakies pionki...
calma calma
- darek
- Juventino
Oj będzie ciężko bez nich. Zebina, Zanetti, Camor - ważni piłkarze.
Mam nadzieję że w tym meczu na boisku nie zobaczymy naszego technika. Grygera zagrał dobre spotkanie i myślę że powinien dostać kolejną szansę na lewej obronie. Na prawą dać Brazzo a do środka Stendardo. Już ktoś wymienił wyżej taką obronę. Zamiast Camora musi zagrać Palla. W środku Duży i Nocerino. Atak bez zmian.
Skład trochę okrojony, będzie ciężko, ale myślę, że damy radę. Musimy.
PS. Mam nadzieję, że Grygera obudził się, a ten poprzedni mecz to nie jest tylko jedyny przypadek.
Liczę na dobry wyrównany mecz i 1-0 dla naszych.
bramka: Nocerino (a co
)
Mam nadzieję że w tym meczu na boisku nie zobaczymy naszego technika. Grygera zagrał dobre spotkanie i myślę że powinien dostać kolejną szansę na lewej obronie. Na prawą dać Brazzo a do środka Stendardo. Już ktoś wymienił wyżej taką obronę. Zamiast Camora musi zagrać Palla. W środku Duży i Nocerino. Atak bez zmian.
Skład trochę okrojony, będzie ciężko, ale myślę, że damy radę. Musimy.
PS. Mam nadzieję, że Grygera obudził się, a ten poprzedni mecz to nie jest tylko jedyny przypadek.
Liczę na dobry wyrównany mecz i 1-0 dla naszych.
bramka: Nocerino (a co
- chudy17
- Juventino
z amilanem terz bym niebył bo tam grajom same kaki i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> myślom że soą dobzi a to guwno prawda takie miejsce jak zajmujom to tylko wstyd a juve jest 3 w tabeli a pszyszedł z drugiej ligi :rotfl:
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Niebd komentował :rotfl:chudy17 pisze:z amilanem terz bym niebył bo tam grajom same kaki i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> myślom że soą dobzi a to guwno prawda takie miejsce jak zajmujom to tylko wstyd a juve jest 3 w tabeli a pszyszedł z drugiej ligi :rotfl:
Napoli ? niewygodny przeciwniik ...

myślę że będziemy się z nimi trudzić i wygramy 2:1 albo przegramy takim samym wynikiem..
Mój typ na skład chciałbym 4-3-3
-----------------DP - Treze - Vicek-----------------
---------------Nedzio - Momo - Palla---------------
--Zdenu

---------------------------Gigi--------------------------
Ale Napoli gra 2 def pomocnikami w tym 3 przed bardziej ofensywnymi więc raczej nie ;/
---------------DP - Treze-----------------
-----Nedzio - Nocek - Momo - Palla-----
-Zdenu - Chiellini - Stendardo - Brazzo-
--------------------Gigi----------------------

- Łukasz
- Juventino
Odpada. Charakterystyka piłkarska Palli sprawia, że w takim systemie mógłby robić co najwyżej za bocznego napastnika.DeViLl0o pisze: Mój typ na skład chciałbym 4-3-3
--Zdenu- Chiellini - Stendardo - Brazzo--
P.S. Zalayeta nie gra
- Szymek
- Juventino
Nie tylko przeciwko Juve, ale do listopada. Szkoda chłopa, mógłby jeszcze trochę namieszać. Wciąż mamy połowę jego karty.Łukasz pisze:P.S. Zalayeta nie gra
Przydałoby się zrewanżować za mecz z rundy jesiennej. Fakt faktem, że okradziono nas, ale oficjalnie przegraliśmy 3:1. Musimy trzymać kontakt z czołówką, mimo, że tracimy już 7 punktów do Romy. Trzeba także uważać na Milan i Fiorentinę, wciąż mamy ich za plecami. Innej możliwości niż zwycięstwo nie ma.
- Conrad JUVE
- Juventino
Ten mecz jest wazny nawet ze wzgledu na to ze Milan moze stracic punkty z Romą co jest bardzo prawdpopodobne ze nawet 3 pkt. straci a wiec mozemy uciec tylko trzeba pokonac Napoli ale boje sie jednego ze zagra molinaro wtedy popsuje cala gre Juve oby na lewej wyszedl Zdenk w srodku Chiellini Stendardo i na prawej Hasan tak bedzie dobrze i dla nas i dla calego Juve pzdr Juventini
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Sapo
- Juventino
no ja mysle ze po meczu z Genoa w ktorym bohaterem zostal Zdenek mozemy smialo powiedziec: BAJ BAJ MOLINARO :twisted:Conrad JUVE pisze:ale boje sie jednego ze zagra molinaro wtedy popsuje cala gre Juve oby na lewej wyszedl Zdenek
Co do prawej strony juz lepiej moze dac jakiegos zioma z Primavery, byle by nie zagral Molinaro

wiec dla mnie tak:
Lewa: Grygera
Srodek: Chiellini i Stendardo
Prawa: ktos z Primavery

Ostatnio zmieniony 13 marca 2008, 10:22 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Conrad JUVE
- Juventino
a pamietajmy ze kiedy wroci Andrade i dojdzie Melberg to raczej Chiellini wroci na swoja lewa obrone to juz wogole nie widze mozliwosci wystepow molinaro i bardzo dobrze

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Łukasz
- Juventino
Raczej nie. Kielon sam potwierdził, że nie chce już grać po lewej stronie i czuje się stoperem.Conrad JUVE pisze:a pamietajmy ze kiedy wroci Andrade i dojdzie Melberg to raczej Chiellini wroci na swoja lewa obrone to juz wogole nie widze mozliwosci wystepow molinaro i bardzo dobrze![]()
http://www.solojuve.com/prawdopodobny/c ... a_moja.php
Co prawda ta deklaracja dotyczyła konkretnego meczu, ale mimo to można ją interpretować nieco szerzej.
- RavaneVialli
- Juventino
Ranieri już tak wystawił Palladino raz, bodajże w meczu ze Sieną (albo innym zespołem, jeżeli się mylę), tyle że bliżej lewej strony niż prawej, kiedy graliśmy 4-3-1-2.Łukasz pisze:Odpada. Charakterystyka piłkarska Palli sprawia, że w takim systemie mógłby robić co najwyżej za bocznego napastnika.DeViLl0o pisze: Mój typ na skład chciałbym 4-3-3
--Zdenu- Chiellini - Stendardo - Brazzo--
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Szkoda,że prawdopodobnie swojej szansy nie otrzyma Tiago...Bardzo na to liczyłem,w końcu sam Ranieri przyznał,że zawodnik ten rozwija swoją formę w sukcesywny sposób...Juve i tak musi zdobyć "3 oczka".Forza 8)
- Conrad JUVE
- Juventino
No miejmy nadzieje ze Tiago jednak zdola sie wykurowac do niedzieli i wystapi w meczu oby !!! 

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Okoni
- Juventino
Ciągle jeszcze mamy Brindelli'ego może nie jest świetny, ale lepszy to niż Molinaro lub jakiś ziom z PrimaverySapo_JuveFan pisze:Co do prawej strony juz lepiej moze dac jakiegos zioma z Primavery, byle by nie zagral Molinaro
- Venomik
- Juventino
Tiago ponoć może spokojnie grać.
Mój skład:
Buffon
Grygera - Stendardo - Chiellini - Molinaro
Hasan - Sissoko - Tiago - Nedved
Treze - Alex
Dlaczego tak? Jestem przeciwnikiem Molinaro od początku sezonu a wolę boki Grygera - Molinaro zamiast Hasan - Grygera?
Ano na ten mecz.
Siła ofensywna Napoli skupiona jest głównie na Hamsiku i Lavezzim. Hamsik preferuje bieganie bliżej lewej strony boiska. Gdyby na obronie zagrał Hasan (który wraca bardzo wolno pod bramkę) a w pomocy Palladino (ten w ogóle nie wraca :] ) Hamsik miałby zdecydowanie za dużo miejsca. Jego własnie się obawiam bardziej niż Gargano w pomocy. lavezzi pod bramką sam wiele nie zdziała, bo on woli asystować a nie strzelać - jego powinien wyłączyć Chiellini.
Tak będzie dla mnie lepiej
Mój skład:
Buffon
Grygera - Stendardo - Chiellini - Molinaro
Hasan - Sissoko - Tiago - Nedved
Treze - Alex
Dlaczego tak? Jestem przeciwnikiem Molinaro od początku sezonu a wolę boki Grygera - Molinaro zamiast Hasan - Grygera?
Ano na ten mecz.
Siła ofensywna Napoli skupiona jest głównie na Hamsiku i Lavezzim. Hamsik preferuje bieganie bliżej lewej strony boiska. Gdyby na obronie zagrał Hasan (który wraca bardzo wolno pod bramkę) a w pomocy Palladino (ten w ogóle nie wraca :] ) Hamsik miałby zdecydowanie za dużo miejsca. Jego własnie się obawiam bardziej niż Gargano w pomocy. lavezzi pod bramką sam wiele nie zdziała, bo on woli asystować a nie strzelać - jego powinien wyłączyć Chiellini.
Tak będzie dla mnie lepiej

Dirty mind