Irytujaca "newsmanka" na www.pilka.pl
- krop
- Juventino
Przyznam ze tylko te newsy pisze normalnie, o Serie A. Wystarczy np dac jakiegos komenta na temat Interu ktory jej nie podpasi to zaraz kasuje albo daje 5 ostrzezen co konczy sie banem na komentarze do 21 dni. Teraz jak Inter przegral spboruj napisac cos nie tak, np ze wyszlo szydlo z worka i ze Inter pokazal klase. Zobaczymy co zrobi. Albo usunie albo dostaniesz 3 lub 4 ostrzezenia zeby mogla CIe pozniej wyrzucic.C-Bart pisze:Przyznam, że nie często odwiedzałem serwis o którym tu mowa ale z ciekawości przyjrzałem się ostatnim newsom dotyczącym Juventusu napisanym przez newsmenke której dotyczy temat i jakoś nie zauważyłem aby była nastawiona przeciwko Juventusowi w swoich wypowiedziach. Być może akurat trafiłem na takie newsy ale nie jestem w stanie tego stwierdzić. Dla przykładu podam np. ten link do newsu po ostatnim meczu Juve w lidze włoskiej:
http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&mid=1&show=82729
Czy aby ten temat to nie lekka przesada? Chyba, że ktoś podałby mi jakiś link do newsu, w którym oczernia Juve. Byłbym wdzięczny.
- krop
- Juventino
Niestety zostalem wyrzucony:/ bo wypowiedzialem sie pod jednym z newsow i moj komentarz zostal usuniety. Wiec napisalem ale tym razem do Agnieszki, i wywalila mnie na 21 dni...Del pisze:dajesz. Ja i tak nie pisze na tym serwisie to moge sie podlozyc i zaraz napisze cos o tym meczu.
EDIT
Na efekty dlugo czekac nie bylo trzeba, prosze bardzo. Tu jest news o tym jak Juve wystapi bez kibiców: http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&mid=1&show=83018
Wypowiedzial sie niejaki: ozi(Forza Juve), a to tresc ktora zaslugiwala na 4 ostrzezenia z 5(oczywiscie zaznaczam ze newsa pisala Agnieszka):
#2, 13.03.2008, 12:29 - ozi(Forza Juve) ,
Ostrzeżeń: 4
heh, proponuje jeszcze zeby pilkarze Juventusu mieli zakaz wjazdu na stadion, moze mogly by zagrac dwie jedenastki Interu, z tym ze jedna pod szyldem Juventus i wbiało-czarnych strojach... zenada
A teraz z innej beczki:
http://pl.youtube.com/watch?v=lY2gWhk9GPg Kibice Juve swietuja porazke w LM "dumy Mediolanu" polecam

- Lumberjack
- Juventino
A ktoś każe otwierać tę stronę? Ja z ciekawości wszedłem pierwszy raz sobie dzisiaj. Przyznam ładny wystrój, przejrzystość, ale takich serwisów multum. Poza tym widzę, że newsy tam sa podpisywane, więc można bez przeszkód tego czy tamtego redaktora szerokim łukiem ominać.
A nie jest to chyba środowisko aż tak opiniotwórcze, żeby zgrzytem zębów albo kontratakiem reagować na każda wymyślana przez nich bzdurę. Jak kogoś irytuje - nie wchodzić, polecić to samo znajomym, zrobić jakis zorganizowany bojkot - na przykład na tym forum. Jeżeli ktoś ma oczywiście aż taki zaparcie - bo mi to po ślasku "loto"
A nie jest to chyba środowisko aż tak opiniotwórcze, żeby zgrzytem zębów albo kontratakiem reagować na każda wymyślana przez nich bzdurę. Jak kogoś irytuje - nie wchodzić, polecić to samo znajomym, zrobić jakis zorganizowany bojkot - na przykład na tym forum. Jeżeli ktoś ma oczywiście aż taki zaparcie - bo mi to po ślasku "loto"

I always wanted to be a lumberjack!
- krop
- Juventino
A dlaczego mam omijac? bo? jezeli ja chce wchodzic na ta strone i z niej korzystac to raz, a dwa ze ja nikogo nie organizuje do zadnego bojkotu. Widzisz o czym to jest temat? czy nie bardzo? a jezeli ktos pisze bzdury o Juve to ja nie bede milczal, bo jestem kibicem Juve i sobie nie pozwole na to "kibicowi" Interu... i to jeszcze babie.Lumberjack pisze:A ktoś każe otwierać tę stronę? Ja z ciekawości wszedłem pierwszy raz sobie dzisiaj. Przyznam ładny wystrój, przejrzystość, ale takich serwisów multum. Poza tym widzę, że newsy tam sa podpisywane, więc można bez przeszkód tego czy tamtego redaktora szerokim łukiem ominać.
- Michael900
- Juventino
Ja też nie mogę wytrzymać jak ktoś pisze nieprawdę o Juve. Druga rzecz jest taka, że dużo osób czytających te newsy, a nie będących kibicami Juventusu może uwierzyć w te brednie które pisze Agnieszka... I to jest najgorsze.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Im więcej my się wściekamy na temat tych nowinek, które ona tam wypisuje, tym większą ma motywację by to robić.
Olać, olać, olać.
Najgorsze w tym jest to, ze jak napisali poprzednicy ktoś bezstronny może w te łgarstwa uwierzyć.
Olać, olać, olać.
Najgorsze w tym jest to, ze jak napisali poprzednicy ktoś bezstronny może w te łgarstwa uwierzyć.
- losbond
- Juventino
W sumie to masz racje, ale po co sie az tak tym denerwowac? Wiadomo, ze jak Agnieszka czasami cos wymodzi to cholera ma prawo czlowieka strzelic (chociaz ostatnio troche przystopowala - albo mi sie wydaje), ale trzeba troche na luz wrzucic. W koncu denerwowanie sie to mszczenie sie na wlasnym zdrowiu za glupote innych...kropek pisze:a jezeli ktos pisze bzdury o Juve to ja nie bede milczal, bo jestem kibicem Juve i sobie nie pozwole na to "kibicowi" Interu... i to jeszcze babie.
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- Lumberjack
- Juventino
Widzę o czym jest temat, o to się nie martw. W skrócie: o waszych frustracjach.kropek pisze:A dlaczego mam omijac? bo? jezeli ja chce wchodzic na ta strone i z niej korzystac to raz, a dwa ze ja nikogo nie organizuje do zadnego bojkotu. Widzisz o czym to jest temat? czy nie bardzo? a jezeli ktos pisze bzdury o Juve to ja nie bede milczal, bo jestem kibicem Juve i sobie nie pozwole na to "kibicowi" Interu... i to jeszcze babie.Lumberjack pisze:A ktoś każe otwierać tę stronę? Ja z ciekawości wszedłem pierwszy raz sobie dzisiaj. Przyznam ładny wystrój, przejrzystość, ale takich serwisów multum. Poza tym widzę, że newsy tam sa podpisywane, więc można bez przeszkód tego czy tamtego redaktora szerokim łukiem ominać.
A dlaczego masz omijać, jak Ci się nie podoba?
Bo po pierwsze nikt pistoletu Ci przy głowie nie stawia i nie każe tego czytać, dwa: ta strona to prywatne przedsięwzięcie egzystujace w badź co badź wolnym jeszcze w miarę od cenzury Internecie. Jeśli się więc nie podoba, fora ze dwora.
Jak jesteś takim cwaniakiem, stwórz własna stronę, zrób im konkurencję, pisz o Juventusie najprawdziwsza, jedynie słuszna i prawdziwa prawdę, zamiast żalić się tu jak jakiś przedszkolak.
- krop
- Juventino
Nikt mi nie kaze ale nikt tez mi nie zabrania, mam mowic o tym co mi sie nie podoba, i nie pisz do mnie ze jestem przedszkolakiek, synku bo nawet mnie nie znasz i nie wiem ile mam lat. Bede pisal o tym ze mi sie to nie podoba i co?Lumberjack pisze: Bo po pierwsze nikt pistoletu Ci przy głowie nie stawia i nie każe tego czytać, dwa: ta strona to prywatne przedsięwzięcie egzystujace w badź co badź wolnym jeszcze w miarę od cenzury Internecie. Jeśli się więc nie podoba, fora ze dwora.
Jak jesteś takim cwaniakiem, stwórz własna stronę, zrób im konkurencję, pisz o Juventusie najprawdziwsza, jedynie słuszna i prawdziwa prawdę, zamiast żalić się tu jak jakiś przedszkolak.
- Lumberjack
- Juventino
Nie znam Cię, to prawda. Trafiłeś w sedno, jak co najmniej licealista. Ale jedno wiem na pewno: nie jesteś moim ojcem, więc proszę nie pisz do mnie per 'synku'.kropek pisze: Nikt mi nie kaze ale nikt tez mi nie zabrania, mam mowic o tym co mi sie nie podoba, i nie pisz do mnie ze jestem przedszkolakiek, synku bo nawet mnie nie znasz i nie wiem ile mam lat. Bede pisal o tym ze mi sie to nie podoba i co?
Ale chyba wiesz, ile masz lat?!kropek pisze:bo nawet mnie nie znasz i nie wiem ile mam lat
- C-Bart
- Juventino
Postanowiłem wszystko sprawdzić na własną rękę. Na początku napisałem niepochlebny komentarz na temat Interu. Od razu zaznaczę, że nie był wulgarny aczkolwiek prowokacyjny, nawiązujący do sędziowania na korzyść mediolańczyków. Po niedługim czasie przyznam, że otrzymałem trzy ostrzeżenia zgodnie z Twoimi przewidywaniami. Ale przecież to jeszcze niczego nie dowodzi. Żeby się przekonać czy Inter jest traktowany inaczej napisałem też prowokacyjne komentarze na temat Milanu i Fiorentiny. I okazało się że również otrzymałem ostrzeżenia. Za Milan trzy a za Fiorentinę dwa. Więc po mojemu jakaś tam sprawiedliwość jest.kropek pisze:Teraz jak Inter przegral spboruj napisac cos nie tak, np ze wyszlo szydlo z worka i ze Inter pokazal klase. Zobaczymy co zrobi. Albo usunie albo dostaniesz 3 lub 4 ostrzezenia zeby mogla CIe pozniej wyrzucic.
- BiancoNero89
- Juventino
Prawda Agnieszka działa większosć na nerwy ;] Ale dla mnie najgorszym userem na pilka.pl jest El Intero. Bym go złapał i zdetronizował
Raz już się prawie pobiłem u siebie w szkole z Interistą...

- wloski
- Juventino
Z dziennika fana pilka.pl
10 po północy nie jaki Bianco pisze komentarz pod newsem pt: "Po 30. kolejce Serie A słów kilka"

...patrzę na zegarek 00:41, Bianco narazie nie został zablokowany na wieczność... wszystkiego dowiemy się pewnie rano
.
Przewiduje bana na wieczność i usunięcie komentarza, bo oczywiście ta pani nie posiada za grosz dystansu do własnej siebie, gdyż szczególnie redaktorzy różnego typu czy na stronie internetowej, tv czy w radiu są narażeni na krytykę, w kóńcu obiorcami jest kilkadziesiąt ludzi, tysiące, setki tysięcy ...
.
10 po północy nie jaki Bianco pisze komentarz pod newsem pt: "Po 30. kolejce Serie A słów kilka"

...patrzę na zegarek 00:41, Bianco narazie nie został zablokowany na wieczność... wszystkiego dowiemy się pewnie rano

Przewiduje bana na wieczność i usunięcie komentarza, bo oczywiście ta pani nie posiada za grosz dystansu do własnej siebie, gdyż szczególnie redaktorzy różnego typu czy na stronie internetowej, tv czy w radiu są narażeni na krytykę, w kóńcu obiorcami jest kilkadziesiąt ludzi, tysiące, setki tysięcy ...