Serie A (22): Udinese 1-2 JUVENTUS (JPC na meczu !!)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 17:19

mati__________ pisze:Chyba że Venomik podawał obronę od prawej, pomoc od lewej strony.
YEAH!!!!

Ale macie temat do polemiki... :P Po prostu mu się pomyliło a wy jakiegoś drugiego dna szukacie... Przecież i tak wiadomo o co chodzi, nie?

EDIT:
Venomik pisze:zobaczymy jak młodziutki Coda poradzi sobie z naszą defensywą.
Raczej naszą ofensywą... Obrońcy przeciwnych drużyn niespotykają się podczas meczu jakoś szczególnie często... :P

Oj rozkojarzony dzisiaj ten nasz Venomik... XD
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2008, 17:25 przez m-a-t-t-e-o, łącznie zmieniany 1 raz.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 17:19

Mój błąd, dzięki za sprostowanie - poprawiłem :)

Szczęściem i Udinese podejdzie do tego meczu wyraźnie osłabione. Nam brakuje obrony, im obrońcy (Felipe), pomocnika (Mesto) i napastnika (Pepe).
Brak tej trójki może być widoczny, zobaczymy jak młodziutki Coda poradzi sobie z naszą defensywą. Grał w tym sezonie kilka razy w pierwszym składzie i jego druzyna nie radziła sobie wtedy wybitnie (ostatnie dwa takie mecze przegrali).
Sam Mesto raczej zostanie zastapiany przez Zapotocnego, który już zastępował Mesto, a nie Ferronetti... z drugiej strony obaj zbierali raczej kiepskie recenzje (korzystając z statystyk i ocen, nie moje źródło ;) ).
Mecz łatwy na pewno nie będzie. Udinese niezle radzi sobie na swoim stadionie (choć nie można powiedzieć, że rewelacyjnie).
Raczej naszą ofensywą... Obrońcy przeciwnych drużyn niespotykają się podczas meczu jakoś szczególnie często...
Wczytywałem się w statystyki La Gazetty, moze stąd ten problem. Próbowałem rozszyfrować jak bardzo osłabienia Udinese mogą nam pomóc :)
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2008, 17:29 przez Venomik, łącznie zmieniany 3 razy.

Dirty mind
Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 17:23

aruna18 pisze:mysle ze juventus sobie poradzi z tym trudnym przeciwnikiem jakim jest udinese
Nie mysl tyle bo zostaniesz myslicielem :-D

a co do meczu mysle ze powinnismy zagrac w nastepujacym skladzie :
Buffon(jesli wyzdrowieje)
Hasan Legro Grygera Molinaro (niech wroci Chiellini blagam )
Camoranesi Zanetti Siusiak :smile: :prochno: Nedved
Treze DP
w programie Polsatu Sport mecz z Udine jest o 20:30 (LIVE)

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 17:37

Venomik pisze: Grał w tym sezonie kilka razy w pierwszym składzie i jego druzyna nie radziła sobie wtedy wybitnie (ostatnie dwa takie mecze przegrali).
Oby i w niedziele tak było :pray:

Mecz na pewno łatwy nie będzie. Udinese to mocny, poukładany zespół. Już raz nam pokazali że potrafią grać - wygrywając z nami.
Jak napisał Venomik- udine będzie miało sporo osłabień w tym meczu co idzie na naszą korzyść. Oby się udało to wykorzystać, i wygrać.
Mam nadzieje że prawdą jest powrót Gigiego...
Dobrze że wraca Zanetti - podstawa linii pomocy oraz Camoranesi - ważne ogniwo zespołu (mam nadzieje że da radę zagrać od pierwszej minuty).

PS. A ma ktoś jakieś źródło informacji o Gigim?

EDIT: To dzięki :P
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2008, 17:48 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 17:40

PS 2. Hej, hej chłopaki a Stendardo już wraca, tak? Czemu o nim zapomnieliście?
Miał dwumeczowe zawieszenie. Wróci dopiero na następny mecz (Z Romą u siebie :) ).

Dirty mind
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 17:43

darek pisze:A ma ktoś jakieś źródło informacji o Gigim?
Prawdopodobnie zagra w meczu z Udinese.
darek pisze:Hej, hej chłopaki a Stendardo już wraca, tak? Czemu o nim zapomnieliście? :naughty:
Jest on zawieszony również na mecz z Udinese (był zawieszony na 2 spotkania).

Edit: Venomik był szybszy. :)

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 18:18

Mysle ze Gigi powinien w tym meczu jeszcze nie zagrac. Lepiej zeby sie na dobre <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, bo nie chce zeby drobny bol plecow mu przeszkodzil w grze przeciwko Romie, a kolejke potem mamy przecierz Derby.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 18:22

Myślę, że jeśli faktycznie Buffon wznowił dziś treningi z pełym obciążeniem (na tydzien przed meczem) to moze zagrac

Dirty mind
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 18:47

JuveForever10 pisze:
Venomik pisze: Nedved - Zanetti - Sissoko - Camoranesi
A nie czasem odwrotnie Camor z Nedvedem?
To zależy gdzie jest bramka :smile:

Mecz musimy wygrać nie ma innej możliwości. Roma traci blask no ale u siebie w Reginą to raczej ciężko i niespodziankę. Mieliśmy szanse kolejke temu :!: Trzeba było wykorzystać.
Ciekawy jestem składu, czy Sissoko wejdzie w pierwszym, może, ale wraca Zanetti, może koło jednego z nich Tiago może oni w duecie, nie wiem zobaczymy.
Wraca Camor, mam nadzieje ze błyśnie.
Myśle ze Alex powinien sobie odpocząć, dużo ostatnio grał. Treze - Iaquinta dadzą sobie radę.
Buffon wraca :ok:

No to do roboty!
FORZA JUVENTUS :ok:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 19:03

Niewiem co napisać... my musimy wygrać,ale Udinese też [spójrzcie na ich ostatnie wyniki]... będą chcieli się pokazać na własnym stadionie. Najbardziej boje sięteog scenariusza ,jaki był z Napoli [1:3] Ten mecz może być podobny,ale wierze w Nas! Tymbardziej ze my też musimy udowodnic,ze jesteśmy JUVE! i Skład zapowiada się dobrze . Do Dzieła !!! :prochno:

Obrazek
bart_io_we

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 19:27

slqa pisze:
bart_io_we pisze:) w bramce nasz żenujacy Belardi jeszcze...mam nadzieje ze to sa jedne z ostatnich jego wystepow w tym sezonie!

ja na twoim miejscu za jego ostatni mecz na kolanach bym mu dziękował to co on wyprawiał w pewnych momentach, oczywiście chce żeby wrócił Buffon ale miej też troche szacunku dla Belardiego bo jakby nie on to w ostatnim meczu 1:3 by było

"raz do roku to i miotła ...broni" :P

Forza JUVE!! PER SEMPRE!!
alkopoligamia
Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 20:14

Może być nie fajnie :? tym bardziej, że pierwszy mecz przegraliśmy :( .Jednak liczę na zwycięstwo obojętnie jakim stosunkiem bramek :wink: chociaż ostatnio mamy z tym problemy :doh: .Ciekawe czy wróci Buffon :think: Mam nadzieje, że tak :pray: Jednak patrzęc na ostatnie występ Belardi'ego nie jest tak źle :ok: .Jak "przewidywana 11" ma racje to dobrze nie jest bo nie wiem jak po ostatnim występie Ranieri może stawić na Nocerino tym bardziej, że ma Tiago, który ostatnio dobrze gra i Sissoko który bardzo dobrze odbiera piłki 8)

Liczę na skromne 0-1 :-D po bramce Nedveda :dance: .Bo po ostatnim meczu można było wywnioskować, że tylko jemu zależy na grze :angry: .

PS.Mogę się założyć, że inter znowu wygra po karnym :/

Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 20:17

Pajo1906 pisze: Najbardziej boje się tego scenariusza ,jaki był z Napoli [1:3]
Czyli ze boisz sie ze wygramy czy jak ? bo z twojej wypowiedzi tak wynika

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 20:19

Ja bym najchetniej widzial taki sklad Belardi - Hasan ,Legro ,Grygera ,Molinaro - Camoranesi ,Sissoko ,Tiago ,Nedved - Iaqunita ,Trezegeut .Tiago zaczyna coraz lepiej sobie radzic w srodku pola i mysle ze razem z Sissoko sa w stanie stworzyc lepszy duet niz Zanetti i Nocerino choc Zanetti ostatnio gral swietnie .Licze na 3pkt choc gramy na ciezkim terenie .FORZA JUVE :ball:

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 lutego 2008, 20:22

Maniek3200 pisze:
Kędzior pisze:
Maniek3200 pisze:o 20:30 jest mecz jak sie nie myle
Nawet na oficjalnej stronie jest, że o 15. Także o co chodzi ?
zasugerowalem sie stronka Polsat Sport, wedlug nich mecz jest o 20:30 :)

Obrazek
Tak samo było o meczu z Livorno miał być o 22:30 a pokazywali o 20:30 :)
Także wg. mnie o godz. 15 mecz będzie Live na Polsat Sport :)

A co do meczu ?
2:1 dla naszych :)

------Del Piero--Trezeguet-------
Nedved-Zanetti-Momo-Camor--
Moli-Legro-Zdeno-Brazzo-------
-----------Belardi-----------------

Trezeguet
Nedved
-----------
Zapata

Obrazek
Zablokowany