Problem z bramkarzem
- Okoni
- Juventino
szaman00 pisze:Popieram osobe wypowiadajaca sie wyzej? Balak podaj mi zespół który ma 2 swietnych bramkarzy w swoim zespole? szczerze nic nie przychodzi mi teraz do głowy, no moze Inter? Cesar i Toldo! a tak Chelsea ma tylko Cecha, Milan dide, Real Casiasa, Juve Buffona, Barca Valdeza widzisz, moze byc gorzej bo Valdez nawet dobry jak dla mnie nie jest, jest przecietny ;p Belardi jest spoko, gdybys Ty siedział Balak na ławce cały czas, a pózniej oczekiwano nagle od Ciebie cudów tez bys sie lepiej nie spisał, a Belardi nawet sobie radzi!
Ja mogę Ci podać zespół który ma dwóch świetnych bramkarzy to np.
Man Utd(Van der Sar i Kuszczak)
Inter(Julio Cesar i Toldo)
Arsenal(Almunia i Fabiański)
Real Madryt(Casillas i Dudek)
A Balardi według mnie nie zbytnio sobie radzi i już się chyba niczego nie nauczy

- Balak
- Juventino
No fakt tu macie racje Dida gra coraz gorzej... Ale teraz chyba zastępuje go Kalac i nawet nieźle sobie radzi. Więc milan to kolejny klub który ma bramkarzy może nie świetnych ale na poziomie.
Chelsea nie ma tylko Cecha bo ma jeszcze Hilario który według mnie broni bardzo dobrze a Cudicini też nie jest najgorszy.
A poza tym ja nie oczekuje cudów od niego ale on ma już prawie 30 lat i raczej już niczego się nie nauczy , żeby był jeszcze młody no to rozumiem chłopaka zżera trema albo nie jest jeszcze doświadczony ale to już chyba troszkę za późno. Okoni ma racje najlepszym rozwiązaniem będzie Mirante.
Chelsea nie ma tylko Cecha bo ma jeszcze Hilario który według mnie broni bardzo dobrze a Cudicini też nie jest najgorszy.
A poza tym ja nie oczekuje cudów od niego ale on ma już prawie 30 lat i raczej już niczego się nie nauczy , żeby był jeszcze młody no to rozumiem chłopaka zżera trema albo nie jest jeszcze doświadczony ale to już chyba troszkę za późno. Okoni ma racje najlepszym rozwiązaniem będzie Mirante.
"GRAJMY NA 1000% NAWET JEŚLI BYŚMY MIELI ODDAĆ ŻYCIE"
...:::FORZA JUVE:::...
- szaman00
- Juventino
nie rozumiem was maja byc swietni bramkarze, a nie sredniej klasy kuszczak ale mi tez dobry, piszecie tak bo to nasz rodak, Almunia swietny buhahaha tu jest przegiecie, albo Dudek no bravo ktos ma wyobraznie zastanówcie sie co piszecie to juz lepszy jest od nich Dida wkoncu Milan z nim w bramce wygrał LM!
- Arsen
- Juventino
Na pewno wszyscy wymienieni przez Okoni'a (?:D) rezerwowi bramkarze są lepsi od Belardiego. Tutaj nie ma żadnej dyskusji.
Wystarczy na to spojrzeć w taki sposób: obecnie broni u nas koleś, który był trzecim bramkarzem w Serie B.
Wystarczy na to spojrzeć w taki sposób: obecnie broni u nas koleś, który był trzecim bramkarzem w Serie B.
E a Dudek to nie wygrał LM przypadkiem, coś mi się tak kojarzy, ale szamanku popraw mnie jeśli się mylę.albo Dudek no bravo ktos ma wyobraznie zastanówcie sie co piszecie to juz lepszy jest od nich Dida wkoncu Milan z nim w bramce wygrał LM!
- Kędzior
- Juventino
Na pewno Boruc by chciał siedzieć u nas na ławce. Jeden z lepszych bramkarzy na kontynencie, gra regularnie w lidze szkockiej i LM. Wątpie czy zamienił by to wszystko na ławkę w Juve.krystiank pisze:mogli by sie o Boruca postarać :]
- Bianconeri23
- Juventino
Gdyby Gigi musiał pauzować długo
Można kupić Kowalewskiego
Można kupić Kowalewskiego

- Okoni
- Juventino
Kuszczak dobrze bronił w LM i w ligowych spotkaniach gdy Edwin miał kontuzje.Jakby był taki zły to by Ferguson kupił lepszego :!:szaman00 pisze:nie rozumiem was maja byc swietni bramkarze, a nie sredniej klasy kuszczak ale mi tez dobry, piszecie tak bo to nasz rodak, Almunia swietny buhahaha tu jest przegiecie, albo Dudek no bravo ktos ma wyobraznie zastanówcie sie co piszecie to juz lepszy jest od nich Dida wkoncu Milan z nim w bramce wygrał LM!
Jak uważasz że Almunia jest słaby to obejrzyj chociaż jeden mecz w Jego wykonani.Broni jak natchniony.Nawet Anglicy chcą mu załatwić angielski paszport żeby mógł grać w ich reprezentacji.
Dudek ma doświadczenie i w Pucharze Króla bronił świetnie nawet gazety pisały, że gdyby nie Dudek to by Real odpadł dużo wcześniej.A poza tym Dudek też wygrał LM i to w lepszym stylu od Didy.A, że grzeje ławę Casillas to idol kibiców a poza tym to drugi najlepszy bramkarz świata(oczywiście po Buffonie)
Więc proponuje oglądanie meczów nie tylko gdy gra Juve.
- Balak
- Juventino
Kuszczak średniej klasy?? Nie wydaje mi się... Widziałeś jego mecze WBA?? Albo w Manchesterze...?? Jeśli to dla Ciebie jest klasa średnia... to gratuluje... I nie piszemy tak bo "to nasz rodak" jak tłumaczyłeś ,tylko dlatego że coś potrafi ,nie bez powodu został zakupiony do Manu i na pewno jest lepszy od Belardiego.
No właśnie, Dudek też wygrał LM z Liverpoolem i zgadzam się z Okoni-em że zrobił to w lepszym stylu... i na pewno dzięki sobie a nie obrońcom...
Myślę że nie brak młodych talentów bramkarskich o których warto by było pomyśleć ,a Belardiemu już podziękować
No właśnie, Dudek też wygrał LM z Liverpoolem i zgadzam się z Okoni-em że zrobił to w lepszym stylu... i na pewno dzięki sobie a nie obrońcom...
Myślę że nie brak młodych talentów bramkarskich o których warto by było pomyśleć ,a Belardiemu już podziękować
"GRAJMY NA 1000% NAWET JEŚLI BYŚMY MIELI ODDAĆ ŻYCIE"
- C-Bart
- Juventino
Nie ma co nawet porównywać Belardiego i Kuszczaka. Polak jest o niebo lepszy. Do Manchesteru został kupiony jako następca Edwina bo do najmłodszych bramkarzy to holender już nie należy. Kuszczak jest przecież porównywany do Schmeichela i wcale się nie dziwię.Balak pisze:Kuszczak średniej klasy?? Nie wydaje mi się... Widziałeś jego mecze WBA?? Albo w Manchesterze...?? Jeśli to dla Ciebie jest klasa średnia... to gratuluje... I nie piszemy tak bo "to nasz rodak" jak tłumaczyłeś ,tylko dlatego że coś potrafi ,nie bez powodu został zakupiony do Manu i na pewno jest lepszy od Belardiego.
- Adis
- Juventino
Mając takiego bramkarza jak Buffon,
nie dziwie się, że zarząd nie patrzy na rezerwę.
Co do wymienionych bramkarzy przez Okoni'ego - każdy z nich ma na pewno większy talent niż nasz Belardi, być może potrzebuje ogrania, ale nie kosztem takich meczy.
Sam nie mam pojęcia, kogo Juve mogłoby sprowadzić na miejsce Belardiego,
nikt z lepszych bramkarzy występujących w pierwszym składzie swojego klubu, nie będzie chciał zasiąść na ławce, nawet w wielkim Juve.
Myślę, że kluczowe w tym momencie jest to jak długo będzie pauzować Buffon, aczkolwiek chyba warto się zabezpieczyć przed następną stratą tego zawodnika (pfuuu odpukać).
nie dziwie się, że zarząd nie patrzy na rezerwę.
Co do wymienionych bramkarzy przez Okoni'ego - każdy z nich ma na pewno większy talent niż nasz Belardi, być może potrzebuje ogrania, ale nie kosztem takich meczy.
Sam nie mam pojęcia, kogo Juve mogłoby sprowadzić na miejsce Belardiego,
nikt z lepszych bramkarzy występujących w pierwszym składzie swojego klubu, nie będzie chciał zasiąść na ławce, nawet w wielkim Juve.
Myślę, że kluczowe w tym momencie jest to jak długo będzie pauzować Buffon, aczkolwiek chyba warto się zabezpieczyć przed następną stratą tego zawodnika (pfuuu odpukać).
- Łukasz
- Juventino
Co do tematu - Belardi rzeczywiście jest trochę niepewny przy swoich interwencjach, a akurat na bramce pewność jest jedną z najważniejszych cech. Ale moim zdaniem kupowanie nowego bramkarza jest niepotrzebnym wydatkiem. To już lepszym pomysłem byłoby wypróbowanie Vanstrattana.
Co do Kuszczaka - to dobry bramkarz klasy średniej. Gdyby naprawdę był jakimś fenomenem, wygryzłby ze składu rutynowanego Holendra. Na razie mu się to do końca nie udało...
Co do Kuszczaka - to dobry bramkarz klasy średniej. Gdyby naprawdę był jakimś fenomenem, wygryzłby ze składu rutynowanego Holendra. Na razie mu się to do końca nie udało...
Do Manchesteru był kupowany jako zmiennik naszego poprzedniego golkipera. Tezy o tym, że Polak może zostać jego następcą pojawiły się później.C-Bart pisze:Do Manchesteru został kupiony jako następca Edwina bo do najmłodszych bramkarzy to Holender już nie należy.
Jest jeden znakomity bramkarz, który obecnie grzeje ławkę w swoim klubie - Sorensen.Adis pisze: Sam nie mam pojęcia, kogo Juve mogłoby sprowadzić na miejsce Belardiego, nikt z lepszych bramkarzy występujących w pierwszym składzie swojego klubu, nie będzie chciał zasiąść na ławce, nawet w wielkim Juve.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2008, 21:06 przez Łukasz, łącznie zmieniany 2 razy.
- aruna18
- Juventino
ogladalem Belardiego w bramce w meczu PW z interem przegranym przez Juve i musze powiedziec ze zagral slabo. Bramki nie obciazaja jego konta ale inne sytuacje tak przytocze jedna tak sytuacje -Cordoba wybija pilke z wlasnej polowy nikt do niej nie dochodzi pilka wpada w pole karne Juve a tam nie atakowany przez nikogo Belardi rzuca sie na nia i wypuszcza z rak co moglo sie zle skonczyc na szczescie pilke wybil Stendarto bylo wiecej takich sytuacji