Reggae i inne gorące rytmy
- rastapastor
- Milanista
Polecam
Khari Kill, Ras Shiloh, Damian\Ziggy\Bob Marley'owie, Inner Circle, Afroman, Capleton, Tribo de Jah, The Toasters, Patrice, Buju Banton, Beenie Man i wiele innych
Z polskich preferuję Izrael, NDK, EWR, Habakuk, Maleo Reggae Rockers, Vavamuffin(choć ostatnia płyta nie zachwyca), Indios Bravos, Daab, Druga Strona Lustra etc.
btw.(jak dawno mnie tu nie było ...ponownie witam wszystkich)
Pozdroo...BLESS
Khari Kill, Ras Shiloh, Damian\Ziggy\Bob Marley'owie, Inner Circle, Afroman, Capleton, Tribo de Jah, The Toasters, Patrice, Buju Banton, Beenie Man i wiele innych
Z polskich preferuję Izrael, NDK, EWR, Habakuk, Maleo Reggae Rockers, Vavamuffin(choć ostatnia płyta nie zachwyca), Indios Bravos, Daab, Druga Strona Lustra etc.
btw.(jak dawno mnie tu nie było ...ponownie witam wszystkich)
Pozdroo...BLESS
- mb_1897
- Juventino
ostatnio dosyć mocno wkręciłem się w ten rytm...
rasta... i basta!
fajna muza. Czekam, aż Polsce wyjdą najeczki rasta bo jeszcze ich nie widziałem, a obowiązkowo będę je nosił na nogach;)
rasta... i basta!
fajna muza. Czekam, aż Polsce wyjdą najeczki rasta bo jeszcze ich nie widziałem, a obowiązkowo będę je nosił na nogach;)
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- PaulCone
- Juventino
- montero4
- Juventino
A Reggaeton? Ktoś lubi?
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
- MichaelJackson
- Juventino
Ja nie jestem wielkim fanem regge ale mam do nich szacunek za to co robią.
Podoba mi się Indios Bravos np.Wolna wola super kawałek I jeszcze oczywiście Bob Marley krół regge zrobił tyle dla regge co Michael Jackson dla popu taki muzyków już nie ma.
Podoba mi się Indios Bravos np.Wolna wola super kawałek I jeszcze oczywiście Bob Marley krół regge zrobił tyle dla regge co Michael Jackson dla popu taki muzyków już nie ma.
- mb_1897
- Juventino
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- kornknot
- Qualità Juventino
Dzięki wielkie! Zapomniałem totalnie o tym festiwalu a w tym roku grają Groundation, na 90% będe.
- Bartas_01
- Juventino
Do tych wymienionych dodałbym jeszcze BOB One, Bas Tajpana oraz niektóre kawałki Grubsona. Oprócz tego bardzo lubię słuchać już wcześniej wymienionych Jr. Stress ( dla mnie ulubieniec) Oraz Polska czołówka Ras Luta i Pablopavo (solowa płyta Luty - miód )