II Ogólnopolski Turniej Kibiców "Gramy z Sercem"
- Martin
- Juventino
@Lopez: Z całym szacunkiem, ale sprawiasz wrażenie jakbyś nigdy nie brał udziału w turnieju kibicowskim. W Poznaniu co chwile są organizowane turnieje kibicowskie i nie jest prawdą, że ludzie którzy się tam wybierają grają ze sobą od święta i to w dodatku tylko w kapsle.
Nawet jak sie ludzie spotykają co tydzien, aby pograć dla relaksu to nikt sie nie oszczędza.
Wystarczy spojrzeć na zloty. Podejrzewałbyś, że na takim zlocie walka jest do ostatniej kropli potu i krwi?
Zatem nie lekceważyłbym reszty tylko dlatego, że ich znasz. A tłumaczenie, że są tablice i każdy w miarę grać umie jest mową kogoś kto nigdy nie grał na hali a piłkę ogląda tylko w telewizji.
Ja parokrotnie grałem (nawet w turniejach) z ludźmi, z którymi na oczy się nie widziałem i wiem, jak ciężko się zgrać bo każdy preferuje inny styl gry. A zrozumie to nawet po roku cotygodniowego grania w jednym składzie ciężko przychodzi.
Nie oczekiwałbym zatem, że ludzie z różnych krańców Polski zwojują coś na tym turnieju tylko, że są fanami Juve.
PS. na chwilę obecną oczywiście nie wchodzi w rachubę użycie nazwy JuvePoland.
Nawet jak sie ludzie spotykają co tydzien, aby pograć dla relaksu to nikt sie nie oszczędza.
Wystarczy spojrzeć na zloty. Podejrzewałbyś, że na takim zlocie walka jest do ostatniej kropli potu i krwi?
Zatem nie lekceważyłbym reszty tylko dlatego, że ich znasz. A tłumaczenie, że są tablice i każdy w miarę grać umie jest mową kogoś kto nigdy nie grał na hali a piłkę ogląda tylko w telewizji.
Ja parokrotnie grałem (nawet w turniejach) z ludźmi, z którymi na oczy się nie widziałem i wiem, jak ciężko się zgrać bo każdy preferuje inny styl gry. A zrozumie to nawet po roku cotygodniowego grania w jednym składzie ciężko przychodzi.
Nie oczekiwałbym zatem, że ludzie z różnych krańców Polski zwojują coś na tym turnieju tylko, że są fanami Juve.
PS. na chwilę obecną oczywiście nie wchodzi w rachubę użycie nazwy JuvePoland.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Pawełek
- Juventino
Więc co proponujesz Martin ?
Wybacz, ale chyba każdy chciałby zagrać w takim turnieju, tym bardziej pod nazwą JuvePoland. To, że chciałbyś, aby wystąpili tam tylko osoby, które znasz wcale nie oznacza, że tak musi być. Inni też potrafią grać w piłkę, a jeżeli ludzie chcą przyjechać razem, z jednego miasta (tak jak np. ja z dwoma kumplami) to znaczy, że już trochę ze sobą grają i nie będzie dla nich problemem zgrać się z dwójką innych zawodników.
Aha, jeżeli nie zgadzasz sie na naszą grę pod nazwą JuvePoland to możemy zagrać pod nazwą Juventus Turyn i wtedy nie będziesz miał prawa się przyczepić. Pozdrawiam.
A co? Boisz się, naszej kompromitacji pod nazwą fanclubu, za który odpowiadasz ?Martin pisze:PS. na chwilę obecną oczywiście nie wchodzi w rachubę użycie nazwy JuvePoland.
Wybacz, ale chyba każdy chciałby zagrać w takim turnieju, tym bardziej pod nazwą JuvePoland. To, że chciałbyś, aby wystąpili tam tylko osoby, które znasz wcale nie oznacza, że tak musi być. Inni też potrafią grać w piłkę, a jeżeli ludzie chcą przyjechać razem, z jednego miasta (tak jak np. ja z dwoma kumplami) to znaczy, że już trochę ze sobą grają i nie będzie dla nich problemem zgrać się z dwójką innych zawodników.
Aha, jeżeli nie zgadzasz sie na naszą grę pod nazwą JuvePoland to możemy zagrać pod nazwą Juventus Turyn i wtedy nie będziesz miał prawa się przyczepić. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2007, 19:02 przez Pawełek, łącznie zmieniany 1 raz.
Sky is the limit!
- Martin
- Juventino
Nikomu nie mam zamiaru zabraniać brania udziału w tym turnieju... Nawet bym nie śmiał, to po pierwsze.
Jeśli się już przyczepiam to do nastawienia osób, które chcą tam pojechać. Trochę szacunku innym zespołom na pewno się przyda. Tym bardziej rozwagi.
Poza tym nie rozumiem czemu do wzięcia udziału w tym turnieju są chętne osoby, które nawet nie mają czasu przyjechać na zlot aby wziąć udział w turnieju kibiców Juve, a jadąc do Trzcianki chcą uchodzić za "reprezentację JuvePoland".
A skoro jesteśmy już przy JP to weźcie pod uwage, że nie jest to nazwa którą można używać na lewo i prawo. Cieszę sie, że kibice Juve się z nią utożsamiają, miło nam to usłyszeć, jednak warto wziąć pod uwagę zdanie twórców, może zapytać wcześniej.... Nie wszystko co dotyczy Juve musi się od razu kojarzyć z JuvePoland. Wiele osób na tą markę pracowało i pracuje, więc fajnie by było gdyby inni to uszanowali.
Jeśli się już przyczepiam to do nastawienia osób, które chcą tam pojechać. Trochę szacunku innym zespołom na pewno się przyda. Tym bardziej rozwagi.
Poza tym nie rozumiem czemu do wzięcia udziału w tym turnieju są chętne osoby, które nawet nie mają czasu przyjechać na zlot aby wziąć udział w turnieju kibiców Juve, a jadąc do Trzcianki chcą uchodzić za "reprezentację JuvePoland".
A skoro jesteśmy już przy JP to weźcie pod uwage, że nie jest to nazwa którą można używać na lewo i prawo. Cieszę sie, że kibice Juve się z nią utożsamiają, miło nam to usłyszeć, jednak warto wziąć pod uwagę zdanie twórców, może zapytać wcześniej.... Nie wszystko co dotyczy Juve musi się od razu kojarzyć z JuvePoland. Wiele osób na tą markę pracowało i pracuje, więc fajnie by było gdyby inni to uszanowali.
- Pawełek
- Juventino
Tak jak mówisz. JuvePoland to nazwa powszechnie rozpoznawalna w Polsce i wiele osób się z nią utożsamia, ale nie zmienia to faktu, że każda z tych osób chciałaby zagrać pod nazwą JP i nie powinno się im tego zabraniać. Nie zapominaj, że tylko admini i modzi tworzą piękno tej strony. To dzięki nam - zwykłym userom, strona i fanklub mają możliwość rozwijania się, dlatego każdy chciałby pojechać na taki turniej i powiedzieć "jestem częścią JuvePoland". Faktem jest, że sprawa powinna być najpierw obgadana z Tobą lub kimś twojego pokroju (:D), ale pretensje o brak tej rozmowy to już nie do mnie, ponieważ nie jestem osobą, która zaproponowała nasz udział w turnieju. Więc kolejny raz wychodzę z propozycją do Ciebie. Podejmiesz się stworzenia reprezentacji JP ?
Sky is the limit!
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Pawełek
Jeśli mówimy o grze w tym turnieju pod nazwa JP to o tym chyba powinni decydować wyłącznie jej twórcy i to oni powinni zorganizować skład, nie uważasz? Jedźcie sobie jako kibice Juve, ale jako Reprezentacja JuvePoland?
Dla mnie to jest poroniony pomysł, żeby kilka osób z różnych miejsc Polski spotkało się na jeden dzień i stworzyło o tak po prostu Reprezentacje JuvePoland. Ja jestem przeciwny.
Jeśli mówimy o grze w tym turnieju pod nazwa JP to o tym chyba powinni decydować wyłącznie jej twórcy i to oni powinni zorganizować skład, nie uważasz? Jedźcie sobie jako kibice Juve, ale jako Reprezentacja JuvePoland?
Dla mnie to jest poroniony pomysł, żeby kilka osób z różnych miejsc Polski spotkało się na jeden dzień i stworzyło o tak po prostu Reprezentacje JuvePoland. Ja jestem przeciwny.
- Pawełek
- Juventino
Bartek
Jak byś przeczytał mojego posta do Martina to zauważyłbyś, że wspomniałem o tej kwestii. Jest wyraźnie napisane, że to nie moim problemem jest rozmowa z Martinem na temat nazwy drużyny na tym turnieju. Napisałem również, że w takim razie wnoszę o stworzenie reprezentacji JP.
Edit:
Jestem po krótkiej rozmowie z Lopezem i zapadła wstępna decyzja. Jeżeli sobie nie życzycie naszej gry pod nazwą JP, zagramy pod nazwą Juventus Turyn. Lopez miał na celu stworzenie możliwości zagrania w takim turnieju osobom, które wcześniej nie miały takiej możliwości, ale wam się to najwyraźniej nie spodobało. Trudno.
Jak byś przeczytał mojego posta do Martina to zauważyłbyś, że wspomniałem o tej kwestii. Jest wyraźnie napisane, że to nie moim problemem jest rozmowa z Martinem na temat nazwy drużyny na tym turnieju. Napisałem również, że w takim razie wnoszę o stworzenie reprezentacji JP.
Edit:
Jestem po krótkiej rozmowie z Lopezem i zapadła wstępna decyzja. Jeżeli sobie nie życzycie naszej gry pod nazwą JP, zagramy pod nazwą Juventus Turyn. Lopez miał na celu stworzenie możliwości zagrania w takim turnieju osobom, które wcześniej nie miały takiej możliwości, ale wam się to najwyraźniej nie spodobało. Trudno.
Sky is the limit!
- Martin
- Juventino
Otrzymałem priva od Lopeza, tuż po założeniu posta o tym turnieju i zanim zdążyłem obgadać sprawę wśród redakcji okazało się, że tam jest już miejsce na reprezentację JuvePoland. Nie na kibiców Juve tylko JuvePoland.
Poza tym stworzenie reprezentacji w tak krótkim czasie nie jest z mojego punktu widzenia możliwe. Dlatego ja ani nikt inny z redakcji JP się tego nie podejmie.
Jak na razie widzę zainteresowanie jedynie osób, które nigdy na zlocie nie były. Zatem o czym mowa?
Kto chce niech się ugaduje. Jedźcie i dumnie reprezentujcie nasz klub. Dajcie potem znać jak Wam poszło. Jakieś fotki i opis też się przyda. Z przyjemnością zamieścimy na stronce informację.
Poza tym stworzenie reprezentacji w tak krótkim czasie nie jest z mojego punktu widzenia możliwe. Dlatego ja ani nikt inny z redakcji JP się tego nie podejmie.
Jak na razie widzę zainteresowanie jedynie osób, które nigdy na zlocie nie były. Zatem o czym mowa?
Kto chce niech się ugaduje. Jedźcie i dumnie reprezentujcie nasz klub. Dajcie potem znać jak Wam poszło. Jakieś fotki i opis też się przyda. Z przyjemnością zamieścimy na stronce informację.
- Tsubasa10
- Juventino
Dla Mnie nazwa nie ma wielkiego znaczenia, chociaz grac pod nazwa JuvePoland bylo by dla mnie jeszcze wieksza motywacja jakos dla mlodego kibica tego zespołu. Chce zagrac na turnieju poniewaz nigdy na takim turnieju o takiej randze nie gralem i chcialbym sie pokazac z jak najlepszej strony
Tak po za tym zgłosili sie moi dwaj kumple z druzyny wiec nawet bylo by mi troche razniej i do tego gramy w jednym klubie
Pozdro
:):)

Tak po za tym zgłosili sie moi dwaj kumple z druzyny wiec nawet bylo by mi troche razniej i do tego gramy w jednym klubie

Pozdro

Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2007, 19:22 przez Tsubasa10, łącznie zmieniany 1 raz.
,,To mozliwosc Spełnienia marzeń sprawia że zycie staje sie tak fascynujace"
,,Juve" ,,Juve" ,,Juve" !!!!
,,Juve" ,,Juve" ,,Juve" !!!!
- Pawełek
- Juventino
A czy zlot to konieczność? Czy wg. Ciebie osoby, które kiedykolwiek były na zlocie lepiej grają w piłkę niż pozostali? Śmiem wątpić. Może i nie byłem na zlocie, ale byłem na urodzinach JP i wiem co nie co na temat poziomu gry kibiców z całej Polski. Jedyną znacznie wyróżniającą się osobą był kolega Capitana, do którego i tak mam wątpliwości co do jego kibicowania Juve. Ja też mogę wziąć ze sobą kolegę, który kibicuje Barcelonie, a powiedzieć, że kibicuje Juventusowi.
Sky is the limit!
- Martin
- Juventino
Oczywiście, że zlot to nie jest konieczność. W żadnym wypadku. Ale nie rozumiem czemu dla ludzi w tym wypadku ważniejszy jest turniej z udziałem kibiców niż zlot, których było pięć a na żadnym nawet się nie pojawili. Na zlocie, który trwa dłużej, są sami fani Juve, gdzie też mamy turniej, gdzie można faktycznie się sprawdzić i z czego mielibyśmy podstawę - tak, oni są godni tworzenia reprezentacji JuvePoland. Czy chodzi o odległość? Bo do Trzcianki jest bliżej?
Nie chcę nikomu zarzucać jak gra, bo nie oto tu chodzi. Nawet gdybym miał gwarancje, że uczestnicy są mega wypasieni i wygrają w cuglach to byśmy się po prostu nie zgodzili na użycie nazwy JP i koniec. Nie wiem po co ta dyskusja?
Zabraniamy Wam się tam pojawić? Jedźcie, wygrajcie, chwalcie Juventus.
Padło pytanie, padła odpowiedź negatywna. Koniec tematu.
A co do kolegi Capitana to jest to zupełnie inna kwestia, którą na pewno przy okazji kolejnych turniejów będzie rozwiązana zupełnie inaczej.
Nie chcę nikomu zarzucać jak gra, bo nie oto tu chodzi. Nawet gdybym miał gwarancje, że uczestnicy są mega wypasieni i wygrają w cuglach to byśmy się po prostu nie zgodzili na użycie nazwy JP i koniec. Nie wiem po co ta dyskusja?
Zabraniamy Wam się tam pojawić? Jedźcie, wygrajcie, chwalcie Juventus.
Padło pytanie, padła odpowiedź negatywna. Koniec tematu.
A co do kolegi Capitana to jest to zupełnie inna kwestia, którą na pewno przy okazji kolejnych turniejów będzie rozwiązana zupełnie inaczej.
- Pawełek
- Juventino
Ok, koniec tematu. Nie chodzi o odległość. Dla jednych może do Trzcianki być bliżej, dla drugich dalej. Może niektórzy po prostu mają inne, ważniejsze zajęcia i egzaminy w momencie odbywania się zlotu?
PS. Więc do zobaczenia na zlocie
Sprawa wyjaśniona. Pozdrawiam.
PS. Więc do zobaczenia na zlocie
Sprawa wyjaśniona. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2007, 19:28 przez Pawełek, łącznie zmieniany 1 raz.
Sky is the limit!
- Bobeknaklo
- Juventino
A czy musisz od razu skreślać zainteresowane osoby ponieważ nie były na zlocie na ktory np nie mogly sie udac z powodu terminu nie odpowiadajacego albo w ogole o nimjeszcze nie wiedzialy?Martin pisze: Jak na razie widzę zainteresowanie jedynie osób, które nigdy na zlocie nie były. Zatem o czym mowa?
Na ur 1 listopada nie moglem znalezc druzyny, a na dodatek mam lige halowa w ten sam dzien wiec sie nie zastanawialem co wybrac, po co mam jechac i patrzec jak gracie? Wiec nie wiem czemu pretensje ze nie bylem na zlocie. Nie gram - nie bede jechal taki kawal zeby patrzec na gre innych jak w tym czasie mam swoja lige. Chcialem jechac ale wszyscy mieli komplet wiec zostalem w domu. Chcialem jechac z kumplem ale nie pojechalem. On gral...ja nie.
Poza tym na JP jestem od lutego biezacego roku, wtedy zalozylem neta, wiec nie wiedzialem o zadnych wczesniejszych imprezach.
I nie wiem czy masz jakis dar ze wiesz wszystko dobrze o osobach zainteresowanych tym turniejem.
Mi to nie robi, że se nie znam. Moich dwoch kumpli tez jest chetnych wiec gralbym prawie jak u siebie na podworku lub w klubie. Poza tym kocham pilke nozna i nie boje sie ze nie znam reszty. Chce jechac zeby zagrac jak najlepiej i zdobyc cos tam.
Mozesz sobie mowic ze nie wiem jak to jest nie znac skladu i zagrac z nim ale cos o tym wiem i nie stanowi to wielkiego problemu w moich oczach. W lidze halowej w Paterku nie gralem w ogole z trzema partnerami z druzyny, nie widzialem ich wczesniej na oczy, z reszta oprocz jednego gralem czasem na boisku. A jakos narazie nie ma "kompromitacji" z naszej strony :-D
Pozdrawiam...
- Pawełek
- Juventino
Bobek... Martin mówił o zlocie, a nie o urodzinach JP, a ty to o nich najwyraźniej piszesz.Bobek1991 pisze:A czy musisz od razu skreślać zainteresowane osoby ponieważ nie były na zlocie na ktory np nie mogly sie udac z powodu terminu nie odpowiadajacego?
Nie moglem znalezc druzyny, a na dodatek mam lige halowa w ten sam dzien wiec sie nie zastanawialem co wybrac, po co mam jechac i patrzec jak gracie? Wiec nie wiem czemu pretensje ze nie bylem na zlocie. Nie gram - nie bede jechal taki kawal zeby patrzec na gre innych jak w tym czasie mam swoja lige. Chcialem jechac ale wszyscy mieli komplet wiec zostalem w domu. Chcialem jechac z kumplem ale nie pojechalem. On gral...ja nie.
Sky is the limit!
- Bobeknaklo
- Juventino
Chodzi o to ze jestem nowym uzytkownikiem i nie mialem mozliwosci udania sie na zlot. Kolejna impreza byly urodziny na ktore z wyzej wymienionych powodow takze sie nie udalem..