Serie A (8): JUVENTUS 1-0 Genoa
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Genoa ciekawy zespół, w tamtym sezonie mecze między nami to były prawidziwe boje. Pamiętam mecz z grudnia, cudowny mecz, piękna bramka Nedveda, czerwona kartka, emocje do końca. Mam nadzieję, że na Olimpico będziemy świadkami podobnego show, z małą różnicą, tym razem Juventus zdobędzie komplet pukntów. Co do Genoi to trzeba uważać na bramkostrzelnego Borriello. Sculli i Di Vaio także są groźni pod bramką przeciwnika. Naszczęscie w obronie Genoa nie posiada takiego potencjału, więc myślę, że najlepszą obroną będzie atak. Od samego początku musimy zaatakować. Jeżeli nasi zawodnicy zagrają na poziomie meczu z Violą nie powinno być żadnych wątpiliwości.

Ciekawy typ, jak typujesz mecze Juventusu, które twoim zdaniem są łatwe??Treze pisze:Bedzie srednio ciezki mecz....Forza Juve licze na 3:0.

- JuventinoPS
- Juventino
Jestem spokojny przed tym meczem. Juventus u siebie, a Juventus na wyjeździe to dwie różne zespoły, dlatego nie obawiam się silnego beniaminka z Genui. W tamtym roku będąc w słabszym składzie poradziliśmy sobie z najstarszym włoskim zespołem, wygrywając 3-1. Miejmy nadzieje, że tym razem będzie podobnie.
Jedynie co może nam przeszkodzić w wygraniu tego meczu to przerwa reprezentacyjna i Boriello. Biorąc pod lupę ten pierwszy aspekt - każdy pamięta dotkliwą porażkę z Udine na własnym boisku, oby i ta przerwa nie wpłynęła źle na formę i zgranie zespołu. Boriello to napastnik który bardzo dobrze spisuje się w tym sezonie, dlatego trzeba uważać na ex-milanistę.
Myślę, że szybko zdobyta bramka ustali wynik tego meczu, szczególnie liczę na Trezeguet i Iaquinte, ten duet napastników współgra ze sobą bardzo dobrze, łącznie strzelili ponad 10 bramek i to jest moim zdaniem głównym atutem Bianconerich. Nie zmartwiłbym się jednak, gdyby Del Piero przypomniał o sobie, jakimś niekowencjonalnym uderzeniem, bądź wspaniałym rajdem. Na razie, trudno to sobie wyobrazić, ale przebłysk musi kiedyś nastąpić.
JUVENTUS 2-0 Genoa
Trezeguet
Del Piero
Jedynie co może nam przeszkodzić w wygraniu tego meczu to przerwa reprezentacyjna i Boriello. Biorąc pod lupę ten pierwszy aspekt - każdy pamięta dotkliwą porażkę z Udine na własnym boisku, oby i ta przerwa nie wpłynęła źle na formę i zgranie zespołu. Boriello to napastnik który bardzo dobrze spisuje się w tym sezonie, dlatego trzeba uważać na ex-milanistę.
Myślę, że szybko zdobyta bramka ustali wynik tego meczu, szczególnie liczę na Trezeguet i Iaquinte, ten duet napastników współgra ze sobą bardzo dobrze, łącznie strzelili ponad 10 bramek i to jest moim zdaniem głównym atutem Bianconerich. Nie zmartwiłbym się jednak, gdyby Del Piero przypomniał o sobie, jakimś niekowencjonalnym uderzeniem, bądź wspaniałym rajdem. Na razie, trudno to sobie wyobrazić, ale przebłysk musi kiedyś nastąpić.
JUVENTUS 2-0 Genoa
Trezeguet
Del Piero
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
A czy to ważne kto? Ważne, żeby było ich więcej niż po stronie przeciwnika.Pajo1906 pisze:[Nedved-ile mozna nie strzelać8) ,Tiago-to samo
I tak powinno być w niedzielnym meczu. Jeśli chodzi o skład to chyba nie ma większych zmian (tak mi się przynajmniej wydaje). Mecz powinien i zapewne będzie wyrównany, bo Genoa już nie raz pokazała, że grać w piłkę potrafi, ale zostaje przy naszym zwycięstwie i o wynik meczu jestem spokojny (kolejne 3 pkt. powinny wpłynąć na nasze konto). Forza Juve!
- Kryształ
- Juventino
Jak dla mnie genoa jest rewelacją numer jeden tego sezonu, wygrali 3 osttanie spotkania i sa naprawde nieobliczalni. Maja ciekawy sklad, ktory potrafi grac i sprawiac trudnosci nawet najsilniejszym w lidze. Naszym atutem jets to ze zagramy u siebie i mysle ze powinnismy pokonac przyjezdnych z genui.
- Pilekww
- Juventino
No to wracamy do kraju na kolejne mecze.
Nie możemy sobie pozwolić na straty punktowe bo Inter ucieka. Genoa radzi sobie niespodziewanie dobrze i mecz łatwy nie będzie, ale tylko 3pkt wchodzą w grę.
Tiago ostatnio powiedział ze nie ma szans na grę, więc ja proponuje go w tym meczu wpuścić na środek od pierwszej minuty, z jakimś defensywnym i niech pokaże na co go stać.
Mam przeczucie ze DP walnie bramkę, po tym kontrakcie chyba będzie trochę lżejszy :-D
Treze wiadomo
FORZA JUVE :!:
Nie możemy sobie pozwolić na straty punktowe bo Inter ucieka. Genoa radzi sobie niespodziewanie dobrze i mecz łatwy nie będzie, ale tylko 3pkt wchodzą w grę.
Tiago ostatnio powiedział ze nie ma szans na grę, więc ja proponuje go w tym meczu wpuścić na środek od pierwszej minuty, z jakimś defensywnym i niech pokaże na co go stać.
Mam przeczucie ze DP walnie bramkę, po tym kontrakcie chyba będzie trochę lżejszy :-D
Treze wiadomo

FORZA JUVE :!:
- Conrad JUVE
- Juventino
Mecz napewno jest na C+ Sport w niedziele o 20:25 (Na Żywo )Pajo1906 pisze:Oczywiście Po Zwycięstwo!!!mysle ze będzie 3:1 [Nedved-ile mozna nie strzelać8) ,Tiago-to samo i Trezegol!!!
ps. prawdopodobnie będzie cały mecz z C+... ale narazie cicho zeby nie zapeszyć

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- cadabra
- Juventino
Chcac myslec o Scudetto (a napewno kazdy z nas po cichu na nie liczy), ale rowniez i o grze w CL, mecze takie jak ten musimy wygrywac! Nie ma dla mnie innej opcji niz 3 punkty - i to one beda w tym spotkaniu najwazniejsze. Niewazne, czy wygramy 1:0 czy 5:1 - najwazniejsze jest zwyciestwo. Glowni rywale nie spia - ale patrzac teoretycznie, to maja w tej kolejce "odrobine ciezsze" potyczki. Dlatego przy pomyslnych wiatrach jestesmy w stanie odrobic nieco punktow do niektorych zespolow. Osobiscie stawiam na pewne 2:0. O tym czy mialem racje przekonam sie "naocznie" jutro wieczorem przed TV! Forza!
- xam
- Juventino
No raczej będzie bo tak piszę na forum. Wcześniej ma być jeszcze mecz Milanu, także można sobie zobaczyć jak ten kanał chodzi a i ma być relacja live radiowa na początek współpracy topstacja.pl i juve24.euBartolek pisze:ciekawe czy ten mecz bedzie na relacji video na juve24.eu ?? wie ktos moze ??

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mecz, w którym liczą się tylko 3 pkt. Gramy u siebie, a rywal, nie oszukujmy się, nie jest z najwyższej półki. Na Olimpico prezentujemy się naprawdę świetnie. W tym meczu, po wczorajszej wygranej interu, musimy zgarnąć 3 pkt. Pokonaliśmy ich w Serie B gorszym składem, pokonamy ich i teraz. Zabraknie niestety bedącego w świetnej formie Iaquinty. Po podpisaniu kontraktu, bez jakiegokolwiek obciążenia psychiczego zagra Del Piero, na którego przełamanie dziś liczę.
Aby szybko strzelić bramkę i będzie dobrze.
FORZA JUVENTUS :!:
Aby szybko strzelić bramkę i będzie dobrze.
FORZA JUVENTUS :!:

- Marcinzakopane
- Juventino
Mam prosbe moglibyscie podac stronke z telewizja TV7 Bulgaria bo mialem formata i usunely mi sie zakladki...
- xam
- Juventino