Legia Warszawa może grać w pucharach !!
- Aniolek
- Juventino
Według mnie zle Uefa postapiła odwołujac ta decyzje bo kibice Legii naboili fakt faktem ze to nie jest wina klubu ale hooliganow ale jezeli klub bedzie karany i nie zagra przez kilka lat w pucharach to kibice wezma sobie to do serca i nastepnym razem sie zachowaja tak jak nalezy to jest przynajmniej moje zdanie
- herr_braun
- Juventino
Oglądaj dalej Uwagę i paś się mediami, w których wyznaje sie zasadę 'kibic twój wróg' to zaczniesz bać się wychodzić z domu. Jak ktoś nie chce dostać to nie dostanie, musi mieć cholernego pecha, ale wtedy to już jest zazwyczaj wina policji.rastapastor pisze:.są burdy nie ma piłki nożnej...uspokoili by się...a jak nie to pałami ich albo wypuścić ich w pole z siekerami i nożami niech się sami pozabijają nawzajem będzie przynajmniej spokój...aaaaaaaa wkurza mnie to że człowiek nie może sobie spokojnie na mecz pojść bo może po mordzie dostać albo przez przypadek pałą od policji
wtfrastapastor pisze:Pozdroo...BLESS
To logiczne co mówisz, ale zauważ, że to o czym piszesz to zasada odpowiedzialności zbiorowej. Nabroiło kilkunastu czy kilkudziesięciu, cierpią tysiące. Obecnie panuje tendencja negowania tej zasady i tępienia jej w umysłach ludzi. Ale to się kibiców dziwnym trafem nie tyczyAniolek pisze:Według mnie zle Uefa postapiła odwołujac ta decyzje bo kibice Legii naboili fakt faktem ze to nie jest wina klubu ale hooliganow ale jezeli klub bedzie karany i nie zagra przez kilka lat w pucharach to kibice wezma sobie to do serca i nastepnym razem sie zachowaja tak jak nalezy to jest przynajmniej moje zdanie
- rastapastor
- Milanista
nie wnikaj... :snooty:herr_braun pisze:rastapastor pisze:Pozdroo...BLESS
wtf
Niech Cię o to głowa nie boli...dla twojej informacji nie śledzę "uwagi"...a telewizora praktycznie w ogóle nie oglądam...Ja się nie boję wychodzić z domu...po prostu wiem jak jest i znam pare osób z mojego otoczenia które poszły na mecz i bez powodu dostaly mówiąc trywialnie po mordzie...tak jak na meczu tak i na ulicy idzie dostać po głowie...Ja w nie widzę winy w działąniach policji...czemu to? Tak leją kogo popadnie...ale to nie ich wina...sami się bronią przed huliganami...nie mają jak rozrożnić normalnego kibica od idioty...nie ma ogólnego stereotypu pseudokibica...czy jak wezmę na mecz szalik i będę łysy to znaczy że ejstem kibolem? Nie...a pomysł pani premier Margaret Tatcher był i jest najlepszy...w angli byłe niebezpieczniej wtedy niż teraz u nas a jakoś poradziła sobie z tym problemem...jeżeli sami czegoś nie wymyslimy to musimy wzorować się na tych co już rozwiązali problem....herr_braun pisze:Oglądaj dalej Uwagę i paś się mediami, w których wyznaje sie zasadę 'kibic twój wróg' to zaczniesz bać się wychodzić z domu. Jak ktoś nie chce dostać to nie dostanie, musi mieć cholernego pecha, ale wtedy to już jest zazwyczaj wina policji.
Co do ostatnioego akapitu twojej wypowiedzi...takie jest życie...trzeba w końcu wziąść tych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w garść i ukrucić ich działania...
Pozdroo...BLESS
aha proponuję już zdjąć ten moher z głowy i popatrzeć realistycznie na świat...
- herr_braun
- Juventino
To nie piszrastapastor pisze:nie wnikaj... :snooty:
To zdanie pokazuje jak mądra jest Twoja wypowiedź.rastapastor pisze: Tak leją kogo popadnie...ale to nie ich wina...nie mają jak rozrożnić normalnego kibica od idioty.
Proponuje zawijać się z tego forum, bo nie dość, że nie masz nic mądrego do powiedzenia to swoim avatarem na forum JUVE prowokujesz kibiców JUVE.rastapastor pisze:aha proponuję już zdjąć ten moher z głowy i popatrzeć realistycznie na świat...
- darek
- Juventino
Ty myślisz że ci "kibice" wezmą to sobie do "serca"Aniolek pisze:Według mnie zle Uefa postapiła odwołujac ta decyzje bo kibice Legii naboili fakt faktem ze to nie jest wina klubu ale hooliganow ale jezeli klub bedzie karany i nie zagra przez kilka lat w pucharach to kibice wezma sobie to do serca i nastepnym razem sie zachowaja tak jak nalezy to jest przynajmniej moje zdanie

Pewnie zaraz ja tutaj na forum po "ryju" dostane za to co napisałem. Trudno raz się żyje
EDIT: Wg. mnie uefa oczywiście źle postąpiła
- rastapastor
- Milanista
herr_braun Jeżeli ktoś tu kogoś prowokuje to ty mnie...ale ja się nie dam podpuścić chłopcze...
Taaa mądrość mojej wypowiedzi...yhym...na twoje nieszczęście możesz mi nei wieżyć ale brat odrabiał służbę wojskową w policji...i to w oddziale prewencji...i opowiadał mi jak to jest naprawde na tych zadymach...ale tego zrozumieć nie możesz...w sumie to tego nie zrozumiesz...bo nie patrzysz się na takie sprawy oczyma policjantów...niestety
A żeby Ciebie podenerwować trochę zabawię tu jeszcze jakiś czas bo wiem że jest tu dużo osób, z którymi idzie pokonwesować...
Nie jesteś kimś ponad mną aby mi rozkazywać chlopaczku...jesteś mocny w słowach ciekawe czy w czynach również...
Pozdroo...BLESS
Taaa mądrość mojej wypowiedzi...yhym...na twoje nieszczęście możesz mi nei wieżyć ale brat odrabiał służbę wojskową w policji...i to w oddziale prewencji...i opowiadał mi jak to jest naprawde na tych zadymach...ale tego zrozumieć nie możesz...w sumie to tego nie zrozumiesz...bo nie patrzysz się na takie sprawy oczyma policjantów...niestety
A żeby Ciebie podenerwować trochę zabawię tu jeszcze jakiś czas bo wiem że jest tu dużo osób, z którymi idzie pokonwesować...
Nie jesteś kimś ponad mną aby mi rozkazywać chlopaczku...jesteś mocny w słowach ciekawe czy w czynach również...
Pozdroo...BLESS
- Dionizos
- Juventino
"Jak to jest naprawde" :lol: . Tak sie sklada, ze prewencja dostaje premie za udzial w awanturze, wiec wielokrotnie sami je rozkrecaja. Co z Twoim bratem nie tak, ze poszedl do policji zamiast w kamasze??rastapastor pisze:Taaa mądrość mojej wypowiedzi...yhym...na twoje nieszczęście możesz mi nei wieżyć ale brat odrabiał służbę wojskową w policji...i to w oddziale prewencji...i opowiadał mi jak to jest naprawde na tych zadymach...ale tego zrozumieć nie możesz...w sumie to tego nie zrozumiesz...bo nie patrzysz się na takie sprawy oczyma policjantów...niestety
Ojej... kolega widze jest grozny :lol: . Tylko nie bij po buzi :roll:Nie jesteś kimś ponad mną aby mi rozkazywać chlopaczku...jesteś mocny w słowach ciekawe czy w czynach również...
Pozdroo...BLESS
- rastapastor
- Milanista
Nie mam zamiaru nikogo bić...nie, z moim bratem wszystko ok...po prostu kręci go policja nie wojsko...o policjantach już nie mam zamiaru nic mówić ja wiem swoje wy sowoje...ostatni offtop z mej strony...ja jestem z natury spokojnym człowiekiem...nie lubie jedynie jak ktoś się mnie czepia i stara się mnie na siłe upokorzyć...ale herr_braun'owisię to nie udało...
Pozdroo...BLESS
Pozdroo...BLESS
- RAV
- Juventino
Panie Braun...
Widzę, że jesteś zagorzałym fanem i dla Ciebie każdy kibic jest jak brat. Bardzo mi przykro, ale ja pseudokibica nazywać bratem nie będę i nie wyskakuj tu z "Uwaga" i zasadą "Kibic - wróg".
Rastapastor ma rację... z kibolami trzeba rozprawić się raz, a dobrze... i nie obchodzi mnie czy to będą kibice Wisły, Legi, czy Górnika... Kara musi być... i nie rozumiem postępowania Uefa. Pamiętam jak w poprzednim roku wykluczyli Feyenord z Pucharów, więc czemu z Legią miałoby być inaczej?
Tak więc, Panie Braun, jeszcze jedno... Jeśli ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to najczęściej obwinia oto kogoś. Mi osobiście osoba Rastapastora ani jego avatar nie przeszkadza, więc mów za siebie, a od tego czy ma się stad wynosić są moderatorzy....
P.S. Aha... jak nie znasz, że się tak wyraże, innych kultur to się nie wypowiadaj
Pozdro... Bless
Widzę, że jesteś zagorzałym fanem i dla Ciebie każdy kibic jest jak brat. Bardzo mi przykro, ale ja pseudokibica nazywać bratem nie będę i nie wyskakuj tu z "Uwaga" i zasadą "Kibic - wróg".
Rastapastor ma rację... z kibolami trzeba rozprawić się raz, a dobrze... i nie obchodzi mnie czy to będą kibice Wisły, Legi, czy Górnika... Kara musi być... i nie rozumiem postępowania Uefa. Pamiętam jak w poprzednim roku wykluczyli Feyenord z Pucharów, więc czemu z Legią miałoby być inaczej?
Tak więc, Panie Braun, jeszcze jedno... Jeśli ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to najczęściej obwinia oto kogoś. Mi osobiście osoba Rastapastora ani jego avatar nie przeszkadza, więc mów za siebie, a od tego czy ma się stad wynosić są moderatorzy....
P.S. Aha... jak nie znasz, że się tak wyraże, innych kultur to się nie wypowiadaj
Pozdro... Bless
"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają" - Pavel Neved
FORZA JUVE! FORZA CIRO FERRARA!
FORZA JUVE! FORZA CIRO FERRARA!
- rastapastor
- Milanista
Ok panowie...nie warto się kłucić o awatary etc...jak świat długi i szeroki znajdą się osoby które będą twierdzić że decyzja UEFA jest zła oraz tacy, którzy będą uważać że UEFA postąpiła dobrze...nie wnikam w pracę komisji UEFA...ale jeżeli chodzi o walkę z kibolami, trzeba wziąć sprawy na poważnie i pokazać kibolom że w Polsce nie ma miejsca na takie zachowanie...
Pozdroo...BLESS
Pozdroo...BLESS
- LBaLin
- Juventino
W zasadzie wiadomo co mozna o tym napisac...rastapastor pisze:herr_braun
A poza tym nie sadze zebyscie byli madrzejsi niz UEFA tym bardziej ze nie wiecie nawet na jakiej podstawie kara zostala zawieszona ani tak naprawde czemu doszlo do takich sytuacji w Wilnie... Proponuje dalej czytac Fakty i Super expresy i na ich podstawie wyrabiac sobie swiatopoglad.....
- BartekGajda9
- Juventino
...w takim razie twój brat miał szczęście, bo mój kolega też chciał tak zrobić to mu powiedzieli, że żeby wstąpić do policji musi mieć uregulowaną służbę wojskową...rastapastor pisze:brat odrabiał służbę wojskową w policji...
...mnie tez nie obchodzi jaki ktoś ma avatar, ale żeby mówił "z głową"...RAV pisze:Mi osobiście osoba Rastapastora ani jego avatar nie przeszkadza, więc mów za siebie, a od tego czy ma się stad wynosić są moderatorzy....
...w 100% się zgadzam...rastapastor pisze:Ok panowie...nie warto się kłucić o awatary etc...jak świat długi i szeroki znajdą się osoby które będą twierdzić że decyzja UEFA jest zła oraz tacy, którzy będą uważać że UEFA postąpiła dobrze...nie wnikam w pracę komisji UEFA...ale jeżeli chodzi o walkę z kibolami, trzeba wziąć sprawy na poważnie i pokazać kibolom że w Polsce nie ma miejsca na takie zachowanie...
Teraz coś od siebie. Nie wnikam w to na jakich zasadach, dzięki jakim argumentom komisja odwołała karę, ale widocznie argumenty musiały być dość mocne (nie twierdze tu, że Warszawa to stolica, że przez to ma względy). Dla mnie ważne jest, że będę mógł zobaczyć mój ukochany klub (oprócz Juventusu) w europejskich pucharach (z jakim skutkiem pokaże czas, o ile wogóle do nich się zakwalifikują).
Pozdro dla fanów (L) i nie tylko...
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- rastapastor
- Milanista
Nie dopisałem że było to 3 lata temu...BartekGajda9 pisze:...w takim razie twój brat miał szczęście, bo mój kolega też chciał tak zrobić to mu powiedzieli, że żeby wstąpić do policji musi mieć uregulowaną służbę wojskową...
Dziękuję...wydaje mi się że raczej w tym temacie nie piszę od rzeczy...ale taka twoja opinia...BartekGajda9 pisze:...mnie tez nie obchodzi jaki ktoś ma avatar, ale żeby mówił "z głową"...
Nie oczekuję od kibiców Legii obiektywnych odpowiedzi bo wiem że nigdy nikt nie będzie pisał źle nt swojego ukochanego zespołu...niemniej jednak wasza ukochana drużyna nie powinna uniknąć tej kary
Pozdroo...BLESS
- herr_braun
- Juventino
Jeśli chciałeś wzbudzić we mnie uczucie żalu, że na sprawy kibicowskie nie patrzę z perspektywy policjanta to Ci się nie udało i nie uda. Wolę pozostać przy tym co jest. Reszty Twoich mądrości nie skomentuje, bo żal komentować pseudogroźby napinającego przed monitorem chłoptasia.rastapastor pisze:Taaa mądrość mojej wypowiedzi...yhym...na twoje nieszczęście możesz mi nei wieżyć ale brat odrabiał służbę wojskową w policji...i to w oddziale prewencji...i opowiadał mi jak to jest naprawde na tych zadymach...ale tego zrozumieć nie możesz...w sumie to tego nie zrozumiesz...bo nie patrzysz się na takie sprawy oczyma policjantów...niestety
Będę wyskakiwał, bo taka jest prawda. Jak jest jakaś burda raz na rok to nagle media rozdmuchują temat, okazuje się wtedy, że na stadiony chodzą sami chuligani. Nic oczywiście się nie mówi o wielu pięknych inicjatywach wypływających ze środowkisk kibicowskich. To nie jest poczytny temat, ludzie chętniej przeczytają jak to się umawiają kibice na ustawkę w lesie. A że to nie oddaje prawdy to już mało kogo interesuje. Dlatego będę wyszydzał ludzi, który wiedzę o kibicach czerpią tylko z mediów bo te fałszują obraz!RAV pisze: Widzę, że jesteś zagorzałym fanem i dla Ciebie każdy kibic jest jak brat. Bardzo mi przykro, ale ja pseudokibica nazywać bratem nie będę i nie wyskakuj tu z "Uwaga" i zasadą "Kibic - wróg".
Zgadzam się. Ale przy okazji tej walki z chuligaństwem wylewa się dziecko z kąpielą - niszczy się ruch kibicowski. Powiedz mi, w jakiej dziedzinie dziś stosuje się odpowiedzialność zbiorową? Jest to potępiana zasada stosowana tylko wobec KIBICÓW. Dlaczego ja mam cierpieć z tego powodu, że kilkudziesięciu kolesi zrobiło sobie wjazd na trybunę. Dlaczego przy okazji zakazy stadionowe na Legię dostali najaktywniejsi kibice odpowiedzialni za oprawy i doping mimo, że NAWET NIE BYLI W WILNIE? Ja ci powiem czemu. Bo kibice stanowiący monolit są dla klubu niewygodni. Bo mogą się postawić jak będzie podwyżka cen biletów, bo może nie spodobać im się nowe logo, na którym zarząd chce trzepać kasiorke. Dlatego kibiców się dzieli, dlatego gdy okazało się, że po wyjeździe wilnieńskim jest spory skandal to uznano, że to będzie idealny pretekst, żeby rozprawić się z tymi, którzy mają inne zdanie i nie boją się go głośno wykrzykiwać. Lepiej mieć na trybunach zjadaczy popcornu, którzy za kasą na bilet nie będą się za mocno liczyć i kupią sobie trochę drogich pamiątek klubowych.RAV pisze:z kibolami trzeba rozprawić się raz, a dobrze
Legię też wykluczyli na jeden sezon... i nie obchodzi mnie czy to będą kibice Wisły, Legi, czy Górnika... Kara musi być... i nie rozumiem postępowania Uefa. Pamiętam jak w poprzednim roku wykluczyli Feyenord z Pucharów, więc czemu z Legią miałoby być inaczej?
?RAV pisze:P.S. Aha... jak nie znasz, że się tak wyraże, innych kultur to się nie wypowiadaj
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
tylko ze klub o ktorym piszesz nie organizowal zadnego wyjazdu kibicow na ten mecz, oni pojechali sami, sami sie zorganizowali, to moglybyc osoby z zakazem stadionowym... to ze klub zza wschodniej granicy chcial zarobic na biletach i wpuscil taka grupe kibicow druzyny przyjezdnej to juz powinien byc ich problem, oni podjeli to ryzyko i na nich powinna ciazyc cala odpowiedzialnosc bo nie potrafili zagwarantowac bezpieczenstwa na stadionie dla kibicow ktorym sprzedali bilety...rastapastor pisze:ie chcę nic mówić ale za wyjazd na mecze wyjazdowe odpowiada klub
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?