Nasz wyjazd na mecz do Turynu

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 19:30

January pisze:ja byłbym za tym żeby pojechać na inter u nas, bo to jest najbardziej oczekiwany mecz następnego sezonu

Zapraszam więc do dyskusji w pokoju JuvePoland Club.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 21:06

Macie mozliwosc w dniach 1-31 sierpnia zostac czlonkami JPC inaczej po prostu nie macie szansy jechac na mecz, chyba, ze na jakis mecz w kwietniu lub maju. O Derby i Interze mozecie zapomniec.

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 22:54

juveluck pisze:Szansa, że osoby które nie są w JuvePoland Club pojadą w nowym sezonie na mecz praktycznie nie istnieje.
Dionizos pisze:Macie mozliwosc w dniach 1-31 sierpnia zostac czlonkami JPC inaczej po prostu nie macie szansy jechac na mecz, chyba, ze na jakis mecz w kwietniu lub maju. O Derby i Interze mozecie zapomniec.
Dobra nie swirujcie z tym JPC, i tak pewnie okaze sie, ze im wiecej osob, tym taniej wyjdzie. Byc moze bedziecie zmuszeni jechac na 2 autokary, a drugi bedzie zapelniony do polowy i co wtedy? Uniesiecie sie honorem, ze trzeba nalezec do JPC? ;] Albo komus odpukac, stanie na drodze w ostatnim momencie jakas przeszkoda i nie bedzie mogl jechac? Tak czy inaczej, jestem pewny, ze osoby z poza JPC tez pojada na te mecze.

Obrazek
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 01:31

Nigdy nie będzie sytuacji, że będziemy jechać na 2 autokary... pojadą Ci, którzy pierwsi zapłacą. Tak było zawsze, jest i będzie... więc lepiej się zapisuj, a nie świrujesz.

Capo di tutti capi
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 09:39

January pisze:ja byłbym za tym żeby pojechać na inter u nas, bo to jest najbardziej oczekiwany mecz następnego sezonu

tabo89 pisze:
Dionizos pisze:A zapisaliscie sie juz do JuvePoland Club??
ostatnio była tez mozliwosc wyjazdu dla ludzi z poza JPC wiec mam nadzieje ze i tym razem bedzie
a co to za problem wypełnić formularz i zapisać się do JPC? :shock:
8 dych i brak pewnosci ze bedzie wyjazd ktory mnie zainteresuje
hara pisze:Nigdy nie będzie sytuacji, że będziemy jechać na 2 autokary... pojadą Ci, którzy pierwsi zapłacą. Tak było zawsze, jest i będzie... więc lepiej się zapisuj, a nie świrujesz.
cos mi sie inaczej wydaje - chyba nie zawsze tak było bo ostatnio byla mzliwosc wyjazdu takze dla ludzi nie zrzeszonych w JPC

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 12:18

To na jakie mecze będziemy jechać, można przeczytać w pokoju JuvePoland Club. Jeżeli kogoś te mecze interesują zapraszam do JPC, jeżeli nie to już jego sprawa co zrobi. Zainteresowanie meczami w nowym sezonie będzie na tyle duże, że osobą z poza JPC nie daje szans na załapanie się. Jeżeli chcecie jechać na prawdę lepiej się zapisać do JuvePoland Club.
IGI pisze:
juveluck pisze:Szansa, że osoby które nie są w JuvePoland Club pojadą w nowym sezonie na mecz praktycznie nie istnieje.
Dionizos pisze:Macie mozliwosc w dniach 1-31 sierpnia zostac czlonkami JPC inaczej po prostu nie macie szansy jechac na mecz, chyba, ze na jakis mecz w kwietniu lub maju. O Derby i Interze mozecie zapomniec.
Dobra nie swirujcie z tym JPC, i tak pewnie okaze sie, ze im wiecej osob, tym taniej wyjdzie. Byc moze bedziecie zmuszeni jechac na 2 autokary, a drugi bedzie zapelniony do polowy i co wtedy? Uniesiecie sie honorem, ze trzeba nalezec do JPC? ;] Albo komus odpukac, stanie na drodze w ostatnim momencie jakas przeszkoda i nie bedzie mogl jechac? Tak czy inaczej, jestem pewny, ze osoby z poza JPC tez pojada na te mecze.
W twoim przypadku uniosę się honorem.

Obrazek
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 12:24

myślę że na mecz z Interem będzie tylu chętnych że serio osoby spoza JPC mogą zapomnieć żeby pojechać. Ja już się modlę żebym miał sarę i pasował mi termin (w sensie że nic ważnego mi w tym terminie nie wyskoczy)

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 15:11

matej pisze:myślę że na mecz z Interem będzie tylu chętnych że serio osoby spoza JPC mogą zapomnieć żeby pojechać. Ja już się modlę żebym miał sarę i pasował mi termin (w sensie że nic ważnego mi w tym terminie nie wyskoczy)
a jak bedzie to rozwiazane jesli bedzie wiecej chetnych z JPC niz miesci jeden autokar? przeciez jak ktos nalezy do JPC to dlaczego mialby nie jechac

Obrazek
Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 15:34

tabo89 pisze:
matej pisze:myślę że na mecz z Interem będzie tylu chętnych że serio osoby spoza JPC mogą zapomnieć żeby pojechać. Ja już się modlę żebym miał sarę i pasował mi termin (w sensie że nic ważnego mi w tym terminie nie wyskoczy)
a jak bedzie to rozwiazane jesli bedzie wiecej chetnych z JPC niz miesci jeden autokar? przeciez jak ktos nalezy do JPC to dlaczego mialby nie jechac
Pewnie dlatego miałby nie jechać, że nie każdy ma na to pieniądze, nie zawsze pasuje termin, ktoś nie dostanie urlopu, niektórych rodzice nie puszczą itp.

A wydaje mi sie, że było by rozwiązane to tak w takiej sytuacji, że bedzie pewnie jeden autokar i będzie kto pierwszy ten lepszy i tyle. Na dwa autokary to i tak byłby pewnie problem jeżeli nie żeby uzbierać tyle chętnych to na pewno, ze zdobyciem tylu biletów, i ze znalezieniem tylu miejsc noclegowych (jeżeli byłby to wyjazd z noclegiem).

Tak wiec mam taką małą rade, jeżeli naprawde chcesz pojechać na Inter to zapisuj sie do JPC

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 16:25

Moge Was zapewnic moi drodzy, ze ludzie spoza JPC szansy na wyjazd nie maja. To juz nie SerieB i z uzbieraniem 50 osob na derby czy inter nie bedzie problemu...

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 17:08

tabo89 pisze:
Tak ja napisał Polbos, dwa autokary odpadają ponieważ załatwienie takiej ilości miejsc noclegowych jest bardzo trudne. Załatwienie biletów na mecz dla 100 osób też nie jest rzeczą banalną.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 19:09

juveluck pisze:
tabo89 pisze:
Tak ja napisał Polbos, dwa autokary odpadają ponieważ załatwienie takiej ilości miejsc noclegowych jest bardzo trudne. Załatwienie biletów na mecz dla 100 osób też nie jest rzeczą banalną.
czyli bedzie kto pierwszy wpłaci ten lepszy?

czy bedzie decydowal staż w JPC?

-----------------------------------

przy okazji moze wy sie orientujecie jakie aktualnie gadzety sa dla tych ktorzy beda sie przylaczali do JPC??

Obrazek
koziol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 20:01

Ja tam nie widze problemu.W przyszłym tygodniu sie zapisuje a w listopadzie na meczyk z interem.
Forza JUVE

FORZA JUVE
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2007, 12:38

tabo89 pisze:
juveluck pisze:
tabo89 pisze:
czyli bedzie kto pierwszy wpłaci ten lepszy?

czy bedzie decydowal staż w JPC?

-----------------------------------

przy okazji moze wy sie orientujecie jakie aktualnie gadzety sa dla tych ktorzy beda sie przylaczali do JPC??
Zawsze staramy się zabrać wszystkich. Jednak czasami przy bardzo dużej ilości osób jest to nie możliwe. Decydującym czynnikiem jest trudność załatwienia miejsc noclegowych i biletów. Wtedy decyduje kolejność wpłaty zaliczek na nasze konto. Jest to najsprawiedliwsze rozwiązanie. Staż w JPC nie ma tu nic do rzeczy.
Jakie gadżety będą dowiemy się dopiero pod koniec września lub w październiku.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2007, 17:57

wysłałem maila do JPC ale nie moge sie doczekac a moze od was uzyskam te informacje które potrzebuje:

1. czy moge zgiąc na pół moje zgłoszenie do przesyłki?

2. czy wystarczy ksero 1 strony legitymacji czy tył tez ma być?

3. czy pieniadze wplaca sie od razu wraz z wysylka czy trzeba czekac az dostaniecie list i dopiero?

z góry dziex

Obrazek
ODPOWIEDZ