Pre-season: Newcastle United 2-0 JUVENTUS
- Pilekww
- Juventino
Newcastle ostatnio radzi sobie nieźle. To spotkanie można zaliczyc do mocno wskaźnikowych.
Mam nadzieje ze Ranieri wystawi konkretny skład z którego będzie można wnioskowac kto gdzie będzie grał w sezonie.
Chciałbym widziec ładny futbol i dobrą gre taktyczną.
Oczywiście zwycięstwo wazne ale nie na pierwszym miejscu.
Mam nadzieje ze Ranieri wystawi konkretny skład z którego będzie można wnioskowac kto gdzie będzie grał w sezonie.
Chciałbym widziec ładny futbol i dobrą gre taktyczną.
Oczywiście zwycięstwo wazne ale nie na pierwszym miejscu.
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- pałer_rendżer
- Juventino
Ciekawe jakim skladem i ustawieniem Juve rozpocznie
Ranieri juz chyba powoli uklada sobie te klocki i mozna sie spodziewac ze niektorzy pograja dluzej. Szczegolnie ciekawi mnie jak zaprezentuje sie nasza defensywa :-D

- _JuVeNtUsEk_
- Juventino
- Kogut W.
- Juventino
Moim zdaniem ten mecz pokaże na co nas stać. Ciekawie zapowiada się również mecz z Hamburgiem. To będą najważniejsze sprawdziany
Jeśli wygramy oba te mecze to znaczy, że jednak możemy walczyć o coraz wyższe cele.

Ostatnio zmieniony 29 lipca 2007, 11:21 przez Kogut W., łącznie zmieniany 3 razy.
- Kamil de Lellias
- Juventino
Mecz moi drodzy jest planowo na Sopcast na kanale Setanta Sports, ale z mojego doswiadczenia wiem ze niekoniecznie musi byc...
- juvepavel11
- Juventino
Będą po spotkaniu multimedia (bramki,skrót) na JuvePoland 

FORZA GRANDE JUVE
- juvepavel11
- Juventino
W historii rozgrywaliśmy jeden mecz 29 lipca 1934 Puchar Europy Środkowej 1933/1934
Juventus FC - VfB Admira Wacker 2:1
Żeby podtrzymać tradycję zwycięstw 29 lipca trzeba wygrać dziś z Newcastle.Nie będzie łatwo ale damy rade
Juventus FC - VfB Admira Wacker 2:1
Żeby podtrzymać tradycję zwycięstw 29 lipca trzeba wygrać dziś z Newcastle.Nie będzie łatwo ale damy rade

FORZA GRANDE JUVE
- stahoo
- Juventino
1. zasada bukmachera: nie stawiac meczów towarzyskich i w pucharachprzemo134 pisze:dobrze jakby Juve wygralo, bo posatwilem na nich na sts-ach:P a jesli ktos bedzie wiedzial czy na spocascie bedzie ten mecz to niech na forum na znac. z gory dzieki
Nie ma to jak nabic post, co?matimat1 pisze:Wygramy i koniec.
Co do tego podniecenia panujacego na forum to nie zdziwcie sie jak Juventus przegra alboi zremisuje bo bądź co bądź Newcastle u siebie jest silne i dodatkowo zmotywowane po wygranej z Celtickiem. Jak dla mnie nawet gra nie musi byc dobra, ważne żeby zawodnicy sie zgrali przed sezonem i nawet mogą oszczędzić siatki od bramek na St. James's Park, za to muszą porozrywać na San Siro w Serie A

- darek
- Juventino
No chłopaki (i dziewczyny :-D ) jest szansa na oglądnięcie.
Mecz Newcastle - Juventus
Mecz Newcastle - Juventus
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2007, 12:19 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.
- bolec_juve
- Juventino
A nie masz rodziny ??ja ci moge tam wysłać bo dostane od Juvepoland sms z wynikiem i strzelcami więc ci go potem odeśleHumbak pisze:mogl bym prosic kogos zeby mi napisal wynik meczu smsem jak sie mecz skonczy?? bo niestety mnie nie bedzie i nie bede mogl sie dowiedziec jaki wynik:( licze na ws dobrzy ludzie!! 880976525

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!