Bilety! Newcastle - Juventus 29/07/07 - St. James's Park
- 19tomek64
- Juventino
marcuscs pisze:
Bilety sa w cenie 15 funtow - ok 85zl - dorosli, 5 funtow- ok 40zl - dzieci.
dawno wiekszej bredni nie slyszalem 5 funtow = 40 zl a 15 funtow = 85 zl hahaha dobre jak dzieci wchodza za 5 funtow czyli za 40 zl ;/ niewiedzialem ze 1 funt 8 zl kosztuje

GŁEBOKI UPADEK PROWADZI DO WIELKIEGO SZCZĘSCIA
- white_wolv
- Juventino
Z checia sie dolacze. W sumie preferowalbym sektor gosci ale na sektorze gospodarzy tez przeciez w sumie sie nie bedziemy wyrozniac. Interesuja mnie koszty przejazdu do Newcastle z Glasgow. Bilety kupowaliscie przez neta ?paruf pisze:ja + 3 osoby jedziemy z Glasgow i mamy juz bilety, nie czekalem az pojawia sie na sektor juve, poprostu kupilem tylko kiedy sie pojawily w sprzedazy, tak na wszelki wypadek. Na mecz z Sunderlandem tez juz mam bilety,ale do coventry juz nie jade;] bo ide na barcelona-harts i rangers-chelsea jeszcze;]
Nie wiem czy bedzie czas zeby sie spotkac przed meczem bo nie wiem jeszcze jak pojade,chyba samochodem ale jak cos bede wiedzial wiecej to z checia zadzwonie i mozemy sie umowic na jedno lub dwa przed/po meczu.
- paruf
- Juventino
white_wolv - bilety kupowalem przez neta, mamy przy okazji wyjazdu zamiar zwiedzic troche miasto,bo nigdy w Newcastle nie bylismy. Co do kosztow to nie mam pojecia bo nie sprawdzalem ani cen autobusow ani pociagow,mysle ze my samochodem pojedziemy a wtedy to bedzie najtaniej bo to w sumie az bardzo daleko nie jest.
- cinek_uk
- Juventino
panowie... przeciez sprawa oczywista jest ze w koszulce bianconerich nie wpuszcza nas do gospodarzy! pytalem o to w box office nufc. podejdzmy do sprawy profesjonalnie... ja znam dojazdy i koszty z londynu i okolic... macie nr kom powyzej, wiece bede czekal. i mam nadzieje ze zgadamy sie jakos przed meczem!
- white_wolv
- Juventino
a macie jeszcze miejsce w tym aucie ? zawsze to jeszcze taniej by wam wyszlo a na zwiedzanie miasta moge sie tez pisac 8)paruf pisze:white_wolv - bilety kupowalem przez neta, mamy przy okazji wyjazdu zamiar zwiedzic troche miasto,bo nigdy w Newcastle nie bylismy. Co do kosztow to nie mam pojecia bo nie sprawdzalem ani cen autobusow ani pociagow,mysle ze my samochodem pojedziemy a wtedy to bedzie najtaniej bo to w sumie az bardzo daleko nie jest.
- cinek_uk
- Juventino
Prosze o chwile uwagi!
Otoz tak jak pisalem wyzej, bilety do nabycia na sektor Juve beda po 20 lipca. Moge je kupic, kto ile tylko bedzie chcial. Musicie wykonac jedna, bardzo prosta rzecz: Otoz...
Klikajac na link
https://www.nufc.talentarena.co.uk/cgi- ... n.mac/main
rejestujesz sie w bazie danych fanow NU. Jesli ktos nie zna ang, moge pomoc oczywiscie. Jesli zarejestrujecie sie na w.w stronie, a nie wiecie jak kupic bilet, moge kupic go za Was. Przeslijcie mi poprostu na maila dane kontaktowe, wraz z nr klienta i adresem, a ja juz wsio zalatwie. Cena to 17 funtow (15+2 za booking online).
Podam nr. konta, wplacicie pienadze, a bilety otrzymacie w jak naszybszym tempie.
Prosze o kontakt wszystkich zdecydowanych na wyjazd.
Otoz tak jak pisalem wyzej, bilety do nabycia na sektor Juve beda po 20 lipca. Moge je kupic, kto ile tylko bedzie chcial. Musicie wykonac jedna, bardzo prosta rzecz: Otoz...
Klikajac na link
https://www.nufc.talentarena.co.uk/cgi- ... n.mac/main
rejestujesz sie w bazie danych fanow NU. Jesli ktos nie zna ang, moge pomoc oczywiscie. Jesli zarejestrujecie sie na w.w stronie, a nie wiecie jak kupic bilet, moge kupic go za Was. Przeslijcie mi poprostu na maila dane kontaktowe, wraz z nr klienta i adresem, a ja juz wsio zalatwie. Cena to 17 funtow (15+2 za booking online).
Podam nr. konta, wplacicie pienadze, a bilety otrzymacie w jak naszybszym tempie.
Prosze o kontakt wszystkich zdecydowanych na wyjazd.
- white_wolv
- Juventino
u mnie sytuacja sie troche skomplikowala bo nie wiadomo czy nie bede musial w niedziele pracowac.
paruf jak bedziesz wiedzial co samochodem odezwij sie.
paruf jak bedziesz wiedzial co samochodem odezwij sie.
- frantic3
- Juventino
Witam wszystkich ja wybieram się na meczyk z Kirkcaldy (Sco) z bratem jego dziwczyną i kumplem niestety posiadam bilety na sektor fanów Newcastle ale mam nadzieje ze jakos da sie je wymienic przed meczem na sektor fanów Juve bo wiadome jest ze wśród naszych bedzie duzo lepsza zabawa.
- bolec_juve
- Juventino
A jak jaq mam 15 lat to ile zapłace??Teżś chciałbym pojechać na ten mecz więc jak ktoś z Polski organizuje to bardzo chętnie 

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!