niestety D"Alessandro będzie grał w Wolfsburgu

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2003, 00:19

Szkoda,szkoda,szkoda.Mam jednak nadzije ze moze kiedys nam sie uda go sprowadzic.

Gradi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lipca 2003, 00:22

no cóż - D'alessandro wg mnie wybrał źle, bo w Niemczech liczy się najbardziej siła i dyscyplina, a to jest chucherko, które ciągle się kiwa i nic nie walczy w obronie. Wolny elektron. A w Niemczech dla takich nie ma miejsca. Ale z pewnością w Wolfsburgu będzie tak czy inaczej gwiazdą i pewnie przejdzie za sezon albo dwa do Bayernu lub ligi mocniejszej niż niemiecka.

Lubię Juve jak koń owies:)

Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2003, 00:37

Racja. Jak go w Niemczech kilka razy po trawie przespacerują to mu się może odechcieć gry na długo albo co gorsza może sobie załatwić taką kontuzję, że już nigdy nie będzie gwiazdą.

Yuwe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2003, 02:55

NO coz, tyle bylo szumu w sezonie ze nowy talent z Argentyny zasili jakis wielki klub uropejski i wszyscy mysleli ze tam wlasnie trafi.A tu niedawno sluch o nim zaginal i potem ja sprawdzam wiadomosci i widze ze D'Allesandro pilkarzem WFL.Troche dziwny ten transfer i cichy przede wszytstkim :-D .Jest mlody moze niebawem sami sie przekonamy jaki jest dobry :?: :wink:

Obrazek
ODPOWIEDZ