Najlepsza kompilacja o juve jaką mieliście przyjemność zob.
- Jimmy Fast
- Juventino
Co do sondy to nie ma nic wspólnego z tematem... po prostu byłem ciekawy waszego zdania.
- leniup
- Redaktor
Bartas_01 pisze:Alex Del Piero - Droga do sukcesu
Alizee18 pisze:Dla mnie Del Piero-Droga do sukcesu byla najlepsza
goly pisze:Komplikacja Del Piero-Droga do sukcesu była, jest i będzie najlepsza
SKAr pisze:Też podpisuję się pod Drogą do sukcesu :-D
Ale5x posklejał większosć bramek Alexa, wrzucił fajną muzykę, parę napisów, zrobił długi filmik w czasach gdy nikt jeszcze nie tworzył kompilacji... To była fajna, wzruszająca kompilacja o naszym kapitanie, ale wszystko w życiu idzie naprzód. Obecnie Droga do sukcesu nie zajęła by wysokiego miejsca w jakimkolwiek konkursie kompilatorskim. A powstało już dużo lepszych kompilacji o Alexie. Nie kierujmy się subiektywnymi odczuciami tylko oceńmy obiektywnie. A obiektywnie najlepszą kompilacją jaką dano mi ujrzeć jest "The Month Of Football Fever" Mateusszka. Majstersztyk, mógłbym oglądać ją codziennie, zresztą sam autor przyznał że to jego najlepsza praca. Jeśli ktoś jeszcze nie widział, polecam - są linki na forum. Nie ma co się rozpisywać nad walorami artystycznymi tego dzieła, to trzeba zobaczyć.Camoranesi16 pisze:Zdecydowanie "Droga do sukcesu"
W temacie autor zaznaczył słowo "najlepsza" a nie "ta którą najbardziej lubimy". Jakość jest więc najważniejsza.
- blk01
- Juventino
Wszystkie Mateusszka są genialne, i pod względem efektów muzyki itd. Powinien koleś iść do filmówki w łodzi 
P.S. Z tą sondą to juz myślałem, że mam jakieś dziury na głowie

P.S. Z tą sondą to juz myślałem, że mam jakieś dziury na głowie

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Railis
- Qualità Juventino
Na mnie świetne wrażenie zrobiły różne kompilacje. Wspaniała na pewno jest kompilacja Mateusza pt. "Month of Football Fever". Nie było, żadnego załamania w jakości i była to chyba najestetyczniejsza praca jaką widziałem. Zgranie też było świetne. Również jedną z moich ulubionych jest "Not Only Excellent Footballer" bukola87. W tej kompilacji był świetny klimacik. Warto również wspomnieć o kompilacji Radka "Italia - Campioni del Mondo". Zalecam ją obejrzeć bo wrażenie murowane. 
- SKAr
- Juventino
leniup pisze:Bartas_01 pisze:Alex Del Piero - Droga do sukcesuAlizee18 pisze:Dla mnie Del Piero-Droga do sukcesu byla najlepszagoly pisze:Komplikacja Del Piero-Droga do sukcesu była, jest i będzie najlepszaSKAr pisze:Też podpisuję się pod Drogą do sukcesu :-DAle5x posklejał większosć bramek Alexa, wrzucił fajną muzykę, parę napisów, zrobił długi filmik w czasach gdy nikt jeszcze nie tworzył kompilacji... To była fajna, wzruszająca kompilacja o naszym kapitanie, ale wszystko w życiu idzie naprzód. Obecnie Droga do sukcesu nie zajęła by wysokiego miejsca w jakimkolwiek konkursie kompilatorskim. A powstało już dużo lepszych kompilacji o Alexie. Nie kierujmy się subiektywnymi odczuciami tylko oceńmy obiektywnie. A obiektywnie najlepszą kompilacją jaką dano mi ujrzeć jest "The Month Of Football Fever" Mateusszka. Majstersztyk, mógłbym oglądać ją codziennie, zresztą sam autor przyznał że to jego najlepsza praca. Jeśli ktoś jeszcze nie widział, polecam - są linki na forum. Nie ma co się rozpisywać nad walorami artystycznymi tego dzieła, to trzeba zobaczyć.Camoranesi16 pisze:Zdecydowanie "Droga do sukcesu"
W temacie autor zaznaczył słowo "najlepsza" a nie "ta którą najbardziej lubimy". Jakość jest więc najważniejsza.
Faktycznie wszystkie kompilacje Mateusszka są niesamowite, genialne i co tam jeszcze. Mają niesamowite efekty, idealnie dopasowaną muzykę i na pewno twórca włożył w nią masę pracy. Po prostu najlepsze na świecie. Z rzeczonym "Month of football fever" na czele.
Tylko Ale5x dał do "Drogi do sukcesu" coś jeszcze. Ta kompilacja to wręcz opowiedziana historia 10 lat, z wstępem, rozwinięciem i zakończeniem. Zawsze, gdy kończę ją oglądać, czuję się, jakbym obejrzał film. Kiczowatą, amerykańską komedyjkę romantyczną, ale jednak film(bo w sumie niemożliwym niemal byłoby zrobić coś ambitnieszego

Co prawda ustępuje Mateusszkowi pod względem formalnym, muzyka nie jest tak dopasowana(choć też bardzo), a jakość niektórych obrazków woła o pomstę do nieba.
Ale właśnie za to "coś" dodane, uważam, że kompilacja Ale5xa jest najlepsza jaką widziałem. Co z tego, że przegrywa jakością. W tym wypadku jakość nie jest najważniejsza.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Może zacznijmy od ankiety
Jestem ZA! :-D
---------------------
Faktem jest, że wtedy gdy Alexxxxx robił swoją kompilację, nie istniały ideały filmów piłkarskich. Każdy zachwycał się 'wszystkim'...
Na mnie ten film większego wrażenia nie zrobił. Nudy, nudy, nudy.
Szczerze muzyka może chwytać za serce, a to wiele daje. Moim zdaniem muzyka jest w sumie najwazniejsza. I nie ma co sie oszukwiać. Czy większość z was oglądała by kompile Ale5x gdyby miała by podkład techno? -Nie. Czy nucili byście ją sobie wtedy pod nosem gdy sprzątacie w pokoju? -Nie.
Mnie najbardziej urzekła kompilacja Mateusszka - The Only One oraz bardzo spodobała mi się praca Dodo - Zlatan Ibrahimovic sezon 06/07. Muzyka i jeszcze raz muzyka.
Racja - ciekawie podane klipy i efekty też grają ważną rolę, ale ścieżka to podstawa.
Także 'młodzi' kompilatorzy wyszukjcie najlepszych utworów, a nie bierzcie z wierzchu znanego kawałka Linkin Park'a czy We are the champions - Queen'ów

---------------------
Faktem jest, że wtedy gdy Alexxxxx robił swoją kompilację, nie istniały ideały filmów piłkarskich. Każdy zachwycał się 'wszystkim'...
Na mnie ten film większego wrażenia nie zrobił. Nudy, nudy, nudy.
Szczerze muzyka może chwytać za serce, a to wiele daje. Moim zdaniem muzyka jest w sumie najwazniejsza. I nie ma co sie oszukwiać. Czy większość z was oglądała by kompile Ale5x gdyby miała by podkład techno? -Nie. Czy nucili byście ją sobie wtedy pod nosem gdy sprzątacie w pokoju? -Nie.
Mnie najbardziej urzekła kompilacja Mateusszka - The Only One oraz bardzo spodobała mi się praca Dodo - Zlatan Ibrahimovic sezon 06/07. Muzyka i jeszcze raz muzyka.
Racja - ciekawie podane klipy i efekty też grają ważną rolę, ale ścieżka to podstawa.
Także 'młodzi' kompilatorzy wyszukjcie najlepszych utworów, a nie bierzcie z wierzchu znanego kawałka Linkin Park'a czy We are the champions - Queen'ów
- Makoto
- Qualità Juventina
Dla mnie Juventus is my life wykonana przez Bukola87.
Włożył w nią, jak sądzę, dużo serca i własnej subiektywnej co nie znaczy, że niekomunikatywnej interpretacji. Jest b.ładna
Z tym, że nie mogę(chyba nie tylko ja) zapodać jedynie jednym na maxa tytułem. Wspomnieć warto o:
Alex Del Piero-Droga do sukcesu Alexxxxxa(fajny podkład no i ujęcia
)
Alessandro Del Piero A Magic Player Railisa
Bezkonkurencyjnie The Only One(wszyscy już kojarzą autora
)
Remember the name(także bez zbędnych formalności)
Włożył w nią, jak sądzę, dużo serca i własnej subiektywnej co nie znaczy, że niekomunikatywnej interpretacji. Jest b.ładna

Z tym, że nie mogę(chyba nie tylko ja) zapodać jedynie jednym na maxa tytułem. Wspomnieć warto o:

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- alex_pl
- Juventino
nie jest napisane iż chodzi o kompilacje związane z Juve więc zapodaje inną zrobioną przez mojego brata, może i wieje amatorszczyzna, ale klimat ma niesamowity i wlasnie ta zrobila na mnie najwieksze wrazenie.
- Jimmy Fast
- Juventino
sorki za zły link;/Jimmy Fast pisze:polecam tą kompilację!!!:
ww.youtube.com/watch?v=U...ersist_locale=1
coś pięknego ... aż się łezka w oku kręci...
ten jest dobry
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE