Serie A rozpocznie się 26 sierpnia !!!
- MatPe
- Juventino
Juventus - Siena
Mimo iż Siena to przeciętny przeciwnik na pewno piłkarzom Starej Damy nie odpuszczą. Oczywiście oczekuje zwycięstwa w pięknym stylu;) Jestem bardzo podekscytowany, a także niecierpliwy ;p Cały rok spędzony w Serie B... Nie mogę doczekać się pojedynku z Interem i Milanem;) Najgorszą pozycję jaką możemy zająć, to 4 miejsce. Wierze w zespół, który jest zdeterminowany do gry i pokazania kto jest liderem rozgrywek Serie A! Forza!

- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Jasneee trzeba wygrać ten mecz przynajmniej różnicą dwóch lub trzech bramek żeby podnieść morale zespolu i żeby chlopaki uwierzyli, że naprawdę Scudetto jest w zasięgu ręki.
- Mortal Wombat
- Juventino
Pierwszy mecz to najlepsza opcja by dobrze zacząć sezon, niewymagający zbytnio zespół, który powinniśmy bez trudu pokonać...no ale kiedy ich nie pokonamy to będzie trzeba się martwić, choc wątpię by do tego dopuszczono. W 1 kolejce nie ma zbytnio "masakrycznych" meczy, które by były czymś wyjątkowym, ale mecz Catania-Palermo to jednak "krawe" derby to będzie rozchwytywany 

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- Deyvid
- Juventino
Zwłaszcza po ostatnim meczu gdzie były takie krwawe jatki :> Dobrze że na początek nie gramy z wymagającym przeciwnikiem.Bo Siene powinnyśmy ograć bez większych problemów.A później jak już sie dobrze wprowadzimy w ligę to powinno być dobrze
Ciekaw jestem kiedy zagramy taki pierwszy mecz z bardzo wymagającym przeciwnikiem.

- figc1898
- Juventino
- Monte Cristo
- Juventino
Szkoda ze nie ma mnie w domu, bym sobie obejrzal : Dfigc1898 pisze:Jutro czyli we wtorek nastąpi losowanie kalendarzu piłkarskiego Serie A i Serie B. Wszyscy, którzy chcą zobaczyć na żywo to wydarzenie, zapraszam od 19:00 do kanału Italia 1 - Hot Bird 13 E - 11,919 - 27500.
A tak wogole, rzeczywiscie lepiej by bylo gdybysmy 2-3 pierwsze mecze zagrali z przecietniakami (Np. pierwszy w domu z Reginna, Drugi na wyjezdzie z Parma trzeci w domu z Siena?).
- juvepavel11
- Juventino
Ile potrwa losowaniefigc1898 pisze:Jutro czyli we wtorek nastąpi losowanie kalendarzu piłkarskiego Serie A i Serie B. Wszyscy, którzy chcą zobaczyć na żywo to wydarzenie, zapraszam od 19:00 do kanału Italia 1 - Hot Bird 13 E - 11,919 - 27500.

FORZA GRANDE JUVE
- Makoto
- Qualità Juventina
Ja uważam, że rzeczywiście wygrana w pierwszym meczu jest b ważna, chociaż nie przesadzałabym z tą przewagą dwóch-trzech bramek. Zwycięstwo 1:0 też zwycięstwo:-) Oczywiście, trzeba zawsze stawiać sobie wyższą poprzeczkę..
C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- naros
- Juventino
ja bym chciał z treningów :lol:Siewier pisze:Bez przesady, z czego byś jeszcze chciał relację ?juvepavel11 pisze:Ile potrwa losowanieBędzie relacja live na JP z losowania
co do tematu to mam nadzieje że na inaugurację przyjdzie nam grać z drużyna typu Siena.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ciekawe w jaki sposób miałyby takowe przebiegać?naros pisze:ja bym chciał z treningów :lol:Siewier pisze:Bez przesady, z czego byś jeszcze chciał relację ?juvepavel11 pisze:Ile potrwa losowanieBędzie relacja live na JP z losowania
Podzielam Twoje zdanie na ten temat. Słabsza drużyna na początek pozwoli lepiej wejść w rozgrywki.naros pisze:co do tematu to mam nadzieje że na inaugurację przyjdzie nam grać z drużyna typu Siena.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2007, 19:18 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- darek
- Juventino
Nie wiem jak takie losowanie wygląda ale mogło by to być coś takiego:szczypek pisze:co do tematu to mam nadzieje że na inaugurację przyjdzie nam grać z drużyna typu Siena.
Ciekawe w jaki sposób miałayby takowe przebiegać?
16:24: Pan Józef zanurzył rękę w losach
16:25: Pan Józef wyciągnął rękę z losów
16:26: Pan Józef wylosował pierwszy mecz serie a Juventus - Siena
Coś takiego.
A co do słabego przeciwnika na początek to każdy się z tym zgodzi że tak będzie najlepiej. Ale teraz z każdym będzie trudno(niestety)
- DamKam
- Juventino
To będzie losował komputerdarek13 pisze:Nie wiem jak takie losowanie wygląda ale mogło by to być coś takiego:szczypek pisze:co do tematu to mam nadzieje że na inaugurację przyjdzie nam grać z drużyna typu Siena.
Ciekawe w jaki sposób miałayby takowe przebiegać?
16:24: Pan Józef zanurzył rękę w losach
16:25: Pan Józef wyciągnął rękę z losów
16:26: Pan Józef wylosował pierwszy mecz serie a Juventus - Siena
Coś takiego.
darek13 pisze:A co do słabego przeciwnika na początek to każdy się z tym zgodzi że tak będzie najlepiej.
I ja również chciałbym to potwierdzić