Czy Pavel Nedved zakończy karierę ??
- Mortal Wombat
- Juventino
Wiem, wiem ale myślałem że się czymś będzie chciał odegrac :-DAleX_Del_Piero_13 pisze:LM to jest inna sprawa ... może i na arenie europejskiej są lepsi od nas ale we Włoszech to my rządzimyzbieg18 pisze:AleX_Del_Piero_13 pisze: Pisz co chcesz ale te dwa Scudetti, które nam odebrano zawsze będą wliczane w naszą historię ... swoją drogą Milan nie może pochwalić się taką ilością Scudetti ...
Nie kozacz tak, bo zaraz Ci przypomni ile razy zdobyli LM

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- Bubu1899
- Milanista
Tego nie trzeba chyba przypominaczbieg18 pisze: Nie kozacz tak, bo zaraz Ci przypomni ile razy zdobyli LM

Jakby o klasie zespolu decydowalo tylko krajowe podwórko to Glasgow Rangers do konca swiata byloby liderem wszystkich klasyfikacji

sry za offtop
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2007, 09:18 przez Bubu1899, łącznie zmieniany 1 raz.
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
A nie decyduje ?? Jeśli chodzi o Rangersów to wystarczy tylko popatrzeć na klasę ich przeciwników ... w Szkocji liczą się praktycznie tylko dwa kluby Celtic i Rangersi. Jeśli Juve albo Milan lub inny <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> klub miał w lidze takich przeciwników to by mistrza zdobywali w każdym sezonie. Dobra może skończymy te pogaduszki który to klub jest najlepszy bo to temat o Nedvedzie !!Bubu1899 pisze:Tego nie trzeba chyba przypominaczbieg18 pisze: Nie kozacz tak, bo zaraz Ci przypomni ile razy zdobyli LM![]()
Jakby o klasie zespolu decydowalo krajowe podwórko to Glasgow Rangers do konca swiata byloby liderem wszystkich klasyfikacji
- Fifarulez
- Juventino
JP podało informację, że Gigli jest przekonany o tym, iż Nedved zostanie. Mi też za bardzo nie chce się wierzyć, żeby odszedł teraz, chociaż jak tak popatrzyć na to z jego profilu, to może już czuć się spełniony- pomógł klubowi, kiedy go najbardziej potrzebowaliśmy. Jestem za tym, żeby został i uważam, że jeszcze przynajmniej jeden sezon pogra (a propo przedłużania kontraktów- Treze zostaje
).

- DamKam
- Juventino
Zagłosowałem na "Trudno powiedzieć.." ponieważ mam naprawdę spore obawy co do tego, czy Pavelek zdecyduje się pograć w piłkę jeszcze rok :roll: Trzeba pamiętać, że już od kilku lat mówił o tym, iż zastanawia się nad zakończeniem kariery. Ale miejmy nadzieję, że sprawdzą się słowa Gigliego
Bo wiadomo ile ten gracz dla nas znaczy...

- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Liczy się decyzja Nedveda a nie to co Gigli powie, on sobie może mówić ale i tak ostateczną decyzję podejmie Pavel ... będę przekonany w 100% dopiero wtedy kiedy Nedved oficjalnie poinformuje o swojej decyzji.Fifarulez pisze:JP podało informację, że Gigli jest przekonany o tym, iż Nedved zostanie
- Mati
- Juventino
Ja również obawiam się o to czy Pavel zostanie na murawie w przyszłym sezonie.Jak już wspominaliście chciał karierę zakończyć już jakiś czas temu, teraz postanowił pomóc klubowi i wygrzebać go z bagna drugiej ligi.Tym posunięciem powiększył jeszcze nasz szacunek dla niego, może sobie pomyśleć, że to najlepszy moment żeby zejść ze sceny.Mam jednak nadzieję , że zostanie z nami, i poprowadzi do mistrzostwa w przyszłym sezonie.Możecie mówić że to nie realne, ale nie zapominajcie że nasz ukochany klub to nadal Juventus.A on, zawsze walczy o najwyższe cele.
Mam głęboką nadzieję że Nedved pomoże nam w następnym, trudnym sezonie.
Ale zrobił już dla klubu bardzo dużo, i teraz tylko od niego zależy czy zechce grać dalej.Niech wybierze najlepsze dla siebie rozwiązanie.
Mam głęboką nadzieję że Nedved pomoże nam w następnym, trudnym sezonie.
Ale zrobił już dla klubu bardzo dużo, i teraz tylko od niego zależy czy zechce grać dalej.Niech wybierze najlepsze dla siebie rozwiązanie.
- Hoffman
- Juventino
Racje to masz, ale zauważ, że zawsze jak Gigli coś przewiduje, to się sprawdza ;p (ex. Buffon, Trezeguet) ;dAleX_Del_Piero_13 pisze:Liczy się decyzja Nedveda a nie to co Gigli powie, on sobie może mówić ale i tak ostateczną decyzję podejmie Pavel ... będę przekonany w 100% dopiero wtedy kiedy Nedved oficjalnie poinformuje o swojej decyzji.Fifarulez pisze:JP podało informację, że Gigli jest przekonany o tym, iż Nedved zostanie
- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Miał wtedy farta :lol:Hoffman pisze:Racje to masz, ale zauważ, że zawsze jak Gigli coś przewiduje, to się sprawdza ;p (ex. Buffon, Trezeguet) ;dAleX_Del_Piero_13 pisze:Liczy się decyzja Nedveda a nie to co Gigli powie, on sobie może mówić ale i tak ostateczną decyzję podejmie Pavel ... będę przekonany w 100% dopiero wtedy kiedy Nedved oficjalnie poinformuje o swojej decyzji.Fifarulez pisze:JP podało informację, że Gigli jest przekonany o tym, iż Nedved zostanie
- lukasz9013
- Juventino
Pavel nie zakończy kariery przynajmniej nie w tym sezonie. Zarząd i piłkarze Juve przekonają go że jest on potrzebny (nawet bardzo), że stanowi on o wykońcvzeniu wielu akcji.

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- momo
- Juventino
Mam nadzieję że zarząd i koledzy z drużyny przekonają Nedveda do pozostania. Liczę na to że pogra jeszcze przez co najmniej jeden sezon. Stanowi ważną część drużyny. Miał bardzo duży wkład w awansie do Serie A.
- Bodmer
- Juventino
Kurczę jak by teraz zrezygnował to chyba bym się poryczał. On, Alex, Gigi i Trezegol będą tworzyli w przyszłym sezonie nowy Juventus i bez takiego walczaka na boisku nie poradzimy sobie w Serie A. Takie serce Juve. Jednak dla mnie to on jest najlepszym graczem Juventusu początku XXI. Szkoda tylko, że nie zdobył Pucharu Europy. Tak na otarcie łez ta złota piłka. Nie odejdzie wygramy Scudetto i zejdzie ze sceny, jako niepokonany.
- SEEKER
- Juventino
Jeszcze nie teraz,potrzeba jego rajdow w serie A, bez Nedveda w iwielu momentach mzoe byc nieciekawie :snooty:,zostal w Juve teraz odejsc nie moze pomogl w Serie B teraz powinien zostac i spijac smietanke w Serie A