Czy Pavel Nedved zakończy karierę ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Czy Pavel Nedved zakończy karierę ??

Tak
16
12%
Nie
103
80%
Trudno powiedzieć ...
10
8%

Liczba głosów: 129
Mortal Wombat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 22:42

AleX_Del_Piero_13 pisze:
zbieg18 pisze:
AleX_Del_Piero_13 pisze: Pisz co chcesz ale te dwa Scudetti, które nam odebrano zawsze będą wliczane w naszą historię ... swoją drogą Milan nie może pochwalić się taką ilością Scudetti ... :smile:

Nie kozacz tak, bo zaraz Ci przypomni ile razy zdobyli LM :wink:
LM to jest inna sprawa ... może i na arenie europejskiej są lepsi od nas ale we Włoszech to my rządzimy :)
Wiem, wiem ale myślałem że się czymś będzie chciał odegrac :-D

Obrazek
..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 00:01

zbieg18 pisze: Nie kozacz tak, bo zaraz Ci przypomni ile razy zdobyli LM :wink:
Tego nie trzeba chyba przypominac :)
Jakby o klasie zespolu decydowalo tylko krajowe podwórko to Glasgow Rangers do konca swiata byloby liderem wszystkich klasyfikacji ;)

sry za offtop
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2007, 09:18 przez Bubu1899, łącznie zmieniany 1 raz.

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 00:16

Mysle ze Nedved nie zostawi swojego ukochanego klubu w potrzebie i pogra jeszcze jeden sezon, pomoze sie wzmocnic i utrzymac na jakims poziomie zaraz po awansie..

AleX_Del_Piero_13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 00:50

Bubu1899 pisze:
zbieg18 pisze: Nie kozacz tak, bo zaraz Ci przypomni ile razy zdobyli LM :wink:
Tego nie trzeba chyba przypominac :)
Jakby o klasie zespolu decydowalo krajowe podwórko to Glasgow Rangers do konca swiata byloby liderem wszystkich klasyfikacji ;)
A nie decyduje ?? Jeśli chodzi o Rangersów to wystarczy tylko popatrzeć na klasę ich przeciwników ... w Szkocji liczą się praktycznie tylko dwa kluby Celtic i Rangersi. Jeśli Juve albo Milan lub inny <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> klub miał w lidze takich przeciwników to by mistrza zdobywali w każdym sezonie. Dobra może skończymy te pogaduszki który to klub jest najlepszy bo to temat o Nedvedzie !!

Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 08:25

JP podało informację, że Gigli jest przekonany o tym, iż Nedved zostanie. Mi też za bardzo nie chce się wierzyć, żeby odszedł teraz, chociaż jak tak popatrzyć na to z jego profilu, to może już czuć się spełniony- pomógł klubowi, kiedy go najbardziej potrzebowaliśmy. Jestem za tym, żeby został i uważam, że jeszcze przynajmniej jeden sezon pogra (a propo przedłużania kontraktów- Treze zostaje :dance: ).

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 09:19

ja wierze ze zostanie

wiele razy nosił sie już z zakonczeniem kariery ale ostatecznie zwyciezylo przywiązanie i miłość do Juve - mysle ze teraz bedzie tak samo

Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 10:35

Zagłosowałem na "Trudno powiedzieć.." ponieważ mam naprawdę spore obawy co do tego, czy Pavelek zdecyduje się pograć w piłkę jeszcze rok :roll: Trzeba pamiętać, że już od kilku lat mówił o tym, iż zastanawia się nad zakończeniem kariery. Ale miejmy nadzieję, że sprawdzą się słowa Gigliego :pray: Bo wiadomo ile ten gracz dla nas znaczy...

AleX_Del_Piero_13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 12:29

Fifarulez pisze:JP podało informację, że Gigli jest przekonany o tym, iż Nedved zostanie
Liczy się decyzja Nedveda a nie to co Gigli powie, on sobie może mówić ale i tak ostateczną decyzję podejmie Pavel ... będę przekonany w 100% dopiero wtedy kiedy Nedved oficjalnie poinformuje o swojej decyzji.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 12:34

Ja również obawiam się o to czy Pavel zostanie na murawie w przyszłym sezonie.Jak już wspominaliście chciał karierę zakończyć już jakiś czas temu, teraz postanowił pomóc klubowi i wygrzebać go z bagna drugiej ligi.Tym posunięciem powiększył jeszcze nasz szacunek dla niego, może sobie pomyśleć, że to najlepszy moment żeby zejść ze sceny.Mam jednak nadzieję , że zostanie z nami, i poprowadzi do mistrzostwa w przyszłym sezonie.Możecie mówić że to nie realne, ale nie zapominajcie że nasz ukochany klub to nadal Juventus.A on, zawsze walczy o najwyższe cele.
Mam głęboką nadzieję że Nedved pomoże nam w następnym, trudnym sezonie.
Ale zrobił już dla klubu bardzo dużo, i teraz tylko od niego zależy czy zechce grać dalej.Niech wybierze najlepsze dla siebie rozwiązanie.

Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 12:53

AleX_Del_Piero_13 pisze:
Fifarulez pisze:JP podało informację, że Gigli jest przekonany o tym, iż Nedved zostanie
Liczy się decyzja Nedveda a nie to co Gigli powie, on sobie może mówić ale i tak ostateczną decyzję podejmie Pavel ... będę przekonany w 100% dopiero wtedy kiedy Nedved oficjalnie poinformuje o swojej decyzji.
Racje to masz, ale zauważ, że zawsze jak Gigli coś przewiduje, to się sprawdza ;p (ex. Buffon, Trezeguet) ;d

AleX_Del_Piero_13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 13:21

Hoffman pisze:
AleX_Del_Piero_13 pisze:
Racje to masz, ale zauważ, że zawsze jak Gigli coś przewiduje, to się sprawdza ;p (ex. Buffon, Trezeguet) ;d
Miał wtedy farta :lol:

lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 21:47

Pavel nie zakończy kariery przynajmniej nie w tym sezonie. Zarząd i piłkarze Juve przekonają go że jest on potrzebny (nawet bardzo), że stanowi on o wykońcvzeniu wielu akcji.

Obrazek

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
momo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 23:05

Mam nadzieję że zarząd i koledzy z drużyny przekonają Nedveda do pozostania. Liczę na to że pogra jeszcze przez co najmniej jeden sezon. Stanowi ważną część drużyny. Miał bardzo duży wkład w awansie do Serie A.

Bodmer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 23:17

Kurczę jak by teraz zrezygnował to chyba bym się poryczał. On, Alex, Gigi i Trezegol będą tworzyli w przyszłym sezonie nowy Juventus i bez takiego walczaka na boisku nie poradzimy sobie w Serie A. Takie serce Juve. Jednak dla mnie to on jest najlepszym graczem Juventusu początku XXI. Szkoda tylko, że nie zdobył Pucharu Europy. Tak na otarcie łez ta złota piłka. Nie odejdzie wygramy Scudetto i zejdzie ze sceny, jako niepokonany.

SEEKER

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 01:12

Jeszcze nie teraz,potrzeba jego rajdow w serie A, bez Nedveda w iwielu momentach mzoe byc nieciekawie :snooty:,zostal w Juve teraz odejsc nie moze pomogl w Serie B teraz powinien zostac i spijac smietanke w Serie A :dance:

ODPOWIEDZ