"Juventus Membership"!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
SiCiÓśJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 16:25

Heh mozna byloby sie na to skusic ale czy sie oplaca??

FORZA_JUVE

JUVE_my_world_Del_Piero_my_God
adammac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 20:55

Orientujecie się może czy płatność można wykonać przelewem? Na moje maile nie odpisują, więc chciałbym wiedzieć czy transakcja kartą kredytową jest jedynym rozwiązaniem ...

pawelini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2007, 15:38

The_Stig pisze:Ja się zapisuje, ale jak wyjdzie angielska stronka, bo po włosku nie umiemXD Fajnie że Juve nareszcie stworzyło oficjalny fanklub.
A mi się właśnie nie podoba to, że są jakby 2 rodzaje fanklubów :/
Powinien być jeden, mogliby np. podwyższyć składke, ale nie robienie z ludzi idiotów, bo ja już naprzykład niewiem czy jestem oficjalnym fanem, jak należe do jedengo fanklubu a do drugiego nie :smile:

ja chcę na mecz ;)
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 18:38

No to mamy chyba 1 znakomity krok w tej całej ,,akcji'' :roll:

Oto jak prezentuje się galeria z wczorajszego meczu, na oficjalanej stornie

o ile się dobrze doczytalem, dostęp do reszty fotek bedzie na Juventus Membership, czyli tylko dla posiadaczy tej karty. Mam rację?
Jeśli to, to zwyczajne złodziejstwo. Jestem bardzo zawiedziony, że w takim sposób potrafktowali kibiców, jeszcze bardziej, że od 2002 r. ściągałem dosłownie wszytkie fotki, jakie pojawiły się w gelerii :( Teraz co? Jakieś 4 beznadziejne ujęcia.....szkoda gadać :evil:

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 18:45

Dragon pisze:No to mamy chyba 1 znakomity krok w tej całej ,,akcji'' :roll:

o ile się dobrze doczytalem, dostęp do reszty fotek bedzie na Juventus Membership, czyli tylko dla posiadaczy tej karty. Mam rację?
Jeśli to, to zwyczajne złodziejstwo. Jestem bardzo zawiedziony, że w takim sposób potrafktowali kibiców, jeszcze bardziej, że od 2002 r. ściągałem dosłownie wszytkie fotki, jakie pojawiły się w gelerii :( Teraz co? Jakieś 4 beznadziejne ujęcia.....szkoda gadać :evil:
Właśnie. Też coś tam przeczytałem o Juventus Membership. Wszedłem tam szukałem i nie było :płaczę: . A tak chciałbym zobaczyć te fotki :pray:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Barton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 19:00

Tak ogólnie rzecz biorąc to oficjalna strona Juventusu nie należy do najbardziej przyjaznych dla kibiców. Fajną stronę posiada np. Manchester United. Podoba mi się ona o wiele bardziej niż ta Juve. Jest tam więcej bajerów dla kibica jak np. to że, po każdym meczu robią tapety na pulpit ze zdjęciami z danego spotkania. Naprawdę elegancka stronka.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 19:40

Ja również zawsze przeglądam sobie fotki z meczów i również jestem nieco zawiedziony tą całą akcją.No ale cóż, mają do tego prawo a klub sam na siebie nie zarobi ... Szkoda.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 19:46

Barton pisze:Tak ogólnie rzecz biorąc to oficjalna strona Juventusu nie należy do najbardziej przyjaznych dla kibiców. Fajną stronę posiada np. Manchester United. Podoba mi się ona o wiele bardziej niż ta Juve. Jest tam więcej bajerów dla kibica jak np. to że, po każdym meczu robią tapety na pulpit ze zdjęciami z danego spotkania. Naprawdę elegancka stronka.

Na oficjalnej stronie Juventusu również znajdują się zdjęcia z poprzednich spotkań i ważniejszych wydarzeń. A to, ze nie potrfisz ustawić ich na tapetę świadczy źle o twoich zdolnościach. Skoro udało Ci się zalogować na forum JP, to wydaje mi się że wkońcu uda Ci się ustawić zdjęcie z meczu na tapetę :wink: Jeśli nie podobają Ci się tapety z ostatniego meczu ( skandal z tą kartą członkowską ), to zawsze możesz zajrzeć do archiwum ( chyba że równiż jest w połowie wyczyszczone )

Wracając do tematu, to jestem ciekaw: Czy ewentualne członkostwo zapewni mi zniżki również przy zakupach przez internet ( oczywiście na juvestore ).

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 19:57

Kamil_on pisze:
Barton pisze:Tak ogólnie rzecz biorąc to oficjalna strona Juventusu nie należy do najbardziej przyjaznych dla kibiców. Fajną stronę posiada np. Manchester United. Podoba mi się ona o wiele bardziej niż ta Juve. Jest tam więcej bajerów dla kibica jak np. to że, po każdym meczu robią tapety na pulpit ze zdjęciami z danego spotkania. Naprawdę elegancka stronka.

Na oficjalnej stronie Juventusu również znajdują się zdjęcia z poprzednich spotkań i ważniejszych wydarzeń. A to, ze nie potrfisz ustawić ich na tapetę świadczy źle o twoich zdolnościach. Skoro udało Ci się zalogować na forum JP, to wydaje mi się że wkońcu uda Ci się ustawić zdjęcie z meczu na tapetę :wink: Jeśli nie podobają Ci się tapety z ostatniego meczu ( skandal z tą kartą członkowską ), to zawsze możesz zajrzeć do archiwum ( chyba że równiż jest w połowie wyczyszczone )

Wracając do tematu, to jestem ciekaw: Czy ewentualne członkostwo zapewni mi zniżki również przy zakupach przez internet ( oczywiście na juvestore ).
Wydaje mi się że Twoja nagonka na Bartona wynika z Twojej niewiedzy albo niezrozumienia.To co napisal kolega wyżej rozumiem jako fakt, że na stronie ManU znajdują sie zdjęcia "obrobione" specjalnie na tapetą na pulpit.To co mamy na Juventus.It to nie są tapety, tylko zdjęcia które można sobie wrzucić na pulpit (ja tak robię ;)) ale tapety to coś zupełnie innego.I z słów Bartona podejrzewam, że własnie to zamieszczają informatycy Manchesteru United.Jeśli moje zdanie się potwierdzi to powiem wprost, chyba sie ośmieszyłeś :).Moim zdaniem za szybko oceniasz ludzi.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 20:03

mati__________ pisze:
Kamil_on pisze:

Wydaje mi się że Twoja nagonka na Bartona wynika z Twojej niewiedzy albo niezrozumienia.To co napisal kolega wyżej rozumiem jako fakt, że na stronie ManU znajdują sie zdjęcia "obrobione" specjalnie na tapetą na pulpit.To co mamy na Juventus.It to nie są tapety, tylko zdjęcia które można sobie wrzucić na pulpit (ja tak robię ;)) ale tapety to coś zupełnie innego.I z słów Bartona podejrzewam, że własnie to zamieszczają informatycy Manchesteru United.Jeśli moje zdanie się potwierdzi to powiem wprost, chyba sie ośmieszyłeś :).Moim zdaniem za szybko oceniasz ludzi.
Na stronie ManUtd znajdują sie zwyczjne zdjęcia na które zostały przeniesione napisy, herby drużyn itp. Nic nadzwyczjnego.

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 20:17

Dragon pisze:No to mamy chyba 1 znakomity krok w tej całej ,,akcji'' :roll:

Normalnie przegieli pałę, wstyd mi. Zeby zwykły kibic Juve nie mógł zobaczyc zdjęc z meczu to przesada. Rozumie ze jak ktos chce ogladac sobie meczyk na Juventus Channel to płaci ale zeby zobaczyć 20 fotek to normalnie żal.
Rozumie ze u nas z kasą słabo z powodów wszystkim znanych ale bez jaj!

Mam nadzieje ze wrócą na ziemie!

Barton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 20:24

mati__________ pisze: To co napisal kolega wyżej rozumiem jako fakt, że na stronie ManU znajdują sie zdjęcia "obrobione" specjalnie na tapetą na pulpit.
Dokładnie o to mi chodziło :ok:
mati__________ pisze:.Jeśli moje zdanie się potwierdzi to powiem wprost, chyba sie ośmieszyłeś :).Moim zdaniem za szybko oceniasz ludzi.
Kamil_on, żeby uniknąć kolejnego ośmieszenia się radzę Ci abyś najpierw nauczył się czytać a dopiero potem dyskutował z kimś na forum.
Kamil_on pisze: Na stronie ManUtd znajdują sie zwyczjne zdjęcia na które zostały przeniesione napisy, herby drużyn itp. Nic nadzwyczjnego.
Niby nic nadzwyczajnego ale jakoś nie ma czegoś takiego na oficjalnej stronie Juve...

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 21:15

Dragon pisze: Jakieś 4 beznadziejne ujęcia.....szkoda gadać :evil:
TUTAJ jest troszke wiecej, bo 12 fotek :)

Bianconeri89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2007, 14:22

No właśnie ja tez zbierałem fotki z oficjalnej stony juventusu po każdym meczu i chciałem to robić jeszcze przez wiele lat ale widzę, że jeżeli zostaną w następnych meczach udostępnione wszystkie zdjęcia tylko dla tych z JuventusMember to jednym słowem 'kupa' :płaczę:

Może ma ktoś jakieś inne źródło fotek pomeczowych Juve???

Obrazek
Noi siamo come la nostra fede... immortali!
Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2008, 16:48

Mam pytanie czy zapisał się już ktoś na JuventusMember? jeśli tak to czy może się podzielić z nami wrażeniami :p
juveluck pisze:
VariaTH pisze:A czy ten Juventus Membership ma jakiś związek z Juventus Club DOC?
Żadnego. Członkostwem w Juventus Membership nie zapewniasz sobie gwarancji biletu ani nie umożliwisz sobie wyjazdu na mecz.
To chyba mała strata, bo jeśli chcesz pojechać do Turynu na mecz to bilet dostaniesz przy stadionie. Zapisując się do JuventusMember zostajesz oficjalnym członkiem Juventusu od razu i płacisz tyle samo co w JPC. Niestety w JPC trzeba czekać do października a to zdecydowanie za długo :/

ODPOWIEDZ