"Juventus Membership"!
- SiCiÓśJUVE
- Juventino
Heh mozna byloby sie na to skusic ale czy sie oplaca??
FORZA_JUVE
JUVE_my_world_Del_Piero_my_God
JUVE_my_world_Del_Piero_my_God
- pawelini
- Juventino
A mi się właśnie nie podoba to, że są jakby 2 rodzaje fanklubówThe_Stig pisze:Ja się zapisuje, ale jak wyjdzie angielska stronka, bo po włosku nie umiemXD Fajnie że Juve nareszcie stworzyło oficjalny fanklub.

Powinien być jeden, mogliby np. podwyższyć składke, ale nie robienie z ludzi idiotów, bo ja już naprzykład niewiem czy jestem oficjalnym fanem, jak należe do jedengo fanklubu a do drugiego nie
ja chcę na mecz 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to mamy chyba 1 znakomity krok w tej całej ,,akcji'' :roll:
Oto jak prezentuje się galeria z wczorajszego meczu, na oficjalanej stornie
o ile się dobrze doczytalem, dostęp do reszty fotek bedzie na Juventus Membership, czyli tylko dla posiadaczy tej karty. Mam rację?
Jeśli to, to zwyczajne złodziejstwo. Jestem bardzo zawiedziony, że w takim sposób potrafktowali kibiców, jeszcze bardziej, że od 2002 r. ściągałem dosłownie wszytkie fotki, jakie pojawiły się w gelerii
Teraz co? Jakieś 4 beznadziejne ujęcia.....szkoda gadać :evil:
o ile się dobrze doczytalem, dostęp do reszty fotek bedzie na Juventus Membership, czyli tylko dla posiadaczy tej karty. Mam rację?
Jeśli to, to zwyczajne złodziejstwo. Jestem bardzo zawiedziony, że w takim sposób potrafktowali kibiców, jeszcze bardziej, że od 2002 r. ściągałem dosłownie wszytkie fotki, jakie pojawiły się w gelerii

- darek
- Juventino
Właśnie. Też coś tam przeczytałem o Juventus Membership. Wszedłem tam szukałem i nie było :płaczę: . A tak chciałbym zobaczyć te fotkiDragon pisze:No to mamy chyba 1 znakomity krok w tej całej ,,akcji'' :roll:
Jeśli to, to zwyczajne złodziejstwo. Jestem bardzo zawiedziony, że w takim sposób potrafktowali kibiców, jeszcze bardziej, że od 2002 r. ściągałem dosłownie wszytkie fotki, jakie pojawiły się w geleriiTeraz co? Jakieś 4 beznadziejne ujęcia.....szkoda gadać :evil:

- Barton
- Juventino
Tak ogólnie rzecz biorąc to oficjalna strona Juventusu nie należy do najbardziej przyjaznych dla kibiców. Fajną stronę posiada np. Manchester United. Podoba mi się ona o wiele bardziej niż ta Juve. Jest tam więcej bajerów dla kibica jak np. to że, po każdym meczu robią tapety na pulpit ze zdjęciami z danego spotkania. Naprawdę elegancka stronka.
- Kamil_on
- Juventino
Barton pisze:Tak ogólnie rzecz biorąc to oficjalna strona Juventusu nie należy do najbardziej przyjaznych dla kibiców. Fajną stronę posiada np. Manchester United. Podoba mi się ona o wiele bardziej niż ta Juve. Jest tam więcej bajerów dla kibica jak np. to że, po każdym meczu robią tapety na pulpit ze zdjęciami z danego spotkania. Naprawdę elegancka stronka.
Na oficjalnej stronie Juventusu również znajdują się zdjęcia z poprzednich spotkań i ważniejszych wydarzeń. A to, ze nie potrfisz ustawić ich na tapetę świadczy źle o twoich zdolnościach. Skoro udało Ci się zalogować na forum JP, to wydaje mi się że wkońcu uda Ci się ustawić zdjęcie z meczu na tapetę
Wracając do tematu, to jestem ciekaw: Czy ewentualne członkostwo zapewni mi zniżki również przy zakupach przez internet ( oczywiście na juvestore ).
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Mati
- Juventino
Wydaje mi się że Twoja nagonka na Bartona wynika z Twojej niewiedzy albo niezrozumienia.To co napisal kolega wyżej rozumiem jako fakt, że na stronie ManU znajdują sie zdjęcia "obrobione" specjalnie na tapetą na pulpit.To co mamy na Juventus.It to nie są tapety, tylko zdjęcia które można sobie wrzucić na pulpit (ja tak robięKamil_on pisze:Barton pisze:Tak ogólnie rzecz biorąc to oficjalna strona Juventusu nie należy do najbardziej przyjaznych dla kibiców. Fajną stronę posiada np. Manchester United. Podoba mi się ona o wiele bardziej niż ta Juve. Jest tam więcej bajerów dla kibica jak np. to że, po każdym meczu robią tapety na pulpit ze zdjęciami z danego spotkania. Naprawdę elegancka stronka.
Na oficjalnej stronie Juventusu również znajdują się zdjęcia z poprzednich spotkań i ważniejszych wydarzeń. A to, ze nie potrfisz ustawić ich na tapetę świadczy źle o twoich zdolnościach. Skoro udało Ci się zalogować na forum JP, to wydaje mi się że wkońcu uda Ci się ustawić zdjęcie z meczu na tapetęJeśli nie podobają Ci się tapety z ostatniego meczu ( skandal z tą kartą członkowską ), to zawsze możesz zajrzeć do archiwum ( chyba że równiż jest w połowie wyczyszczone )
Wracając do tematu, to jestem ciekaw: Czy ewentualne członkostwo zapewni mi zniżki również przy zakupach przez internet ( oczywiście na juvestore ).

- Kamil_on
- Juventino
Na stronie ManUtd znajdują sie zwyczjne zdjęcia na które zostały przeniesione napisy, herby drużyn itp. Nic nadzwyczjnego.mati__________ pisze:Wydaje mi się że Twoja nagonka na Bartona wynika z Twojej niewiedzy albo niezrozumienia.To co napisal kolega wyżej rozumiem jako fakt, że na stronie ManU znajdują sie zdjęcia "obrobione" specjalnie na tapetą na pulpit.To co mamy na Juventus.It to nie są tapety, tylko zdjęcia które można sobie wrzucić na pulpit (ja tak robięKamil_on pisze:Barton pisze:Tak ogólnie rzecz biorąc to oficjalna strona Juventusu nie należy do najbardziej przyjaznych dla kibiców. Fajną stronę posiada np. Manchester United. Podoba mi się ona o wiele bardziej niż ta Juve. Jest tam więcej bajerów dla kibica jak np. to że, po każdym meczu robią tapety na pulpit ze zdjęciami z danego spotkania. Naprawdę elegancka stronka.
Na oficjalnej stronie Juventusu również znajdują się zdjęcia z poprzednich spotkań i ważniejszych wydarzeń. A to, ze nie potrfisz ustawić ich na tapetę świadczy źle o twoich zdolnościach. Skoro udało Ci się zalogować na forum JP, to wydaje mi się że wkońcu uda Ci się ustawić zdjęcie z meczu na tapetęJeśli nie podobają Ci się tapety z ostatniego meczu ( skandal z tą kartą członkowską ), to zawsze możesz zajrzeć do archiwum ( chyba że równiż jest w połowie wyczyszczone )
Wracając do tematu, to jestem ciekaw: Czy ewentualne członkostwo zapewni mi zniżki również przy zakupach przez internet ( oczywiście na juvestore ).) ale tapety to coś zupełnie innego.I z słów Bartona podejrzewam, że własnie to zamieszczają informatycy Manchesteru United.Jeśli moje zdanie się potwierdzi to powiem wprost, chyba sie ośmieszyłeś
.Moim zdaniem za szybko oceniasz ludzi.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Pilekww
- Juventino
Normalnie przegieli pałę, wstyd mi. Zeby zwykły kibic Juve nie mógł zobaczyc zdjęc z meczu to przesada. Rozumie ze jak ktos chce ogladac sobie meczyk na Juventus Channel to płaci ale zeby zobaczyć 20 fotek to normalnie żal.Dragon pisze:No to mamy chyba 1 znakomity krok w tej całej ,,akcji'' :roll:
Jeśli to, to zwyczajne złodziejstwo. Jestem bardzo zawiedziony, że w takim sposób potrafktowali kibiców, jeszcze bardziej, że od 2002 r. ściągałem dosłownie wszytkie fotki, jakie pojawiły się w geleriiTeraz co? Jakieś 4 beznadziejne ujęcia.....szkoda gadać :evil:
Rozumie ze u nas z kasą słabo z powodów wszystkim znanych ale bez jaj!
Mam nadzieje ze wrócą na ziemie!
- Barton
- Juventino
Dokładnie o to mi chodziłomati__________ pisze: To co napisal kolega wyżej rozumiem jako fakt, że na stronie ManU znajdują sie zdjęcia "obrobione" specjalnie na tapetą na pulpit.

Kamil_on, żeby uniknąć kolejnego ośmieszenia się radzę Ci abyś najpierw nauczył się czytać a dopiero potem dyskutował z kimś na forum.mati__________ pisze:.Jeśli moje zdanie się potwierdzi to powiem wprost, chyba sie ośmieszyłeś.Moim zdaniem za szybko oceniasz ludzi.
Niby nic nadzwyczajnego ale jakoś nie ma czegoś takiego na oficjalnej stronie Juve...Kamil_on pisze: Na stronie ManUtd znajdują sie zwyczjne zdjęcia na które zostały przeniesione napisy, herby drużyn itp. Nic nadzwyczjnego.
- Juventinha
- Qualità Juventina
TUTAJ jest troszke wiecej, bo 12 fotekDragon pisze: Jakieś 4 beznadziejne ujęcia.....szkoda gadać :evil:

- Bianconeri89
- Juventino
No właśnie ja tez zbierałem fotki z oficjalnej stony juventusu po każdym meczu i chciałem to robić jeszcze przez wiele lat ale widzę, że jeżeli zostaną w następnych meczach udostępnione wszystkie zdjęcia tylko dla tych z JuventusMember to jednym słowem 'kupa' :płaczę:
Może ma ktoś jakieś inne źródło fotek pomeczowych Juve???
Może ma ktoś jakieś inne źródło fotek pomeczowych Juve???
- Gorn
- Juventino
Mam pytanie czy zapisał się już ktoś na JuventusMember? jeśli tak to czy może się podzielić z nami wrażeniami :p

To chyba mała strata, bo jeśli chcesz pojechać do Turynu na mecz to bilet dostaniesz przy stadionie. Zapisując się do JuventusMember zostajesz oficjalnym członkiem Juventusu od razu i płacisz tyle samo co w JPC. Niestety w JPC trzeba czekać do października a to zdecydowanie za długojuveluck pisze:Żadnego. Członkostwem w Juventus Membership nie zapewniasz sobie gwarancji biletu ani nie umożliwisz sobie wyjazdu na mecz.VariaTH pisze:A czy ten Juventus Membership ma jakiś związek z Juventus Club DOC?