Juventus Turyn kupował mecze również w Serie B?
- Alizee18
- Juventino
To juz zaczyna sie robic beznadziejne i glupie teras kombinuja zeby nie spac choc spadli Arezzo mogło grac przez calutki sezon kazdy mecz w mecz a nie patrzec na ostatnia kolejke Juve nie kupowało zadnych meczy i niech nikt lepiej nie posadza ich oto bo ze jestesmy najbardziej utytułwanym klubem we Włoszech to wszysy ciagle na nas najezdzaja
- Mamlak
- Juventino
czytajac tego newsa a takze inne poprzednie dotyczace afer korpucyjnych juve dochodze do zaskakujacego wniosku, ze juve nie moze ani wygrac a nie przegrac
gdy juventus wygrywal mecz za meczem w serie a to posadzili nas o korpucje teraz gdy przegrywamy nic nie znaczacy mecz w serie b takze. Z tego wynika ze najlepiej bedzie jak juventus bedzie remisowal wszystkie mecze albo jezeli spelnilo by sie amrzenie internistow i juventus by rozwiazali
(przebacz mi Boze za to zdanie
)

- slqa
- Juventino
teraz w Serie A kiedy tylko wygramy jakiś mecz to bedzie że kupiliśmy oni normalnie są ******** a dziennik też wyskoczył w tytułem a co do Conte to nie spodziewałem sie tego po nim poprostu zazdrość tyłek ściska
- Vlad Tepes
- Juventino
damianeq pisze:
Arezzo spadło z Serie B do trzeciej ligi. Działacze uważają, że spuścili ich piłkarze Juventusu, którzy złośliwie przegrali 2:3 z rywalem Arezzo do utrzymania, drużyną La Spezia. Bramka dająca utrzymanie La Spezii padła w doliczonym czasie gry.
Trener Arezzo twierdzi, że piłkarze Juventusu się podłożyli. "Nigdy nie widziałem w jakiejkolwiek drużynie takiego braku zaangażowania" - przekonywał Antonio Conte i chce skierować sprawę do prokuratury.
Tak oto działają zwykłe pionki, które swoje niepowodzenia, brak umiejętności i kompetencji zrzucają na innych pod byle pretekstem. Spadli, ponieważ nie potrafili wygrywać meczy w Serie B a teraz mają pretensje do Juve, które przegrało mecz na którego wygraniu mu za bardzo nie zależało, gdyż zapewnili sobie awans do Serie A i mogli sobie pozwolić na nie przykładanie sie do tego meczu. Jako stary fan Juventusu NIGDY nie podejrzewałbym Antonio Conte o taką żenadę

- bastek13
- Juventino
Co za brednie. Arezzo wine za nieudany sezon zrzuca na Juventus. Skoro spadli do trzeciej ligi to chyba o czyms to świadczy. Nie potrafili pokazac klasy w przeciagu całego sezonu mimo to winą spadku obarczaja juve. Śmieszne........
Juventus był nieprawdopodobnie silny, tak wielki i mocny jak pełen talentów. Już samo stanie koło nich w tunelu było onieśmielające.
~G. Neville
~G. Neville
- matekkuba
- Juventino
Gdyby Arezzo grało jak powinno to by nie spadli. A Conte nie potrafi przyjąć z pokorą swojego nieudanego sezonu i próbuje zwalić winę na Juve. Ciekawe czemu tak nie truł jak zremisowało Arezzo z Juve, a gole też wpadły w końcówce?
- jurson09
- Juventino
Ale ten Conte to łobuz jeden:D, trzeba było zdobyc wczesniej 2 pkt. wiecej to bys nie spadł... na co on liczył ze drugim składem bedziemy sie bić o kazdy punkt w ostatnim meczu który dla nas był bez znaczenia a Spezia grała na pełnej motywacji.. wiadomo dlaczego..
Karka przez Wolva została dana słusznie, autor wyedytował wcześniejsze bluzgi na Conte. Ja się pospieszyłem i zdjąłem tą kartkę, zakładając, że pomylił posty (pod spodem był jeszcze jeden post, za który należała się kartka), po wyjaśnieniu sprawy kartka została dana ponownie - to tak gwoli wyjaśnienia
/Siewier
Karka przez Wolva została dana słusznie, autor wyedytował wcześniejsze bluzgi na Conte. Ja się pospieszyłem i zdjąłem tą kartkę, zakładając, że pomylił posty (pod spodem był jeszcze jeden post, za który należała się kartka), po wyjaśnieniu sprawy kartka została dana ponownie - to tak gwoli wyjaśnienia

/Siewier
- rafalinho107
- Juventino
Z całym szacunkiem dla Conte ale po prostu jest śmieszny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak sprzedali mecz!! Szczególnie cały sezon pokazuje faktycznie, że Juve kupowało buhahahahahahahahahahahahaha!!! Antonio ma chyba klapki na oczach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilu karnych nam nie podyktowano no ile z 10??????????? spokojnie a tu jakiś "byle trener" wyskakuje, że juve mecze kupowało!!!!!!!!!
Poprostu śmiech na sali!!!!!!!!!!!
Jak sprzedali mecz!! Szczególnie cały sezon pokazuje faktycznie, że Juve kupowało buhahahahahahahahahahahahaha!!! Antonio ma chyba klapki na oczach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilu karnych nam nie podyktowano no ile z 10??????????? spokojnie a tu jakiś "byle trener" wyskakuje, że juve mecze kupowało!!!!!!!!!
Poprostu śmiech na sali!!!!!!!!!!!
- Simi
- Qualità Juventino
Wkurza mnie juz Conte niby taki wielki Kapitan Juve a kopie pod nami jak kret
.Trzeba wygrywac mecze w sezonie a nie zwalac wine na ukarany przed rokiem Juventus.Gralismy w osłabieniu,w dodatku wystapili młodzi gracze wiec nie ma mowy
,drugim argumentem jest to ze awans mielismy w kieszeni wiec moglismy sie do tego spotkania nie przykladac lecz powinnismy.Poprostu wg mnie działacze Arezzo robia z siebie błaznów :roll:

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ech.. szkoda slow, bo gdybym mial cos napisac to bym penwie dozywotniego bana dostal. Najbardziej zal ze to Conte mowi takie bzdury. I teraz leci na caly swiat wiadomosc, ze Juventus kupowal w Serie A i teraz kupowal w Serie B. I pewnie 90% czytajacych to nie zastanowi sie, nie zweryfikuje i nie dowie sie ze to pomowienia i stek klamstw. Ale czemu tu sie dziwic jak nawet wielcy znawcy calcio tacy jak pan Lipinski na powtarzali co chwile w mediach za rozowa gazetta ile to Juve nie ukradlo a Moggi nie kupil... przykre.
PS: A co do Conte to miejsce dla takich prowincjuszy zeby nie powiedziec wiesniakow jest wlasnie w III lidze albo i nizej.
PPS: warn za "łobuza"? komus chyba slonce zaszkodzilo... :rotfl:
PS: A co do Conte to miejsce dla takich prowincjuszy zeby nie powiedziec wiesniakow jest wlasnie w III lidze albo i nizej.
PPS: warn za "łobuza"? komus chyba slonce zaszkodzilo... :rotfl:
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2007, 20:08 przez Pluto, łącznie zmieniany 2 razy.
calma calma
- Kogut W.
- Juventino
Do cholery! Skład był okrojony! Trener tymczasowy! Brak motywacji, bo i tak już mieli pewne 1 miejsce! Zmęczenie sezonem! Arezzo spadło, bo grało beznadziejnie w tym sezonie. Było trzeba grać normalnie, a nie teraz tutaj sapać, że spadli przez Juve. Bzdura! Spadli, bo grali do kitu i Juve nie ma tu nic "do sprzedawania". Awansowali do Serie A i co ich to obchodzi, że Arezzo spadło. Teraz niech sie w sądzie bije głupie Arezzo :[ Mogli grać lepiej to by nie było tematu!
- Kamil_on
- Juventino
Siewier pisze:Właśnie napisałem maila w związku z tytułem tego artykułu do redakcji dziennika online, jeśli sie nie odpowiedzą to będę im truł cztery litery za pomocą telefonu
Co do tego "newsa" to nie ma ani co komentować, rozumiem rozgoryczenie zarządu i piłkarzy Arezzo, no ale cóż, taki jest sport. Co najwyżej mogą nas oskarżyć o brak profesjonalizmu i odpuszczenie ostatnich spotkań.
Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie ze kiedys ktos z redakcji JP ( moze ty ) napisal list ze swoimi spostrzezeniami do jakiegos serwisu . List ten byl opublikowany na forum, z tad tez moje pytanie : Zamiescisz ten list na forum