Zabraknie dla nas lewoskrzydłowego?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 14:39

Zawidowianin pisze:A w kadrze U21 przypadkiem Palladino nie gra na lewym skrzydle?
Tak, Palladino w kadrze gra na lewym skrzydle, jednak oficjalnie zgłoszony jest jako napastnik.

Nie wiem czy jest taka opcja, aby zabrakło nam lewoskrzydłowego. Zawsze się ktoś znajdzie. Pavel póki co radzi sobie bardzo dobrze, choć nie da się ukryć, że o dobrym zmienniku należy myśleć. Nie musi być to jednak zawodnik z najwyższej półki. Póki co mamy dziury w innych miejscach.
Mi się osobiście bardzo spodobała gra Giovinco. Szkoda tylko, że tak rzadko można było go oglądać. Zarząd pewnie i tak go sprzeda... Podobny los spotka większość młodych piłkarzy, których udało się w tym roku wypromować.

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 15:07

Przeciez jest Nedved, Palladino a kupić można:
*Andy Van Der Meyde (Everton)
*Nakamura (Celtic)
*Harry Kewel (Liverpool)

Nic więcej na myśl mi w tej chwili nieprzychodzi :)

Obrazek
Bulentus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 16:08

Zgadzam sie, ze trzeba sie za nowym lewoskrzydlowym rozgladnac. Ale za kim...
Robben - nie chce odejsc, egoista, duzo zarabia: out
Sneijder - bardziej rozgrywajacy: nie nadaje sie
Nakamura - rozgrywajacy: out
Kewell - slabiutki ostatnio, ma juz tez swoje lata: nierealne
Lennon - Tottenham go nie posci, bardziej na prawym niz lewym skrzydle: nierealne
Van der Vaart - rozgrywajacy: out
Downing - anglik=ryzyko; barzo dobry, mlody ale Middlesbrough go nie posci: malo prawdopodobne

Osobiscie stawial bym na Mark Gonzaleza z Liverpoolu lub Montolivio. Obaj mlodzi i bardzo utalentowani. To by byli jak dla mnie najbardziej odpowiedni zawodnicy.

Pozdro

goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 16:38

na lewej moze grać jescze martin petrov z atletico madryt. Dobrze gra chłoptaś :) Anglików lepiej nie brać bo za drodzy są i niewiadomo czy się sprawdzą w serie A. Lyon na następce maloudy chce ponoć simao z benfiki, man utd też się nim interesuje moze i nam uda się go ściągnąć :)

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 17:01

Gabryś1987 pisze:Nie chce Robbena na lewa strone , nigdy nie zastapi Nedveda, bo Czech gra dla drużyny , a Holender gra pod siebie :| Sprawia wrażenie jakby widział tylko piłkę i obrońce , którego musi przedryblować. Większym egoista jest chyba tylko SuperPippo :smile:
Malouda byłby świetnym rozwiazaniem problemu następcy Nedveda albo Ribery , ale teraz to już popij wódą...
Jestem podobnego zdania.... Z tego co pamietam to Kapo grywał u nas na lewej. Wiem że Kapo nie dorównuje Nedvedowi ale moze by sie wyrobił. Najbardziej bym widział w JUVE Maloude... ale to mało prawdopodobne,

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
prawdziwy_stachu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 17:30

A co z Kapo? Sprzedany?

A do Juve to ja na lewa flankę proponuję Joe Cole'a. Wiem, że to niemozliwe ale ja tylko proponuje;P

<<...A real gentlemen never leaves his Old Lady...>>
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 18:56

Nie kupujemy klasowego lewego pomocnika bo na dobrą sprawe mamy takiego - Nedved. Gra na b. wysokim poziomie, więc nie ma potrzeby sprowadzania kogo innego... ot co...

Jeszcze jedna sprawa. Żadko zwracam uwage userom ale..

Po kij Darek13 w pierwszym poście pod tym tematem cytujesz całą treść tematu? Przecież to jest oczywiste że odnosisz sie do tego... Co za człowiek.

Boże, widzisz i nie grzmisz... :angry:

forumowy ujadacz
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 19:02

o jej, o jej, o jej... najlepiej martwicie się jeszcze kto będzie grał na lewej obronie po zakończeniu kariery przez Chielliniego :lol: Nie ma co się martwić na zapas, na pewno kogoś sprowadzimy a ja mam cichą nadzieję że Pavel nie zakończy kariery po tym sezonie. :-D

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
rafalinho107

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 19:45

Ja bym pozyskał kogoś z tej grupy:
Aaron Lennon, Samir Nasri, Robinho, Wesley Snejider

CannaDaroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 20:49

ale jaja nikt nie pisał o Robinho Nasrim jeden post tylko o nich a ja Robinho to bym na nogach z Hiszpani tu pszyniusł albo Nasriego......
a wy się martwicie o lewoskrzydłowego jest jeszcze hasan ktury może tam zagrać jak Nedved będzie miał kontuzje lub Palandinio,Bojinov czy adrian Mutu..........
ja najchętniej bym widział:
1.Robinho..przebojowy,doświadczony młody Brazylijczyk z ambicjami
2.Nasri....(Francuz to jego Plus)
3.Schweinsteiger....Jak Nedved :):):)
4.Martins...ograny we Włoszech
5.Micooli.........szybki zwinny Włoch napewno potrawi grac na stronie
6.Iaquinta ....moze by zagrał na lewej...
i wiele idnych Młodych talentów jeszce jest wiec niemartwcie sie o leweskrzydło
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2007, 22:13 przez CannaDaroo, łącznie zmieniany 1 raz.

WIERNOSĆ
AVE JUVE (7lat )
...........FORZA JUVE..............
Cannavaro.Carlos.Zidane.Buffon.Del Piero.Kaka.Pirlo.Jan Paweł 2. moi idole :)
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 20:55

CannaDaroo pisze: 6.Iaquinta ....moze by zagrał na lewej...
7.Buffon .... może też by zagrał !

AleX_Del_Piero_13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:16

Jakby tak C.Ronaldo przyszedł do nas za jakieś dwa lata to byłbym w siódmym niebie, przeważnie gra na prawej stronie ale na lewej tez czasami grywa, prawa lewa nie gra dla niego roli :)

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:44

AleX_Del_Piero_13 pisze:Jakby tak C.Ronaldo przyszedł do nas za jakieś dwa lata to byłbym w siódmym niebie, przeważnie gra na prawej stronie ale na lewej tez czasami grywa, prawa lewa nie gra dla niego roli :)
I może jeszcze Naniego, bo to w sumie taki sam futbolowy playboy ostatnio :prochno:

Ja jeszcze dodam od siebie, że chciałbym widzieć u nas na lewej stronie dojrzałego Ricardo Quaresme. Może za jakieś dwa latka... :think:
Żeby zarząd Juve chociaż się nim zainteresował. Bo właśnie za dwa sezony chyba już będzie po Pavlu... :cry: [/b]

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:51

ja tak mysle - moze Jesus Navas ten chłopak szaleje na skrzydłach i to byłby dobry wybór. i chociaz na wikipedi pisze ze jest prawym pomocnikeim to u mnie w Managerze gra na lewej i radzi sobie bardzo dobrze

Obrazek
matekkuba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:54

Jak dla mnie nie potrzeba szukać. Jest w Primaverze niejaki Giovinco i wg mnie gra on wyśmienicie! Choć większość z Juventinich przyzwyczaiła się, że na lewej flance szleje blondwłosy Niedźwiedź. Szkoda, że odejdzie, ale wierzę w Sebastiena...

ODPOWIEDZ