Kto następcą Deschapmps'a ??
- marcin_juventino87
- Juventino
Chiarenza no to nie wiem ale Conte tez sie nie zgodzil wiec lipnie 

Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
- naros
- Juventino
Faktycznie, Conte się nie zgodził. W takim razie nie wiem. Mimo wszystko musimy ściągnąć Lippi'ego wszelkimi sposobami.marcin_juventino87 pisze:Chiarenza no to nie wiem ale Conte tez sie nie zgodzil wiec lipnie

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- marcin_juventino87
- Juventino
jak cos to ja moge z Corradinim poprowadzic druzyne
w FM gram juz pare lat wiec doswiadczenie mam
chyba sie zglosze do Secco

Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
- TURINIO
- Juventino
Tak...Trudno żeby na usta każdego kto nie od tygodnia czy miesiąca,lecz od kilku czy kilkunastu lat jest fanem bianco-nerich cisnęło się inne nazwisko od Marcello Lippiego,kiedy to nasz ukochany klub ma wakat na pozycji trenera...
Pytanie tylko-ile razy można wchodzić do tej samej rzeki? 6lat temu Marcello Lippi wszedł do niej 2 raz i efekty były znakomite...Kolejne pytanie jednak-czy jest ktoś poza szkoleniowcem,który dał Italii Puchar Świata kto jest w stanie osiągać sukcesy z Juventusem? Bez wątpienia jest a tendencja-jak trwoga to do Lippiego panująca wsród nie tylko fanów ale i włodarzy najbardziej kochanego i zarazem znienawidzonego włoskiego klubu jest niepokojąca..Przypomina to przy zachowaniu zdrowego rozsądku i wszelkich proporcji
nieco powroty Andreja Urlepa do Śląska Wrocław-1 liga polskiej koszykówki
Podsumowując-jak wiadomo Marcello Lippi nie chcę obecnie podejmować się prowadzenia żadnego zespołu..Zamiast wzdychać za tym bez wątpienia wspaniałym szkoleniowcem należy poszukać kogos kto jak 13lat temu nasz ukochany 'Mr.Juve' zacznie zapisywać nowe karty w historii 'Starej Damy'..Tylko pytanie kto? Jeśli chodzi o najsłynniejszych włoskich szkoleniowców to sytuacja jest jasna-wspomnainy Marcello Lippi jeszcze chcę 'wakacjować', Fabio Capello trenuje Real Madryt a w Turynie nikt nie chcę go chyba z powrotem widzieć 8) (na szczęście),Carlo Ancelotti ponownie zdobył z Milanem Champions League i przedłużył z tym klubem kontrakt...Kto zatem został? Są nie tak utalentowani lecz niezwykle zdolni i mające wszelkie dane by pójść w ślady Lippiego czy Capello tacy szkoleniowcy jak Spaletti czy Mancini-obaj jednak mają mocną pozycję w szeregach naszych największych rywali..Kogo zatem powinien zatrudnić zarząd bianco-nerich? Naprawdę trudna decyzja i przede wszystkim decyzja fundamentalna-na pewno nie będziemy mieć niezwykle mocnego składu na przyszły sezon więc talent trenera będzie miał dla Juve wielkie znaczenie..
Szczerze mówiąc nie mam swojego kandydata..Ranieri,Guidolin,Novellino-jakoś nie przekonują mnie te nazwiska-każdemu z nich jestem w stanie coś wytknąć-Ranieriemu psucie wszystkiego czego się dotychczas dotknął (poza Parmą),Guidolinowi ostatnią 'formę' jego Palermo,Novellino brak jakichkolwiek osiągnięć i choćby przebłysków...
Mimo wszystko wierzę w panów Gigliego,Blanca i Secco...
Pytanie tylko-ile razy można wchodzić do tej samej rzeki? 6lat temu Marcello Lippi wszedł do niej 2 raz i efekty były znakomite...Kolejne pytanie jednak-czy jest ktoś poza szkoleniowcem,który dał Italii Puchar Świata kto jest w stanie osiągać sukcesy z Juventusem? Bez wątpienia jest a tendencja-jak trwoga to do Lippiego panująca wsród nie tylko fanów ale i włodarzy najbardziej kochanego i zarazem znienawidzonego włoskiego klubu jest niepokojąca..Przypomina to przy zachowaniu zdrowego rozsądku i wszelkich proporcji

Podsumowując-jak wiadomo Marcello Lippi nie chcę obecnie podejmować się prowadzenia żadnego zespołu..Zamiast wzdychać za tym bez wątpienia wspaniałym szkoleniowcem należy poszukać kogos kto jak 13lat temu nasz ukochany 'Mr.Juve' zacznie zapisywać nowe karty w historii 'Starej Damy'..Tylko pytanie kto? Jeśli chodzi o najsłynniejszych włoskich szkoleniowców to sytuacja jest jasna-wspomnainy Marcello Lippi jeszcze chcę 'wakacjować', Fabio Capello trenuje Real Madryt a w Turynie nikt nie chcę go chyba z powrotem widzieć 8) (na szczęście),Carlo Ancelotti ponownie zdobył z Milanem Champions League i przedłużył z tym klubem kontrakt...Kto zatem został? Są nie tak utalentowani lecz niezwykle zdolni i mające wszelkie dane by pójść w ślady Lippiego czy Capello tacy szkoleniowcy jak Spaletti czy Mancini-obaj jednak mają mocną pozycję w szeregach naszych największych rywali..Kogo zatem powinien zatrudnić zarząd bianco-nerich? Naprawdę trudna decyzja i przede wszystkim decyzja fundamentalna-na pewno nie będziemy mieć niezwykle mocnego składu na przyszły sezon więc talent trenera będzie miał dla Juve wielkie znaczenie..
Szczerze mówiąc nie mam swojego kandydata..Ranieri,Guidolin,Novellino-jakoś nie przekonują mnie te nazwiska-każdemu z nich jestem w stanie coś wytknąć-Ranieriemu psucie wszystkiego czego się dotychczas dotknął (poza Parmą),Guidolinowi ostatnią 'formę' jego Palermo,Novellino brak jakichkolwiek osiągnięć i choćby przebłysków...
Mimo wszystko wierzę w panów Gigliego,Blanca i Secco...
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Liczę na powrót Wielkiego Marcello Lippiego, chociaż mówi on, że nie podejmie pracy w Juve narazie to mi się wydaję, że to tylko podpucha żeby dziennikarze go bardzo nie męczyli. Liczę na to, że w Lipcu Marcello Lippi zostanie oficjalnie przedstawiony jak trener naszego kochanego Juve !! 
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak tylko twierdzą media, nie należy temu bezgraniczne ufać, szczególnie w takich okresach jak koniec sezonu i mercato.marcin_juventino87 pisze:Wy chyba nie rozumiecie ze Lippi odmówil juz prowadzenia Juve
Bo to wszystko można sprawdzić... dziewczynko...pinturicchia pisze:Siewier, a skad pewność, że to facetSiewier pisze:No i wykrakałeś, znalazł się jeden taki pan co oddał swój głos na fabioherr_braun pisze:Ooooo, czemu nikt nie głosuje na Capello :płaczę:No chyba, że to ty głosowałeś
W każdym razie nie wnikam
Uprzedzę tez odrazu wasz tok myślenia... To nie ja
![]()
![]()

- Mati
- Juventino
Lippi jest w tej chwili chyba najlepszym trenerem świata, choć takie rzeczy ciężko oceniać.
Z Juventusem zdobył bardzo wiele, a ostatnio zdobył Mistrzostwo Świata.
Naprawdę trudno mi powiedzieć jakieś inne nazwisko niż Lippi.Moim zdaniem nie ma lepszego rozwiązania, Marcello z pewnością przywrócił by świetność klubowi.
Z Juventusem zdobył bardzo wiele, a ostatnio zdobył Mistrzostwo Świata.
Naprawdę trudno mi powiedzieć jakieś inne nazwisko niż Lippi.Moim zdaniem nie ma lepszego rozwiązania, Marcello z pewnością przywrócił by świetność klubowi.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Przecież ten zwariowany pomysł z tymczasowym trenerem do października to jakaś totalna głupota, takie coś za nic w świecie nie przejdzie, żaden trener, który ma choćby odrobinę szacunku do samego siebie, nie obejmie posady na niecałe pół roku, wiedząc, że po upływie tego czasu ją straci, bo przygotowuje się na przyjście innego trenera, o tym zapomnijcie! Albo bierzemy LIPPIEGO teraz, albo szukamy innego trenera na stałe, wciąż uparcie powtarzam nazwisko Prandelli!
- Bartas_01
- Juventino
na SJ pojawil sie taki news:
Jak donoszą włoskie media, w przeciągu 48 godzin Claudio Ranieri ma zostać ogłoszony nowym trenerem Juventusu, wraz z nim do Turynu przybyliby Frank Lampard i Momo Sissoko. Po zakończeniu przygody z Parmą i negocjacji z Manchesterem City, Ranieri wrócił w ten weekend do Włoch i ma odbyć decydujące spotkanie z dyrektorem Juve Jean-Claude Blanc'em. Jedyną rzeczą, która może teraz zablokować umowę, jest długość kontraktu, gdyż Włoch chciał podpisać wieloletnią umowę, natomiast Bianconeri chcieliby go zatrudnić na 2 lata, z opcją przedłużenia kontraktu o rok.
Po rezygnacji Deschamps'a i promocji do Serie A, Juventus chce odbudować swoją potęgę i jak najszbciej stać się drużyną zdolną walczyć o najwyższe trofea. Przyjście Ranieriego zapewniłoby nie tylko pozostanie największych gwiazd, takich jak Gianlugi Buffon czy Pavel Nedved, ale mogłoby skłonić niektórych zawodników z Premiership do transferu do Juve. Włoska prasa nade wszystko utrzymuje, iż za włoskim szkoleniowcem do Turynu podąży Frank Lampard, którego Ranieri trenował podczas swego pobytu w Chelsea i uczynił go jednym z najlepszych pomocników świata. Lampard'owi nie udało się ostatnio doprowadzić do pomyślnego końca negocjacji z Chelsea w sprawie nowej umowy. Może on wykupić swój kontrakt, który obowiązuje do 2009 roku, na mocy nowych przepisów UEFA, za jedyne 13 milionów euro. Kolejnym bonusem byłyby przyśpieszone negocjacje w sprawie sprowadzenia pomocnika Liverpoolu Sissoko. Klub z Anfield Road żąda za piłkarza około 17 milionów euro, a sam zawodnik pracował już z Ranierim podczas pobytu w Valencii.
Co wy na to?? jezeli naprawde razem z Ranierim mialby przyjsc Lampard i Sissoko to bylbym chyba w 7 niebie
majac pomoc z Lampardem i Sissoko na srodku oraz Nedvedem i Camorem po bokach do tego Alex z Iaquinta lub Treze albo innym sępem na ataku moglibysmy naprawe duzo zwojowac
pozostaje jeszcze kwestia obrony ale na to jeszcze byloby sporo czasu. Nie wiem jak wy ale ja bylbym zdecydowanie na TAK. Oby to nie byla kolejna glupia plotka 
Jak donoszą włoskie media, w przeciągu 48 godzin Claudio Ranieri ma zostać ogłoszony nowym trenerem Juventusu, wraz z nim do Turynu przybyliby Frank Lampard i Momo Sissoko. Po zakończeniu przygody z Parmą i negocjacji z Manchesterem City, Ranieri wrócił w ten weekend do Włoch i ma odbyć decydujące spotkanie z dyrektorem Juve Jean-Claude Blanc'em. Jedyną rzeczą, która może teraz zablokować umowę, jest długość kontraktu, gdyż Włoch chciał podpisać wieloletnią umowę, natomiast Bianconeri chcieliby go zatrudnić na 2 lata, z opcją przedłużenia kontraktu o rok.
Po rezygnacji Deschamps'a i promocji do Serie A, Juventus chce odbudować swoją potęgę i jak najszbciej stać się drużyną zdolną walczyć o najwyższe trofea. Przyjście Ranieriego zapewniłoby nie tylko pozostanie największych gwiazd, takich jak Gianlugi Buffon czy Pavel Nedved, ale mogłoby skłonić niektórych zawodników z Premiership do transferu do Juve. Włoska prasa nade wszystko utrzymuje, iż za włoskim szkoleniowcem do Turynu podąży Frank Lampard, którego Ranieri trenował podczas swego pobytu w Chelsea i uczynił go jednym z najlepszych pomocników świata. Lampard'owi nie udało się ostatnio doprowadzić do pomyślnego końca negocjacji z Chelsea w sprawie nowej umowy. Może on wykupić swój kontrakt, który obowiązuje do 2009 roku, na mocy nowych przepisów UEFA, za jedyne 13 milionów euro. Kolejnym bonusem byłyby przyśpieszone negocjacje w sprawie sprowadzenia pomocnika Liverpoolu Sissoko. Klub z Anfield Road żąda za piłkarza około 17 milionów euro, a sam zawodnik pracował już z Ranierim podczas pobytu w Valencii.
Co wy na to?? jezeli naprawde razem z Ranierim mialby przyjsc Lampard i Sissoko to bylbym chyba w 7 niebie

- alex_KiNiO
- Juventino
Tylko Lippi! I myślę, że tak też się stanie...POZDRO
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Kuben
- Juventino
Mam mieszane uczucia, co do Ranieriego... nic praktycznie nie osiągnął... z drugiej strony, jeżeli miałby przyjść Frank, to ja kicham na Ranieriego, byle przyszedł Lampi(chociaż coś mi się zdaje, że liga włoska nie dla Niego), do tego Sissoko, Barzagli na obrone i jeszcze jakiś wymiatacz, i skład skompletowany.
Moim marzeniem jest Lippi, wolałbym zatrudnić jakiegoś Vialliego na 5 miechów, a potem wielki powrót Boga Lippiego. Lecz to niestety mało prawdopodobne... a szkoda.
Moim marzeniem jest Lippi, wolałbym zatrudnić jakiegoś Vialliego na 5 miechów, a potem wielki powrót Boga Lippiego. Lecz to niestety mało prawdopodobne... a szkoda.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Tharp
No proszę! 3 głosy na Capello. Przyznać się teraz kto to? :twisted:
A co do tego 'newsa' o Lampardzie: Raczej bzdura, a jeśli nie, to i tak by się nie sprawdził.
A co do tego 'newsa' o Lampardzie: Raczej bzdura, a jeśli nie, to i tak by się nie sprawdził.