Przyszłość Palladino
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Trezegol też grał padake i to przez większą część drugiej części sezonu, bo ciągle na niego stawiał niewiedzieć czemu DD, zamiast kilka razy dać szanse Palladino, to nieee... lepiej wprowadzić stojącego w miejscu Trezegola, niż walczącego na całej lewej stronie boiska Raffaele. Za mało było tej gry w pierwszje jedenastce, ale moim zdaniem na tyle na ile dostawał szans to wykorzystał je bardzo dobrze, co do pózniejszej zniżki formy Palladino, to nie można ZAPOMNIEĆ, IŻ MIAŁ KONTUZJE i, że były to wejścia na końcówki spotkań..Kamil_on pisze:Ja na razie nie zachwycam sie tym grajkiem. Po tym pamietnym hat-tricku nie pokazujem nic ciekawego, a wrecz zdarzaja mu sie absolutnie bezbarwne mecze w ktorych nie utrzymuje swojej pozycji i biega po calym boisku niczym Dwight Yorke. Mam nadzieje ze wkoncu sie obudzi bo jesli nie to nie widze tego grajka nawet na lawce w przyszlym sezonie
Lekkie przegięcie z twojej strony, porównując Palladino do takiego C.Ronaldo, czy Quaresmy. Dla mnie Ten pierwszy to wielka przepraszam, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (błagam nie dawajcie mi banaVenomik pisze:A mi, szczerze mówiąc, chce się ziewać jak słyszę to wszystko.
Dziesiątki domorosłych specjalistów od talentów.
Paro będzie wielkim graczem.
marchisio jest wspaniały.
Giovinco to już w ogóle będzie gwiazdą światowego formatu.
Itp, itd...
Takie stwierdzenia mozna na każdym kroku usłyszeć. Dość, by wywróżyć Juve świetlaną przyszłość - za 2-3 lata będziemy dominować w Serie A i Europie grając wychowankami.
Problem w tym, że Palladino nie jest wielki. I nie wiadomo czy będzie.
Cristiano Ronaldo został trzecim strzelcem ligi.
Sissoko potrafił zneutralizować grę Wielkiej Barcy w środku pola i zaliczyć kilka fantastycznych występów w lidze.
Fabregas został nominowany do najlepszej siódemki graczy ligi angielskiej.
O Diego wszyscy tutaj by się zabili.
O Huntelaara podobnie.
Za Quaresme nerkę by oddali. Za Naniego pewnie też.
Dlaczego wymieniłem tych graczy? Bo większość z nich jest młodsza od Palladino bądź w jego wieku. Jedynie Huntelaar i Quaresma sa o kilka miesięcy starsi. A wszyscy są lepsi, najczęściej znacznie.
Alex w wieku Palladino mijał zawodników w Lidze Mistrzów niemal jak tyczki na treningu. Strzelał wiele bramek.
Wiem, że Palladino nie ma okazji grać w LM, ale po strzeleniu hat-tricka stał się najgorszym graczem naszej drużyny. Aż żal patrzeć na to co robi na boisku (a właściwie na to, że zupełnie nic nie robi).
Chciałbym, by Palladino został. By pokazał swoje umiejętności, rozwinął swój talent. I stał się graczem światowego formatu.
Póki co takim nie jest.
Więc jeśli ktoś widzi go w pierwszym składzie w Serie A to powinien trochę przystopować swój optymizm.
Tak łatwo nie bedzie.

przeciez wiedziales ze dostaniesz kartke..
white_wolv
Nie przez to, że mam kompleksy, ale poprostu odrazu widać samolubność takiego piłkarza i często niepotrzebne dryblingi, a większość akcji idzie poprostu sam jak ten bez mózg. Qaresma jest trochę inny w odróznieniu od Cristiano więcej myśli (o na Boga !), ale to praktycznie ten sam typ zawodnika, którego mam nadzieje, nikt nie sprowadzi do nas. Palladino gra zespołowo, czasami jak to napastnik popisze się jakims dryblingiem, ale to na korzyść drużyny, i odrazu najlepiej z podaniem (widziałem już kilka takich jego zagrań).
Pozatym to zupełnie inni piłkarze i dla Palladino przyszłość jest w jego ukochanym Juve (gdzię już większość zaczyna go kochać, choćby za wypowiedzi), a Cristiano pewnie jak zawsze będzie się kłócił z piłkarzami na boisku, pokazywał mega zajefane sztuczki i kozaczył grając w swoim ulubiony (???) klubie z Manchesteru.
Co do Paro, dla mnie na początku sezonu wydawało, się, że będzie świentym graczem, ale teraz lepiej zaczyna sobie radzić Marchisio. Jest także młodszy bo ma 21 lat, a Paro 23/24. Zresztązarząd pewnie wypożyczy Paro lub odda za Vincenzo Udine.
Giovinco to inna para butów, biorąc pod uwage ten jego jedyny występ, w którym mimo wszystko zaliczył pierwszą asystę po akcji Giovinco - Treze, to trzeba go chwalić, bo to nasz młodziak, nasz wychowanek. Powinniśmy opierać CZASAMI swoją politykę transferową TAKŻE właśnie na naszej szkółce, bo mamy ją rzeczywiśscie swiętna, tylko niektórzy nie chcą zawsze dać szanse młodziakom. Wieże w naszych młodych JUVENTINICH, mieszanka starych i młodych nikomu na złe nie wyjdzie.
- white_wolv
- Juventino
Popieram Venomika.. tez smiesza mnie Ci wszyscy CM`owcy ktorzy chca aby w Serie A grali dla nas Paro z Bojinovem i Palladino a jednoczesnie marza o Scudetto :lol: Ogarnijcie sie ludzie, wylaczcie komputer i obejrzyjcie kilka spotkan wloskiej ligii.. powinno pomoc na glowe.
- Łukasz
- Juventino
Ja osobiście też nie przepadam za Ronaldo, ale należy zauważyć, że w wieku 22 lat jest już filarem swojej reprezentacji i klubu, w którym gra, a 17 goli i 11 asyst w silnej Premiership na pewno robią wrażenie.Buczus_JuveFan pisze: Lekkie przegięcie z twojej strony, porównując Palladino do takiego C.Ronaldo, czy Quaresmy. Dla mnie Ten pierwszy to wielka przepraszam, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (błagam nie dawajcie mi bana), wielki "TECHNIK", wkurzają mnie takie Keny
.
Nie przez to, że mam kompleksy, ale po prostu odrazu widać samolubność takiego piłkarza i często niepotrzebne dryblingi, a większość akcji idzie poprostu sam jak ten bez mózg
- naros
- Juventino
a ja C. Ronaldo bardzo lubię. Chłopak ma talent i w tym sezonie pokazał swój geniusz w 100%. Ciekaw jestem kto dostanie złotą piłkę bo i Kaka i CR7 grali w tym sezonie wyśmienicie. Zapowiada się ciekawa walka... ale to dopiero w grudniu 

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- DamKam
- Juventino
Nie no, myślę że teraz to Ty też trochę przesadzasz :!: Bynajmniej ja sobie wypraszam, bo nie gram w żadnego CM'awhite_wolv pisze:Popieram Venomika.. tez smiesza mnie Ci wszyscy CM`owcy ktorzy chca aby w Serie A grali dla nas Paro z Bojinovem i Palladino a jednoczesnie marza o Scudetto :lol: Ogarnijcie sie ludzie, wylaczcie komputer i obejrzyjcie kilka spotkan wloskiej ligii.. powinno pomoc na glowe.

- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Tylko w fm'a nieDamKam pisze:Nie no, myślę że teraz to Ty też trochę przesadzasz :!: Bynajmniej ja sobie wypraszam, bo nie gram w żadnego CM'a

Tutaj nie chodzi o to w co grasz tylko o syndrom dziecka które uwielbia młode super "utalentowane" gwiazdki.
Co do Palladino to sądzę że warto go zatrzymać. Myślę że jako zmiennik całkiem by się nadał zwłaszcza że wątpię abyśmy w razie ewentualnej jego sprzedaży kupili kogoś lepszego. No chyba że jakiś klub sypnął by jakąś większą kwotą (ale w to akurat wątpię).
- DamKam
- Juventino
Muszę Cię zmartwić, bo od bardzo dawna nie gram w żadne grym-a-t-t-e-o pisze:Tylko w fm'a nieDamKam pisze:Nie no, myślę że teraz to Ty też trochę przesadzasz :!: Bynajmniej ja sobie wypraszam, bo nie gram w żadnego CM'a

[quote=""m-a-t-t-e-o""]Tutaj nie chodzi o to w co grasz tylko o syndrom dziecka które uwielbia młode super "utalentowane" gwiazdki.[/quote]
Pierwsze słysze, żeby docenianie i chęć stawiania również na młodych graczy, było jakimś "syndromem dziecka" :lol:
- Aniolek
- Juventino
- MCzad
- Juventino
Kurcze no wg mnie talent jakiego z Juve już dawno nie było !! Wszechstronny,strzela bramki,świetna technika,szybki i jak na tak młodego zawodnika to musze przyznać że wykazuje w swojej grze niezwykłą dojrzałość :-D Szkoda by było jakby go Man Utd kupiło czy coś bo śmiem twierdzić że znaleźliśmy w odpowiednim momencie następce Alexa !! Zarząd musi go zatrzymać za wszelką cene bo inaczej to osobiście zbiore chłopaków z ośki ( kibiców Juve ) i odwiedzimy kilku członków zarządu
...A jak zostanie Palladinho w Juve to...ach 

E bianconera la bella signora !!
- MCzad
- Juventino
Dlaczego Palladino musi grać w Juve i dlaczego mówi się ze będzie następcą Alexa ?!...sprawdźcie tą bramke Rafaele :
I porównajcie ją sobie z pierwszą bramką Alexa z tego filmiku
...
Życze miłej zabawy i analizy
I porównajcie ją sobie z pierwszą bramką Alexa z tego filmiku

Życze miłej zabawy i analizy

E bianconera la bella signora !!
- The_Stig
- Juventino
Utalentowany i dobrze zapowiadający się piłkarz. Naprawde w TAKICH zawodnikach widze przyszłość Juve. Jeśli odejdzie, będzie to samo co np. z Henry'm. Zostanie gwiazdą w innym klubie.
Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!