Sven Goran Eriksson trenerem JUVE????
- Łukasz
- Juventino
- Mati
- Juventino
Po pierwsze autor tematu pisze o Erikssonie i nie podaje źródła, co już rzuca cień nawet na samo istnienie plotki 
Po drugie też nie widzę dobrego wyjścia oprócz Marcelo Lippiego.
A oddawanie Balzarettiego i Marchionniego za jednego Pascala jest bez sensu.Marchionni byłby w stanie udźwignąć skrzydło wraz z Hasanem nawet w przypadku odejścia Camoranesiego, a zarząd chce się go pozbyć ?Za kogo, za lewego obrońcę ? Prawdopodobnie słabszego niż Chiellini ?
Jeżeli ma grać na środku dobrze, ale nie takim kosztem.

Po drugie też nie widzę dobrego wyjścia oprócz Marcelo Lippiego.
A oddawanie Balzarettiego i Marchionniego za jednego Pascala jest bez sensu.Marchionni byłby w stanie udźwignąć skrzydło wraz z Hasanem nawet w przypadku odejścia Camoranesiego, a zarząd chce się go pozbyć ?Za kogo, za lewego obrońcę ? Prawdopodobnie słabszego niż Chiellini ?
Jeżeli ma grać na środku dobrze, ale nie takim kosztem.
- Alfa i Omega
- Juventino
Eriksson? :lol: To ma być kpina?
Durna plota... :roll:
Chociaż znając życie, trafi do nas Novellino, czy inne dziecko szczęścia, nie będące zbyt dobrym trenerem... Kto ma być coachem Juve?
Mój ranking:
1. Lippi
2. Lippi
3. Lippi
Durna plota... :roll:
Chociaż znając życie, trafi do nas Novellino, czy inne dziecko szczęścia, nie będące zbyt dobrym trenerem... Kto ma być coachem Juve?
Mój ranking:
1. Lippi
2. Lippi
3. Lippi
- Łukasz
- Juventino
Trap - NIE. Reprezentacja za jego "rządów" grała bardzo chaotycznie. To samo miało miejsce kiedy został szkoleniowcem VfB. Chaos w Juve nie byłby wskazany.19tomek64 pisze:numero uno marcello lippi ale gdyby nieudało sie go śćągnąc tak jak pisze w newsie Giovanni Trapattoni moze byłby dobrym rozwiązaniem
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Skoro Marcelo udzielił wywiadu, w którym dał jasno do zrozumienia, że nie wraca w tym roku do trenerki.. to bardzo wątpię w to, że zobaczymy go przyszłym sezonie na naszej ławce trenerskiej. Oczywiście bardzo bym tego chciał, ale co poradzić..
Trap.. ? raczej nie..
Capello.. ? to jakaś kpina!
Eriksson.. nie wiem.. tyle lat dysponował mocnymi działami Albionu a nic z nimi nie osiągnął..
więc może Spalletti.. ?
obecnie od transferów czysto piłkarskich bardziej zaczyna mnie ciekawić mercato trenerskie..
Trap.. ? raczej nie..
Capello.. ? to jakaś kpina!
Eriksson.. nie wiem.. tyle lat dysponował mocnymi działami Albionu a nic z nimi nie osiągnął..
więc może Spalletti.. ?
obecnie od transferów czysto piłkarskich bardziej zaczyna mnie ciekawić mercato trenerskie..
- D@rco
- Juventino
Lippi nie! Nadaje się tylko na selekcjonera a jako trener Juve mnie osobiście nie przekonał. Juventus powinien zastanowić się nad zatrudnieniem Jaude Ramosa z Sevilli. To teraz jeden z najlepszych trenerów w Europie, a na takiego Stara Dama zasługuje.
- Krystian Walkiewicz
- Juventino
Splaletti moze byc ale raczej nie odejdzie, Lippi oczywiscie jak najbardziej, ale ericsson tez nie najgorszy, Benitez tez jest dobry, Houlier tez by mi pasowal, Capello odpada ale Trapatonni moze byc i jeszcze byly trener realu ten brazylijczyk co trenuje Santos

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dawno nie przeczytałem większej głupoty, masz w ogóle pojęcie co osiągnelismy pod jego wodzą? :roll:D@rco pisze:Lippi nie! Nadaje się tylko na selekcjonera a jako trener Juve mnie osobiście nie przekonał.

- naros
- Juventino
Tylko GRANDE MARCELLO!!! Nie chce widzieć innego trenera w Juve. On jest jedynym trenerem z którym w przyszłym sezonie możemy powalczyć o wysoką lokatę a do tego są nam potrzebni nasi mistrzowie którzy pozostali by w klubie gdyby wrócił Lippi.
Zgadzam się z Dragonem...
Zgadzam się z Dragonem...

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- D@rco
- Juventino
Chodziło mi o jego ostatnie sezony: brak wielkich transferów i nie tylko. Myślisz że dlaczego wymieniono go na Capello. Lippi wypalił się w Juve. Wiem czego dokonał i szanuje go; pamiętam że że zdobył Puchar Mistrzów (jak narazie ostatni dla Juve). Chodzi mi o jego powrót po słabej erze Ancelottiego, przemienił zespół na lepsze, to prawda i zdobył trzy scudetto ale sezon 2003\04 wypadł marnie z braku wielkich transferów. Ale nieważne powroty rzadko są udane (Lippi temu zaprzeczył ale mówi się że dwa razy nie wchodzi sie do tej samej wody a co dopiero trzeci), a Lippi jest jakby z innej epoki. Nie mówie że jest złym trenerem, przeciwnie uważam go za jednego z wybitniejszch , jeśli nie najwybitniejszego z trenerów Starej Damy. Ale przyszedł czas na młodych wilków takich jak Jaude Ramos. Uważasz że Deschamps się nie sprawdził, jego zaliczam do tych właśnie młodych wilków, ale skoro juz go nie ma...
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Po pierwsze: Fakt mial nieudano ostatni sezon kiedy trenowal juventus ale to nie znaczy ze trzeba w liczbie mnogiej mowic bo z tego co wiem to Lippiwe wczesniejszych sezonach zdobywal Mistrzostwa czy chocby nawet doprowadzil nas do finalu lm 4 razy z tego 1 wygrana.D@rco pisze:Chodziło mi o jego ostatnie sezony: brak wielkich transferów i nie tylko. Myślisz że dlaczego wymieniono go na Capello. Lippi wypalił się w Juve. Wiem czego dokonał i szanuje go; pamiętam że że zdobył Puchar Mistrzów (jak narazie ostatni dla Juve). Chodzi mi o jego powrót po słabej erze Ancelottiego, przemienił zespół na lepsze, to prawda i zdobył trzy scudetto ale sezon 2003\04 wypadł marnie z braku wielkich transferów. Ale nieważne powroty rzadko są udane (Lippi temu zaprzeczył ale mówi się że dwa razy nie wchodzi sie do tej samej wody a co dopiero trzeci), a Lippi jest jakby z innej epoki. Nie mówie że jest złym trenerem, przeciwnie uważam go za jednego z wybitniejszch , jeśli nie najwybitniejszego z trenerów Starej Damy. Ale przyszedł czas na młodych wilków takich jak Jaude Ramos. Uważasz że Deschamps się nie sprawdził, jego zaliczam do tych właśnie młodych wilków, ale skoro juz go nie ma...
Po drugie: Nie wymieniono go za Capello poniewaz sam postanowil odejsc z Juventusu juz kilka kolejek przed koncem sezonu zapowiedzial rozstanie .
- naros
- Juventino
Po trzecie: To nie on odpowiadał za transfery. To znaczy on też, mówił kogo by chciał ale najważniejsze decyzje zawsze należą do zarządu.Mati1990 pisze:Po pierwsze: Fakt mial nieudano ostatni sezon kiedy trenowal juventus ale to nie znaczy ze trzeba w liczbie mnogiej mowic bo z tego co wiem to Lippiwe wczesniejszych sezonach zdobywal Mistrzostwa czy chocby nawet doprowadzil nas do finalu lm 4 razy z tego 1 wygrana.D@rco pisze:Chodziło mi o jego ostatnie sezony: brak wielkich transferów i nie tylko. Myślisz że dlaczego wymieniono go na Capello. Lippi wypalił się w Juve. Wiem czego dokonał i szanuje go; pamiętam że że zdobył Puchar Mistrzów (jak narazie ostatni dla Juve). Chodzi mi o jego powrót po słabej erze Ancelottiego, przemienił zespół na lepsze, to prawda i zdobył trzy scudetto ale sezon 2003\04 wypadł marnie z braku wielkich transferów. Ale nieważne powroty rzadko są udane (Lippi temu zaprzeczył ale mówi się że dwa razy nie wchodzi sie do tej samej wody a co dopiero trzeci), a Lippi jest jakby z innej epoki. Nie mówie że jest złym trenerem, przeciwnie uważam go za jednego z wybitniejszch , jeśli nie najwybitniejszego z trenerów Starej Damy. Ale przyszedł czas na młodych wilków takich jak Jaude Ramos. Uważasz że Deschamps się nie sprawdził, jego zaliczam do tych właśnie młodych wilków, ale skoro juz go nie ma...
Po drugie: Nie wymieniono go za Capello poniewaz sam postanowil odejsc z Juventusu juz kilka kolejek przed koncem sezonu zapowiedzial rozstanie .

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- TomiQ
- Juventino
Dokładnie..... ja tylko widze Lippiego na naszej ławce trenerskiej i zarząd powinien wszystko zrobic aby go sprowadzic do Turynu!!mateelv pisze:Houllier raczej nie bo podobno zrezygnował, gdyż ma problemy z sercem.
Tylko Lippi.
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!