Sven Goran Eriksson trenerem JUVE????

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2007, 17:34

Możliwość jest tylko jedna.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2007, 20:29

Po pierwsze autor tematu pisze o Erikssonie i nie podaje źródła, co już rzuca cień nawet na samo istnienie plotki ;)

Po drugie też nie widzę dobrego wyjścia oprócz Marcelo Lippiego.
A oddawanie Balzarettiego i Marchionniego za jednego Pascala jest bez sensu.Marchionni byłby w stanie udźwignąć skrzydło wraz z Hasanem nawet w przypadku odejścia Camoranesiego, a zarząd chce się go pozbyć ?Za kogo, za lewego obrońcę ? Prawdopodobnie słabszego niż Chiellini ?
Jeżeli ma grać na środku dobrze, ale nie takim kosztem.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2007, 20:43

Eriksson? :lol: To ma być kpina?

Durna plota... :roll:

Chociaż znając życie, trafi do nas Novellino, czy inne dziecko szczęścia, nie będące zbyt dobrym trenerem... Kto ma być coachem Juve?

Mój ranking:
1. Lippi
2. Lippi
3. Lippi

19tomek64

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2007, 21:02

numero uno marcello lippi ale gdyby nieudało sie go śćągnąc tak jak pisze w newsie Giovanni Trapattoni moze byłby dobrym rozwiązaniem

GŁEBOKI UPADEK PROWADZI DO WIELKIEGO SZCZĘSCIA
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2007, 21:10

19tomek64 pisze:numero uno marcello lippi ale gdyby nieudało sie go śćągnąc tak jak pisze w newsie Giovanni Trapattoni moze byłby dobrym rozwiązaniem
Trap - NIE. Reprezentacja za jego "rządów" grała bardzo chaotycznie. To samo miało miejsce kiedy został szkoleniowcem VfB. Chaos w Juve nie byłby wskazany.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 28 maja 2007, 21:16

Skoro Marcelo udzielił wywiadu, w którym dał jasno do zrozumienia, że nie wraca w tym roku do trenerki.. to bardzo wątpię w to, że zobaczymy go przyszłym sezonie na naszej ławce trenerskiej. Oczywiście bardzo bym tego chciał, ale co poradzić..

Trap.. ? raczej nie..
Capello.. ? to jakaś kpina!
Eriksson.. nie wiem.. tyle lat dysponował mocnymi działami Albionu a nic z nimi nie osiągnął..
więc może Spalletti.. ?

obecnie od transferów czysto piłkarskich bardziej zaczyna mnie ciekawić mercato trenerskie..

D@rco

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 13:50

Lippi nie! Nadaje się tylko na selekcjonera a jako trener Juve mnie osobiście nie przekonał. Juventus powinien zastanowić się nad zatrudnieniem Jaude Ramosa z Sevilli. To teraz jeden z najlepszych trenerów w Europie, a na takiego Stara Dama zasługuje.

Kogucik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 13:56

Wydaje mi się że Lippi nieprzyjdzie ! Znając nasze nieszczęście przyjdzie Novolino :angry:
zamiast niego wolałbym Vialliego ! Może warto pokusic się o :
Spalletiego , Prandelliego czy Juande Ramosa

Krystian Walkiewicz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 14:45

Splaletti moze byc ale raczej nie odejdzie, Lippi oczywiscie jak najbardziej, ale ericsson tez nie najgorszy, Benitez tez jest dobry, Houlier tez by mi pasowal, Capello odpada ale Trapatonni moze byc i jeszcze byly trener realu ten brazylijczyk co trenuje Santos

Obrazek
Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 14:49

D@rco pisze:Lippi nie! Nadaje się tylko na selekcjonera a jako trener Juve mnie osobiście nie przekonał.
Dawno nie przeczytałem większej głupoty, masz w ogóle pojęcie co osiągnelismy pod jego wodzą? :roll:

Obrazek
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 15:22

Tylko GRANDE MARCELLO!!! Nie chce widzieć innego trenera w Juve. On jest jedynym trenerem z którym w przyszłym sezonie możemy powalczyć o wysoką lokatę a do tego są nam potrzebni nasi mistrzowie którzy pozostali by w klubie gdyby wrócił Lippi.

Zgadzam się z Dragonem...

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
D@rco

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 16:43

Chodziło mi o jego ostatnie sezony: brak wielkich transferów i nie tylko. Myślisz że dlaczego wymieniono go na Capello. Lippi wypalił się w Juve. Wiem czego dokonał i szanuje go; pamiętam że że zdobył Puchar Mistrzów (jak narazie ostatni dla Juve). Chodzi mi o jego powrót po słabej erze Ancelottiego, przemienił zespół na lepsze, to prawda i zdobył trzy scudetto ale sezon 2003\04 wypadł marnie z braku wielkich transferów. Ale nieważne powroty rzadko są udane (Lippi temu zaprzeczył ale mówi się że dwa razy nie wchodzi sie do tej samej wody a co dopiero trzeci), a Lippi jest jakby z innej epoki. Nie mówie że jest złym trenerem, przeciwnie uważam go za jednego z wybitniejszch , jeśli nie najwybitniejszego z trenerów Starej Damy. Ale przyszedł czas na młodych wilków takich jak Jaude Ramos. Uważasz że Deschamps się nie sprawdził, jego zaliczam do tych właśnie młodych wilków, ale skoro juz go nie ma...

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 16:53

D@rco pisze:Chodziło mi o jego ostatnie sezony: brak wielkich transferów i nie tylko. Myślisz że dlaczego wymieniono go na Capello. Lippi wypalił się w Juve. Wiem czego dokonał i szanuje go; pamiętam że że zdobył Puchar Mistrzów (jak narazie ostatni dla Juve). Chodzi mi o jego powrót po słabej erze Ancelottiego, przemienił zespół na lepsze, to prawda i zdobył trzy scudetto ale sezon 2003\04 wypadł marnie z braku wielkich transferów. Ale nieważne powroty rzadko są udane (Lippi temu zaprzeczył ale mówi się że dwa razy nie wchodzi sie do tej samej wody a co dopiero trzeci), a Lippi jest jakby z innej epoki. Nie mówie że jest złym trenerem, przeciwnie uważam go za jednego z wybitniejszch , jeśli nie najwybitniejszego z trenerów Starej Damy. Ale przyszedł czas na młodych wilków takich jak Jaude Ramos. Uważasz że Deschamps się nie sprawdził, jego zaliczam do tych właśnie młodych wilków, ale skoro juz go nie ma...
Po pierwsze: Fakt mial nieudano ostatni sezon kiedy trenowal juventus ale to nie znaczy ze trzeba w liczbie mnogiej mowic bo z tego co wiem to Lippiwe wczesniejszych sezonach zdobywal Mistrzostwa czy chocby nawet doprowadzil nas do finalu lm 4 razy z tego 1 wygrana.
Po drugie: Nie wymieniono go za Capello poniewaz sam postanowil odejsc z Juventusu juz kilka kolejek przed koncem sezonu zapowiedzial rozstanie .

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 17:02

Mati1990 pisze:
D@rco pisze:Chodziło mi o jego ostatnie sezony: brak wielkich transferów i nie tylko. Myślisz że dlaczego wymieniono go na Capello. Lippi wypalił się w Juve. Wiem czego dokonał i szanuje go; pamiętam że że zdobył Puchar Mistrzów (jak narazie ostatni dla Juve). Chodzi mi o jego powrót po słabej erze Ancelottiego, przemienił zespół na lepsze, to prawda i zdobył trzy scudetto ale sezon 2003\04 wypadł marnie z braku wielkich transferów. Ale nieważne powroty rzadko są udane (Lippi temu zaprzeczył ale mówi się że dwa razy nie wchodzi sie do tej samej wody a co dopiero trzeci), a Lippi jest jakby z innej epoki. Nie mówie że jest złym trenerem, przeciwnie uważam go za jednego z wybitniejszch , jeśli nie najwybitniejszego z trenerów Starej Damy. Ale przyszedł czas na młodych wilków takich jak Jaude Ramos. Uważasz że Deschamps się nie sprawdził, jego zaliczam do tych właśnie młodych wilków, ale skoro juz go nie ma...
Po pierwsze: Fakt mial nieudano ostatni sezon kiedy trenowal juventus ale to nie znaczy ze trzeba w liczbie mnogiej mowic bo z tego co wiem to Lippiwe wczesniejszych sezonach zdobywal Mistrzostwa czy chocby nawet doprowadzil nas do finalu lm 4 razy z tego 1 wygrana.
Po drugie: Nie wymieniono go za Capello poniewaz sam postanowil odejsc z Juventusu juz kilka kolejek przed koncem sezonu zapowiedzial rozstanie .
Po trzecie: To nie on odpowiadał za transfery. To znaczy on też, mówił kogo by chciał ale najważniejsze decyzje zawsze należą do zarządu.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 17:03

mateelv pisze:Houllier raczej nie bo podobno zrezygnował, gdyż ma problemy z sercem.

Tylko Lippi. :wink:
Dokładnie..... ja tylko widze Lippiego na naszej ławce trenerskiej i zarząd powinien wszystko zrobic aby go sprowadzic do Turynu!!

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Zablokowany