Juventus zostanie sprzedany?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 19:44

UlTrAs pisze:
KU-bra pisze: Ale przynajmniej była by większa kasa :prochno: Nie 70mln euro na transfery tylko 170... :smile:
No to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... Marze od dziecka o tym, aby nasz klub kupił jakiś szejk.

To są tylko gdybania. Ale co jest w tym złego, że jakiś miliarder kupi Juve? Przynajmniej nie było by problemu z pieniędzmi...

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 19:48

charles pisze:w wyborczej tez jest wzmianka o tym ze Juventus ma byc sprzedany... troche mnie to zdziwiło!!;/ pozatym jest artykuł o JUVE i o jego planach transfrowych!!
Też widziałem!
Ale to plagiat ze strony JP!!
U nas jest taki news, skopiowali go sobie!!

Dirty mind
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 19:50

:prochno: jak ja kocham takie newsy :prochno:
Z mojej strony odpowiedz jest jedna N-I-E !
Nie potrzebujemy pieniędzy, sami damy rade. Poza tym nie chciałbym widzieć wszystkich dzieciaków którzy mają po 10 lat z koszulkami Juve krzyczących "Forza Juve" bądź "Jaa mają tyle kasy chciałbym aby kupili Ronaldinho" :roll:
UlTrAs pisze:
KU-bra pisze: Ale przynajmniej była by większa kasa :prochno: Nie 70mln euro na transfery tylko 170... :smile:
No to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... Marze od dziecka o tym, aby nasz klub kupił jakiś szejk.
:prochno:
Też o tym marzyłem :wink:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 20:06

UlTrAs pisze:
Ale jak większośc akcji ma syn terrorysty czy kogos tam to Tobie nie przeszkadza co ?

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 20:22

RuTeK pisze:
UlTrAs pisze:
Ale jak większośc akcji ma syn terrorysty czy kogos tam to Tobie nie przeszkadza co ?
czy kogoś tam...

Nie. Nie przeszkadza mi to.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 20:51

Ein pisze::prochno: jak ja kocham takie newsy :prochno:
Nie potrzebujemy pieniędzy, sami damy rade. Poza tym nie chciałbym widzieć wszystkich dzieciaków którzy mają po 10 lat z koszulkami Juve krzyczących "Forza Juve" bądź "Jaa mają tyle kasy chciałbym aby kupili Ronaldinho" :roll:
Wiesz nie sadze ze by sie tak stalo.
Z Chelsea tak bylo tylko dlatego bo klub nie mial zadniej histori.
Tak nagle po prostu jakis milioner go kupil, zainwestowal i juz najlepsza druzyna na swiecie. Z nami by tak nie byo bo nie bylo by takiego ''wybuchu'' sukcesow, bo my juz wygrywalismy i to nie malo, wiec dla ludzi to by nie bylo nic nowego. ;)

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 20:56

UlTrAs pisze:
RuTeK pisze:
UlTrAs pisze:
czy kogoś tam...

Czyli nie przeszkadza Tobie, że Juventusu aukcje kupionę są przez Terroryste ? ale przeszkadzalo By Tobie, że szejk ladowal by kase w naszą drużynę? a i jeszcze ile znasz klubów gdzie szejkowie wykupili kluby ( Europejskie ) ?!

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 20:59

Ibra_fan pisze:
Ein pisze::prochno: jak ja kocham takie newsy :prochno:
Wiesz nie sadze ze by sie tak stalo.
Z Chelsea tak bylo tylko dlatego bo klub nie mial zadniej histori.
Tak nagle po prostu jakis milioner go kupil, zainwestowal i juz najlepsza druzyna na swiecie. Z nami by tak nie byo bo nie bylo by takiego ''wybuchu'' sukcesow, bo my juz wygrywalismy i to nie malo, wiec dla ludzi to by nie bylo nic nowego. ;)
No nie wiem. Ludzie zawsze rzucają się na to co nowe, modne. Modni już jesteśmy :D wiec będziemy tylko odnowieni,jeżeli zostaniemy wykupieni to jestem pewien, że nagle zobaczysz dużo osób w koszulkach Juve :wink: .
Jeszcze jak będzie jakaś otoczka medialna ... uhm już widzę jak "Szpaku" jara się nowym Juventusem
:D i naszym "El" Capitano :smile:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 21:00

RuTeK pisze:
UlTrAs pisze:
RuTeK pisze:
czy kogoś tam...

Czyli nie przeszkadza Tobie, że Juventusu aukcje kupionę są przez Terroryste ? ale przeszkadzalo By Tobie, że szejk ladowal by kase w naszą drużynę? a i jeszcze ile znasz klubów gdzie szejkowie wykupili kluby ( Europejskie ) ?!
A tobie nie przeszkadza, że wypisujesz nieprawdopodobne głupoty w temacie o którym nie masz bladego pojęcia, co widać od razu po przeczytaniu twoich dwóch poprzednich postów ?

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 21:08

juveluck pisze:
RuTeK pisze:
UlTrAs pisze:
czy kogoś tam...

A tobie nie przeszkadza, że wypisujesz nieprawdopodobne głupoty w temacie o którym nie masz bladego pojęcia, co widać od razu po przeczytaniu twoich dwóch poprzednich postów ?
W żadnym wypadku...

sisman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 21:08

Dla mnie to jest kolejna wielka plota :stop: ile jeszcze ich będzie? :think: już zostawiliby nas w spokoju. Pamiętam jak niedwano pisano o tym, że Juve czeka degradacja do serieC, ponieważ na swiat wyszły kolejne dowody obciążające Juventus. Mam już tego dosyć! Wszystkim żal d.... ściska, bo już po roku awansowaliśmy, a w przyszłym mamy szanse walczyć o mistrzostwo :dance: Niedługo wymyślą, że Del Piero i Nedved odchodzą do Interu :rotfl: żal mi ich. Niech sobie gadają co chcą nie przejmujcie się tym rodzina Angellich od zawsze była z Juventusem. Denerwują mnie takie osoby, które chciałby nie wiadomo jakiego sponsora, który by może dawał dużo$$$, ale sam klub miałby gdzieś!!! I to wszystko co mam do napisania mam nadzieje, ze sie ze mną zgadzacie nie ważna jest kasa tylko przywiązanie, a to wraz z rodziną Angellich odnoślilśmy największe sukcesy. Już o tym zapomnieliście?? :?
FORZA JUVE!!!!

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 21:18

Agnelli się w grobie przewraca...
Jeśli do tego dojedzie to się chyba załamie... :/

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 21:49

Rutek pisze:Czyli nie przeszkadza Tobie, że Juventusu aukcje kupionę są przez Terroryste ?
Powstrzymam się z inwektywami w Twoim kierunku i nie powiem, że jesteś skończonym kretynem(choć podobno to prawda). Co nie zmienia faktu, że pieprzysz od rzeczy :whistle:

Kaddafi senior jest takim samym terrorystą, jak Dalaj Lama. To schorowany staruszek, któremu trochę się niedawno pod kopułą pomieszało i zajął się religią, zostawiając politykę młodszym. A czasy kiedy Libia prowadziła agresywną politykę wobec zachodu minęły bezpowrotnie w końcówce XX wieku. Obecnie ten kraj utrzymuje dobre stosunki z zachodem, gospodarka nastawia się na bardziej rynkową, a w libijskich supermarketach na połkach mozna znaleźć polskie produkty(np. wedlowskie Delicje).

Kaddafi junior z kolei jest szanowanym w Italii biznesmenem, jedyną chyba jego skazą jest to, że robi interesy z Morattim, ale cóż - połączyla ich wspólna branża. Przy okazji trzeba dodać, że jest też zagorzałym kibicem Juve(stąd to kupowanie akcji i loty na mecze do Turynu pod groźbą zestrzelenia przez lotnictwo NATOwskie), podobnie zresztą jak połowa libijskiego społeczeństwa.

Co do tematu - wredne małe przebrzydłe Elkany! Dziadek powinien był was wydziedziczyć, jeśli to prawda :snooty:

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 22:39

UlTrAs pisze:
szejk nie szejk ale by było wiecej kaski...chociaz osobiście wole niech zostanie tak jak jest... bo zrobiło by sie z JUVE dryga Chelsea. :angry:

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
delpieropg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 23:12

Ta ja powiem tak moim zdaniem to jest na 99% głupia plotka no bo spójrzcie Juve awansuje do serie A po karnej degradacji (co nie jest prostą rzeczą jak się wielu wydaje) już zaczeli robić ruchy transferowe wszyscy w zarządzie robią co mogą żeby przygotować JUve do serie A widać że się starają i im zależy nawet gdyby Gigi odszedł to i tak Juve nie zostanie sprzedane:PTakich klubów nie można sprzedawać i tyle poprostu awansowaliśmy to szukają znowu czego bo wiedzą że jak już wrócimy to nie bd łatwo innym bo to my bd trząść SERIE A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ