Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- Tharp
B@rt pisze:O w mordę, ale wsiowo wygląda ten fotomontaż z Tuttosport, całe szczęście, że to TYLKO fotomontaż, bo gdyby Juventini biegali w takich koszulkach, to aż byłoby mi głupio...

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
=> Tharpenio
No oczywiście, że żartuję, stary, bez przesady, nie przestałem kibicować JUVE po degradacji do Serie B, a miałbym przestać z powodu głupiego logo na koszulce?:) Looz, nie bój nic, tak mi się tylko powiedziało, gadka bez pokrycia:)
No oczywiście, że żartuję, stary, bez przesady, nie przestałem kibicować JUVE po degradacji do Serie B, a miałbym przestać z powodu głupiego logo na koszulce?:) Looz, nie bój nic, tak mi się tylko powiedziało, gadka bez pokrycia:)
- MaHeR
- Juventino
no z tym logo moze faktycznie wyglada CHU**** ale to tylko logo sponsora a tak wogole to tylko lipny fotomontaz Tuttosport
wiec mam nadzieje ze normalnie na koszulkach bedzie wygladalo calkiem normalnie... ;D

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- dolores haze
- Juventino
Kamil_on pisze:A mnie tam malo obchodzi jak wyglada logo sponsora . Pieniadze daja, wiec cieszmy sie z tego
O to to! Święte słowa. Co do samych strojów, to i tak są przecież w dwóch najlepszych i najelegantszych kolorach, dodam, że przecież że są ponadczasowe, o czym świadczą co rok kolekcje chociażby Chanel jak i stroje Juve oczywiście... Najważniejsze jest to, żeby było dużo kasy na wzmocnienia i dobre warunki dla graczy do treningów, bo to się przekłada na lepszą grę, więcej zwycięstw i więcej radości dla nas, kibiców oczywiście. A czy koszulka ma logo Fiat czy New Holland to to nie ma znaczenia. Zawsze mogliby mieć napisane Pedigree albo O.B. , i wtedy to już rzeczywiście byłoby trochę gorzej...

- Cube - fan Juve
- Juventino
To logo New Holland nie wygląda nawet najgorzej na koszulkach z szerszymi pasami (do fotomontażu posłużyłem się koszulką z sezonu 04/05, z małym "tuningiem"
). Imo na nowy sezon powinny właśnie powrócić szersze pasy, chyba, że Nike zaskoczy nas jeszcze lepszym rozwiązaniem 
PS. A w ogóle to zgadzam się z wypowiedziami powyżej - nie jest ważne logo sponsora, tylko gra Juve

PS. A w ogóle to zgadzam się z wypowiedziami powyżej - nie jest ważne logo sponsora, tylko gra Juve

- Tharp
Nie powiem, wyszło ci całkiem nieźle. Nike się postara, odbajerzy, zrobi kolorową rameczkę dla loga New Holland, coś pokombinuje, i nasze panienki "ale to logo brzydkie! ale ta koszulka fuj!" będą zadowolone...Cube - fan Juve pisze:(...)
- RuTeK
- Juventino
Muszę przyznac, że kawał b.dobrej roboty a i koszulka przezentuję sie przyzwoicie...
Ciekawi mnie tylko jaki bedzie materiam tej reklamy? taki jak z tego roq czy jak z 05/06
P.s co robią te gwiazdki nad herbem :>
Ciekawi mnie tylko jaki bedzie materiam tej reklamy? taki jak z tego roq czy jak z 05/06
P.s co robią te gwiazdki nad herbem :>
- Adi10
- Juventino
musze przyznac, ze wyszlo dobrzeCube - fan Juve pisze:To logo New Holland nie wygląda nawet najgorzej na koszulkach z szerszymi pasami (do fotomontażu posłużyłem się koszulką z sezonu 04/05, z małym "tuningiem"). Imo na nowy sezon powinny właśnie powrócić szersze pasy, chyba, że Nike zaskoczy nas jeszcze lepszym rozwiązaniem
[...]
http://img61.imageshack.us/img61/2469/pjfw3.png

Rowniez licze na powrot szerszych pasow, tylko zeby Nike nie zakoczylo nas koszulką bez pasow... tak jak juz raz chcieli to zrobic :naughty:
edit:
jako wyjazdowa chcialbym cos takiego:

i nawet to nowe logo pasuje

Ostatnio zmieniony 10 maja 2007, 20:30 przez Adi10, łącznie zmieniany 2 razy.
- Monte Cristo
- Juventino
A co byscie powiedzieli na taka koszulke jak ma teraz Barcelona? 
Oczywyscie czarno biala
I tam gdzie na srodku jest kontrast mieszy bialym a czarnym jest logo Juve

Oczywyscie czarno biala

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Na początku tego sezonu miała być taka koszulka Juve, samo JP podawało jej foty, już nawet widziałem taką na allegro, jak ktoś sprzedaje, ale ostatecznie zarząd Juve wybrał tą teraźniejszą, i chyba jednak bardziej mi się podoba...Ibra_fan pisze:A co byscie powiedzieli na taka koszulke jak ma teraz Barcelona?
Oczywyscie czarno biala