Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Tharp

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 16:59

B@rt pisze:O w mordę, ale wsiowo wygląda ten fotomontaż z Tuttosport, całe szczęście, że to TYLKO fotomontaż, bo gdyby Juventini biegali w takich koszulkach, to aż byłoby mi głupio...
:angry: Mam nadzieje, że żartujesz. Co to jest za kibicowanie? Kibicujesz koszulce czy drużynie? Ja mam to totalnie w d... nosie, jak będzie wyglądać ta koszulka. Ludzie, bez przesady. To nie są kobiety, żeby się stroić... wystarczy spojrzeń na koszulki wyjazdowe z przed kilku sezonów... były różowe. Fajnie by było, jakby te koszulki wyglądały dobrze, ale jak nie to co z tego? Dla mnie to całe logo New Holland mogło by być różowe. I w ciapki. I tak bym był za Juventusem. I NIGDY BY MI NIE BYŁO GŁUPIO. :naughty:

B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 17:19

=> Tharpenio
No oczywiście, że żartuję, stary, bez przesady, nie przestałem kibicować JUVE po degradacji do Serie B, a miałbym przestać z powodu głupiego logo na koszulce?:) Looz, nie bój nic, tak mi się tylko powiedziało, gadka bez pokrycia:)

MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 17:56

no z tym logo moze faktycznie wyglada CHU**** ale to tylko logo sponsora a tak wogole to tylko lipny fotomontaz Tuttosport :prochno: wiec mam nadzieje ze normalnie na koszulkach bedzie wygladalo calkiem normalnie... ;D

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
dolores haze

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 18:39

Kamil_on pisze:A mnie tam malo obchodzi jak wyglada logo sponsora . Pieniadze daja, wiec cieszmy sie z tego :)

O to to! Święte słowa. Co do samych strojów, to i tak są przecież w dwóch najlepszych i najelegantszych kolorach, dodam, że przecież że są ponadczasowe, o czym świadczą co rok kolekcje chociażby Chanel jak i stroje Juve oczywiście... Najważniejsze jest to, żeby było dużo kasy na wzmocnienia i dobre warunki dla graczy do treningów, bo to się przekłada na lepszą grę, więcej zwycięstw i więcej radości dla nas, kibiców oczywiście. A czy koszulka ma logo Fiat czy New Holland to to nie ma znaczenia. Zawsze mogliby mieć napisane Pedigree albo O.B. , i wtedy to już rzeczywiście byłoby trochę gorzej... :prochno:

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 19:49

Nasze zwycięstwa w Serie A pozwolą zapomnieć o reklamie...
Jeszcze wszyscy będą pragnąć loga firmy New Holland na swoich koszulkach :P :smile:

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 20:04

To logo New Holland nie wygląda nawet najgorzej na koszulkach z szerszymi pasami (do fotomontażu posłużyłem się koszulką z sezonu 04/05, z małym "tuningiem" :D). Imo na nowy sezon powinny właśnie powrócić szersze pasy, chyba, że Nike zaskoczy nas jeszcze lepszym rozwiązaniem ;)

PS. A w ogóle to zgadzam się z wypowiedziami powyżej - nie jest ważne logo sponsora, tylko gra Juve :)

Obrazek

Tharp

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 20:10

Cube - fan Juve pisze:(...)

Obrazek
Nie powiem, wyszło ci całkiem nieźle. Nike się postara, odbajerzy, zrobi kolorową rameczkę dla loga New Holland, coś pokombinuje, i nasze panienki "ale to logo brzydkie! ale ta koszulka fuj!" będą zadowolone...

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 20:12

Muszę przyznac, że kawał b.dobrej roboty a i koszulka przezentuję sie przyzwoicie...

Ciekawi mnie tylko jaki bedzie materiam tej reklamy? taki jak z tego roq czy jak z 05/06

P.s co robią te gwiazdki nad herbem :>

Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 20:19

szerokie pasy to jest to :)
Najlepsza koszulka jaka byla moim zdaniem

Obrazek
Adi10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 20:23

Cube - fan Juve pisze:To logo New Holland nie wygląda nawet najgorzej na koszulkach z szerszymi pasami (do fotomontażu posłużyłem się koszulką z sezonu 04/05, z małym "tuningiem" :D). Imo na nowy sezon powinny właśnie powrócić szersze pasy, chyba, że Nike zaskoczy nas jeszcze lepszym rozwiązaniem ;)
[...]
http://img61.imageshack.us/img61/2469/pjfw3.png
musze przyznac, ze wyszlo dobrze :)
Rowniez licze na powrot szerszych pasow, tylko zeby Nike nie zakoczylo nas koszulką bez pasow... tak jak juz raz chcieli to zrobic :naughty:

edit:
jako wyjazdowa chcialbym cos takiego:
Obrazek
i nawet to nowe logo pasuje ;)
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007, 20:30 przez Adi10, łącznie zmieniany 2 razy.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 20:26

Mnie też się bardziej podobają szersze pasy.
A w sumie ta żółć z czernią się ładnie komponuje :smile:

Nick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 20:27

a mi sie podobały różowe :D sam szukam takiej jaką miał GIGI gdy bronił w różu ;] kolor jak kolor a co do loga to nie najgorsze tylko mogło by byc troche mniejsze ;]
pozdr

Forza la Juve !
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 20:52

A co byscie powiedzieli na taka koszulke jak ma teraz Barcelona? :D
Oczywyscie czarno biala ;)
I tam gdzie na srodku jest kontrast mieszy bialym a czarnym jest logo Juve :D

playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 20:58

to jest po prostu za szerokie! I żółty też nie pasuje

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 20:59

Ibra_fan pisze:A co byscie powiedzieli na taka koszulke jak ma teraz Barcelona? :D
Oczywyscie czarno biala ;)
I tam gdzie na srodku jest kontrast mieszy bialym a czarnym jest logo Juve :D
Na początku tego sezonu miała być taka koszulka Juve, samo JP podawało jej foty, już nawet widziałem taką na allegro, jak ktoś sprzedaje, ale ostatecznie zarząd Juve wybrał tą teraźniejszą, i chyba jednak bardziej mi się podoba...

ODPOWIEDZ