Del Piero 7 najbogatszym piłkarzem świata.
- Radosław Gorol
- Juventino
To sie prawie calkowicie z toba zgodze. Prawie, bo Henry jednak jest jednym z najlepszych pilkarzy na swiecie.Tharpenio pisze:Oczywiście śmieszy pierwsza piątka, typowe rozreklamusy ;-)
W przyszlym roku na 1 miejscu bedzie Beckham, ktory jak wiadomo skosi grube miliony w LA Galaxy.
- TomiQ
- Juventino
No to zarobili troche....Troche dziwi mnie zarobek Fergusona.. za tyle lat i sukcesów w MU powinien zarobic troszke wiecej....
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
@Sapo_JuveFan
Deschamps nie zarabia, bo nie prowadzi żadnej drużyny
Chciałem tylko zwrócić uwagę na jedną rzecz - w rankingu trenerów podane są zarobki za sezon, ale w rankingu piłkarzy podano coś innego, bo przecież Del Piero nie zarabia 11 baniek za rok! Nie wygląda mi to też na wartość majątku, bo wtedy liczby byłyby mimo wszystko dużo większe. Może to jest kasa, którą mają na koncie?
Deschamps nie zarabia, bo nie prowadzi żadnej drużyny
Chciałem tylko zwrócić uwagę na jedną rzecz - w rankingu trenerów podane są zarobki za sezon, ale w rankingu piłkarzy podano coś innego, bo przecież Del Piero nie zarabia 11 baniek za rok! Nie wygląda mi to też na wartość majątku, bo wtedy liczby byłyby mimo wszystko dużo większe. Może to jest kasa, którą mają na koncie?

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Razem z reklamami wychodzi mu 11 melonów za rok.B@rt pisze:@Sapo_JuveFan
Deschamps nie zarabia, bo nie prowadzi żadnej drużyny![]()
Capo di tutti capi
- Fifarulez
- Juventino
Ballack się znalazł bo gra w Chelsea, czyl;i wiadomo o co chodzi. Kto się dziwi C.Ronaldo? Przecież w tym sezonie grł świetnie to i mu się na zarobkach odbija. Poza tym należy mu się- wychowywał się w biednej rodzinie
... Beckham spadł na drugie miejsce, a jeszcze rok temu zarabiał (chyba) tyle samo, co teraz Ronaldinho. Ale Brazylijczyk za rok spadnie, tak przynajmniej myślę.... A w Galaxy Becks zarobi sporo kasy- był o tym raport swego czasu w dodatku do PS "Tempo". Ma zarabiać więcej niż najlepszy piłkarz i zastanawiano się nawet, czy inni zawodnicy nie wzniecą buntu, że Anglik tyle zarabia, bo podobno różnica jest "Galaktyczna" (hmm...sam nie wiem dlaczego taki wyraz napisałem- "Galaktyczni") :-D ...

- SiCiÓśJUVE
- Juventino
Del piero gra, szczela gole, to nie dziwota ze tyle zarabia.hehe
Sie zastanawiam i wydawalo by sie ze wiecej powinno tu byc pilkarzy Realu Madryt tyle za transwery placa myslaem ze tez bada zarabiac wiecej

Sie zastanawiam i wydawalo by sie ze wiecej powinno tu byc pilkarzy Realu Madryt tyle za transwery placa myslaem ze tez bada zarabiac wiecej

FORZA_JUVE
JUVE_my_world_Del_Piero_my_God
JUVE_my_world_Del_Piero_my_God