KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- LBaLin
- Juventino
Powiem Ci ze nawet nie chodzi o to czy ktos pozna ale polyestrowe krawaty sa lepszej i gorszej jakosci - te bazarowe nie daja sie nawet porzadnie zawiazac... Tak jak mowilem w przypadku polo tak podtrzymam i przy tym temacie nie kupmy czegos co jest tansze a okaze sie ze do niczego sie nie nadaje a tylko ladnie wyglada jak wisi w szafie...Diego pisze:-Lucas- pisze:Wejdz no na Allegro![]()
![]()
Rozpoznałbyś dwa krawaty (jedwabny i poliestrowy) bez dotykania? Bo ja chyba nie. Więc co za różnica-Lucas- pisze:Nawet gdyby się okazało tak jak mówisz zawsze pozostają krawaty poliestrowe chodz wiadomo jedwabny krawat robi wrazenie 8)?
- adi130
- Juventino
wiec panowie za jedwabne to naprawde można sie nieźle wykosztowac ja przez przypadek kupiłem taki jeden bo do koszuli mi sie podobał i sobie dobrałem go niepatrząc na jego cene.....i wykosztowałem sie za niego ponad 150
moja propozycja jest aby jednak poliestrowe zrobic
jak cos to moge sprobowac skolowac namiary bo wiem że byly robione takie krawaty KKSu i naprawde żałuje że go nie kupiłem
a co do tych jestem absolutnie na tak 

- Bukol87
- Juventino
Ja tez bylbym chetny na 80% jak poznam cene to podejme ostateczna decyzje.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zależy od projektu i od ...ceny
Krawacik mi sie marzy więc czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Szkoda, że na fotce w 1 poscie, logo Juve zaslanial by garnitur...ale inaczej nie ma jak zrobić, no i herb może być większy.

- DelSojer
- Juventino
Ja rowniez zglaszam swoje zainteresowanie, ale tak jak poprzednicy bede pewny na 100% jak poznam cene.
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- DamKam
- Juventino
No no, zainteresowanie krawacikiem wyraźnie wzrosło :-D Co do materiału z jakiego miałby być wykonany, to mnie osobiście jest to kompletnie obojętne
Choć jeżeli bralibyśmy poliestrowe, to były by tańsze, a tym samym zapewne było by więcej chętnych. Więc ja uważam, że śmiało moglibyśmy wziąść właśnie te tańsze
Ale sprawa wyboru materiału musi jeszcze poczekać. Teraz czas na jakieś konkretne informacje odnośnie firmy która miała by to zrobić i jakie są ich wymogi. Przede wszystkim co do minimalnej ilości zamówień, no i ceny oczywiście :!: