Inter pseudomistrzem!!
- MrWlodek
- Juventino
Cóż, gratulować nie będę bo nie ma czego, płakać też nie zamierzam, lepiej siąść i wybuchnąć śmiechem. Jak już wyżej wspominano - i to nie raz - inter "zdobył" mistrzostwo już w lecie. Niech się pocieszą przez ten rok, bo w następnym sezonie wszystko wróci do najlepszego porządku.
Można zacytować tutaj boiskowe hasło:
"Niech się (tutaj wulgarne słowo tyczące się to męskiego narządu, ale w l. mnogiej) cieszą!"
PS Nie używałem wulgaryzmów więc chyba nie dostane znowu kartki za nic?
Można zacytować tutaj boiskowe hasło:
"Niech się (tutaj wulgarne słowo tyczące się to męskiego narządu, ale w l. mnogiej) cieszą!"
PS Nie używałem wulgaryzmów więc chyba nie dostane znowu kartki za nic?

- juveluck
- Juventino
Ja nawet nie wiedziałem, ze wygraliście mecz, tylko ten temat uświadomił mi ten fakt. Zauważył bym to dopiero wieczorem zapewne. Nie wchodzę na fora milanu interu parmy czy innego badziewia. Interesuje się swoim klubem i to nie tylko przez internet.TdF pisze:Dobrze już dobrze, nie frustruj się tak.
Ale to też przed kompem ?swiergot pisze:Ja myślę, że TdF świętował w wakacje dwa scudetti hurtowo.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2007, 18:13 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ein
- Juventino
Uh, Inter wygrał ... no cóż śmiesznie by było gdyby tego nie wygrali jednak tym zwycięstwem nic nie udowodnili. Nadal będą naszą kochaną kolonią(karnną
) dla piłkarzy z południowej ameryki oraz nadal będą tą światową drużyną odpadającą co roku z LM po wyjściu z grupy
.
No ale jedno im przyznać trzeba ... wygrywanie to oni mają we krwi
[/url]
No ale jedno im przyznać trzeba ... wygrywanie to oni mają we krwi
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- tabo89
- Juventino
- TdF
- Interista
To po co piszesz w tym temacie, jak cie to nie interesuje ?? Przygotuj się lepiej na fete z okazji awansu do Serie A.Ja nawet nie wiedziałem, ze wygraliście mecz, tylko ten temat uświadomił mi ten fakt. Zauważył bym to dopiero wieczorem zapewne. Nie wchodzę na fora milanu interu parmy czy innego badziewia. Interesuje się swoim klubem i to nie tylko przez internet.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2007, 18:15 przez TdF, łącznie zmieniany 1 raz.
Inter per Sempre

- Monte Cristo
- Juventino
Nie to ze podejrzewam Inter o korupcje, ale tylko z dwoch ostatnich meczow mozna wyciagnac tyle sytuacji w ktorej sedzia zle postapil, ze hohoho.
- DamKam
- Juventino
juveluck pisze:(...) Albo też fakt, że inter nigdy nie wygrał Scudetto za twojego kibicowania powoduje, że nie wiesz jak sie zachować...
A mówiąc już zupełnie poważnie, to jeśli patrzeć tylko na wyniki, to fakt faktem, Inter zasłużenie wygrał te Mistrzostwo

Ale zemsta będzie słodka, już niedługo :twisted:
- JuveQL
- Juventino
Frustracja - ulubione słówko interistów od jakiegoś hmmm...roku?
Szczerze mówiąc mało mnie obchodzi kto wygrał w tym sezonie scudetto, ogólnie rzecz biorąc, to cała Serie A w tym sezonie jest mi prawie zupełnie obca.
Niemniej gratuluje Interowi zdobycia pierwszego od 1989 roku tytułu mistrza włoch. Nie było to może zbyt wymagające zadanie, ale przynajmniej wykonane (z jak widać dobrym skutkiem) na boisku.
Szczerze mówiąc mało mnie obchodzi kto wygrał w tym sezonie scudetto, ogólnie rzecz biorąc, to cała Serie A w tym sezonie jest mi prawie zupełnie obca.
Niemniej gratuluje Interowi zdobycia pierwszego od 1989 roku tytułu mistrza włoch. Nie było to może zbyt wymagające zadanie, ale przynajmniej wykonane (z jak widać dobrym skutkiem) na boisku.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
:rotfl:juveluck pisze:Albo też fakt, że inter nigdy nie wygrał Scudetto za twojego kibicowania powoduje, że nie wiesz jak sie zachować...

Spokojnie, bedzie lepsze niż wasze po śmiesznym tytule.TdF pisze:Przygotuj się lepiej na fete z okazji awansu do Serie A.

- peste
- Juventino
To, że wygraja bylo wiedomo juz we wrzesniu. Zasluzyli na nie w tym sezonie bo nie tracili glupio pkt. ze slabszymi tak jak to bylo w poprzednich latach, a inne aspekty kazdy zna
. W przyszlym sezonie nie bedzie juz tak latwo. Ciekaw jestem jak bedzie gral ich najlepszy pilkarz Zlatan
. Ja cieszylem sie z 6 scudetti oni maja prawo z 1 

- wErOn
- Juventino
Swoja droga tez dalibyscie sobie spokoj z ta napinka i wylewania zolci. Niech sie naciesza chlopaki. To ich czas. Nastepna taka okazja za X lat wiec dajmy im okazje do poczucia tej satystakcji (chociaz w tym wypadku..?) ktora my czy Milan ma praktycznie co sezon 

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!