Serie B (22): JUVENTUS 0-0 Rimini
- RuTeK
- Juventino
a to przypadkiem nie będzie relacja poprostu ? tak jak u nas na stronceReg pisze:Znalazłem informację, że dzisiejszy mecz będzie pokazywany na żywo, na stronie bwin.com. Do oglądania jest potrzebne konto na w.w stronie (można je założyć za darmo w kilka minut).

- M.
- Juventino
Nie. Można oglądać cały mecz w małym okienku (trochę niewygodnie, ale z drugiej stronie idealny obraz przez 90 minut). A propos relacji JP. Jak ją włączyć? Kiedyś przy wchodzeniu na stronę wyskakiwała automatycznie, a teraz nie mogę jej znaleźć.RuTeK pisze:a to przypadkiem nie będzie relacja poprostu ? tak jak u nas na stronceReg pisze:Znalazłem informację, że dzisiejszy mecz będzie pokazywany na żywo, na stronie bwin.com. Do oglądania jest potrzebne konto na w.w stronie (można je założyć za darmo w kilka minut).
:roll:
- mesju
- Qualità Juventino
Na stronie głównej po prawej stronie są okienka: kolejny/następny mecz. Tam są linki do relacji.Diego pisze:A propos relacji JP. Jak ją włączyć? Kiedyś przy wchodzeniu na stronę wyskakiwała automatycznie, a teraz nie mogę jej znaleźć.
Jeszcze kilka słów co do spotkania: osobiście mam nadzieję, że po raz kolejny pokażemy charakter i spokojnie rozprawimy się z przeciwnikiem. Mam rachunki do wyrównania. Oby nie skończyło się tak jak z Albinoleffe...
- benkas
- Juventino
Ja mam pytanie, własnie zarejestrowałem się na bwin. Napiszcie jednak jak oglądać, tzn. co trzeba kliknąć i gdzie żeby oglądać
.
P.S. Sprawdzałem na bwin i przecież przy meczu Juve nie ma opcji wideo (więc chyba meczu nie będą puszczać) jeżeli się myle poprawcie mnie.
Co do tematu to napewno będziemy mieli 3 pkt. Mecz może nie być taki łatwy biorąc pod uwagę pozycje Rimini w tabeli, ale w konsekwencji wygramy. Licze, na bramki Del Piero i Nedveda :lol:
P.S. Sprawdzałem na bwin i przecież przy meczu Juve nie ma opcji wideo (więc chyba meczu nie będą puszczać) jeżeli się myle poprawcie mnie.
Co do tematu to napewno będziemy mieli 3 pkt. Mecz może nie być taki łatwy biorąc pod uwagę pozycje Rimini w tabeli, ale w konsekwencji wygramy. Licze, na bramki Del Piero i Nedveda :lol:
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2007, 16:24 przez benkas, łącznie zmieniany 1 raz.
- M.
- Juventino
forum Kuszo TV pisze:BWIN transmituje codziennie kilkanaście spotkań z różnych rodzajów sportu - piłkę nożną, koszykówkę, siatkówkę czy teraz MŚ w Hokeju Halowym. Jakość tych transmisji jest bardzo dobra, niemal idealna. Wadą jedynie jest to, że transmisja, którą oglądamy jest w bardzo małym ekranie. Jedyne czego potrzeba by oglądac te transmisje to zainstalowana Java Virtual Machine i konto na BWIN.
Rejestracja jest bardzo prosta, ponieważ strona BWIN dostępna jest także w języku polskim, ale mimo to ją opiszę.
1. Wchodzimy na stronę http://www.bwin.com
2. Jeśli nie mamy konta zakładamy je poprzez kliknięcie w "Zarejestruj się!";
3. Uzupełniamy dane i zaznaczamy okienka odnośnie regulaminu. Po uzupełnieniu danych klikamy "Zarejestruj się" [screen]
4. Po ukończonej rejestracji jesteśmy już zalogowani i możemy korzystać z transmisji na żywo BWIN, w międzyczasie dostaniemy maila z linkiem potwierdzającym rejestrację.
5. Po zalogowaniu znajdujemy w lewym menu mniej więcej po środku "Zakłady L!ve" (ten odnośnik: https://www.bwin.com/livebets.aspx) i klikamy. Przenosi nas na podstronę z transmisjami, gdzie po lewo mamy kalendarz, taki mały plan transmisji BWIN.
6. By włączyć transmisje należy kliknąć przycisk "Video" obok nazwy spotkania.
[screen] [screen 2]
:roll:
- Reg
- Juventino
Na razie nie ma, ale być może będzie. Podobno jest szansa, że będzie właśnie na bwin. Poza tym na razie nie znalazłem żadnych innych linków do meczu, chociaż możliwe, że jeszcze jakieś się pojawią.benkas pisze:
- Kuben
- Juventino
Chyba nie ma relacji 'Video' z BWIN :?
Co do meczu to licze na 3 pkt. Chociaż Rimini ostatnio gra bardzo dobrze. bodajże w ostatnich 10 meczach straciło tylko 1 bramkę. Mam nadzieję, że Nasza ekipa zepsuje Im tą średnią.
Co do meczu to licze na 3 pkt. Chociaż Rimini ostatnio gra bardzo dobrze. bodajże w ostatnich 10 meczach straciło tylko 1 bramkę. Mam nadzieję, że Nasza ekipa zepsuje Im tą średnią.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- January
- Juventino
jak narazie nie ma, pisze cały czas : "Waiting TV coverage" tzn. że transmisja ma się dopiero pojawić[RA]MACIUS pisze:Chyba nie ma relacji 'Video' z BWIN :?
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- KINIEK
- Juventino
Ahh nie mogę się już doczekać kolejnej dawki postów o tym jaki DD jest niekompetentny i że Bożinow nie zagrał, a może ktoś nawet i o świeczkę się pokusi
Na szczęście jeszcze tylko 9 kolejek i będzie można skupić się i zmotywować na meczach o najwyższe cele.

Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2007, 22:35 przez KINIEK, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mr Cezary
- Juventino
Ogladalem niemalze caly mecz, za wyjatkiem pierwszych 15 minut. I musze przyznac, ze bylem pod wrazeniem gry Bianconerich! Naprawde dobra pierwsza polowa, a juz bezapelacyjnie swietna druga! Zagrac cala polowe w 10-tke na rywala, badz co badz z czolowki Serie B, praktycznie nie schodzac z jego polowy, to nie lada sztuka. Zabrakla jedynie bramek. Wielka szkoda, bo byl to jeden z najlepszych meczow Juventusu w tym sezonie. Swietnie Nedved. Prawdziwe serce naszej druzyny. Byl wszedzie. Bardzo dobrze takze Del Piero. Kilka swietnych akcji indywidualnych i wymian pilki, szczegolnie z Nedvedem. Cieszy mnie rowniez postawa srodkowych pomocnikow, ktorzy nie 'wyroznili sie' zadnym wiekszym bledem, a takze Legrottaglie, ktory przeciez zagral cale spotkanie i byl pewnym punktem defensywy. Ogolnie caly Juventus mozna pochwalic. Wyjatkiem jest oczywiscie Balzaretti, ktory w nieodpowiedzialny sposob zostal usuniety z boiska. Slabo takze Trezeguet. Nie wiem kiedy Francuz sie przelamie, ale powoli mnie to zaczyna irytowac. Mniej widoczny niz w ostatnich meczach takze Camor. Juve traci 2 pkt, wielka szkoda, bo bezsprzecznie zasluzylismy na zwyciestwo. Nie mozna sie jednak ogladac za siebie, tylko w nastepnej kolejce pewnie pokonac Genue i umocnic sie na fotelu lidera.
- losbond
- Juventino

Meczyk ladny i ciekawy w naszym wykonaniu

Forza JUVE
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!