Bramka Juve, którą najbardziej zapadła Ci w pamięci:
- Max_LP
- Juventino
Dokładnie te same bramki zapadły mi w pamięci.Alfa i Omega pisze:Fabryś Ravanelli w '96 w finale LM z Ajaxem.
Del Piero w '03 w półfinale LM z Realem.
Trezeguet w '05 z Milanem w Serie A, po cudownej asyście DP.
Pierwsza to uderzenie z bardzo ostrego kąta no i w finale , w pamiętnym do dziś dla nas finale.
Druga to fenomenalne zwody i piękny strzał przy słupku Alexa. Casilias bez szans!!

No a trzecia jest oczywiście zapamiętana przezemnie dzięki tej pięknej asyście z przewrotki , no i dzięki temu że po tej bramce wygraliśmy 1:0 w arcyważnym meczu w walce o Scudetto. NASZE SCUDETTO

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- Mario1897
- Juventino
BEZ NAMYSLYUGOL BIRINDELLEGO MOIM ZDANIEM TO NAJLADNIEJSZA BRAMKA W HISTORII LIGI MISTRZOW. ZAWSZE BEDE JA PAMIETAL
Ci, którzy są wierni, znają rozkosze miłości; niewierni znają tragedie miłości... WIERNY JUVE OD POCZATKU AZ DO KONCA!!!!
- charles
- Juventino
Mecz JUVE- real te 3 bramki zawsze beda jednymi z piekniejszych !! jak narazie oczywiscie bramki z finału z ajaksem tez niezła ale to poczatki kibicowania a bramka trezegola z milanem byyła i jest nie zapomniana (( jak dziecko sie cieszyłem na terenie wroga wygrac:D:)) no i golpumy z werderem kuriozalna która uratowała juve w LM z werderem:D oj było ich sporo ale czekamy na nastepne...
:D

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Gość
Birindelli z La Coruną, wolne Del Piero z Celticem i Rapidem Wiedeń , Di Vaio Milanowi na San Siro , Ibrahimovic Romie na Olimpico , druga bramka Nedveda z wygranego 3-0 meczu z Interem na Delle Alpi , lob Trezegola po podaniu Camora z meczu z Brugią w LM ...
- misiekjt
- Juventino
a ja pojade tutaj metaforą :roll: kazda bramka jest piekna jesli nam daje zwyciestwo. a tak na marginesie to dla mnei piekna bramka Alexa niestety nie pamietam w jakim meczu ale wygladało to tak jak cios karate z woleja nad bramkarzem (wie ktos moze o co mi chodzi?) naprawde nietypowa brama
"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- DamKam
- Juventino
Nie jestem pewien, ale może chodzi Ci o bramkę strzeloną w półfinale LM sezonu 97/98 w meczu z Monaco na ich tereniemisiekjt pisze:a tak na marginesie to dla mnei piekna bramka Alexa niestety nie pamietam w jakim meczu ale wygladało to tak jak cios karate z woleja nad bramkarzem (wie ktos moze o co mi chodzi?) naprawde nietypowa brama

- Gość
Jedyne co mi przychodzi na myśl to :misiekjt pisze: dla mnei piekna bramka Alexa niestety nie pamietam w jakim meczu ale wygladało to tak jak cios karate z woleja nad bramkarzem (wie ktos moze o co mi chodzi?) naprawde nietypowa brama
- misiekjt
- Juventino
gabry$1987 II- dokładnie o tego gola mi chodziło , troche mnie pamiec zawodzi od czasu do czasu pewnie dlatego cos z tym ciosem karate mi sie pomyliło.chociaz na upartego mozna tam sie doszukac czegos takiego 
"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- romaneq
- Juventino
Ciekawy temat
Do dziś mam przed oczami
Borussia - Juve bramka Alexa na chyba 1-3 to było chyba 95/96 przepiękny strzał z kąta nad Stefanem Klosem.
Juve - Steaua bramka Alexa, zwodził chwilę obrońcę i strzał prawą nogą, Bogdan Stelea chyba piłkę tknął końcami ale ta wpadla zrywając pajęczynę jak to mówił Jacek Gmoch
Borussia - Juve finał UEFA CUP bramka Roberto Baggio, lekki strzał po ziemi, Stefan Klos stał jak zamurowany w bramce a piłka leciała jakby do dołka golfowego
Do dziś mam przed oczami
Borussia - Juve bramka Alexa na chyba 1-3 to było chyba 95/96 przepiękny strzał z kąta nad Stefanem Klosem.
Juve - Steaua bramka Alexa, zwodził chwilę obrońcę i strzał prawą nogą, Bogdan Stelea chyba piłkę tknął końcami ale ta wpadla zrywając pajęczynę jak to mówił Jacek Gmoch
Borussia - Juve finał UEFA CUP bramka Roberto Baggio, lekki strzał po ziemi, Stefan Klos stał jak zamurowany w bramce a piłka leciała jakby do dołka golfowego
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Po opisie byłem pewien, że chodzi Ci o gola przeciwko Piacenzie w sezonie 2002/03, to było dopiero karate 8)misiekjt pisze:gabry$1987 II- dokładnie o tego gola mi chodziło , troche mnie pamiec zawodzi od czasu do czasu pewnie dlatego cos z tym ciosem karate mi sie pomyliło.chociaz na upartego mozna tam sie doszukac czegos takiego
To był sezon 2004/05 :roll:Szejku pisze:sezon 03/04 Del Piero kapitalnie przewrotką podaje do Treze ten fantastycznie wychodzi do piłki ubiega Dide i Milan-Juve 0-1!!!!!!!!
Mógłbym tak wymieniać i wymieniać, dlatego wytypuję tylko jedną bramkę, fascynują mnie wolne, przewrotki, nożyce, strzaly w dystansu, ale to co zrobił Del Piero w meczu z Torino (4-0 2002/03) widziałem pierwszy i jedyny jak dotąd raz...majstersztyk... http://www.sendspace.com/file/fztnl5

- Mrówa
- Juventino
1. Bramka Del Piero w finale z Ligi Mistrzow z Borussia Dortmund na 2-1.
Kto wie, gdyby Alex gral w tamtym meczu od poczatku, to wynik bylby inny
2. Gol Emersona z Werderem z poprzedniego sezonu dajacy nam awans do nastepnej rundy LM. Grazie Wiese
3. Gol Trezegueta, z sezonu 04/05 po asyscie przewrotka Del Piero, dajacy nam praktycznie 28 Scudetto 8)
Kto wie, gdyby Alex gral w tamtym meczu od poczatku, to wynik bylby inny
2. Gol Emersona z Werderem z poprzedniego sezonu dajacy nam awans do nastepnej rundy LM. Grazie Wiese

3. Gol Trezegueta, z sezonu 04/05 po asyscie przewrotka Del Piero, dajacy nam praktycznie 28 Scudetto 8)
Ostatnio zmieniony 17 marca 2007, 17:57 przez Mrówa, łącznie zmieniany 1 raz.

- DamKam
- Juventino
misiekjt - pisz na drugi raz jaśniej
Wspaniała, niesamowita, genialna piętka Alexa :-D
Jak napisałeś, że majstersztyk Del Piero z Torino, to od razu mi się ta bramka przypomniała. Trzeba przyznać Ci rację, że to był wyjątkowy golTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Mógłbym tak wymieniać i wymieniać, dlatego wytypuję tylko jedną bramkę, fascynują mnie wolne, przewrotki, nożyce, strzaly w dystansu, ale to co zrobił Del Piero w meczu z Torino (4-0 2002/03) widziałem pierwszy i jedyny jak dotąd raz...majstersztyk... http://www.sendspace.com/file/fztnl5

- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Ja nigdy nie zapomnę bramki Alexa z wolnego w meczu z Interem. Bramka jednym słowem CUDO. No i jeszcze ta satysfakcja z dokopania ''ustalonemu'' Mistrzowi Włoch. :-D
- Michael900
- Juventino
Mi najbrdziej zapadła w pamięci bramka Tezegueta w meczu z Milanem dająca nam 28 Scudetto (jak to już ktoś powiedział: "Inter jego mać")
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki