Obecny zarząd Juventusu - ocena, ankieta, uzasadnienie.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Jak oceniasz pracę obecnego zarządu Juve?

dobrze
22
35%
tak sobie
24
39%
źle
16
26%

Liczba głosów: 62
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 13:49

[RA]MACIUS pisze: co do Klosego to poczytaj sobie dawniejsze Newsy... połowa ludzi któa się wypowiadała na ten temat Jego transferu do Juve napisała 'Tylko nie Niemiec', albo 'Niemiec ;/' nie lubie dziada i Tyle...
I co z tego? To oznacza ze polowa z komentujacych newsy na jp to polglowki ktorzy nie chca swietnego napastnika bo to niemiec. ja nie lubie francuzów i co z tego? Juve ma ich nie sprowadzac tak? :lol:
[RA]MACIUS pisze:Toni, daj mi chociaż jeden powód Dla którego powinniśmy wywalić z 20 mln Euro (jak nie więcej) na piłkarza który ma 30 lat, który tak pogra w Juve z 3 lata góra i nie napuka Tyle bramek co Treze w Tym czasie... Zakładam oczywiście, że wtedy Treze odejdzie z Juve bo mamy przecież Toniego...
Gdzie ty zyjesz czlowieku? W innym wymiarze?
Palermo 33 bramki w 35 spotkaniach
Fiorentina sezon temu: 31 bramek w 38 spotkaniach
Fiorentina obecny sezon: 15 bramek w 22 spotkaniach
Do tego 2 bramki na mistrzostwach swiata + swietna postawa.

I prosze cie - nie pisz juz nic na temat Toniego bo tylko sie osmieszasz.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 14:09

wErOn pisze:
[RA]MACIUS pisze: co do Klosego to poczytaj sobie dawniejsze Newsy... połowa ludzi któa się wypowiadała na ten temat Jego transferu do Juve napisała 'Tylko nie Niemiec', albo 'Niemiec ;/' nie lubie dziada i Tyle...
I co z tego? To oznacza ze polowa z komentujacych newsy na jp to polglowki ktorzy nie chca swietnego napastnika bo to niemiec. ja nie lubie francuzów i co z tego? Juve ma ich nie sprowadzac tak? :lol:

[RA]MACIUS pisze:Toni, daj mi chociaż jeden powód Dla którego powinniśmy wywalić z 20 mln Euro (jak nie więcej) na piłkarza który ma 30 lat, który tak pogra w Juve z 3 lata góra i nie napuka Tyle bramek co Treze w Tym czasie... Zakładam oczywiście, że wtedy Treze odejdzie z Juve bo mamy przecież Toniego...
Gdzie ty zyjesz czlowieku? W innym wymiarze?
Palermo 33 bramki w 35 spotkaniach
Fiorentina sezon temu: 31 bramek w 38 spotkaniach
Fiorentina obecny sezon: 15 bramek w 22 spotkaniach
Do tego 2 bramki na mistrzostwach swiata + swietna postawa.

I prosze cie - nie pisz juz nic na temat Toniego bo tylko sie osmieszasz.
Poszukałeś i znalazłeś... i co z Tego, że nastrzelał Tyle bramek... To oznacza, żę w Juve też bedzie tak łupał ? Wlicz ile czasu zajmie mu aklimatyzacja z nowymi partnerami. 30 lat-20mln, za tą kase możemy kupić o wiele młodszych oraz perspektywicznych piłkarzy i nie napastników... warto ?

Co do Klosego, to już inna beczka... zupełnie inny styl gry i jest zdecydowanie za drogi... z Werderu chciałbym tylko Diego.
A Niemców nienawidze głownie przez ich 'świetlaną przeszłość'. W Juve Niemieckiego piłkarza ewentualnie widze tylko jednego: Schweinstiger'a, co nie oznacza, że szkopa lubie.

' To oznacza ze polowa z komentujacych newsy na jp to polglowki(...)'
Samokrytyka każdemu się przyda.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
rado

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 14:23

Trochę przyznam, że jestem zaskoczony tym, że jest tyle w sumie pozytywnych ocen... Jak przypuszczam wynika to z tego, że na chwilę obecną nie ma katastrofy - 1 miesjce w Serie B, w perspektywie pewny awans itp. Ja tego tak nie widzą, bo patrząc już do przodu - na przyszły sezon to prawda jest taka, że drużyny na ligę mistrzów nie mówiąc już o scudetto to my nie mamy. Z całą sympatią dla naszych mistrzów, ale trzeba wziąć pod uwagę to, że Pavel Nedved to już w Serie A nie pogra... ma 35 lat, no nie ma bata - na tej pozycji to nie możliwe. Alex mówi co prawda, że będzie grał do 40-stki - ale to są pobożne życzenia (oby się spełniły) napastnik po 32 roku życia to praktycznie emeryt... (za rok 33) Camoranesi - 31, Trez 30. Z perspektywicnych graczy, którzy mogą za rok, dwa prezentować światowy poziom to nam się został tylko Gigi Buffon, który może z resztą zasilić Milan albo Inter, a Juve jak pokazał przykład Vieiry czy Ibry chętnie im go odda za jakieś 20 mln euro. My potrzebujemy perspektywicznych piłkarzy, mocno utalentowanych - takich jak Steven Gerrard, Franck Ribery a nie 31 letniego Salichamidzica... który w niczym nie jest lepszy niż Marchionni, nie wspominając o Camo. Luca Toni ? - świetny snajper, na 1 sezon z racji wieku. Bojinov - no talent chłopak ma, ale dla mnie to byłby niezły skrzydłowy, bo on poprostu nie strzela bramek - nie ma nosa. Powrót 34 letniego Cannavaro? - takiej zdrady się nie wybacza, po pobycie w Interze był zerem, Juventus zrobił z niego mistrza świata, uciekł pierwszy... Generalnie uważam, że polityka transferowa Juve w ostatnim roku to katastrofa i obwiniam za to zarząd.

centek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 14:23

[RA]MACIUS pisze: -Klose: Niemiec, a tego narodu nienawidze, najchętniej bym wyrżnął cał (zresztąpewnie nie tylko ja :whistle: )
Panie, idz Pan sie leczyc...

To jest infantylne i wrecz zalosne! Jak mozna oceniac kogos z powodu jego narodowosci? :| na takie zachowanie poprostu brak mi slow...

pozdrawiamy Ciemnogród

Obrazek
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 14:27

Ja jestem za tym ze zarząd narazie spisuje sie dobrze,narazie nie ma złych transferow ale zobaczymy co przynisie przyszlosc :)
Oczywiscie złym transferem było sprzedanie Fiorentinie Adriana Mutu ale nie wiem czy czasem nie bylo jeszcze wtedy starego zarządu.

[RA]MACIUS-Klose: Niemiec, a tego narodu nienawidze, najchętniej bym wyrżnął cał (zresztąpewnie nie tylko ja )

Moze zle to okresle ale mozna to nazwac jakims chorym rasizmem :/ to ze jest niemcem ma nie miec prawa grac w wielkim Juventusie ?? :|
Otrząsnij sie troche i pomysl co mowisz

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 14:35

[RA]MACIUS pisze:Poszukałeś i znalazłeś... i co z Tego, że nastrzelał Tyle bramek...
Nie nic ... :lol:
[RA]MACIUS pisze:To oznacza, żę w Juve też bedzie tak łupał ?
Bardzo prawdopodobne.

[RA]MACIUS pisze:Wlicz ile czasu zajmie mu aklimatyzacja z nowymi partnerami.
Oj rzeczywiscie 2-3 lata jak nic. W koncu przenosi sie az do innego miasta wlasnego kraju :lol: Tozto klimat inny, a koledzy gadaja po niezrozumialym jezyku :whistle: Zobacz. Taki Costly z GKS ktory o Polsce wiedzial tyle ze lezy gdzies w europie i ze jest tam zimno w swoim debiucie strzelil 2 bramki i zaliczyl asyste. Kilka dni pozniej strzelil rowniez Legii w pucharze ekstraklasy. Napastnicy pokroju Toniego, Treze czy Inzaghiego (o zgrozo!) nie potrzebuja zrozumienia z kolegami, dostaja pilke w pole karne i poprostu strzelaja na bramke, to nie takie trudne...
[RA]MACIUS pisze:30 lat-20mln, za tą kase możemy kupić o wiele młodszych oraz perspektywicznych piłkarzy i nie napastników... warto ?
I po cholere nam jakis mlodzik? Nie mamy czasu aby czekac az sie rozegra. Nam potrzeba pewniaka takiego jak Toni ktory bedzie strzelal tu i teraz bo na szczyt chcemy powrocic jak najszybciej i bramek potrzebujemy OD ZARAZ.
[RA]MACIUS pisze:Co do Klosego, to już inna beczka... zupełnie inny styl gry i jest zdecydowanie za drogi... z Werderu chciałbym tylko Diego.
A Niemców nienawidze głownie przez ich 'świetlaną przeszłość'. W Juve Niemieckiego piłkarza ewentualnie widze tylko jednego: Schweinstiger'a, co nie oznacza, że szkopa lubie.
Dzieki Bogu nikt sie z twoim zdaniem nie liczy.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 15:36

[RA]MACIUS pisze:Ps. Buahahaha... ale z Ciebie Łeb.. :rotfl: :smile:
Przynajmniej w Twoim towarzystwie się nie wyróżniam.
[RA]MACIUS pisze:Do Savioli nie mam uprzedzeń ale tak czy siak nie wkomponuje się w Lige włoską
A skąd to wiesz :?: Twój "łeb" tak Ci powiedział :?:
[RA]MACIUS pisze:a poza Tym nie chce żeby zarząd brał znowu piłkarzy za darmo,
A po co wydawać 30 mln Euro jeśli można pozyskać za darmo świetnego napastnika :!:
[RA]MACIUS pisze:co do Klosego to poczytaj sobie dawniejsze Newsy... połowa ludzi któa się wypowiadała na ten temat Jego transferu do Juve napisała 'Tylko nie Niemiec', albo 'Niemiec ;/' nie lubie dziada i Tyle...
Gdyby ci ludzie powiedzieli że są kobietami (bez urazy :D ) to też byś twierdził że jesteś przedstawicielem płci pięknej?
Przy okazji: Wszytkiego najlepszego drogie panie:!:

[RA]MACIUS pisze:Poszukałeś i znalazłeś... i co z Tego, że nastrzelał Tyle bramek...
Nic... To znaczy że jest jednym z najlepszych napastników globu. Ale co to za różnica czy w 38 meczach strzelił 31 czy 11 bramek. Nie zapominajmy że jest Włochem, a włosi przecież przez pewien czas popierali Niemców podczas II Wojny Światowej.

Zakończmy tą rozmowę i tak nie na temat, bo przeradza się w słowną bitwę. I co najgorsze między kibicami Juve :stop:

Obrazek
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 16:02

wErOn pisze: I po cholere nam jakis mlodzik? Nie mamy czasu aby czekac az sie rozegra. Nam potrzeba pewniaka takiego jak Toni ktory bedzie strzelal tu i teraz bo na szczyt chcemy powrocic jak najszybciej i bramek potrzebujemy OD ZARAZ.
No tu sie z Tobą zgodze :wink:
Lukasz_JUVE pisze: Zakończmy tą rozmowę i tak nie na temat, bo przeradza się w słowną bitwę. I co najgorsze między kibicami Juve
I z Tobą też :)

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 16:18

[RA]MACIUS pisze:
Lukasz_JUVE pisze: Zakończmy tą rozmowę i tak nie na temat, bo przeradza się w słowną bitwę. I co najgorsze między kibicami Juve
I z Tobą też :)
Żadna osoba mi nie wmówi, a w szczególności taki ktoś jak ty że nie jestem kibicem Juve :angry: I najlepiej nie wysilaj już tego swojego "łba" i podskakuj dzieciaku. Wstyd mi za ciebie, bo uważasz się za kibica Juve, a nie masz za krzty rozumu.

Obrazek
Arsen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 16:37

Lukasz uspokój sie... On Ci wcale nie zarzuca, ze nie jestes kibicem juve...

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 17:03

Arsen pisze:Lukasz uspokój sie... On Ci wcale nie zarzuca, ze nie jestes kibicem juve...
JA to tak zrozumiałem.
Ale już spokój :D

Pewien moderator albo admin pewnego świetnego forum/strony ma taki opis: "Nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" Tego postaram się trzymać, bo zauważyłem że poziom tej "dyskusji" znacznie odbiegł od przyzwoitego poziomu, więc kończę ten temat :D

Obrazek
centek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 17:29

to sa swiete slowa :D a co najwazniejsze sprawdzaja sie w zyciu codziennym :D

i lepiej naprawde skonczcie sie klocic bo to wyglada troche glupio ze klocimy sie miedzy soba, a nie z kibicami interu na przyklad :P

Obrazek
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2007, 17:37

Lukasz_JUVE pisze:
Coo za koleś :/
Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, bo chciałem w kulturalny sposób zakończyć tą słowną potyczkę to Ty mi tu z Takimi wylatujesz?
Śmiesz twierdzić, że nie jestem kibicem Juve ? Kibicuje tej drużynie z pewnością dłuższy okres czasu niż Ty... Śmiać mi sie chce jak czytam to co piszesz...

Nie chce się kłócić!
The End

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2007, 11:11

Venomik pisze:To znaczy, że proces zacząłby się od nowa czy też po prostu skończyłoby się na tym, że gramy w Serie A bez ujemnych punktów? :)
To drugie jest nierealne.
Musieliby przeanalizować jeszcze raz całą sprawe , jeśli dowody byłyby wystarczające to proces rozpocząłby sie od nowa.
Zawidowianin pisze:
Medi pisze:
Venomik pisze:1. Brak odwołania.
Dla mnie to kwestia neutralna. Zwyczajnie nie mamy pojęcia jak było. Być może zarząd Juve zdążył się dowiedzieć, że mogą nam śmiało wrzucić karę 40 punktów na minusie w Serie A, a wtedy prawdopodobnie byłaby to nasza klęska a nie zwycięstwo.
.
Nie było takiej możliwości. W razie odwołania możliwe były dwa wyjścia: albo proces zostałby anulowany (bardziej prawdopodobne), czyli wszystko wróciłoby do stanu sprzed calciopoli. Albo zopstalibyśmy z Serie B i nałożono by nam dodatkową kare 3 punktów.
Ale to w ,,najgorszym wypadku" - czyli odjęcie jeszcze 3 punktów to liczymy od -30, bo chyba tyle wtedy mieliśmy kary w Serie B :?:. A z tyloma punktami, to w 1 sezon raczej byśmy nie wrócili do 1 ligi...
Od -9, gdyż odwołanie do Tar byłoby już po apelacji.

Mario1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 11:50

moim zdaniem nie jest to zly zarzad ale bledem bylo odpuszczenie w sprawie degradacji. jezeli szli by na upartego to moglo sie uniknac degradacji. jednak wydaje mi sie ze potrzebna byla zmiana zarzadu bo to odswiezylo troszke atmosfere w klubie

ODPOWIEDZ