Indywidualność czy brak gustu ?
- Drabik224
- Juventino
Fajny samochodzik fajny
A kolor napewno sie wyróżnia ale jakbym miał tyle kasy to napewno by sobie nie kupił takiego
42 tysiaki za takiego?? Nieeeeeee wole sobie kupić ...... hmmmm i tutaj jest problem...bo niewiem co bym sobie kupił 

- mrhahn
- Juventino
Brakiem gustu nazwałbym raczej wybranie Opla Astry, jednak jest to nowa astra, dlatego wybaczam 
Kolor ładny, osiągi też, jednak za 40 tys. wybrałbym auto o niebo lepsze w osiągach i o lepszym wyglądzie
Patrz tutaj - na dzien dzisiejszy idzie za 40 tys, ale dla Z350 dopłąciłbym
Ople, BMW, Fordy to nudne auta... mi sie marzy coś orginalnego...
Z350, Eclipse, Silvia, Mx-3, Rx-8...
ale to marzenia które dużo kosztują... mam nadzieje ze jedno z nich się spełnią i mam nadzieje, ze kazdy kto marzy o takim samochodzi kiedyś go bedzie miał

Kolor ładny, osiągi też, jednak za 40 tys. wybrałbym auto o niebo lepsze w osiągach i o lepszym wyglądzie
Patrz tutaj - na dzien dzisiejszy idzie za 40 tys, ale dla Z350 dopłąciłbym

Ople, BMW, Fordy to nudne auta... mi sie marzy coś orginalnego...
Z350, Eclipse, Silvia, Mx-3, Rx-8...
ale to marzenia które dużo kosztują... mam nadzieje ze jedno z nich się spełnią i mam nadzieje, ze kazdy kto marzy o takim samochodzi kiedyś go bedzie miał

Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2007, 23:00 przez mrhahn, łącznie zmieniany 1 raz.

- wojteceek
- Juventino
Autko fajnie, kolor też, ale tuning tego samochodu raczej nie udany. Przynajmniej mi się nie podoba. Wygląda dosyć amatorsko, a mi się coś takiego strasznie nie podoba.
Ale na pewno każdy ma swój gust i komuś taki samochód może się podobać.
Ale na pewno każdy ma swój gust i komuś taki samochód może się podobać.
- Gianni_Marciano
- Juventino
Tunning jest oryginalny tunera opla czyli Irmschera, na zywo auto zwala z nóg 8) i wciska w fotel za kazdym dodaniem gazu 

- dolores haze
- Juventino
ech, u mnie na dzielni ktoś ma kabarynę w takim kolorze..jak dla mnie ok. Jak by ten świat wyglądał, jakby jeździły same srebrne i czerwone samochody?
- Gianni_Marciano
- Juventino