Na co liczycie w serie A za rok?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 13:01

po solidnych wzmocnieniach licze na miejsca 3-4 co najmniej a w kwalifikacjach mysle ze sobie poradzimy ale.... jeszcze nie awansowalismy :? ale mysle ze bedzie dobrze

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
Buffi-luki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 13:05

Ja licze na dwie rzeczy: Po pierwsze miejsce gwarantujace strt w LM
Po drugie : na pokonanie Interu 8)

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 13:25

Jeśli wywalczymy awans do SerieA (z czym nie powinno być większych problemów), w lato zrobimy transfery i wzmocnimy drużyne to ja myślę, że należy liczyć na pierwszą piątke. To taki cel minimum, który JUVE powinno osiągnąć jako beniaminek. Ja osobiści licze na pierwszą czwórkę co nam da gre w LM. POZDRO

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
seba99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 13:43

Uważam, iż z zakwalifikowaniem sie do Ligi Mistrzów nie bedzie problemu. Powoli wzmacniamy obrone, a i teraz skład nie jest zły. Po paru wzmocnieniach (o ile nasz kochany Zarząd przeprowadzi je z głową) powinniśmy powalczyć z Milanem, Fiorentiną czy Romą nawet o drugą pozycje! Po tym co obecnie prezentuje Inter, w najbliższym czasie będzie ciężko ich wyprzedzić :(

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
Nick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 14:17

wydaje mi sie że za szybko prorokujecie... rzeczywistośc jest taka ze narazie gramy w serie B i do końca jeszcze długa droga... jeśli trafimy do serie A po tym sezonie (wole byc ostrożny) to musimy wzmocni skład, i jeśli bedziemy walczy o scudetto to chciałbym aby jedynym zagrożeniem dla Buffona był Radek Matusiak. AMEN

ave Juve!!
8)

Forza la Juve !
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2007, 18:40

Teraz moja kolej.
Oczekuje tego, ze Juventus nie bedzie gubil punktow z druzynami jak Chievo i Siena, tylko moga np. zrobic 2-2 z Interem. Oczywiscie chce zebysmy wygrywali wszystkie mecze. :D
W lidze jak wiekszosc licze na pierwsza 4, ktora da nam awans do LM (chyba z eliminacjami nie bedzie problemu). Mam tez nadzieje ze potraktujemy Puchar Wloch powaznie, zeby juz od razu jakies trofea zdobyc, i przynajmiej bedziemy mieli miejsce w Pucharze Uefa.

Najbardziej mam nadzieje, jak juz mowilem, na dokopaniu Interowi i Milanowi.

Jesli mialbym typowac ktore miejsce zajmiemy w lidze to typuje na 2-6.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2007, 18:48

Mi wystarczy w zupełności czwarte miejsce.
Będę się z niego nawet bardzo cieszyć i będzie ono bardzo istotne dla nas w kontekście wzmocnień - już żaden piłkarz nie wybierze innego klubu z uwagi na grę w Lidze Mistrzów.

Na to liczę, choć wiem, że to nie będzie łatwe. W zależności od wzmocnień wszystko będzie się toczyć, ale z predzej widzę nas na miejscu 7-8 niż w pierwszej trójce Serie A.
Czas pokaże.

Dirty mind
blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2007, 19:05

Ja licze na miejsce ktore da awans do LM. Nie wymagam mistrzostwa, ale gry ktora pozwoli rywalizowac z kazdym. Moim marzeniem jest zwyciestwo zarowno u siebie jak i na San Siro z Interem. Trzeba im pokazac gdzie ich miejsce.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 28 lutego 2007, 19:14

Ja liczę oczywiście na scudetto,ale przede wszystkim ogranie 2x interu :twisted:

wojtas_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2007, 19:32

Ja pocichu też liczę na scudetto ;) mają szanse ale ciężko będzie, przedewszystkim oczekuje miejsca w 1 czwórce i pokonania interu :twisted:

Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2007, 19:45

Ja chcialbym aby Juve mailo miejsce gwarantujace puchar uefa a i jeszcze zeby miec lepsze miejsce od Interu :pray: :pray: :pray: .

lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2007, 18:35

Ja mam nadzieję że jak przyjdą nowi piłkarze to Juve zajmie miejsce między 2 a 4 i na finał pucharu włoch

Obrazek

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
KieLoN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 marca 2007, 21:34

trudno sie teraz wypowiedzieć, to kwestia ostatecznych wzmocnień jakie poczynimy w lecie. myśle, że miejsce gwarantujące udział w LM w zupełności by mnie satysfakcjonowało :q

Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2007, 11:56

Łukasz pisze:Wszystko zależy od tego kim zasilona zostanie w przerwie letniej linia naszej pomocy.
Dokladnie. To jest najwazniejsza kwestia ile wydacie na transfery... tzn moze nie ile bo znamy przypadki ze pewien klub wydawal miliony, setki milionow euro i wreszcie osiagnal sukces... w wakacje przed sadem :P
Z ta ekipa co teraz macie co najwyzej UEFA. Ale jezeli awansujecie to ok 50% skladu sie zmieni... I wtedy bedzie mozna oceniac szanse..

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
Lato1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2007, 12:36

Jeśli dokonamy wzmocnień- co napewno nastąpi będziemy walczyć o miejsca 2-5, jeśli natomiast dokonamy wzmocnień i będą to trafione transfery i Deschamps okaże się znakomitym trenerem :think: to napewno zajmiemy miejsce w pierwszej czwórce a przy sprzyjającym szczęściu powalczymy o mistrzostwo.Jednak boje sie że Inter może być poza zasięgiem...zbudowali mocną ekipe i utrzymują równą i wysoką forme,jeśli w lecie znajdą następce Figo i nie przesadzą ze zbędnymi transferami co było regułą oraz nie zapomną o lekkim przewietrzeniu kadry tak jak Milan to rzeczywiście może być cięzko...chyba że znowu sie nas wystraszą i bedą głupio tracić punkty :smile:
Podsumowując na mistrza nie licze chociaż wierze w to i była by to miła niepodzianka ale myśle że miejsce w kwalifikacjach ligi mistrzów a nawet bezpośredni awans do niej będzie w naszym zasięgu,jeśli zostaną spełnione wyżej wymienione czynniki

Obrazek
ODPOWIEDZ