Na co liczycie w serie A za rok?
- Conrad JUVE
- Juventino
po solidnych wzmocnieniach licze na miejsca 3-4 co najmniej a w kwalifikacjach mysle ze sobie poradzimy ale.... jeszcze nie awansowalismy :? ale mysle ze bedzie dobrze
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Buffi-luki
- Juventino
Ja licze na dwie rzeczy: Po pierwsze miejsce gwarantujace strt w LM
Po drugie : na pokonanie Interu 8)
Po drugie : na pokonanie Interu 8)
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- alex_KiNiO
- Juventino
Jeśli wywalczymy awans do SerieA (z czym nie powinno być większych problemów), w lato zrobimy transfery i wzmocnimy drużyne to ja myślę, że należy liczyć na pierwszą piątke. To taki cel minimum, który JUVE powinno osiągnąć jako beniaminek. Ja osobiści licze na pierwszą czwórkę co nam da gre w LM. POZDRO
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- seba99
- Juventino
Uważam, iż z zakwalifikowaniem sie do Ligi Mistrzów nie bedzie problemu. Powoli wzmacniamy obrone, a i teraz skład nie jest zły. Po paru wzmocnieniach (o ile nasz kochany Zarząd przeprowadzi je z głową) powinniśmy powalczyć z Milanem, Fiorentiną czy Romą nawet o drugą pozycje! Po tym co obecnie prezentuje Inter, w najbliższym czasie będzie ciężko ich wyprzedzić 

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
- Nick
- Juventino
wydaje mi sie że za szybko prorokujecie... rzeczywistośc jest taka ze narazie gramy w serie B i do końca jeszcze długa droga... jeśli trafimy do serie A po tym sezonie (wole byc ostrożny) to musimy wzmocni skład, i jeśli bedziemy walczy o scudetto to chciałbym aby jedynym zagrożeniem dla Buffona był Radek Matusiak. AMEN
ave Juve!!
8)
ave Juve!!
8)
Forza la Juve !
- Monte Cristo
- Juventino
Teraz moja kolej.
Oczekuje tego, ze Juventus nie bedzie gubil punktow z druzynami jak Chievo i Siena, tylko moga np. zrobic 2-2 z Interem. Oczywiscie chce zebysmy wygrywali wszystkie mecze.
W lidze jak wiekszosc licze na pierwsza 4, ktora da nam awans do LM (chyba z eliminacjami nie bedzie problemu). Mam tez nadzieje ze potraktujemy Puchar Wloch powaznie, zeby juz od razu jakies trofea zdobyc, i przynajmiej bedziemy mieli miejsce w Pucharze Uefa.
Najbardziej mam nadzieje, jak juz mowilem, na dokopaniu Interowi i Milanowi.
Jesli mialbym typowac ktore miejsce zajmiemy w lidze to typuje na 2-6.
Oczekuje tego, ze Juventus nie bedzie gubil punktow z druzynami jak Chievo i Siena, tylko moga np. zrobic 2-2 z Interem. Oczywiscie chce zebysmy wygrywali wszystkie mecze.

W lidze jak wiekszosc licze na pierwsza 4, ktora da nam awans do LM (chyba z eliminacjami nie bedzie problemu). Mam tez nadzieje ze potraktujemy Puchar Wloch powaznie, zeby juz od razu jakies trofea zdobyc, i przynajmiej bedziemy mieli miejsce w Pucharze Uefa.
Najbardziej mam nadzieje, jak juz mowilem, na dokopaniu Interowi i Milanowi.
Jesli mialbym typowac ktore miejsce zajmiemy w lidze to typuje na 2-6.
- Venomik
- Juventino
Mi wystarczy w zupełności czwarte miejsce.
Będę się z niego nawet bardzo cieszyć i będzie ono bardzo istotne dla nas w kontekście wzmocnień - już żaden piłkarz nie wybierze innego klubu z uwagi na grę w Lidze Mistrzów.
Na to liczę, choć wiem, że to nie będzie łatwe. W zależności od wzmocnień wszystko będzie się toczyć, ale z predzej widzę nas na miejscu 7-8 niż w pierwszej trójce Serie A.
Czas pokaże.
Będę się z niego nawet bardzo cieszyć i będzie ono bardzo istotne dla nas w kontekście wzmocnień - już żaden piłkarz nie wybierze innego klubu z uwagi na grę w Lidze Mistrzów.
Na to liczę, choć wiem, że to nie będzie łatwe. W zależności od wzmocnień wszystko będzie się toczyć, ale z predzej widzę nas na miejscu 7-8 niż w pierwszej trójce Serie A.
Czas pokaże.
Dirty mind
- blackadder
- Juventino
Ja licze na miejsce ktore da awans do LM. Nie wymagam mistrzostwa, ale gry ktora pozwoli rywalizowac z kazdym. Moim marzeniem jest zwyciestwo zarowno u siebie jak i na San Siro z Interem. Trzeba im pokazac gdzie ich miejsce.
- wojtas_JuveFan
- Juventino
Ja pocichu też liczę na scudetto
mają szanse ale ciężko będzie, przedewszystkim oczekuje miejsca w 1 czwórce i pokonania interu :twisted:

- lukasz9013
- Juventino
Ja mam nadzieję że jak przyjdą nowi piłkarze to Juve zajmie miejsce między 2 a 4 i na finał pucharu włoch

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- Bubu1899
- Milanista
Dokladnie. To jest najwazniejsza kwestia ile wydacie na transfery... tzn moze nie ile bo znamy przypadki ze pewien klub wydawal miliony, setki milionow euro i wreszcie osiagnal sukces... w wakacje przed sademŁukasz pisze:Wszystko zależy od tego kim zasilona zostanie w przerwie letniej linia naszej pomocy.

Z ta ekipa co teraz macie co najwyzej UEFA. Ale jezeli awansujecie to ok 50% skladu sie zmieni... I wtedy bedzie mozna oceniac szanse..
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- Lato1897
- Juventino
Jeśli dokonamy wzmocnień- co napewno nastąpi będziemy walczyć o miejsca 2-5, jeśli natomiast dokonamy wzmocnień i będą to trafione transfery i Deschamps okaże się znakomitym trenerem
to napewno zajmiemy miejsce w pierwszej czwórce a przy sprzyjającym szczęściu powalczymy o mistrzostwo.Jednak boje sie że Inter może być poza zasięgiem...zbudowali mocną ekipe i utrzymują równą i wysoką forme,jeśli w lecie znajdą następce Figo i nie przesadzą ze zbędnymi transferami co było regułą oraz nie zapomną o lekkim przewietrzeniu kadry tak jak Milan to rzeczywiście może być cięzko...chyba że znowu sie nas wystraszą i bedą głupio tracić punkty
Podsumowując na mistrza nie licze chociaż wierze w to i była by to miła niepodzianka ale myśle że miejsce w kwalifikacjach ligi mistrzów a nawet bezpośredni awans do niej będzie w naszym zasięgu,jeśli zostaną spełnione wyżej wymienione czynniki

Podsumowując na mistrza nie licze chociaż wierze w to i była by to miła niepodzianka ale myśle że miejsce w kwalifikacjach ligi mistrzów a nawet bezpośredni awans do niej będzie w naszym zasięgu,jeśli zostaną spełnione wyżej wymienione czynniki