Trofeo Luigi Berlusconi : Milan 3:2 JUVENTUS
- aleksander1986
- Juventino
Zagłosowałem na Juve gdyż jestem przekonany iż determinacja naszych piłkarzy będzie tak duża,że udowodnią iż nadal to wielki klub i potrafi wygrywać nawet z Milanem...liczę na naszą młodzież...mam nadzieję że DD da szansę Palladino,Marchisio bądź też Piccolo bo Paro szansę napewno dostanie.Mam nadzieję że pokażemy Milanowi iż JUVE to jest nadal to samo JUVE...tylko bardziej zdeterminowane :-) A Alex poprowadzi nas do zwycięstwa
.
Mój typ 2-1 dla Juve ( Del Piero,Bojinov-Gilardino)

Mój typ 2-1 dla Juve ( Del Piero,Bojinov-Gilardino)
...Taka miłość jest jedna...Juve
- lukasz9013
- Juventino
Mój typ to 1-1 w regulaminowym czasie gry a w karnych wygra Juve ponieważ bedziemy mieli lepszego bramkarza o ile na boisko wyjdzie Buffon

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- DamKam
- Juventino
Paolo Maldini oraz Ancelotti wyraźnie "słodzą" nam przed tym pojedynkiem
Naprawdę podobają mi się ich wypowiedzi. A już co do samego meczu, to oczywiście będzie to wyjątkowe spotkanie. Znów będziemy mogli poczuć tę atmosferę "wojny" dwóch odwiecznych rywali na San Siro :twisted: Mam nadzieję, że zarówno Milan jak i nasz Juventus potraktują ten Puchar poważnie. Co do wyniku, to oczywiście pragnął bym naszego zwycięstwa, ale z takim rywalem na jego terenie, jak zawsze rozum podpowiada że może nie być tak pięknie. I obym gdzieś, jakimś cudem, miał możliwość oglądania go 

- Wonki
- Juventino
I ja również. Jednak, jeśli tylko wypowiedzi zawodników ACM są szczere, to sądzę, że nie trzeba będzie ich specjalnie mobilizować na to spotkanie. Na pewno nie odmówią sobie niewątpliwej przyjemności dania z siebie wszystkiego w meczu z Juventusem, bez którego "liga jest inna" :idea:DamKam pisze:Mam nadzieję, że zarówno Milan jak i nasz Juventus potraktują ten Puchar poważnie
O transmisji ani widu ani słychu

Aha, i szacunek dla Milanu za takie wypowiedzi! Nawet, jeśli są trochę kurtuazyjne. Interowców nie byłoby stać nawet na kłamstwo, gdyby mieli powiedzieć coś dobrego o Juve
- Alex_10
- Juventino
Oczekuje dobrego widowiska i mam nadzieje że nasi pokażą że niczym nie ustępuja Milanowi. :-D Już znalazłem kilka linków do meczu bo bedzie transmitowany na CCTV 5 patrzcie na tą stronke może poźniej dojdą jakieś nowe kanały bo do CCTV 5 trzeba mieć chyba bardzo dobre łącze. http://www.rojadirecta.com
Mój typ: 1-2 :twisted:
Mój typ: 1-2 :twisted:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Będzie ciężko zwłaszcza,że gramy na wyjeździe,ale sądzę że i tak sobie poradzimy i pokażemy Milanowi miejsce w szeregu...
Mój typ:
Milan-Juve 0-1
Del Piero

Mój typ:
Milan-Juve 0-1

- white_wolv
- Juventino
Sportklub jest (byl?)dostepny w pakiecie TV Aster (nie wiem czy innych tez). Do 1 stycznia odbieralem go bez problemu, teraz mam TVN Turbo na tej czestotliwosci
W necie mecz bedzie na CCTV5 linki - TUTAJ.
----------------
Co do samego spotkania to licze na conajmniej wyrownany mecz. Mam nadzieje ze obie ekipy potraktuja to serio i bedziemy mogli przekonac sie jak stoimy w starciu z silnymi zespolami.

W necie mecz bedzie na CCTV5 linki - TUTAJ.
----------------
Co do samego spotkania to licze na conajmniej wyrownany mecz. Mam nadzieje ze obie ekipy potraktuja to serio i bedziemy mogli przekonac sie jak stoimy w starciu z silnymi zespolami.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Hurra...jak ja sie ciesze ze mam SportKlub...a odbieram go w ,,Toya'' a chyba ta siec dostepna jest tylko w woj. Łódzkim
co do meczu...to rowniez jak kazdy licze na wyrównane spotkanie...i na piekny mecz...
Moj typ;
0-1
Del Piero
1-1
Gilardino
1-2
Paro
taki wymarzony
co do meczu...to rowniez jak kazdy licze na wyrównane spotkanie...i na piekny mecz...
Moj typ;
0-1

1-1

1-2

taki wymarzony

- Alex_10
- Juventino
Ehh a jednak pokonani dzisiaj wracamy. Moim zdaniem to i tak dobrze sobie radziliśmy a te błędy w obronie.... mam nadzieje że działacze wezmą sie do roboty bo niech nie myślą o Klose tylko klasowych obrońcach. Zrewanżujemy się za rok w Serie A
Bramki:
1-0
1-1
1-2
2-2
2-3
Bramki:
1-0
1-1
1-2
2-2
2-3
- Michael900
- Juventino
To co wyprawia nasza obrona jest po prostu śmieszne. Boumsong - jak dla mnie to on nie zasługuje na 1 skład. Po co my kupiliśmy takiego @#$%!+&* obrońcę!?
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Bubu1899
- Milanista
Typerzy to z Was nie będą
Tak jak ze mnie
Nie kierujemy sie rozsadkiem tylko sercem
FoRza Rossoneri!
p.s ladnie walczyliscie jak ja drugoligowca
pozdro

Tak jak ze mnie

FoRza Rossoneri!
p.s ladnie walczyliscie jak ja drugoligowca