"Dark Side" - kompilacja zadedykowana Alessio i Ri
- Bukol87
- Juventino
Nie ma co sie denerwowac. Zakonczmy ta rozmowe bo chyba do niczego ona nie prowadzi. Tymczasem chcialbym poznac wasze opinie na temat mojej pracy. Pozdrawiamwhite_wolv pisze:
Jakbys lepiej sie przyjrzal spolecznosci JP to zauwazylbys ze wsrod nas jest wielu ludzi dla ktorych bycie czlonkiem bialo-czarnej rodziny jest czyms waznym. A w rodzinie kazda smierc wywoluje smutek i zal.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2006, 11:34 przez Bukol87, łącznie zmieniany 1 raz.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Damiano-pl
- Juventino
Dziwią mnie po prostu takie "sztuczne" wyrazy ubolewania. Tak właściwie na każdym kroku, w każdym newsie i temacie związanym ze śmiercią tych chłopców można przeczytać puste kondolencje pisane od niechcenia i śmieszne "[*]" :? Dziwi mnie również nagłe zdziwienie i szok "szok". Jeden z Adminów tej strony napisał coś w stylu "Wchodzę na stronę, zaraz miał się zaczynać mecz, tło strony całe na szaro, zdziwiłem się. Nagle czytam newsa, że owi chłopcy nie żyją. Jestem w szoku!!" Oczywiście wiadomość taka nie była, chciałem tylko odzwierciedlić jak to wyglądało. Więc powiedz mi czy wiedziałeś w ogóle coś o tych piłkarzasz? Słyszałeś kiedyś w życiu w ogóle ich nazwiska? Widziałeś ich zdjęcia? Nie rozumiem kompletnie tego... niedługo ludzie będą tu płakać bo przykładowo sprzątaczka czy dozorca w ośrodku Vinovo wpadnie do stawu, ale cos mu się stanie.
- -Lucas-
- Juventino
Sztuczny to Ty jestes :!: :evil: Beszczelny cham! napisałbym coś więcej ale nie mam zamiaru dostać kartki. Skoro nie poruszyła cie ta historia to najlepiej nie wypowiadaj sie i oszczedz nam czytania twoich beznadziejnych i nie majacych sensu wypowiedzi. Myślisz ( pewnie nie) że mam czas na czytanie twoich bezmyslnych wypowiedzi :!:JuveDamianO pisze:Dziwią mnie po prostu takie "sztuczne" wyrazy ubolewania.
Czy to ma jakieś znaczenie!? Nie ma zadnego znaczenia, wystarczy że byli związani z klubem któremu kibicuje od 10 lat i sam ten fakt zoobowiazuje :!: a kondolencje i charakterystyczne [*] sa pewnego rodzaju podziekowaniem bo tyle mozemy tylko zrobic!JuveDamianO pisze:Więc powiedz mi czy wiedziałeś w ogóle coś o tych piłkarzasz? Słyszałeś kiedyś w życiu w ogóle ich nazwiska? Widziałeś ich zdjęcia?
Ale się zbulwersowałem :evil:
Przepraszam pozostałych za ton wypowiedzi
- Adi666666
- Juventino
Adi kompilacja bardzo mi się podobała ... chyba najbardziej wzruszająca jaką do tej pory w życiu widziałem :płaczę: ... idealnie dopasowałeś miuze za to duży plus, materiałów też troche uzbierałeś ... część fragmentów o Heysel widziałem poraz pierwszy. Wielkie
za to że zrobiłeś taką pracę ... w tych trudnych momentach ... dla nas wszystkich i jakże nieudanym już kończącym się na szczęście 2006 roku. Dzięki Tobie ludzie którzy nie wiedzieli lub mieli małe pojęcie o tragedii która się wydarzyła ... mogą przejrzeć teraz na oczy pozdro 8)

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- white_wolv
- Juventino
A co ty mozesz wiedziec o tym co czuje ? nie twoja sprawa i nie masz prawa oceniac czy cos jest sztuczne czy nie. jesli po tobie ta tragedia splynela niczym woda to znaczy to tylko tyle ze nie identyfikujesz sie z klubem i ludzmi ktorzy go wspieraja.Twoj wybor.JuveDamianO pisze:Dziwią mnie po prostu takie "sztuczne" wyrazy ubolewania. Tak właściwie na każdym kroku, w każdym newsie i temacie związanym ze śmiercią tych chłopców można przeczytać puste kondolencje pisane od niechcenia i śmieszne "[*]" :?
Jakbys lepiej sie przyjrzal spolecznosci JP to zauwazylbys ze wsrod nas jest wielu ludzi dla ktorych bycie czlonkiem bialo-czarnej rodziny jest czyms waznym. A w rodzinie kazda smierc wywoluje smutek i zal.
- Bukol87
- Juventino
To było troche spontaniczne z mojej strony a wizja tej kompilacji byla po prostu refleksja nad ich smiercia.29 pisze:Bukol, szkoda, że nie dałeś znać , że chcesz robić coś takiego. Dałabym Ci troche materiału. Oprócz tego w zeszłym tygodniu był filmik o dwóch chłopcach na JC, mogłam nagrać.
Ale rzeczywiscie jesli znalazlbys dla mnie takie video to kompilacja bylaby naprawde idealna... tymczasem powiem skromnie cieszmy sie tym co jest :-D
Pozdrawiam
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- white_wolv
- Juventino
Medi a bylabys w stanie wrzucic te materialy gdzies na serwer i udostepnic ?29 pisze:Bukol, szkoda, że nie dałeś znać , że chcesz robić coś takiego. Dałabym Ci troche materiału. Oprócz tego w zeszłym tygodniu był filmik o dwóch chłopcach na JC, mogłam nagrać.
- -Lucas-
- Juventino
bukol87 -
Jakos wczoraj nie odważyłem się tego napisać...
czy myślałeś juz o udoskonaleniu tej kompilacji, czy miałbys w ogole ochote na wprowadzenie poprawek?
EDIT:
Ok nie bede nalegał
Jakos wczoraj nie odważyłem się tego napisać...
EDIT:
Ok nie bede nalegał
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2006, 16:16 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bukol87
- Juventino
Oczywiscie ze nie. To nie ma wiekszego sensu.Nie bede sie rozpisywal dlaczego. Pozdrawiam-Lucas- pisze:bukol87 -
Jakos wczoraj nie odważyłem się tego napisać...czy myślałeś juz o udoskonaleniu tej kompilacji, czy miałbys w ogole ochote na wprowadzenie poprawek?
#TeamBukol
#TeamBukol
- nookie
- Juventino
JuveDamianO pisze:Dziwią mnie po prostu takie "sztuczne" wyrazy ubolewania. Tak właściwie na każdym kroku, w każdym newsie i temacie związanym ze śmiercią tych chłopców można przeczytać puste kondolencje pisane od niechcenia i śmieszne "[*]" :? Dziwi mnie również nagłe zdziwienie i szok "szok". Jeden z Adminów tej strony napisał coś w stylu "Wchodzę na stronę, zaraz miał się zaczynać mecz, tło strony całe na szaro, zdziwiłem się. Nagle czytam newsa, że owi chłopcy nie żyją. Jestem w szoku!!" Oczywiście wiadomość taka nie była, chciałem tylko odzwierciedlić jak to wyglądało. Więc powiedz mi czy wiedziałeś w ogóle coś o tych piłkarzasz? Słyszałeś kiedyś w życiu w ogóle ich nazwiska? Widziałeś ich zdjęcia? Nie rozumiem kompletnie tego... niedługo ludzie będą tu płakać bo przykładowo sprzątaczka czy dozorca w ośrodku Vinovo wpadnie do stawu, ale cos mu się stanie.
Każdy ma prawo do własnego zdania i Ty niestety też... :?
Problem którego dotknąłeś był już przez wielu poruszany..ale tu nie chodzi o to, że ktoś podpisze się pod newsem "pierwszy"..takie tematy sa o śmierci..i wszelkie kwestionowanie czyichkolwiek przeżyć z nią związanych jest po prostu nie na miejscu...najlepiej gdybyś cała sprawę przemilczał i swoje przemyślenia zostawił dla siebie..proponuję także na tym zakończyć rozmowę na ten temat...
Co do kompilacji to naprawdę świetna! aż ciarki przechodziły mnie po plecach gdy widziałem płaczącego Henry'ego albo zdjęcia z pogrzebu...szkoda niestety ze miałeś materiały i motywację do zrobienia tej kompilacji...nie zrozumcie mnie źle...po prostu o wiele lepiej by było gdyby te rzeczy nigdy się nie wydarzyły...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Railis
- Qualità Juventino
Po problemach z serwerami wreszcie ściągnąłem tą kompilę. Na początku chciał bym powiedzieć, że ta kompilacja jest inna niż wszystkie i naprawdę jest godna miejsca na dysku. Ukazuje to czego na codzień nie doświadczamy, czyli łez i cierpienia. Wiele smutnych wydarzeń rozgrywa się na tym świecie, ale te które dzieją się w świecie piłki nożnej łączą nas wszystkich. Wszyscy kochamy ten sport i bardzo boli jak tak tragiczne wydarzenia rozgrywają się w tym świecie. Co prawda znaczną większość materiałów zawartych w kompilacji już widziałem, ale zawsze warto sobie je jeszcze raz oglądnąć. Zwłaszcza jeżeli są tak świetnie poukładane. Pokazałeś, że piłka to nie tylko radość i rywalizacja, ale również ból i cierpienie. Może nie trafia się to na codzień, ale warto o tym sobie przypomnieć i zadumać się chociaż trochę. Brawo za kompilację, która ma swoją duszę i skłania do refleksji, bo o to w takich pracach chodzi. Jeszcze raz brawo!!
- Medi
- Qualità Juventino
Właśnie mJaUcViEej prosił o materiał, może sam zrobi kompilację, a jak nie to Ci prześlębukol87 pisze:To było troche spontaniczne z mojej strony a wizja tej kompilacji byla po prostu refleksja nad ich smiercia.29 pisze:Bukol, szkoda, że nie dałeś znać , że chcesz robić coś takiego. Dałabym Ci troche materiału. Oprócz tego w zeszłym tygodniu był filmik o dwóch chłopcach na JC, mogłam nagrać.
Ale rzeczywiscie jesli znalazlbys dla mnie takie video to kompilacja bylaby naprawde idealna... tymczasem powiem skromnie cieszmy sie tym co jest :-D
Pozdrawiam
A filmik z Juve Channel to już niestety przepadł, cały poprzedni tydzień go dawali.
Jeśli nikt go nie wykorzysta do kompilacji to go damwhite_wolv pisze:Medi a bylabys w stanie wrzucic te materialy gdzies na serwer i udostepnic ?29 pisze:Bukol, szkoda, że nie dałeś znać , że chcesz robić coś takiego. Dałabym Ci troche materiału. Oprócz tego w zeszłym tygodniu był filmik o dwóch chłopcach na JC, mogłam nagrać.